Browse through our Interesting Nodes on the United States of America Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-06-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε
  • [02] Φ. Γεννηματά: Εχθρική για την Ελλάδα είναι η αντίληψη που οδηγεί στο διχασμό
  • [03] Συνάντηση Γ. Στουρνάρα- Ν. Βούτση
  • [04] Ευκ. Τσακαλώτος: Ξεδιπλώνουμε την αναπτυξιακή μας ατζέντα
  • [05] Κομισιόν: Η Τουρκία δεν πληροί τα κριτήρια για να καταργηθεί η βίζα για τους πολίτες της
  • [06] Ο Ολάντ απειλεί ότι θα απαγορεύσει τις διαδηλώσεις λόγω Euro
  • [07] Το Brexit θα φέρει αυξήσεις φόρων και περικοπές δημοσίων δαπανών, διαμηνύει ο Όζμπορν
  • [08] Η πολιτική "λιτότητας μέχρι θανάτου" απέτυχε, λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το στέλεχος των Γερμανών Πρασίνων Σβεν-Κρίστιαν Κίντλερ
  • [09] Απ. Τζιτζικώστας στο "Πρακτορείο 104,9 FM": Η εκλογή Προέδρου, με τη συνταγματική αναθεώρηση, θα πρέπει να γίνεται από το λαό

  • [01] Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε

    Επίθεση κατά της κυβέρνησης, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συζήτηση για το νέο αναπτυξιακό νόμο.

    Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για "ιδιότυπο κοινοβουλευτικό αυταρχισμό" και ζήτησε να σταματήσει η κυβερνητική αυθαιρεσία.

    "Χθες απέστειλα επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, για θέματα που αφορούν κατάχρηση διαδικασιών και παραβίαση κανόνων στον τρόπο νομοθέτησης και λειτουργίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου, και τα μεσάνυχτα κατατέθηκε τροπολογία - νομοσχέδιο σε άσχετο σχέδιο νόμου και ευτυχώς, μετά από την αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ο υπουργός κ. Μουζάλας την απέσυρε. Αυτό δεν είναι εικόνα κοινοβουλευτικής Αριστεράς", είπε ο κ. Μητσοτάκης, προκαλώντας την αντίδραση του προεδρεύοντος Γιώργου Βαρεμένου, που ρώτησε, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας:

    "Δεν είναι κοινοβουλευτική δημοκρατία; Τι είναι"

    "Με την παρέμβασή σας αποδεικνύετε όσα λέω" απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.

    Αναφερόμενος στον ασφαλιστικό νόμο, είπε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε και πως "καμία φιέστα δε μπορεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα. Θα επιστρέψουμε εκεί που βρισκόμαστε το 2014 στο τέλος του 2017".

    "Για ποια ανάπτυξη μιλάμε;" αναρωτήθηκε.

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι, οι επιχειρήσεις δεν ζητούν αναπτυξιακό νόμο αλλά μεταρρυθμίσεις και υπέρβαση των εμποδίων", που ορθώνει ένα κράτος και μια κομματική νομενκλατούρα που αντιμετωπίζει την επιχειρηματικότητα σαν εχθρό. Δεν έχετε καταλάβει ότι η ανάπτυξη δεν διατάσσεται αλλά δημιουργείται. Είναι αντίθετο προς το κρατικίστικο πολιτικό σας DNA».

    'Ασκησε επίσης κριτική στους παλαιότερους αναπτυξιακούς νόμους, κάνοντας λόγο για κρατικοδίαιτο μοντέλο καπιταλισμού χαμηλής ανταγωνιστικότητας. "Εθίζαμε τις επιχειρήσεις στην κρατική εξάρτηση και αποκοιμίζαμε τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας", ανέφερε.

    [02] Φ. Γεννηματά: Εχθρική για την Ελλάδα είναι η αντίληψη που οδηγεί στο διχασμό

    Απαντώντας σε ερώτηση του τηλεοπτικού σταθμού Δέλτα, σχετικά με την σημερινή διαδήλωση που διοργανώνεται στο κέντρο της Αθήνας υπό τον τίτλο «Παραιτηθείτε», η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, διερωτήθηκε αν είναι εχθρός του κράτους όποιος διαδηλώνει εναντίον της κυβέρνησης.

