Visit our archive of Documents on Greece & the Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-05-08

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πρ. Παυλόπουλος: Η οικονομία γύρω από τον άνθρωπο, όχι ο άνθρωπος γύρω από την οικονομία
  • [02] Κορυφώνονται οι αντιδράσεις κατά του ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου
  • [03] Σπάνια διάβαση του Ερμή μπροστά από τον Ήλιο θα συμβεί αύριο Δευτέρα και θα είναι ορατή από την Ελλάδα
  • [04] Συνελήφθη 23χρονη στη Νεμέα και κατηγορείται για έκθεση του ανήλικου παιδιού της σε κίνδυνο
  • [05] Πέθανε η Μαργκό Χόνεκερ
  • [06] Ο τουρκικός στρατός σκότωσε 55 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους βόρεια του Χαλεπίου
  • [07] Επεισόδια με μολότοφ τα ξημερώματα στο Πολυτεχνείο

  • [01] Πρ. Παυλόπουλος: Η οικονομία γύρω από τον άνθρωπο, όχι ο άνθρωπος γύρω από την οικονομία

    «Η ευρωπαϊκή ιδιότητα συνεπάγεται όχι μόνον δικαιώματα αλλά και αντίστοιχες υποχρεώσεις, κυρίως σ? ό,τι αφορά την έμπρακτη επίδειξη αλληλεγγύης κατά την υπεράσπιση του κοινού ευρωπαϊκού οράματος», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, από τη Θεσσαλονίκη σε μήνυμά του με την ευκαιρία του Εορτασμού της Ημέρας της Ευρώπης.

    Σημείωσε δε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις, που «αφορούν πρωτίστως την συνοχή της αλλά και την εν γένει πορεία της οικονομικής της ενοποίησης», τόνισε τη συμβολή της Ελλάδας στην οικοδόμηση της ΕΕ και χρησιμοποιώντας τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην ιστορική ομιλία του της 28ης Μαΐου 1979, ημέρα υπογραφής των Συμφωνιών για την είσοδο της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ, επισήμανε πως «θεμελιώδης για την επιβίωση της Ευρώπης είναι η σταδιακή οικονομική της ενοποίηση, που θα εξασφαλίσει την αξιοποίηση ενός τεράστιου δυναμικού φυσικών και ανθρώπινων πόρων. Θα οργανώσει την οικονομία γύρω από τον άνθρωπο, αντί τον άνθρωπο γύρω από την οικονομία».

    «Η Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτός ο βασικός πυλώνας υπεράσπισης ιδίως της Ειρήνης, της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης στον Πλανήτη, βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις, τις οποίες πρέπει ν? αντιμετωπίσει επιτυχώς σύμφωνα με την ιστορία της και την προοπτική της. Πολλώ μάλλον όταν οι προαναφερόμενες προκλήσεις αφορούν πρωτίστως την συνοχή της αλλά και την εν γένει πορεία της οικονομικής της ενοποίησης», ανέφερε στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Επισήμανε πως η Ελλάδα, ως αναπόσπαστο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του σκληρού πυρήνα της, της Ευρωζώνης, και με την συντριπτική πλειοψηφία του λαού της και των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεών της να ενστερνίζεται πλέον συνειδητά αυτόν τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό, «είναι αποφασισμένη να συμβάλλει ενεργώς, στο μέτρο που της αναλογεί με βάση και τη δική της ιστορία και συμμετοχή στην οικοδόμηση της Ενωμένης Ευρώπης, στον κοινό αγώνα για την αντιμετώπιση των ως άνω προκλήσεων» και υπογράμμισε: «Ελπίζουμε πως όλοι οι εταίροι μας θα υιοθετήσουν την ίδια πορεία, με πλήρη συναίσθηση ότι η ευρωπαϊκή ιδιότητα συνεπάγεται όχι μόνον δικαιώματα αλλά και αντίστοιχες υποχρεώσεις, κυρίως σ? ό,τι αφορά την έμπρακτη επίδειξη αλληλεγγύης κατά την υπεράσπιση του κοινού ευρωπαϊκού οράματος».

