Read the New Military Service Law (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-05-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τ.Αλεξιάδη, στην επίθεση του Χ.Θεοχάρη
  • [02] Για διπλασιασμό της δόσης του δανείου έως τα 11 δισ. κάνει λόγο η Handelsblatt
  • [03] Γ. Σταθάκης: Στο νέο ταμείο μόνο το 50% θα κατευθύνεται στην αποπληρωμή του χρέους
  • [04] Αναβολή της αποπληρωμής των δανείων της Ελλάδος έως το 2040 προτείνει η Έκθεση Βιωσιμότητας του ΔΝΤ
  • [05] Στους 54.230 οι πρόσφυγες που έχουν καταγραφεί, μέχρι στιγμής, στην επικράτεια
  • [06] Ο αιγυπτιακός στρατός βρήκε βόρεια της Αλεξάνδρειας συντρίμμια του αεροσκάφους της Egyptair
  • [07] Τον Στάινμαϊερ έναντι του Γκάμπριελ προτιμούν οι Γερμανοί ως υποψήφιο Καγκελάριο για το SPD
  • [08] Κύπρος: Βουλευτικές εκλογές την Κυριακή στον απόηχο της εξόδου από το μνημόνιο
  • [09] Ζ.Κ. Γιούνκερ: Έχουμε πάρει πολλά από τους Έλληνες και έχουμε δώσει λίγα
  • [10] Στο 340% της αποτίμησης του πουλήθηκε το Λητώ Μυκόνου από το ΤΑΙΠΕΔ
  • [11] Αισιόδοξος για συμφωνία για το χρέος στις 24 Μαΐου, ο Γ. Ντάισελμπλουμ
  • [12] «Χώρισαν οι δρόμοι» Ρεθύμνου και Σκουρτόπουλου

  • [01] Απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τ.Αλεξιάδη, στην επίθεση του Χ.Θεοχάρη

    Για το ρόλο του ανεξάρτητου βουλευτή Χάρη Θεοχάρη στην υπόθεση τροπολογίας για την τακτοποίηση τριγωνικών συναλλαγών ότανήταν Γραμματέας Εσόδων μίλησεο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, κατηγορώντας τον ότι μέσω αυτής διασφάλισε το πολιτικό του μέλλον.

    Όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών με τροπολογία του Χάρη Θεοχάρη την περίοδο που ήταν Γενικός Γραμματέας Εσόδων «τακτοποιήθηκαν ζητήματα τριγωνικών συναλλαγών».

    «Όταν ασχολείσαι με τέτοιες τροπολογίες εξασφαλίζεις το μέλλον σου» ανέφερε ο κ Αλεξιάδης καταλογίζοντας επίσης στον ΧάρηΘεοχάρη, ότι με δικές του πρωτοβουλίες πραγματοποιήθηκαν δεκάδες απολύσεις προσωπικού και έκλεισαν υπηρεσίες.

    [02] Για διπλασιασμό της δόσης του δανείου έως τα 11 δισ. κάνει λόγο η Handelsblatt

    Το ποσόν της επόμενης δόσης για την Ελλάδα θα είναι προφανώς μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο, σχεδόν διπλάσιο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt, η οποία επικαλείται πληροφορίες από πρόσωπο που συμμετέχει τις διαπραγματεύσεις.

    Αντί των προγραμματισμένων 5,7 δισ. ευρώ, οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης συζητούν να εκταμιεύσουν άμεσα ένα ποσό της τάξεως των 9 με 11 δισ. ευρώ, ώστε η Αθήνα να χρηματοδοτηθεί μέχρι το τέλος του έτους, όπως γράφει η έγκυρη γερμανική εφημερίδα. Επιπλέον το ελληνικό κράτος θα μπορέσει να εξοφλήσει υφιστάμενες ληξιπρόθεσμες οφειλές σε επιχειρήσεις, έλεγαν διπλωμάτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    Κατά την άποψη των Ευρωπαίων, η έγκριση μιας μεγαλύτερης δόσης θα είχε ακόμα ένα πλεονέκτημα: δεν θα πρέπει μετά το καλοκαίρι να ξαναρχίσουν να ασχολούνται με την έγκριση της επόμενης δόσης, διότι με την αύξηση της υπό διαπραγμάτευσιν δόσης θα μπορούσε να συμφωνηθεί και η μετάθεση της επόμενης αξιολόγησης, όπως έλεγαν κύκλοι των διαπραγματευτών.

