Read our Collection of articles on International Policy Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-03-22

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δεν υπάρχει ανησυχία για ενδεχόμενο τρομοκρατικό πλήγμα στην Ελλάδα
  • [02] Νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ
  • [03] Μυτιλήνη: Αισθητά μειωμένες οι ροές προσφύγων το τελευταίο 24ωρο
  • [04] Ασφαλείς οι Έλληνες μαθητές λυκείων που επισκέπτονται τις Βρυξέλλες μετά από πρόσκληση Ελλήνων ευρωβουλευτών
  • [05] Άνοιξαν οι σταθμοί του μετρό - Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια
  • [06] Τη φωτογραφία ενός υπόπτου έδωσαν στη δημοσιότητα οι βελγικές αρχές
  • [07] Η πρόεδρος της Βραζιλίας Ρουσέφ καταγγέλλει «απόπειρα πραξικοπήματος»
  • [08] «Είμαστε πρόσφυγες, δεν είμαστε τρομοκράτες»
  • [09] Μια βόμβα με καρφιά, χημικές ουσίες και ένα λάβαρο του ΙΚ βρέθηκαν σε σπίτι στις Βρυξέλλες
  • [10] ΕΕ: Επίθεση στην ανοιχτή δημοκρατική κοινωνία της Ευρώπης

  • [01] Δεν υπάρχει ανησυχία για ενδεχόμενο τρομοκρατικό πλήγμα στην Ελλάδα

    Η κατάσταση μετά την πολύνεκρη δολοφονική επίθεση στις Βρυξέλλες, δεν εμπνέει ανησυχία για ενδεχόμενο τρομοκρατικό πλήγμα στην Ελλάδα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

    Εξάλλου σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε σύσκεψη με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αστυνομία έχει λάβει όλα τα προβλεπόμενα απαραίτητα μέτρα, ενώ ταυτόχρονα η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς και με πολύ μεγάλη προσοχή τις δραματικές εξελίξεις.

    [02] Νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ

    Δυνατότητα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ χωρίς προκαταβολή σε 36 δόσεις δίνει η ΔΕΗ σε όλες τις κατηγορίες καταναλωτών για το διάστημα μέχρι τις 31 Ιουλίου.

    Στη συνέχεια θα ισχύσει μόνιμος κανονισμός ρύθμισης χρεών με ευνοϊκότερους όρους (μικρότερη προκαταβολή, 5-15% και 18-36 δόσεις) σε σχέση με τα ισχύοντα σήμερα. Το νέο σύστημα διακανονισμών εγκρίθηκε σήμερα από το Συμβούλιο Διεύθυνσης της ΔΕΗ και θα τεθεί σε εφαρμογή με την έγκρισης του από το Διοικητικό Συμβούλιο.

    Σημειώνεται οτι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ κυμαίνονται στο επίπεδο των 2,2-2,3 δισ. ευρώ και αποτελούν τροχοπέδη για την επιχείρηση.

    Αναλυτικά το νέο σύστημα διακανονισμών προβλέπει:

    1. Από 01.04.2016 μέχρι και 31.07.2016, όλοι οι πελάτες μπορούν να διακανονίσουν τις οφειλές τους σε 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή.

    Στη ρύθμιση αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να προσχωρήσουν για το υπόλοιπο της οφειλής τους και εκείνοι οι πελάτες, οι οποίοι έχουν ήδη προβεί σε διακανονισμό των οφειλών τους με βάση το ισχύον σήμερα σύστημα.

    Η καταβολή της 1ης δόσης θα πραγματοποιείται με την έγκριση του διακανονισμού.

    2. Από 01.08.2016 και εξής θα ισχύουν για όλους τους οικιακούς και επαγγελματικούς -πλην των εποχικών και αγροτών- πελάτες τα εξής:

    - Μηνιαίες Δόσεις: Ύψος ίσο κατ' αρχάς με το 30% του μέσου, σε ετήσια βάση, μηνιαίου λογαριασμού με ελάχιστο αριθμό δόσεων τις 18 και μέγιστο τις 36.

    - Προκαταβολές: 5% για πελάτες χωρίς αντισυμβατική συμπεριφορά (παραβίαση μετρητή, ρευματοκλοπή κ.ά) και 15% για πελάτες με αντισυμβατική συμπεριφορά.

    3. Για τους επαγγελματικούς πελάτες με εποχική δραστηριότητα από 01.08.2016 θα ισχύουν οι υφιστάμενες ρυθμίσεις.