    «Εχθρική για την Ελλάδα είναι η αντίληψη, η πολιτική, που οδηγεί στο διχασμό των Ελλήνων. Είναι μία εγκληματική πολιτική και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, γιατί δίχασε τον ελληνικό λαό στις πλατείες των αγανακτισμένων, όταν ήταν αντιπολίτευση και επιχειρεί και σήμερα να διχάσει τον ελληνικό λαό την ώρα που είναι κυβέρνηση», επεσήμανε η κ. Γεννηματά.

    «Αν υπάρχει μία λύση για τη χώρα, την οποία ξέρει και η κυβέρνηση, είναι να ενώσουμε τον ελληνικό λαό και τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Και τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου λέω εγώ, γύρω από ένα στόχο και την εθνική γραμμή», κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    [03] Συνάντηση Γ. Στουρνάρα- Ν. Βούτση

    Υπέρ των αλλαγών, των ιδιωτικοποιήσεων και των μεταρρυθμίσεων που αυξάνουν την ένταση του ανταγωνισμού στους τομείς των αγαθών και των υπηρεσιών, τάχθηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, και κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει στην αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων μαζί με την ΤτΕ και τις εμπορικές τράπεζες, επισημαίνοντας πως «αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αλλά είναι επίσης και μια μεγάλη ευκαιρία».

    Τον κ. Στουρνάρα δέχθηκε σήμερα στη Βουλή, ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης, προκειμένου ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας να του υποβάλλει την Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική 2015-2016, σύμφωνα με το Καταστατικό της ΤτΕ.

    «Ελπίζουμε και με τη βοήθεια της ΤτΕ, σε θέματα που αφορούν πολύ περισσότερο την κοινωνία, που έχει υποφέρει όλα αυτά τα χρόνια, να βρεθούν γρήγορα θετικές λύσεις υπέρ των κοινωνικά αδύναμων... Στο θέμα των κόκκινων δανείων, του κώδικα δεοντολογίας και του ρυθμιστικού πλαισίου θα πρέπει να υπάρχει η καλύτερη δυνατή συνεργασία έτσι ώστε να δίνονται σοβαρές λύσεις υπέρ των αδυνάτων, και που σε τελευταία ανάλυση και τη δανειοδοτική ικανότητα των τραπεζών να ενισχύσουν με την επίλυση αυτού του προβλήματος», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Βουλής, θέτοντας επίσης και το ζήτημα της ισχύος των capital controls και του θέματος με ποιον οδικό χάρτη και όσο το δυνατόν πιο σύντομα θα φύγουμε από αυτό το status.

    «Με το οικονομικό επιτελείο θα πρέπει να δούμε ποιοι παράγοντες δημιουργούν ανάπτυξη τώρα και ποια είναι τα εμπόδια στην ανάπτυξη», ανταποκρίθηκε ο κ. Στουρνάρας, προσθέτοντας ωστόσο πως υπάρχουν μπροστά μας κίνδυνοι, όπως το πώς θα εξελιχθεί το προσφυγικό, το ενδεχόμενο εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ, αλλά και της φορολογίας στο εσωτερικό, ξεκαθαρίζοντας πως πρέπει «να δούμε πώς θα μπορέσουμε να αντισταθμίσουμε τις υφεσιακές επιπτώσεις αυτών των κινδύνων, εφόσον βεβαίως υλοποιηθούν». «Η ΤτΕ είναι στη διάθεση και της Βουλής και της κυβέρνησης, για συζήτηση και λήψη των κατάλληλων μέτρων», τόνισε επίσης.

    [04] Ευκ. Τσακαλώτος: Ξεδιπλώνουμε την αναπτυξιακή μας ατζέντα

    Για μια σημαντική συμφωνία ως προς την ελάφρυνση του χρέους μίλησε στο Euronews και την δημοσιογράφο Έφη Κουτσοκώστα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος

    Όπως είπε ο κ. Τσακαλώτος είναι η πρώτη φορά που διευκρινίζεται η ρήτρα του «αν χρειαστεί».Μέχρι τώρα, είχαμε αποφάσεις βάσει των οποίων το eurogroup ήταν έτοιμο να αναλάβει δράση, εφόσον ήταν απαραίτητο. Τώρα, η φράση «αν είναι απαραίτητο» ορίζεται με σαφήνεια τόνισε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών.