    Τονίζοντας ότι σήμερα η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας είναι αυτονόητη, είπε πως «οφείλουμε να θυμόμαστε την καθοριστική συμβολή του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην είσοδο της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ, κατά κύριο λόγο προκειμένου να εμπνεόμαστε και από το δικό του όραμα για την επιτέλεση του δικού μας ευρωπαϊκού καθήκοντος, όπως το όραμα τούτο είχε συμπυκνωθεί στην ιστορική ομιλία του της 28ης Μαΐου 1979, ημέρα υπογραφής των σχετικών Συμφωνιών» και στη συνέχεια επέλεξε από την ομιλία αυτή «δύο σημεία του όλου ευρωπαϊκού οραματισμού του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τα οποία θεωρώ άκρως αντιπροσωπευτικά της σημερινής κρίσιμης συγκυρίας»:

    «Ως προς μεν την αποστολή της μελλοντικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε τονίσει: "Η ενοποίηση της Ευρώπης πιστεύω ότι θα είναι το μεγαλύτερο πολιτικό γεγονός στην ιστορία της Ηπείρου μας. Ένα γεγονός, που θα επηρεάσει όχι μόνο την μοίρα της Ευρώπης, αλλά και την πορεία της ανθρωπότητος. Γιατί θα εξισορροπήσει τον συσχετισμό δυνάμεων στον κόσμο, θα κατοχυρώσει την ανεξαρτησία της Ευρώπης και θα συμβάλει στην εμπέδωση της παγκόσμιας τάξεως και ειρήνης. Η Ελλάς προσέρχεται στην Ευρώπη με την βεβαιότητα, ότι στα πλαίσια της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης εμπεδώνεται για όλα τα μέρη η εθνική ανεξαρτησία, κατοχυρώνονται οι δημοκρατικές ελευθερίες, επιτυγχάνεται η οικονομική ανάπτυξη και γίνεται με την συνεργασία όλων κοινός καρπός η κοινωνική και οικονομική πρόοδος".

    Ως προς δε την οικονομική ενοποίηση του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε επισημάνει: "Αλλά εξ ίσου θεμελιώδης για την επιβίωση της Ευρώπης είναι η σταδιακή οικονομική της ενοποίηση, που θα εξασφαλίσει την αξιοποίηση ενός τεράστιου δυναμικού φυσικών και ανθρώπινων πόρων. Θα οργανώσει την οικονομία γύρω από τον άνθρωπο, αντί τον άνθρωπο γύρω από την οικονομία"».

    [02] Κορυφώνονται οι αντιδράσεις κατά του ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου

    Εν μέσω συλλαλητηρίων σε όλη τη χώρα, συνεχίζεται στη Βουλή η συζήτηση και ψήφιση το βράδυ του ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου.

    Τον χορό των κινητοποιήσεων άνοιξεστις 10.00 το πρωί συγκέντρωση στο Σύνταγμα, που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, που «τιμά την εργατική Πρωτομαγιά», στην οποία καλούν επίσης η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων κ.ά., ενώ όπως αναφέρει η παράταξη η συγκέντρωση θα μετατραπεί σε «ολοήμερη κινητοποίηση-βήμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής και των νομοσχεδίων που θα συζητιούνται και θα ψηφίζονται το βράδυ της ίδιας μέρας στην Ολομέλεια της Βουλής». Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις οργανώνει το ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, στις 10.30 πμ στο Άγαλμα Βενιζέλου, και σε πολλές άλλες πόλεις.