    4. Σε περίπτωση που δεν καταβληθεί μια δόση λόγω αδυναμίας κατά τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους, ο διακανονισμός συνεχίζεται κανονικά από τον επόμενο μήνα. Αν δεν καταβληθούν περιςςότερες δόςεις, τότε για να εξακολουθήσει να ισχύει ο διακανονισμός θα πρέπει να καταβληθούν όλες οι οφειλόμενες δόσεις πλην μίας.

    Σε κάθε περίπτωση, προϋπόθεση ισχύος του διακανονισμού είναι η εμπρόθεσμη εξόφληση των τρεχόντων λογαριασμών.

    5. Οι ρυθμίσεις δεν ισχύουν για τις περιπτώσεις ρευματοκλοπών.

    [03] Μυτιλήνη: Αισθητά μειωμένες οι ροές προσφύγων το τελευταίο 24ωρο

    Αισθητά μειωμένες είναι οι ροές προσφύγων και μεταναστών, το τελευταίο 24ωρο και μέχρι σήμερα Τρίτη στις 9 το πρωί, στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Συνολικά, αποβιβάσθηκαν μόλις 368 άτομα, 185 στη Λέσβο, 183 στη Χίο, ενώ κανένας δεν έφτασε στη Σάμο.

    Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές έχει μειωθεί αισθητά ο αριθμός των ατόμων που φτάνουν στα νησιά και έχουν προσφυγικό προφίλ, δηλαδή προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες. Στη συντριπτική τους πλειονότητα οι αφικνούμενοι είναι από το Πακιστάν και χώρες της βόρειας Αφρικής και δηλώνουν πως «θέλουν να πάνε στη Γερμανία για να δουλέψουν».

    Στο μεταξύ, από το πρωί αυξημένες ροές παρατηρούνται προς τη Λέσβο, με τον αριθμό των αποβιβασθέντων να ξεπερνά τα 300 άτομα μέχρι τις 11 το πρωί. Μάλιστα, το πλωτό σκάφος ΠΑΘ 50 του Λιμενικού Σώματος διέσωσε τους 130 επιβαίνοντες σε δυο πλαστικές βάρκες που κινδύνευαν αφού οι μηχανές δε λειτουργούσαν και παρασύρονταν από τα κύματα.

    Ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών που παραμένει στη Λέσβο αν και έχει πιστοποιηθεί με το παλιό καθεστώς, σήμερα Τρίτη στις 9 το πρωί ήταν 2572. Αναχωρούν δε τμηματικά από το νησί με τα πλοία της γραμμής με εισιτήρια που είχαν εκδοθεί τις προηγούμενες μέρες. Ο αριθμός των 2572 διαμενόντων στη Λέσβο προσφύγων και μεταναστών δίνεται επίσημα από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου δεν επιβεβαιώνεται όμως από τις δομές που λειτουργούν και φιλοξενούν αυτούς τους ανθρώπους αφού ο αριθμός όσων φιλοξενούν δεν ξεπερνά συνολικά τους 1000!

    Το ναυλωμένο πλοίο «Τερα τζετ» βρίσκεται από προχθές στο λιμάνι της Μυτιλήνης και όπως όλα δείχνουν δεν θα χρησιμοποιηθεί αφού οι πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στο νησί θέλουν να μετακινηθούν προς τον Πειραιά, και σύμφωνα με τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί.

    Όσον αφορά τους περίπου 500 οικονομικούς μετανάστες κυρίως από το Πακιστάν, που παρέμεναν στον εξωτερικό χώρο του χοτ σποτ της Μόριας περιμένοντας να αλλάξει η διαδικασία και να μην απελαθούν, παραδίδονται κατά ομάδες, καταγράφονται και θα ακολουθήσει η διοικητική τους απέλαση. Ήδη με το πλοίο της γραμμής έγινε η μεταγωγή στον Πειραιά άλλων 150 Πακιστανών.

    Στη Χίο έτοιμοι να αναχωρήσουν βρίσκονται 675 άτομα. Τέλος στη Σάμο βρίσκονται 311 άτομα.

