Read about The Loizidou vs Turkey Case of the European Court of Human Rights (18 December, 1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-04-03

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κ. Μητσοτάκης: Εκλογές τώρα, οξυγόνο για να ανασάνει η πατρίδα μας
  • [02] Δ. Κουτσούμπας: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ όχι μόνο δε διαφωνούν αλλά ταυτίζονται απολύτως
  • [03] Γ. Σταθάκης: Η κυβέρνηση θέλει να κλείσει η αξιολόγηση
  • [04] Αξιωματούχοι ευρωζώνης: Πιθανές οι συνομιλίες για ελάφρυνση του χρέους, στα μέσα Απριλίου
  • [05] Η Αυστρία θα αναπτύξει στρατό στα σύνορα με την Ιταλία
  • [06] Βέλγιο: Επεισόδια με δεκάδες συλλήψεις στο Μόλενμπεκ
  • [07] Διαδηλωτές συνέχισαν για τρίτη νύχτα την κατάληψη της πλατείας Δημοκρατίας στο Παρίσι
  • [08] Ο Πρόεδρος της Αυστρίας αντιμετωπίζει με «σκεπτικισμό» τη συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας
  • [09] ΔΝΤ: Δεν σχολιάζουμε διαρροές ή υποτιθέμενα έγγραφα που περιλαμβάνουν εσωτερικές συζητήσεις

  • [01] Κ. Μητσοτάκης: Εκλογές τώρα, οξυγόνο για να ανασάνει η πατρίδα μας

    «Εκλογές τώρα» ζήτησε καιαπό την Λάρισα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας το Σάββατοσε συγκέντρωση φίλων του κόμματος και υπογραμμίζοντας ότι οι εκλογές είναι ήδη αίτημα του λαού.

    Σχολιάζοντας δε τις σημερινές αποκαλύψεις των Wikileaks τόνισε, μεταξύ άλλων με έμφαση:«Προειδοποιώ την κυβέρνηση να μην διαχειρίζεται το κρίσιμο αυτό ζήτημα με όρους επικοινωνίας. Δεν αντέχει η Ελλάδα να ξαναζήσει το περσινό φιάσκο».

    Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε:«Φοβάμαι ότι ξαναζούμε την εμπειρία της δήθεν διαπραγμάτευσης Τσίπρα ? Βαρουφάκη που οδήγησε τη χώρα ένα βήμα πριν την έξοδό της από το ευρώ. Οι όποιες εσωτερικές διαφορές μεταξύ των θεσμών είναι εξάλλου γνωστές σε όλους. Δεν θα πρέπει όμως να λυθούν σε βάρος της χώρας μας. Δεν μπορούν την ίδια στιγμή όμως να αποτελούν άλλοθι για τη δραματοποίηση της διαπραγμάτευσης. Ας σταματήσει ο κ. Τσίπρας να ανακαλύπτει εξωτερικούς εχθρούς για να δικαιολογεί τη δικιά του ανικανότητα. Άλλωστε ήταν η κυβέρνηση του που δια του κ. Τσακαλώτου με επιστολή της κάλεσε το Δ.Ν.Τ.». Και συνέχισε με έμφαση: «Προειδοποιώ την κυβέρνηση να μην διαχειρίζεται το κρίσιμο αυτό ζήτημα με όρους επικοινωνίας. Δεν αντέχει η Ελλάδα να ξαναζήσει το περσινό φιάσκο. Εξάλλου το τρίτο μνημόνιο ήταν το αποτέλεσμα των τραγικών χειρισμών της παρέας Τσίπρα ? Βαρουφάκη - Καμμένου το πρώτο εξάμηνο του 2015. Και το λογαριασμό πληρώνουν σήμερα όλοι οι Έλληνες. Και κάτι τελευταίο: Η κυβέρνηση οφείλει να εγγυηθεί την ασφάλεια και το απόρρητο των επικοινωνιών. Κανείς δεν ξέρει το πως και γιατί υπεκλάπη η συγκεκριμένη συνομιλία. Αλλά στο κρίσιμο αυτό ζήτημα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει καμία σκιά».