    [03] Γ. Σταθάκης: Στο νέο ταμείο μόνο το 50% θα κατευθύνεται στην αποπληρωμή του χρέους

    "Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το νόμο για το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ), τον οποίο εσείς φτιάξατε και που προβλέπει ότι, μπαίνει στο Ταμείο, εκποιείται υποχρεωτικά και τα χρήματα πηγαίνουν στο χρέος. Αντίθετα, στο νέο ταμείο μόνο το 50% θα κατευθύνεται στην αποπληρωμή του χρέους, ενώ η ιδιωτικοποίηση της περιουσίας δεν είναι υποχρεωτική", ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, απαντώντας στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη, κατά την συνεδρίαση των συναρμόδιων Επιτροπών της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο.

    Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση, ότι σαν αντιπολίτευση ήταν εναντίον του ΤΑΙΠΕΔ, που τώρα ψηφίζει, ενώ αναφερόμενος στη διοίκηση του νέου υπερταμείου είπε ότι, οι δανειστές θα ασκούν ουσιαστικά την διοίκηση, με δεδομένο ότι έχουν τα τρία από τα πέντε μέλη και για τη λήψη αποφάσεων απαιτείται πλειοψηφία τεσσάρων ψήφων.

    [04] Αναβολή της αποπληρωμής των δανείων της Ελλάδος έως το 2040 προτείνει η Έκθεση Βιωσιμότητας του ΔΝΤ

    Παράταση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων που έχει λάβει η Ελλάδα από την Ε.Ε τουλάχιστον μέχρι το 2040 προτείνει η Έκθεση Βιωσιμότητας του Δημοσίου Χρέους που εκπόνησε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

    Στην ίδια έκθεση προτείνεται η επέκταση της περίοδου χάριτος των δανείων του EFSF τουλάχιστον κατά 17 χρόνια ενώ των δανείων που έχει χορηγήσει ο ESM για 6 χρόνια.

    Τέλος, για τα διακρατικά δάνεια που έλαβε η Ελλάδα με το πρώτο Μνημόνιο το ΔΝΤ προτείνει την επέκταση της περιόδου χάριτος κατά 20 χρόνια.

    Η λήξη όλων των ευρωπαϊκών δανείων σύμφωνα με το ΔΝΤ θα πρέπει να παραταθεί έως το 2080.

    Όσον αφορά στο επιτόκιο των δανείων που έχει χορηγήσει ο EFSF και o ESM η έκθεση βιωσιμότητας εκτιμά ότι θα πρέπει να παγώσει στο επίπεδο του 1,5% τουλάχιστον έως το 2045.

    Το ΔΝΤ εκτιμά ότι χωρίς την υλοποίηση των προτάσεων του το xρέος της Ελλάδος θα φθάσει το 293,6% του ΑΕΠ έως το 2060, σύμφωνα με τις παραδοχές του βασικού σεναρίου.

    Το σενάριο αυτό προβλέπει διατήρηση του πρωτογενούς πλεονάσματος στον Προϋπολογισμό στο επίπεδο του 1,5% και έσοδα αποκρατικοποιήσεων ύψους 5 δισ. ευρώ έως το 2030.

    Τέλος, το ΔΝΤ εκτιμά ότι εξαιτίας του υψηλού ποσοστού των κόκκινων δανείων και της ποιότητας του κεφαλαίου των ελληνικών τραπεζών είναι πολύ πιθανόν να απαιτηθεί και νέα κεφαλαιοποίηση. Έτσι η συνολική κεφαλαιακή τους ενίσχυση θα φθάσει τα 20 δισ. ευρω όπως είχε προβλεφθεί αρχικά στο τρίτο Μνημόνιο.

    [05] Στους 54.230 οι πρόσφυγες που έχουν καταγραφεί, μέχρι στιγμής, στην επικράτεια

    Σύμφωνα με την τελευταία συνοπτική κατάσταση του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης, 54.230 πρόσφυγες βρίσκονται σήμερα στην ελληνική επικράτεια, εκ των οποίων μόλις 2 είναι νέες αφίξεις.

    Πάνω από τους μισούς πρόσφυγες καταγράφηκαν στη βόρεια Ελλάδα (28.730), με τους περισσότερους να παραμένουν στον καταυλισμό της Ειδομένης (9.007), στο Χέρσο του Κιλκίς (3.987) και στο Πολύκαστρο της Νέας Καβάλας (3.980).