    Συλλαλητήριο στην Αθήνα, για την Εργατική Πρωτομαγια, στις 10.00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, έχει καλέσει και η ΓΣΕΕ, μαζί με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ), ενώ η ΓΣΕΕ, ήδη πριν από την πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή, είχε αποφασίσει για την Κυριακή 8 Μαΐου ?ημέρα κατά την οποία έχει επιβληθεί το άνοιγμα των καταστημάτων? 24ωρη γενική απεργία. Στο συλλαλητήριο καλούν επίσης η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), οι οποίες αποφάσισαν ομόφωνα το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων την Κυριακή, διαμαρτυρόμενοι γιατί με «διαδικασίες fast track, η κυβέρνηση επιχειρεί να αιφνιδιάσει την ελληνική κοινωνία προωθώντας τη ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου μέσα στο Σαββατοκύριακο, προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσει έτσι τις αντιδράσεις». Στη Θεσσαλονίκη, η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 πμ μπροστά στο Εργατικό Κέντρο.

    Στις 12.00 το μεσημέρι, η ΠΟΕΣΥ καλεί τους εργαζόμενους στα μέσα ενημέρωσης να πάρουν μέρος μαζικά σε διαδήλωση διαμαρτυρίας, η οποία θα ξεκινήσει με συγκέντρωση μπροστά στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.

    Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει η ΑΔΕΔΥ, η οποία διοργανώνει Συλλαλητήριο-Συναυλία στην πλατεία Συντάγματος στις 6.00 το απόγευμα, «ημέρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση να ψηφίσει στη Βουλή το αντιλαϊκό νομοσχέδιο και που οι εργαζόμενοι της χώρας μας γιορτάζουν αγωνιστικά την Εργατική Πρωτομαγιά».

    Σε νέα κινητοποίηση το απόγευμα, επίσης στο Σύνταγμα, καλεί και το ΠΑΜΕ, με τρεις προσυγκεντρώσεις στις 7.00 μμ, στην Ομόνοια, στην Παλιά Βουλή και στους Στύλους Ολυμπίου Διός. Στο πλαίσιο της απογευματινής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, το ΠΑΜΕ διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης με τίτλο «Ενα τραγούδι για τον πρόσφυγα». Στη συναυλία έχουν δηλώσει συμμετοχή οι καλλιτέχνες: Ρίτα Αντωνοπούλου, Γιώργος Γεωργακάκης, Παντελής Θαλασσινός, Βαγγέλης Κορακάκης, Μίλτος Πασχαλίδης, Λίνα Ψυχογιού και η Χορωδία του ΠΑΜΕ.

    Τα μέσα μεταφοράς

    Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες (λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικός και τραμ) έχουν αποφασίσει στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, στο πλαίσιο της απεργίας που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.

    Παράλληλα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος έως και την Κυριακή λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην τριήμερη απεργία της ΓΣΕΕ, ενώ τα πλοία, θα παραμείνουν "δεμένα" στα λιμάνια έως τις 6.00 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου, λόγω της τετραήμερη πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που ξεκίνησε στις 6.00 το πρωί Παρασκευής 6 Μαΐου.

    [03] Σπάνια διάβαση του Ερμή μπροστά από τον Ήλιο θα συμβεί αύριο Δευτέρα και θα είναι ορατή από την Ελλάδα

    Τη Δευτέρα 9 Μαΐου θα είναι ορατό και από την Ελλάδα ένα ενδιαφέρον αστρονομικό φαινόμενο: η διάβαση του μικρότερου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, του Ερμή, μπροστά από τον ηλιακό δίσκο, καθώς η τροχιά του θα τον φέρει ακριβώς ανάμεσα στη Γη και στον Ήλιο. Ο Ερμής θα φαίνεται σαν μια σκούρα κουκίδα -το 1/150ό της διαμέτρου του Ήλιου- που θα διασχίζει αργά επί 7,5 περίπου ώρες τον ολοφώτεινο δίσκο του άστρου μας.

    Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί το 2006, αλλά η διάβαση τότε δεν ήταν ορατή από την Ελλάδα. Θα ξανασυμβεί στις 11 Νοεμβρίου 2019, οπότε θα είναι ξανά ορατή από τη χώρα μας, ενώ η μεθεπόμενη διάβαση θα λάβει χώρα το 2032. Κατά μέσο όρο, μέσα σε έναν αιώνα συμβαίνουν 13 ή 14 διαβάσεις του Ερμή. Η πρώτη έγινε αντιληπτή από τον γάλλο αστρονόμο Πιέρ Κασεντί το 1631, δύο δεκαετίες μετά την εφεύρεση του τηλεσκοπίου.