    Πλέον, είναι σαφές ότι μετά το 2018 και για πολλά χρόνια, οι ακαθάριστες χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας δεν θα ξεπερνούν το 15% είπε ο κ.Τσακαλώτος .

    Οι Έλληνες τώρα περιμένουν να γυρίσουμε σελίδα. Το πρόγραμμα ήταν εμπροσθοβαρές. Όμως τελειώνουμε με τα φορολογικά και πλέον ξεδιπλώνουμε την αναπτυξιακή μας ατζέντα σημείωσε ο κ. Τσακαλώτος.

    Η προσπάθεια μας θα ενισχυθεί από την ένταξη μας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ. Η κίνηση αυτή θα οδηγήσει σε επιστροφή επενδυτών. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια. Έχουμε δρόμο μπροστά μας σημείωσε επίσης.

    Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του Ευκλείδη Τσακαλώτου

    [05] Κομισιόν: Η Τουρκία δεν πληροί τα κριτήρια για να καταργηθεί η βίζα για τους πολίτες της

    Η Τουρκία έχει κάνει "πρόοδο" τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο δεν δεν πληροί ακόμη όλα τα κριτήρια που απαιτούνται προκειμένου να εξαιρεθούν οι Τούρκοι πολίτες από την υποχρέωση να εκδίδουν βίζα για να ταξιδεύουν στον Χώρο Σένγκεν, σύμφωνα με μια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

    "Η πρόοδος συνεχίστηκε", μετά την προηγούμενη έκθεση της Επιτροπής, που δημοσιοποιήθηκε στις αρχές Μαΐου, εκτιμούν οι Βρυξέλλες. Όμως "η Τουρκία θα πρέπει να εφαρμόσει τα κριτήρια που έχουν καθοριστεί στον οδικό χάρτη", υπογράμμισε ο Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων Δημήτρης Αβραμόπουλος.

    Στη νέα έκθεση, η Επιτροπή αναφέρεται και πάλι στον ίδιο κατάλογο των κριτηρίων που μένουν να εφαρμοστούν (επτά σε σύνολο 72). Σε αυτά περιλαμβάνεται η τροποποίηση του αντιτρομοκρατικού νόμου που θεωρείται από τους Ευρωπαίους υπερβολικά ευρύς και απειλητικός για την ελευθερία της έκφρασης.

    [06] Ο Ολάντ απειλεί ότι θα απαγορεύσει τις διαδηλώσεις λόγω Euro

    Ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε σήμερα πως οι διαδηλώσεις μπορεί να απαγορευθούν τις επόμενες μέρες στη Γαλλία, αν η προστασία των αγαθών και των προσώπων δεν μπορεί να "διασφαλισθεί", ανέφερε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Στεφάν Λε Φολ.

    "Σε μια στιγμή που η Γαλλία φιλοξενεί το Euro, που αντιμετωπίζει την τρομοκρατία, δεν μπορεί να υπάρχει πλέον άδεια για πραγματοποίηση διαδηλώσεων αν οι όροι της προστασίας των αγαθών και των προσώπων και των δημόσιων αγαθών δεν έχουν διασφαλισθεί", δήλωσε στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου ο αρχηγός του κράτους, σύμφωνα με τον Λε Φολ, την επομένη μιας βίαιης διαδήλωσης στο Παρίσι εναντίον του νόμου για την αλλαγή των εργασιακών σχέσεων, στην οποία 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν και 44 συνελήφθησαν.

    [07] Το Brexit θα φέρει αυξήσεις φόρων και περικοπές δημοσίων δαπανών, διαμηνύει ο Όζμπορν

    Ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Τζορτζ Όζμπορν θα προειδοποιήσει σήμερα τους πολίτες ότι θα αναγκαστεί να πάρει νέα, ακόμη πιο σκληρά μέτρα λιτότητας εάν ταχθούν υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ στο δημοψήφισμα της επόμενης εβδομάδας.Καθώς δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν πως η εκστρατεία υπέρ της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πλέον πάρει προβάδισμα, ο Όζμπορν ανεβάζει τους τόνους των προειδοποιήσεών του για τις συνέπειες που θα είχε το ενδεχόμενο Brexit, διαμηνύοντας πως θα αντιδράσει αυξάνοντας τους φόρους και περικόπτοντας τις δημόσιες δαπάνες.