    Όσο αφορά την υπόλοιπη Ελλάδα, στα νησιά διαμένουν 8.592, με τη Λέσβο να έχει υποδεχτεί 4.177 άτομα και τη Χίο 2.368, στην Αττική 14.496, εκ των οποίων 2.880 στην προβλήτα του Σκαραμαγκά, στην κεντρική Ελλάδα 2.088, με την πλειονότητα να φιλοξενείται στο Κουτσόχερο Λάρισας (763), ενώ στη νότια Ελλάδα, στην Ανδραβίδα, μένουν 324 πρόσφυγες.

    [06] Ο αιγυπτιακός στρατός βρήκε βόρεια της Αλεξάνδρειας συντρίμμια του αεροσκάφους της Egyptair

    Ο αιγυπτιακός στρατός βρήκε 290 χλμ. βόρεια της Αλεξάνδρειας κομμάτια από συντρίμμια του αεροσκάφους Α320 της Egyptair που εξαφανίστηκε χθες, μετέδωσε η κρατική αιγυπτιακή τηλεόραση.

    Το Πολεμικό Ναυτικό της Αιγύπτου "χτενίζει"δε την περιοχή για να βρει το μαύρο κουτί του αεροπλάνου Α320 της Egyptair.

    Το ναυτικό ήδη βρήκε ορισμένα προσωπικά αντικείμενα των επιβατών.

    [07] Τον Στάινμαϊερ έναντι του Γκάμπριελ προτιμούν οι Γερμανοί ως υποψήφιο Καγκελάριο για το SPD

    Τον υπουργό Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ προτιμούν ως υποψήφιο καγκελάριο των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) οι Γερμανοί έναντι του αρχηγού του κόμματος και αντικαγκελάριου Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, όπως φαίνεται σε νέα έρευνα, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει την κρίση στυς κόλπους του SPD.

    Σύμφωνα με την δημοσκόπηση «Deutschlandtrend» του ARD, το 58% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι ο κ. Στάινμαϊερ θα ήταν καλός υποψήφιος, ενώ μόλις το 31% έχει την ίδια γνώμη για τον κ. Γκάμπριελ. Ακολουθούν ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, με ποσοστό 26%, και ο Δήμαρχος του Αμβούργου Όλαφ Σολτς με 25%. Η υπουργός Εργασίας Αντρέα Νάλες βρίσκεται πολύ πιο κάτω, με στήριξη από το 16% των ερωτηθέντων. Η διαφορά διευρύνεται ακόμη περισσότερο μεταξύ των ψηφοφόρων του SPD, οι οποίοι, σε ποσοστό 69% προτιμούν τον κ. Στάινμαϊερ, ενώ τον κ. Γκάμπριελ προτιμά το 43% και τον κ. Σουλτς το 40%.

    Πρόσφατα ο κ. Γκάμπριελ τάχθηκε υπέρ της ανάδειξης του υποψήφιου καγκελαρίου του κόμματος με εσωκομματική ψηφοφορία το αργότερο ως τις αρχές του επόμενου καλοκαιριού (οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο του 2017), η πρότασή του ωστόσο δεν γίνεται ως τώρα δεκτή από τους βασικούς ανταγωνιστές του.

    [08] Κύπρος: Βουλευτικές εκλογές την Κυριακή στον απόηχο της εξόδου από το μνημόνιο

    Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, οι οποίες, πραγματοποιούνται σχεδόν ενάμισι μήνα μετά την έξοδο της Κύπρου από το μνημόνιο.

    Τις 56 έδρες της Βουλής διεκδικούν υποψήφιοι από 12 κόμματα και το σύνολο των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων είναι 534.176. Το νέο στοιχείο των εκλογών της Κυριακής είναι η αύξηση από το 1,8% στο 3,6% του εκλογικού μέτρου, που ίσχυε από το 1981, για τη συμμετοχή ενός κόμματος στην δεύτερη κατανομή εδρών. Ασφαλείς εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα δεν μπορούν να γίνουν, αν και οι δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι, παρά την αύξηση του εκλογικού μέτρου, η νέα Βουλή θα είναι πολυκομματική. Το βέβαιο είναι, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ότι θα παραμείνει πρώτο κόμμα ο ΔΗΣΥ, που στηρίζει την κυβέρνηση Αναστασιάδη, δεύτερο το ΑΚΕΛ και τρίτο το ΔΗΚΟ, όμως με αισθητά μειωμένη την δύναμη του από τις εκλογές του 2011. Τα ποσοστά και οι έδρες των κομμάτων αυτών στις βουλευτικές εκλογές του 2011 ήταν: ΔΗΣΥ 34,72% (20), ΑΚΕΛ 31,31% (19), ΔΗΚΟ 15,77% (9). Σημειώνεται ότι στο προεδρικό σύστημα της Κύπρου, παρότι η κυβέρνηση δεν χρειάζεται ψήφο εμπιστοσύνης, πρέπει στη Βουλή το κυβερνών κόμμα να σχηματίσει πλειοψηφία με άλλο ή άλλα κόμματα για να μπορούν να περάσουν τα κυβερνητικά νομοσχέδια.