    Σύμφωνα με τους αστρονόμους, η διάβαση της 9ης Μαΐου θα είναι ορατή από την Ελλάδα στο μεγαλύτερο μέρος της, όμως ο Ήλιος θα δύσει μια ώρα πριν τη λήξη του φαινομένου και έτσι δεν θα είναι δυνατό να παρατηρηθεί η έξοδος του Ερμή από τον ηλιακό δίσκο.

    [04] Συνελήφθη 23χρονη στη Νεμέα και κατηγορείται για έκθεση του ανήλικου παιδιού της σε κίνδυνο

    Μια 23χρονη μητέρα τριών μικρών παιδιών, κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, αφού ύστερα από ανώνυμη καταγγελία, αστυνομικοί βρήκαν το μεγαλύτερο παιδί της, ένα τρίχρονο αγοράκι, δεμένο σε καρέκλα και λερωμένο μέσα σε μια αποθήκη.

    Ειδικότερα, άγνωστος τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα Νεμέας και κατήγγειλε ότι σε μια αποθήκη ακούει να κλαίει ένα μωρό παιδί.

    Οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν σε μια αποθήκη, στον δρόμο Νεμέας ? Σκοτεινής, την οποία -όπως διαπιστώθηκε- η νεαρή γυναίκα, η οποία είναι από τη Βουλγαρία, χρησιμοποιούσε για κατοικία, όπου βρήκαν ένα τρίχρονο αγοράκι δεμένο σε μια καρέκλα και λερωμένο.

    Η αστυνομία κινητοποιήθηκε και εντόπισε στο Ναύπλιο την 23χρονη, μαζί με τα άλλα δύο παιδιά της, ένα 2 ετών κι ένα βρέφος οκτώ μηνών, και την συνέλαβε, ενώ τα τρία παιδιά με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου παραλήφθηκαν από το Χαμόγελο του Παιδιού και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα.

    [05] Πέθανε η Μαργκό Χόνεκερ

    Πέθανε σε ηλικία 89 χρονών η Μαργκό Χόνεκερ, πρώην υπουργός Παιδείας και χήρα του τελευταίου ηγέτη της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Γερμανίας (ΛΔΓ) Έριχ Χόνεκερ σύζυγος του ηγέτη της Ανατολικής Γερμανίας. Τα τελευταία 25 χρόνια ζούσε στη Χιλή, όπου κατέφυγε το ζεύγος μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου στις 9 Νοεμβρίου 1989, καθώς σε βάρος του Έριχ Χόνεκερ ασκήθηκε ποινική δίωξη για την εκτέλεση 49 ανθρώπων που προσπάθησαν να περάσουν στο Δυτικό Βερολίνο.

    Λίγους μήνες πριν, στις 5 Νοεμβρίου 2015, η Μαργκό Χόνεκερ, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στον Αντώνη Πολυχρονάκη χαρακτήρισε ως «αντεπανάσταση» τα γεγονότα του 1989, τα οποία ήταν συνέπεια της «θανατηφόρας κούρσας των εξοπλισμών», στην οποία παρέσυραν οι ΗΠΑ τη Σοβιετική Ένωση με τελικό αποτέλεσμα «οι επονομαζόμενοι μεταρρυθμιστές» της να εγκαταλείψουν όλες τις «σοβιετικές κατακτήσεις».