    «Η αποχώρηση από την ΕΕ θα έπληττε τις επενδύσεις, θα ζημίωνε τις οικογένειες και θα έβλαπτε τη βρετανική οικονομία», θα πει ο Τζορτζ Όζμπορν σε μια ομιλία που θα εκφωνήσει σήμερα.«Θα είχα την ευθύνη να προσπαθήσω να αποκαταστήσω τη δημοσιονομική σταθερότητα και αυτό θα σήμαινε έναν κατεπείγοντα προϋπολογισμό, στον οποίο θα αναγκαζόμασταν να αυξήσουμε τους φόρους και να περικόψουμε τις δαπάνες», σύμφωνα με αποσπάσματα του κειμένου της ομιλίας του, που διένειμε στον Τύπο η εκστρατεία «Η Βρετανία ισχυρότερη στην Ευρώπη».

    Μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε το βράδυ χθες Τρίτη έδειξε ότι το προβάδισμα της εκστρατείας υπέρ της παραμονής συρρικνώθηκε από το διψήφιο επίπεδο στο οποίο βρισκόταν την περασμένη εβδομάδα σε μόλις μία εκατοστιαία μονάδα. Άλλες έρευνες φέρουν το στρατόπεδο υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ να προηγείται, γεγονός που οδήγησε σε πτώση τη στερλίνα και προκάλεσε ζημίες δισεκατομμυρίων δολαρίων στις διεθνείς αγορές.

    Ο Όζμπορν θα αναφερθεί σε δημοσιονομικά μέτρα ύψους 30 δισεκατομμυρίων λιρών, κατανεμημένα εξ ημισείας σε αυξήσεις φόρων και περικοπές δαπανών, που θεωρεί πως θα χρειαστούν για να αντιμετωπιστούν οι εκτιμώμενες συνέπειες της αποχώρησης από την ΕΕ για τον προϋπολογισμό της Βρετανίας.

    [08] Η πολιτική "λιτότητας μέχρι θανάτου" απέτυχε, λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το στέλεχος των Γερμανών Πρασίνων Σβεν-Κρίστιαν Κίντλερ

    Για «λάθος δρόμο της Γερμανίας» στην κρίση και για «πολιτική λιτότητας μέχρι θανάτου», η οποία απέτυχε, κάνει λόγο, μιλώντας στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο, ο Σβεν-Κρίστιαν Κίντλερ, επικεφαλής των Γερμανών Πρασίνων στην Επιτροπή Προϋπολογισμού του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου, όπου την περασμένη Παρασκευή εγκρίθηκε η εκταμίευση της επόμενης δανειακής δόσης για την Ελλάδα.

    Στην αποκλειστική του συνέντευξη, ο κ. Κίντλερ εκφράζει την ικανοποίησή του για την απόφαση, τονίζει ωστόσο πως το γεγονός ότι ουσιαστική συζήτηση για το χρέος δεν θα γίνει πριν το 2018 δεν προσφέρει στην Ελλάδα την απαραίτητη σταθερότητα και θα οδηγήσει σε περισσότερη ανεργία και φτώχεια και ζητά να ανοίξει η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους πριν το 2018. Ο πραγματικός λόγος για την επιμονή του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να μην συζητηθεί το χρέος παρά μόνο μετά τις γερμανικές εκλογές του 2017, σύμφωνα με το στέλεχος των Πρασίνων, δεν είναι η απαραίτητη δημοκρατική νομιμοποίηση της γερμανικής κυβέρνησης, αλλά η διχασμένη Κοινοβουλευτική Ομάδα των Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) και το γεγονός ότι ο ίδιος «δεν θέλει να ομολογήσει δημοσίως ότι η γραμμή του απέτυχε».