    Η προεκλογική εκστρατεία επικεντρώθηκε στην οικονομία, τα σκάνδαλα και την εσωτερική διακυβέρνηση, και το τελευταίο διάστημα στο Κυπριακό. Σε σχέση με το τελευταίο υπάρχει ταύτιση ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας, ενώ στην οικονομία βρίσκονται κοντά οι θέσεις ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ. Τα άλλα κόμματα -ΕΔΕΚ, Συμμαχία Πολιτών, Οικολόγοι, Κίνημα Αλληλεγγύη, Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ)- αντιτίθενται στις θέσεις ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ στο Κυπριακό και στην οικονομική πολιτική του ΔΗΣΥ και της κυβέρνησης του Νίκου Αναστασιάδη.

    [09] Ζ.Κ. Γιούνκερ: Έχουμε πάρει πολλά από τους Έλληνες και έχουμε δώσει λίγα

    Από τους Έλληνες «έχουμε πάρει πολλά, τους έχουμε δώσει λίγα» δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερστην εφημερίδα "Λε Μοντ", τασσόμενος υπέρ της άμεσης μείωσης του ελληνικού χρέους.

    Στο ερώτημα εάν συμφωνεί ότι θα πρέπει να υπάρξει μια συμφωνία για τη μείωση του ελληνικού χρέους για τις προσεχείς δεκαετίες, και όχι μόνο (διευθέτηση) έως το 2018, ο κ. Γιούνκερ απάντησε: «Εάν μειώναμε το ελληνικό χρέος τώρα δεν θα είχε καμία χρησιμότητα για τη χώρα, δεδομένου ότι δεν υποχρεούται να αποπληρώσει τίποτα τα επόμενα χρόνια. Θα ήταν όμως η αναγνώριση της συλλογικής προσπάθειας που έχει καταβληθεί από τους Έλληνες. Τους έχουμε πάρει πολλά, τους έχουμε δώσει λίγα. Θα πρέπει τουλάχιστον να τους επιστρέψουμε την αξιοπρέπειά τους» είπε ο πρόεδρος και πρόσθεσε: «'Εχω πάντα υποστηρίξει ότι θα πρέπει να γίνεται σεβαστή η αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Πάλεψα κατά της ιδέας εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη και το ενιαίο νόμισμα. Είμαστε εντελώς κοντά για μια νέα συμφωνία για το πρόγραμμα προσαρμογής και επικροτώ τις προσπάθειες των Ελλήνων» τόνισε.

    Κάνοντας αναφορά στην κοινωνική αναστάτωση που έχει φέρει στη Γαλλία το εργασιακό νομοσχέδιο, ο κ. Γιούνκερ είπε:

    «Δεν μπορώ να φανταστώ ποια θα ήταν η αντίδραση (με διαδηλώσεις) σε Παρίσι και Μασσαλία, εάν η Γαλλία έπρεπε να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις σαν αυτές που επιβλήθηκαν στους Έλληνες. Τη στιγμή μάλιστα που η εργασιακή μεταρρύθμιση που επιθυμεί να επιβάλει η κυβέρνηση, είναι το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε» υποστήριξε ο κ. Γιούνκερ.

    [10] Στο 340% της αποτίμησης του πουλήθηκε το Λητώ Μυκόνου από το ΤΑΙΠΕΔ

    Δυόμισι φορές πάνω από την αποτίμησή του, πούλησε το ΤΑΙΠΕΔ το ξενοδοχείο Λητώ στη Xώρα Μυκόνου.