    [04] Ασφαλείς οι Έλληνες μαθητές λυκείων που επισκέπτονται τις Βρυξέλλες μετά από πρόσκληση Ελλήνων ευρωβουλευτών

    Σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας βρίσκονται οι 50 Έλληνες μαθητές λυκείων που επισκέπτονται τις Βρυξέλλες μετά από πρόσκληση των Ελλήνων ευρωβουλευτών Γιώργου Γραμματικάκη και Θοδωρή Ζαγοράκη. Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή Γ. Γραμματικάκη, οι μαθητές έφθασαν χθες στις Βρυξέλλες από απομακρυσμένες και φτωχές περιοχές της Ελλάδας (Τήλο, Άγραφα, Δράμα και Έβρο) και επρόκειτο να επιστρέψουν αύριο. «Είναι όλοι ψύχραιμοι και ακολουθούν τις οδηγίες των ιθυνόντων», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Γ. Γραμματικάκης ο οποίος βρίσκεται αυτήν την ώρα μαζί με τα παιδιά στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και παρακολουθούν την Ολομέλεια. Ο ίδιος στέλνει μήνυμα στους γονείς των παιδιών που ανησυχούν, ότι είναι όλα καλά στην υγεία τους και η κατάσταση υπό πλήρη έλεγχο.

    «Θα τους μιλήσουμε για την Ευρώπη. Και θα εξηγήσουμε σ΄αυτά τα παιδιά ότι όλες οι μεγάλες, αλλά και οι μικρότερες πόλεις, βρίσκονται πλέον υπό την απειλή της τρομοκρατίας μέχρι να αντιμετωπιστούν οι εστίες του κακού που βρίσκονται όμως μακριά από δω, στη Συρία και αλλού», σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γ. Γραμματικάκης.

    «Τα παιδιά είναι ευχαριστημένα που βρίσκονται εδώ και χαμογελούν. Σ΄ αυτές τις δύσκολες συνθήκες χαίρονται την καλή πλευρά της Ευρώπης», καταλήγει.

    Στις Βρυξέλλες βρίσκονται και 14 μαθητές με δύο συνοδούς από το Λύκειο Ραπτοπούλου της Ευρυτανίας, καθώς πραγματοποιούσαν εκπαιδευτική εκδρομή στο Ευρωκοινοβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι όλοι καλά στην υγεία τους και έχουν αποσυρθεί στο ξενοδοχείο τους, όπου είναι ασφαλείς. Η αναχώρηση των μαθητών από τη βελγική πρωτεύουσα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 23 Μαρτίου.

    [05] Άνοιξαν οι σταθμοί του μετρό - Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια

    Κανονικά εκτελούνται τώρα τα δρομολόγια του μετρό, τα οποία είχαν διακοπεί νωρίτερα από τον Κεραμικό έως την Αγία Μαρίνα μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στον σταθμούς του μετρό «Ελαιώνας» και « Αιγάλεω»

    [06] Τη φωτογραφία ενός υπόπτου έδωσαν στη δημοσιότητα οι βελγικές αρχές

    Η ομοσπονδιακή αστυνομία του Βελγίου έκανε έκκληση απόψε να επικοινωνήσουν με τις αρχές τυχόν μάρτυρες που είναι σε θέση να αναγνωρίσουν έναν άνδρα ο οποίος πιστεύεται ότι εμπλέκεται στις επιθέσεις που σημειώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

    Ζητώντας πληροφορίες για τον ύποπτο, η αστυνομία δημοσίευσε σε έναν λογαριασμό στο Twitter που αφορά καταζητούμενους τη φωτογραφία ενός άνδρα με λευκό πουκάμισο και τζάκετ. Ο ύποπτος φοράει γυαλιά, σκούρο καπέλο και σπρώχνει ένα καροτσάκι αποσκευών στο οποίο είναι τοποθετημένος ένας μεγάλος, μαύρος σάκος.

    "Ποιος γνωρίζει αυτόν τον άνδρα;" γράφει η λεζάντα.

    Τα μέσα ενημέρωσης νωρίτερα είχαν μεταδώσει φωτογραφίες τραβηγμένες από τις κάμερες των συστημάτων ασφαλείας του αεροδρομίου που δείχνουν δύο άνδρες ντυμένους στα μαύρα και έναν τρίτο, που φορά καπέλο, να τους ακολουθεί.

    Τα τηλεοπτικά κανάλια RTL και RTBF ανέφεραν στο μεταξύ ότι η αντιτρομοκρατική υπηρεσία διεξάγει έρευνες στις περιοχές Σάερμπεκ και Γιέτε των Βρυξελλών.