    Σε ό,τι αφορά την ένταση στις σχέσεις Γερμανίας-Τουρκίας που προκάλεσε το ψήφισμα για τη Γενοκτονία των Αρμενίων από την Bundestag, το οποίο προώθησαν σθεναρά οι Πράσινοι, ο κ. Κίντλερ δηλώνει σοκαρισμένος από την αντίδραση του Ταγίπ Ερντογάν, υπό την ηγεσία του οποίου, όπως λέει, η Τουρκία εξελίχθηκε στη λάθος κατεύθυνση, ενώ σε ό,τι αφορά τη γερμανική κυβέρνηση, επισημαίνει ότι η ανησυχία για ενδεχόμενη επιβάρυνση της συνεργασίας με την Άγκυρα στο προσφυγικό ήταν μεγαλύτερη από την πολιτική βούληση για μια σαφή ερμηνεία της Γενοκτονίας των Αρμενίων και της γερμανικής συνευθύνης.

    Σε ό,τι αφορά την προσφυγική κρίση, τάσσεται υπέρ της αλλαγής του Συστήματος Δουβλίνου και αναδεικνύει την ανάγκη για πανευρωπαϊκές αποφάσεις που δεν θα αφήνουν μόνη την Ελλάδα απέναντι στις προκλήσεις. Χαρακτηρίζει δε «κυνική και λάθος» τη λογική του «πάρε-δώσε» και τον συσχετισμό της προσφυγικής με την οικονομική κρίση.

    [09] Απ. Τζιτζικώστας στο "Πρακτορείο 104,9 FM": Η εκλογή Προέδρου, με τη συνταγματική αναθεώρηση, θα πρέπει να γίνεται από το λαό

    "Η εκλογή Προέδρου, με τη συνταγματική αναθεώρηση, θα πρέπει να γίνεται από το λαό, από τους πολίτες και θεωρώ μεγάλο λάθος της ΝΔ αν ξαφνικά εμφανιστεί με διαφορετική θέση" είπε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM", ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. "Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τέτοια πρόθεση" σημείωσε και πρόσθεσε: "Αυτό που γνωρίζω είναι την κατ αρχήν εισήγηση που έκανε ο υπεύθυνος να διαμορφώσει την πρόταση της ΝΔ, αλλά φαντάζομαι ότι θα τροποποιηθούν σημεία της, διότι η ΝΔ είναι το κατ εξοχήν κόμμα που στήριζε και πρέπει να στηρίζει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τους πολίτες και θα ήταν μεγάλο λάθος εάν ξαφνικά βλέπαμε τη ΝΔ να εισηγείται κάτι διαφορετικό".

    Ο Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε ότι ακόμη και πρώην Πρόεδροι της ΝΔ έχουν ταχθεί υπέρ της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας άμεσα από τους πολίτες και ανέφερε τα ονόματα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Κώστα Καραμανλή. "Και επί της ουσίας είναι και σωστό γιατί έτσι οριστικά τελειώνει η φαυλότητα με ό,τι μπορεί να έφερνε αυτό στο παρελθόν, των πιέσεων που ασκούνταν στα κόμματα προκειμένου από μια σύνθεση κοινοβουλευτική να προκύπτει πρόεδρος της Δημοκρατίας. Γιατί θα έπρεπε 300 άνθρωποι να επιλέγουν τον ανώτατο άρχοντα; Θα πρέπει, λοιπόν, να πάει στους πολίτες η εκλογή και μάλιστα να αναβαθμιστεί και ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας ώστε να μην είναι διακοσμητικός. Δεν έχουμε τις πολυτέλειες στην Ελλάδα να έχουμε διακοσμητικούς ρόλους. Θα πρέπει να του ανατεθούν αρμοδιότητες και για το Συνταγματικό Δικαστήριο και για εξωτερικά θέματα. Αυτά είναι προτάσεις που έχω καταθέσει ολοκληρωμένες όταν ήμουν υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ και πράγματα που θα προχωρούσα αν η ΝΔ έφτανε στο σημείο να κάνει προτάσεις για το σύνταγμα. Επειδή τώρα φτάνουμε εκεί, νομίζω, ότι πρέπει να είναι ξεκάθαρη η θέση της ΝΔ: άμεση εκλογή του Προέδρου της ΝΔ από τους πολίτες", σημείωσε.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 15 June 2016 - 12:32:25 UTC