    Η εταιρεία Αστέρας 2020 απέκτησε το ξενοδοχείο με τίμημα 16,9 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με τα στοιχεία του ΤΑΙΠΕΔ η αγοραπωλησία υπερβαίνει κατά 69% την τιμή εκκίνησης ύψους που ήταν 10 εκατ. ευρώ και είναι, σημαντικά, μεγαλύτερο συγκριτικά με το ύψος αποτίμησης του ακινήτου.

    Σημειώνεται ότι η αποτίμηση του, σύμφωνα με ανεξάρτητους αποτιμητές, ήταν περίπου 5 εκατ. ευρώ, οπότε το ξενοδοχείο πουλήθηκε στο 340% της αποτίμησης ή 2,4 φορές επάνω.

    Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία πώλησης αφορούσε ηλεκτρονικό διαγωνισμό (e-Auction) του ΤΑΙΠΕΔ μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www. e-publicrealestate.gr.

    Στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης σχολίαζαν σήμερα το πρωί ότι η πώληση αυτή αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης ιδιωτών επενδυτών για την Ελλάδα, τις προοπτικές της οικονομίας και την αναπτυξιακή πορεία που μπορεί να ακολουθήσει μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και απάντηση στους ισχυρισμούς για «ξεπούλημα» της δημόσιας περιουσίας, καθώς οι επενδυτές ήταν διατεθειμένοι να καταβάλλουν σημαντικό υπερτίμημα (premium) για να αποκτήσουν αυτό το ακίνητο.

    [11] Αισιόδοξος για συμφωνία για το χρέος στις 24 Μαΐου, ο Γ. Ντάισελμπλουμ

    Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα και οι πιστωτές της θα μπορέσουν να καταλήξουν σε μια συμφωνία ελάφρυνσης χρέους για τη χώρα στη συνάντηση της 24ης Μαΐου, εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

    «Έχουμε κάνει πρόοδο τις τελευταίες εβδομάδες στη διαχείριση των θεμάτων του χρέους, άρα νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε αυτή τη συμφωνία», δήλωσε ο Νταίσελμπλουμ στο δίκτυο CNBC στο περιθώριο της συνεδρίαση του G7 στο Σεντάι της Ιαπωνίας.

    Χωρίς να κατονομάζει κάποιον, ο Ντάισελμπλουμ είπε ότι όσοι τάσσονται υπέρ μιας σημαντικής ελάφρυνσης χρέους εξ αρχής έχουν μετριάσει τη στάση τους και αυτοί που έχουν πει ότι δεν χρειάζεται καμία ελάφρυνση έχουν επίσης αλλάξει τη θέση τους «λίγο», βοηθώντας να υπάρχει σύγκλιση στις συνομιλίες.

    «Αυτό το χρόνο ή τον επόμενο, μπορούμε να μειώσουμε το κόστος του βασικού δανειακού πακέτου για τους Έλληνες», είπε. «Μακροπρόθεσμα, έχουμε έναν αριθμό επιλογών που μπορούμε να εξετάσουμε αναφορικά με την ωρίμανση του χρέους, τις περιόδους χάριτος και τα επιτόκια. Η προτίμησή μου θα ήταν να έχουμε ξεκάθαρες επιλογές στα μέτρα που είμαστε έτοιμοι να λάβουμε και τότε να δούμε πότε θα χρειαστούν».

    Σύμφωνα με το CNBC, η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal ανέφερε πως ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου φέρεται να είπε στον Ντάισελμπλουμ ότι η Ευρώπη πρέπει να είναι «ευέλικτη» σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις για το χρέος.

    [12] «Χώρισαν οι δρόμοι» Ρεθύμνου και Σκουρτόπουλου

    Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας το Ρέθυμνο ανακοίνωσε το «διαζύγιο» της με τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Η ανακοίνωση: «Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τον κόουτς Θανάση Σκουρτόπουλο δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν. Ένα διαδικαστικό πρόβλημα που προσπαθήσαμε να λύσουμε τις τελευταίες εβδομάδες, παρά τις προσπάθειες που έγιναν και την καλή πρόθεση που υπήρχε και από τις δύο πλευρές, δεν επιλύθηκε και δεν θα ανανεώσουμε την συνεργασία μας.

    Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον φίλο Θανάση Σκουρτόπουλο, οι πόρτες της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτές για αυτόν και πολύ πιθανό κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούμε. Το μπασκετικό Ρέθυμνο του εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα σημαντικά πρόσφερε στην διάρκεια της διετούς συνεργασίας μας».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 20 May 2016 - 10:32:25 UTC