    Η χώρα, η κοινωνία, η οικονομία ασφυκτιούν, υπογράμμισε ο κ Μητσοτάκης. Και εδώ από τη Λάρισα επαναλαμβάνω αυτό που είπα στον κ. Τσίπρα πριν λίγες ημέρες στη Βουλή: Αφού δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, να φύγετε. Ο λαός μας είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του. Να αποφασίσει για το παρόν και το μέλλον του. Εκείνος! Με εκλογές. Με εκλογές αλήθειας όμως κι όχι παραμυθιών. Κάθε εκλογές έχουν κόστος. Αλλά σήμερα το κόστος παραμονής στην εξουσία αυτής της ανίκανης κυβέρνησης είναι μεγαλύτερο από το κόστος της διαδικασίας απομάκρυνσής της. Εκλογές λοιπόν. Εκλογές που θα φέρουν τη Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι της χώρας. Που θα μας απαλλάξουν από τους ανίκανους λαϊκιστές που διαλύουν την Ελλάδα κάθε μέρα που περνά. Που θα ξαναδώσουν πίσω στις Ελληνίδες και στους Έλληνες τη χαμένη ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο».

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Κ.Μητσοτάκης άργησε αλλά πήρε τη γνωστή θέση, υποστήριξης του ΔΝΤ ενάντια στη χώρα του

    [02] Δ. Κουτσούμπας: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ όχι μόνο δε διαφωνούν αλλά ταυτίζονται απολύτως

    "Στα στρατηγικά ζητήματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, αλλά και οι υπόλοιποι πρόθυμοι να στηρίξουν τις κυβερνήσεις τους, όχι μόνο δεν διαφωνούν, αλλά ταυτίζονται απολύτως" δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας το Σάββατοσε συνεστίαση της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του κόμματος. Ο κ. Κουτσούμπας επισήμανε ότι την ίδια ώρα που κλιμακώνεται η αντιλαϊκή επίθεση, που δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη χώρα μας και που το ΝΑΤΟ κατοικοεδρεύει στο Αιγαίο, "κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρούν να βγάλουν ο ένας τα άπλυτα του άλλου στη φόρα αλλά κρύβουν καλά τα άπλυτα του σάπιου συστήματος που και οι δύο στηρίζουν με νύχια και με δόντια".

    "Εμείς δίνουμε τη μάχη για τον ελληνικό λαό" τόνισε και κάλεσε την εργατική τάξη και το λαό να ματαιώσει, όπως είπε, τη νέα σφαγή των ασφαλιστικών και εργατικών δικαιωμάτων του, και να αντιδράσει στις επεμβάσεις και τους πολέμους, που σκορπούν θάνατο, ξεριζωμό και προσφυγιά. Παράλληλα προέβλεψε ότι "το αντιλαϊκό πακέτο που θα συνοδεύει το κλείσιμο της αξιολόγησης, θα είναι πολύ χειρότερο απ' αυτό που έλεγε η κυβέρνηση" καθώς το τελικό σχέδιο για το ασφαλιστικό γκρεμίζει ό,τι έχει απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, ό,τι έχει απομείνει από τις όποιες κοινωνικές παροχές, με συντάξεις πείνας, με νέες μειώσεις και κατάργηση των επικουρικών. Διαβεβαίωσε τέλος ότι το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη για την επιτυχία της 48ωρης απεργίας, όταν το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό κατατεθεί τελικά στη Βουλή.

    [03] Γ. Σταθάκης: Η κυβέρνηση θέλει να κλείσει η αξιολόγηση

    «Είναι αποτρόπαια η σκέψη, όταν διατυπώνεται, ότι σε μια διαδικασία διαπραγμάτευσης υπάρχει μια στρατηγική η οποία μπορεί να οδηγήσει στα άκρα, με ένα πιστωτικό γεγονός οποιασδήποτε μορφής, προκειμένου να εκβιάσει την Ελλάδα, ευρωπαϊκές χώρες, τους εταίρους και τους θεσμούς να αποδεχτούν πράγματα τα οποία κατά γενική ομολογία είναι εκτός του πλαισίου του προγράμματος και εκτός της συμφωνίας που έχει η χώρα», ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας Γ.Σταθάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega για τις διαρροές συνομιλιών αξιωματούχων του ΔΝΤ στον ιστότοπο Wikileaks.

    «Μια διαπραγμάτευση έχει αρχή, μέση και τέλος, έχει κανόνες και οι σκέψεις όπως διατυπώθηκαν από τον κ. Τόμσεν ξεφεύγουν, προφανώς, εντελώς από οποιοδήποτε χαρακτήρα μιας τέτοιας διαπραγμάτευσης. Το ΔΝΤ επίσημα δεν μπορεί να ευθυγραμμίζεται με τέτοιου τύπου στρατηγικές στη διαπραγμάτευση», ανέφερε.