    [07] Η πρόεδρος της Βραζιλίας Ρουσέφ καταγγέλλει «απόπειρα πραξικοπήματος»

    Η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρουσέφ κατήγγειλε σήμερα τη διαδικασία αποπομπής της που άρχισε στη Βουλή, κάνοντας λόγο για ένα «πραξικόπημα εναντίον της δημοκρατίας» που ενορχηστρώθηκε από την αντιπολίτευση και επαναλαμβάνοντας πως δεν πρόκειται «ποτέ» να υποβάλει την παραίτησή της από το αξίωμα.

    «Δεν διέπραξα κανένα έγκλημα, δεν θα εγκαταλείψω ποτέ, δεν θα παραιτηθώ ποτέ», τόνισε η κεντροαριστερή πολιτικός, η οποία κατηγορείται από την αντιπολίτευση πως παραποίησε τα στοιχεία για τα δημοσιονομικά της χώρας ώστε να διευκολυνθεί η επανεκλογή της το 2014.

    «Δεν πρόκειται να μασήσω τα λόγια μου», είπε η Ρουσέφ και πρόσθεσε πως «αυτό που καταβάλλεται προσπάθεια να γίνει είναι ένα πραξικόπημα εναντίον της δημοκρατίας».

    Η πρόεδρος της Βραζιλίας έκανε τις δηλώσεις αυτές σε δημοσιογράφους κατόπιν μιας συνάντησης με διαπρεπείς νομικούς που την υποστηρίζουν.

    Η διαδικασία αποπομπής της «δεν έχει νόμιμη βάση», επέμεινε η Ντίλμα Ρουσέφ.

    «Το να καταδικάζεται κάποιος για ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει είναι η χειρότερη δυνατή αδικία. Έχω ήδη υπάρξει θύμα αυτού του εγκλήματος κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής δικτατορίας», υπενθύμισε η πρώην αντάρτισσα που είχε βασανιστεί επί χούντας.

    «Είναι καθαρό ότι δεν θα προτιμούσα ποτέ να ζήσω αυτή τη στιγμή, αλλά έχω αρκετή ενέργεια, επαρκές κίνητρο και σεβασμό προς τη δημοκρατία για να αντιπαρατεθώ σε αυτή τη συνωμοσία εναντίον της δημοκρατίας στη χώρα μας», συνέχισε η πρόεδρος της Βραζιλίας.

    Αυτός είναι ο λόγος «που έχω τη βεβαιότητα: δεν πρόκειται να γίνει αυτό το πραξικόπημα», πρόσθεσε.

    [08] «Είμαστε πρόσφυγες, δεν είμαστε τρομοκράτες»

    «Συγγνώμη Βέλγιο» έγραφε με μαρκαδόρο στο κορμί του ο μικρός Σύρος πρόσφυγας που στεκόταν στις σιδηροδρομικές γραμμές στην ουδέτερη ζώνη Ελλλάδας-ΠΓΔΜ, μαζί με εκατοντάδες άλλα άτομα που διαμαρτύρονται έως αυτή την ώρα, ζητώντας να ανοίξουν τα σύνορα για να μπορέσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη βόρεια Ευρώπη.

    Λίγο πιο κάτω, ένα άλλο παιδί κρατά ένα χαρτόνι με το ίδιο σύνθημα, ενώ στα υπόλοιπα αυτοσχέδια πλακάτ κυριαρχούν μηνύματα, όπως «εμείς είμαστε πρόσφυγες, δεν είμαστε τρομοκράτες».

    Αν και οι περισσότεροι στον καταυλισμό της Ειδομένης πληροφορήθηκαν μάλλον αργά τις φονικές τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, όσοι το μάθαιναν «πάγωναν» στο άκουσμα της είδησης.

    «Τώρα είναι που δεν θα μας θέλουν καθόλου στην Ευρώπη» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Άχμεντ από το Χαλέπι της Συρίας, ενώ η Χάνα θεωρεί πως πρόκειται για έργο κάποιων που «μισούν τους πρόσφυγες», όπως χαρακτηριστικά λέει, «και θέλουν να μας δημιουργήσουν ακόμη περισσότερα προβλήματα».

    Οι περισσότεροι πάντως πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται εδώ και περίπου έναν μήνα πλέον στον καταυλισμό της Ειδομένης, είχαν τα μάτια τους στραμμένα σήμερα, στις σιδηροδρομικές γραμμές όπου εκατοντάδες άτομα συνεχίζουν για δεύτερη ημέρα τη διαμαρτυρία τους, με μόνο στόχο το άνοιγμα των συνόρων.