    Στην ίδια συνέντευξη, παραδέχθηκε για πρώτη φορά λάθη της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Γερμανίας (ΛΔΓ), «δεν κάναμε πάντα σωστά τη δουλειά μας, εν μέρει εξαιτίας της ανεπάρκειάς μας», λέει, ενώ δεν θεωρούσε τις διαληλώσεις του 1989 στη Λειψία και άλλες πόλεις «εξέγερση», αφού «οι περισσότεροι ήθελαν μια καλύτερη Λαοκρατική Δημοκρατία της Γερμανίας (ΛΔΓ), δεν διαδήλωναν για την κατάργησή της». Ούτε και τον όρο «ειρηνική επανάσταση» δεχόταν για τα γεγονότα του 1989, αφού η «επανάσταση είναι μια βαθιά κοινωνική ρήξη η οποία αποσκοπεί σε μια ριζοσπαστική αλλαγή των κοινωνικών σχέσεων, στην απελευθέρωση των λαϊκών μαζών από την εκμετάλλευση και την καταπίεση», ενώ «αν, όπως συνέβη, υπάρξει πισωγύρισμα σε ξεπερασμένες κοινωνικές και οικονομικές σχέσεις, δεν μπορεί να μιλά κανείς για επανάσταση».

    Μιλώντας για τη σημερινή Ευρώπη την χαρακτήρισε ως «έργο του μονοπωλιακού κεφαλαίου, μια ιμπεριαλιστική κατασκευή», και ειδικά για τους Έλληνες λέει πως «τους συμβούλευσαν να κάνουν ιδιωτικοποιήσεις κατά το πρότυπο της Λαοκρατικής Γερμανίας», κάτι που όμως εκεί «προκάλεσε μεγάλο κακό».

    Ανέφερε επίσης ότι παρακολούθησε «την εξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ με συμπάθεια», αλλά «πρέπει να είμαστε ρεαλιστές», αφού δεν υπάρχει ακόμα «απέναντι στη διεθνή των ισχυρών καμιά ισχυρή δύναμη των καταληστευμένων και των καταπιεσμένων», έστειλε μήνυμα «αλληλεγγύης, συμπάθειας και σεβασμού προς τους Έλληνες», τονίζοντας ότι «οι Έλληνες ξέρουν να αγωνίζονται όπως έχουν αποδείξει στην ιστορία τους» και συμπλήρωσε ότι είναι μαζί τους «η αλληλεγγύη πολλών φίλων σε όλον τον κόσμο».

    Στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ δημοσιεύεται η πλήρης (ίσως και τελευταία) συνέντευξη της ΜαργκόΧόνεκερ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    [06] Ο τουρκικός στρατός σκότωσε 55 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους βόρεια του Χαλεπίου

    Ο τουρκικός στρατός σκότωσε χθες βράδυ 55 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών βόρεια του Χαλεπίου στη Συρία, ανέφεραν στρατιωτικές πηγές.

    Οι βομβαρδισμοί κατέστρεψαν επίσης τρία οχήματα και τρεις εγκαταστάσεις πυραύλων, ανέφεραν σήμερα οι ίδιες πηγές.

    [07] Επεισόδια με μολότοφ τα ξημερώματα στο Πολυτεχνείο

    Επεισόδια με βόμβες μολότοφ, που διήρκεσαν πάνω από δύο ώρες, ενώ προκλήθηκαν μικρές ζημιές στο υπουργείο Πολιτισμού και στο Αρχαιολογικό Μουσείο, σημειώθηκαν τα ξημερώματα γύρω από το Πολυτεχνείο.

    Ομάδες νεαρών, που χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο το ίδρυμα, λίγο μετά τις 04.00 το πρωί άρχισαν να εξαπολύουν επιθέσεις με βροχή από βόμβες μολότοφ εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ, που μετέβησαν στο σημείο. Κάποιοι από τους νεαρούς πέταξαν μολότοφ εναντίον του υπουργείου Πολιτισμού, στην οδό Μπουμπουλίνας, και του Αρχαιολογικού Μουσείου, με αποτέλεσμα να μαυρίσουν από τους καπνούς οι είσοδοι των κτιρίων.

    Η κατάσταση εκτονώθηκε σταδιακά μέχρι τις 06.30. Ωστόσο, για αρκετή ώρα έμεινε κλειστή η οδός Πατησίων, προκειμένου να καθαριστεί από την Πυροσβεστική και από συνεργεία του Δήμου, ενώ τώρα η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

    Από την Αστυνομία δεν αναφέρθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 8 May 2016 - 8:32:23 UTC