    «Η αξιολόγηση έπρεπε να έχει κλείσει χθες», ανέφερε ο υπουργός τονίζοντας πως σε κάποια θέματα κυβέρνηση και δανειστές είναι πολύ κοντά, ενώ υπάρχουν και ζητήματα στα οποία παραμένει η απόσταση.

    «Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι υπάρχει πιθανότατα μια πίεση ή μια στρατηγική παράτασης της διαπραγμάτευσης ακόμη και σε θέματα που θα έπρεπε να έχουν κλείσει», υπογράμμισε ο κ.Σταθάκης και επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θέλει να κλείσει η αξιολόγηση.

    Για τη συμμετοχή ή μη του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα υπενθύμισε ότι το Ταμείο έχει τώρα τη θέση του συμβούλου, καθώς είναι ένα πρόγραμμα της Ελλάδας με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, και ότι το Ταμείο θα αποφασίσει αν θα μπει στο πρόγραμμα όταν ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση.

    Σε περίπτωση μη συμμετοχής του ΔΝΤ ο υπουργός Οικονομίας εκτίμησε ότι αυτό δεν θα επηρεάσει τη συζήτηση για το χρέος:

    «Η διαπραγμάτευση του χρέους είναι μέρος του πλαισίου συμφωνίας και νομίζω ότι μπορεί και πρέπει να προχωρήσει με λελογισμένο τρόπο προκειμένου μαζί με τη συμφωνία και την πρώτη αξιολόγηση να είμαστε σε βιώσιμη στρατηγική εξόδου από την κρίση».

    [04] Αξιωματούχοι ευρωζώνης: Πιθανές οι συνομιλίες για ελάφρυνση του χρέους, στα μέσα Απριλίου

    Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης είναι πιθανόν να αρχίσουν τις συνομιλίες για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους στο περιθώριο της εαρινής συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στα μέσα Απριλίου, εάν έχει υπάρξει μέχρι τότε συμφωνία με την Αθήνα επί ενός πακέτου μεταρρυθμίσεων, δήλωσαν αξιωματούχοι της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με το Ρόιτερς.

    «Εάν οι Έλληνες θέλουν να ... υπάρξει εκταμίευση πολύ πριν από τον Ιούλιο, χρειάζεται να υπάρξει πολιτική συμφωνία περί τα μέσα του Απριλίου - και στις 12 Απριλίου όλοι πάνε στην Ουάσινγκτον- άρα καλύτερα πριν από τότε», δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ευρωζώνης.

    «Μόνον τότε μπορεί να αρχίσει στα σοβαρά συζήτηση για θέματα χρέους και αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο. Και μετά τελικά όλα πρέπει να συνδυασθούν ταυτόχρονα», δήλωσε ο αξιωματούχος.

    Αξιωματούχοι της ευρωζώνης δήλωσαν ότι είναι πολύ πιθανόν ότι θα υπάρξει συνάντηση των υπουργών Οικονομικών στην Ουάσινγκτον για να συζητηθεί το θέμα του ελληνικού χρέους, καθώς και διμερείς συνομιλίες με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και θεσμούς της ευρωζώνης.

    «Θα το θεωρήσω πολύ παράξενο εάν δεν συμβεί αυτό», δήλωσε δεύτερος αξιωματούχος της ευρωζώνης.

    «Εάν μέχρι τότε έχει επιτευχθεί μία σημαντική συμφωνία επί του πακέτου των μεταρρυθμίσεων, τότε το μόνο εκκρεμές θέμα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των ελληνικών μεταρρυθμίσεων και τη συμμετοχή του ΔΝΤ, θα είναι να συζητηθεί το θέμα της ελάφρυνσης του χρέους, και θα είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να γίνει αυτό», δήλωσε ο δεύτερος αξιωματούχος.