    Μάλιστα, δύο άτομα προσπάθησαν να αυτοπυρποληθούν, και παρά το γεγονός ότι κάποιοι έπεσαν πάνω τους για να σβήσουν τη φωτιά, υπέστησαν εγκαύματα και χρειάστηκε να διακομιστούν, ο ένας στο νοσοκομείο Κιλκίς και ο άλλος στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

    Ήταν η στιγμή εκείνη που το οργισμένο πλήθος, που από νωρίς είχε φροντίσει να «περιφράξει» τη διαμαρτυρία του με ό,τι μπορούσε να επιστρατεύσει από τον γύρω χώρο - από κιγκλιδώματα έως κάδους απορριμμάτων - άρχισε να κινείται προς το σημείο διέλευσης στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, αλλά χάρη στους πιο ψύχραιμους δεν προχώρησε παρά μερικά μόνο μέτρα, χωρίς ωστόσο να σταματήσει ούτε λεπτό να φωνάζει συνθήματα.

    Μόνο μια ομάδα μικρών παιδιών προχώρησε λίγο αργότερα ως τον φράχτη και φωνάζοντας συνθήματα όπως, «ανοίξτε τα σύνορα» και «Μέρκελ, βοήθησέ μας», κάρφωσαν ένα χαρτί με το μήνυμα «μισώ τον ISIS» πάνω στην περίφραξη και αποχώρησαν.

    [09] Μια βόμβα με καρφιά, χημικές ουσίες και ένα λάβαρο του ΙΚ βρέθηκαν σε σπίτι στις Βρυξέλλες

    Ένας εκρηκτικός μηχανισμός που περιείχε καρφιά, διάφορες χημικές ουσίες και ένα λάβαρο του Ισλαμικού Κράτους βρέθηκαν κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στις Βρυξέλλες, μετά τις επιθέσεις που βύθισαν στο πένθος τη βελγική πρωτεύουσα, ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή εισαγγελία.

    "Οι έρευνες που έγιναν σε μια κατοικία στο Σάερμπεκ οδήγησαν στην ανακάλυψη ενός εκρηκτικού μηχανισμού που, μεταξύ άλλων, περιείχε και καρφιά", ανέφερε στην ανακοίνωσή της η εισαγγελία.

    Στο ίδιο σπίτι αστυνομικοί βρήκαν επίσης χημικά προϊόντα και μια σημαία της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

    Λίγο νωρίτερα, ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ είχε δηλώσει ότι η αστυνομία διεξάγει έρευνες μετά τις επιθέσεις στο αεροδρόμιο και σε έναν σταθμό του μετρό των Βρυξελλών.

    [10] ΕΕ: Επίθεση στην ανοιχτή δημοκρατική κοινωνία της Ευρώπης

    Για «επίθεση στην ανοιχτή δημοκρατική κοινωνία» της Ευρώπης κάνουν λόγο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ και η ηγεσία των ευρωπαϊκών οργάνων, σε κοινή δήλωσή τους που εξέδωσαν πριν από λίγο.

    «Η ΕΕ θρηνεί τα θύματα των σημερινών τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες» τονίζουν οι 28, ενώ διαβεβαιώνουν ότι θα παραμείνουν ενωμένοι και αμετακίνητοι «στη μάχη κατά του μίσους, του βίαιου εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας». Προσθέτουν , επίσης, ότι αυτή η επίθεση ενισχύει τη βούλησή τους να υπερασπιστούν τις ευρωπαϊκές αξίες και την ανοχή.

    Οι ευρωπαίοι ηγέτες υπογραμμίζουν ότι τα ευρωπαϊκά όργανα φιλοξενούνται στο Βέλγιο χάρη στη γενναιοδωρία της βελγικής κυβέρνησης και του βελγικού λαού, δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στο βελγικό κράτος και την αλληλεγγύη τους για να αντιμετωπίσουν «μαζί την απειλή αυτή», «με κάθε μέσο».

    Διαβάστε επίσης:

    Μέρκελ: Θα βοηθήσουμε το Βέλγιο να συλλάβει τους δράστες των επιθέσεων

    Ντ. Τουσκ: Το Βέλγιο και η Ευρώπη αντιμετωπίζουν την απειλή τρομοκρατίας

    Σε κατάσταση συναγερμού η Ευρώπη μετά τις εκρήξεις στις Βρυξέλλες?


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 22 March 2016 - 20:32:27 UTC