    [05] Η Αυστρία θα αναπτύξει στρατό στα σύνορα με την Ιταλία

    Η Αυστρία θα αναπτύξει στρατιώτες στο πέρασμα Μπρένερ, στα σύνορα με την Ιταλία, για να αντιμετωπίσει την αύξηση των μεταναστών που θα προσπαθήσουν το αμέσως προσεχές διάστημα να φτάσουν στη βόρεια Ευρώπη, δήλωσε χθες ο Αυστριακός υπουργός Άμυνας Χανς Πέτερ Ντόσκοτσιλ.Η Βιέννη -η απόφαση της οποίας να επιβάλει περιορισμούς στα σύνορά της τον Φεβρουάριο προκάλεσε τεράστια μείωση του αριθμού των προσφύγων και των μεταναστών που φθάνουν στη Γερμανία -είχε γνωστοποιήσει ήδη πως ετοιμαζόταν να επιβάλει αυστηρότερους ελέγχους, εάν χρειάζεται. Όμως η επιλογή των λέξεων που έκανε ο Αυστριακός υπουργός Άμυνας καταδεικνύει την περαιτέρω σκλήρυνση της ρητορικής της.

    «Καθώς τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ δεν φυλάσσονται ακόμη αποτελεσματικά, η Αυστρία σύντομα θα κάνει πιο αυστηρούς τους ελέγχους στα σύνορα. Αυτό σημαίνει μαζικούς συνοριακούς ελέγχους στο (πέρασμα) Μπρένερ, και με στρατιώτες», είπε ο Ντόσκοτσιλ στην εφημερίδα Die Welt.Σε άλλες δηλώσεις του, στην εφημερίδα Οsterreich, ο Ντόσκοτσιλ είπε πως αφήνει ανοικτό το θέμα του αριθμού των στρατιωτών που θα αναπτυχθούν για να φυλάσσουν τα σύνορα στο πέρασμα αυτό στις Άλπεις, εξηγώντας πως θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες.

    «Στο κρατίδιο του Τιρόλου μόνο υπάρχουν τρεις λόχοι με 100 άνδρες ο καθένας που είναι έτοιμοι να αναπτυχθούν», είπε ο Ντόσκοτσιλ στην Έστεραϊχ. «Εάν χρειαστούν περισσότερες δυνάμεις για την προστασία των συνόρων, θα τις αναπτύξουμε», πρόσθεσε.Στους στρατιώτες, που ήδη βοηθούν την αστυνομία να χειρίζεται τους μετανάστες στα σύνορα, θα ανατεθούν καθήκοντα φρούρησης των συνόρων, καταγραφής των στοιχείων των μεταναστών, χορήγησης ανθρωπιστικής βοήθειας αλλά και εκτέλεσης απελάσεων, πρόσθεσε ο ίδιος.

    [06] Βέλγιο: Επεισόδια με δεκάδες συλλήψεις στο Μόλενμπεκ

    Η βελγική αστυνομία προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου σε δεκάδες συλλήψεις στη συνοικία Μόλενμπεκ και στο κέντρο των Βρυξελλών, όπου μονάδες αντιμετώπισης ταραχών ενεπλάκησαν σε συγκρούσεις με νεαρούς.Τα επεισόδια άρχισαν όταν ακροδεξιοί αποπειράθηκαν να συγκεντρωθούν στο Μόλενμπεκ, όπου ζουν κυρίως μουσουλμάνοι και είχαν τη βάση τους αρκετοί από τους τζιχαντιστές που διέπραξαν τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.

    Μια αντιρατσιστική οργάνωση κάλεσε σε αντιδιαδήλωση.

    Αμφότερες οι συγκεντρώσεις απαγορεύτηκαν από τις αρχές των Βρυξελλών, που φοβούνταν πως θα επαναλαμβάνονταν οι ταραχές της περασμένης Κυριακής, όταν η αστυνομία έκανε χρήση οχημάτων με εκτοξευτήρες νερού υπό πίεση για να απωθήσει περίπου 450 επιθετικούς διαδηλωτές. Πολλοί από αυτούς, σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ, ήταν ακροδεξιοί εθνικιστές.

    [07] Διαδηλωτές συνέχισαν για τρίτη νύχτα την κατάληψη της πλατείας Δημοκρατίας στο Παρίσι

    Για τρίτη νύχτα εκατοντάδες διαδηλωτές συνέχισαν χθες την κατάληψη στην πλατεία Δημοκρατίας στο Παρίσι διαμαρτυρόμενοι μεταξύ άλλων για την επίμαχη μεταρρύθμιση στην εργατική νομοθεσία.Το αυθόρμητο κίνημα που ονομάζεται "Nuit debout" (Oλονυκτία) δημιουργήθηκε στον απόηχο των συγκεντρώσεων στις οποίες είχαν καλέσει φοιτητικά και μαθητικά συνδικάτα για να ζητήσουν την απόσυρση του νομοσχεδίου για την απασχόληση που προβλέπει την ελαστικοποίηση της εργασίας ως μέσο καταπολέμησης της ανεργίας, το οποίο προωθεί η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Φρανσουά Ολάντ.

    Ωστόσο το κίνημα αυτό συγκεντρώνει επίσης, χρησιμοποιώντας το hashtag #NuitDebout στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και άλλα πολιτικά ή κοινωνικά αιτήματα. Πολλοί από τους συμμετέχοντες βλέπουν στην κινητοποίηση αυτή την αρχή ενός άτυπου φαινομένου όπως τα κινήματα "Occupy" που δημιουργήθηκαν σε διάφορες χώρες ή όπως αυτό των "Αγανακτισμένων" στην Πουέρτα ντελ Σολ που εμφανίστηκε το 2011 στη Μαδρίτη για να καταγγείλει τη λιτότητα και τη διαφθορά.

    [08] Ο Πρόεδρος της Αυστρίας αντιμετωπίζει με «σκεπτικισμό» τη συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας

    Ο Πρόεδρος της Αυστρίας Χάιντς Φίσερ δήλωσε χθες «σκεπτικιστής» όσον αφορά τις πιθανότητες ευόδωσης της συμφωνίας ΕΕ-Άγκυρας, η οποία προβλέπει την επαναπροώθηση μεταναστών από την Ελλάδα στην Τουρκία, μια χώρα όπου η κατάσταση είναι «πολύ δύσκολη» όσον αφορά την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως υπογράμμισε.«Στην Τουρκία συμβαίνουν σήμερα πολλά πράγματα που δεν μου αρέσουν», σημείωσε ο Φίσερ μιλώντας στη δημόσια ραδιοφωνία O1, απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών για τις οποίες επικρίνεται η κυβέρνηση στην Άγκυρα.

    Η κατάσταση στην Τουρκία είναι «πολύ δύσκολη» γενικά, αλλά και ειδικά όσον αφορά την εφαρμογή «μιας συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση» όπως αυτή με στόχο την ανάσχεση της μεταναστευτικής ροής, κατά τον Φίσερ. Η συμφωνία Βρυξελλών-Άγκυρας εισέρχεται αύριο Δευτέρα στη φάση της εφαρμογής της.Για το εάν η συμφωνία θα συμβάλει να σταματήσει η ροή μεταναστών «είμαι σκεπτικιστής», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Αυστρίας, ο οποίος ανήκει στους Σοσιαλδημοκράτες (SPO) και η θητεία του ολοκληρώνεται στα τέλη του μήνα.

    [09] ΔΝΤ: Δεν σχολιάζουμε διαρροές ή υποτιθέμενα έγγραφα που περιλαμβάνουν εσωτερικές συζητήσεις

    «Δεν σχολιάζουμε διαρροές ή υποτιθέμενα έγγραφα που περιλαμβάνουν εσωτερικές συζητήσεις» αναφέρει στην ανακοίνωση του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σχολιάζοντας το δημοσίευμα των Wikileaks.

    To ΔΝΤ στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι αποτελεί πάγια θέση του η οποία μάλιστα έχει διατυπωθεί δημοσίως, για την ανάγκη να εξευρεθεί βιώσιμη λύση για τις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Μία λύση η οποία θα επανέφερε τη χώρα στο δρόμο της διατηρήσιμης ανάπτυξης, η οποία να υποστηρίζεται από ένα σύνολο αξιόπιστων μεταρρυθμίσεων οι οποίες θα είναι συμβατές με μία ελάφρυνση του χρέους από τους Ευρωπαίους εταίρους.

    Οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και οι στόχοι (σσ του προγράμματος) είναι απαραίτητο να στηρίζονται σε αξιόπιστες παραδοχές. Όπως έχει ήδη επαναλάβει το ΔΝΤ- αναφέρει στην ανακοίνωσή του - υφίσταται μία "αλληλεξάρτηση" μεταξύ των εφικτών μεταρρυθμίσεων και της ελάφρυνσης χρέους που τελικώς θα αποφασιστεί».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 3 April 2016 - 6:32:27 UTC