Visit the Hellenic Society of Virology (HSV) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-12-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] «Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση και με αυτήν συζητούμε»
  • [02] Π. Λαφαζάνης: Βατερλό για την κυβέρνηση το αντιασφαλιστικό
  • [03] Εκπτώσεις στα τιμολόγια της βιομηχανίας αποφάσισε η γενική συνέλευση της ΔΕΗ
  • [04] Γερμανία: Οι αρχές έχουν καταγράψει την άφιξη 964.000 προσφύγων
  • [05] Τατζικιστάν: Ο σεισμός των 7,2 έγινε αισθητός σε όλη την κεντρική Ασία
  • [06] Ελλάδα είναι μία ασφαλής χώρα, δήλωσε στο Πρακτορείο 104,9 FM, η Έλενα Κουντουρά
  • [07] «Αλληλεγγύη είναι να δεις το πρόσωπο του άλλου»
  • [08] Ο Β. Πετράκος απαντά στα δημοσιεύματα για τον «θρόνο του Αγαμέμνονα»
  • [09] «Gallery Weekend» για τρίτη χρονιά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βέροια
  • [10] Βόλτα στη λογοτεχνική ... Θεσσαλονίκη μέσα από τη Wikipedia!
  • [11] Ο Γ. Κύρτσος στο «Πρακτορείο 104,9 FM»: Η δυναμική υπέρ του ευρωσκεπτικισμού-αντιευρωπαϊσμού σαρώνει τα 3/4 της ΕΕ
  • [12] Απόψε η συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ

  • [01] «Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση και με αυτήν συζητούμε»

    «Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση και ό,τι έχουμε να συζητήσουμε με την χώρα, το συζητούμε με την κυβέρνηση της χώρας και τους συνεργάτες της», δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα που ήθελε την γερμανική πρεσβεία της Αθήνας να έχει υποβάλει έκθεση στην οποία περιγράφει την Ελλάδα ως "ακυβέρνητο καράβι".

    Ο κ. Ζάιμπερτ επισήμανε ακόμη ότι δεν έχει υπόψη του την εν λόγω έκθεση, αλλά και ότι δεν θα έκανε αναφορά σε εσωτερικές εκθέσεις. Αξιωματούχοι της γερμανικής κυβέρνησης έκαναν πάντως λόγο, για την καλη σχέση και την τακτική επικοινωνία του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζιά.

    Ανακοίνωση της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα για το δημοσίευμα στη "Die Welt"

    Με ανακοίνωσή της η πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, υπογραμμίζει τη στενή συνεργασία της Γερμανικής Κυβέρνησης και της ίδιας της πρεσβείας με τις ελληνικές αρχές. Παράλληλα χαρακτηρίζει «υποθετική εσωτερική αλληλογραφία», έγγραφο που δημοσιεύθηκε στο γερμανικό Τύπο και επισημαίνει τα επαινετικά λόγια του ομοσπονδιακού υπουργού κ. Στάιμαϊερ, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα, για τις επιδόσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

    «Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση και η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα παγίως δεν σχολιάζουν δημοσιεύματα του τύπου, τα οποία αφορούν υποθετική εσωτερική αλληλογραφία», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γερμανικής Πρεσβείας η οποία στην ίδια ανακοίνωση προσθέτει ότι «ο Ομοσπονδιακός Υπουργός κ. Στάινμαϊερ κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα επαίνεσε όλους τους συνομιλητές του και ειδικότερα τον Πρωθυπουργό, για τις επιδόσεις της ελληνικής κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των δύσκολων προκλήσεων, ενώπιον των οποίων βρίσκεται η Ελλάδα. Αντιμετώπιση στην οποία συνδράμει σε μεγάλο βαθμό και η Γερμανία.Σε αυτό το πνεύμα η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση και η Πρεσβεία συνεργάζονται στενά και εμπιστευτικά με όλες τις ελληνικές αρχές».

    [02] Π. Λαφαζάνης: Βατερλό για την κυβέρνηση το αντιασφαλιστικό

    «Η πρωτιά της Λεπέν είναι αποτέλεσμα μιας ΕΕ που παρακμάζει και πνίγει τους λαούς της. Η ιμπεριαλιστική και αντιδραστική ΕΕ των πολέμων, της λιτότητας και της ανεργίας αν δεν ανατραπεί σε δημοκρατική και προοδευτική κατεύθυνση, θα οδηγήσει την Ευρώπη σε ένα σκληρό ακροδεξιό ολοκληρωτισμό». Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη Τύπου στο Βόλο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

    Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας τόνισε ότι «η κυβέρνηση μπορεί να πέρασε από τη Βουλή έναν προϋπολογισμό άγριας λιτότητας αλλά δεν πρόκειται να παραμείνει στην εξουσία για να ολοκληρώσει τη διαχείρισή του. Ο Τσίπρας και οι περί αυτόν, ζουν στο δικό τους κόσμο και έχουν χάσει την επαφή τους με την κοινωνία, η οποία, απογοητευμένη και εξοργισμένη, βλέπει την κυβέρνηση και τους υπουργούς της να τους διαπερνάει το ψεύδος, η υποκρισία, η αναξιοπιστία και το γάντζωμα στην εξουσία».

    Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο επικεφαλής της ΛΑΕ εκτίμησε ότι «το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο και τα νέα αντιαγροτικά μέτρα θα γίνουν το βατερλό της κυβέρνησης με τον καινούργιο χρόνο».

    [03] Εκπτώσεις στα τιμολόγια της βιομηχανίας αποφάσισε η γενική συνέλευση της ΔΕΗ

    Επιπλέον εκπτώσεις έως 15% στα τιμολόγια των μεγάλων καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας για τη διετία 2016-2017 αποφάσισε σήμερα η γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ ύστερα από πρόταση του Δημοσίου που είναι ο βασικός μέτοχος της επιχείρησης.

    Η συνέλευση συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως με βασικό θέμα τα τιμολόγια των καταναλωτών υψηλής τάσης ύστερα από τη νομοθετική ρύθμιση του Αυγούστου που προβλέπει την κατάργηση των εκπτώσεων 20% που ίσχυαν για τη διετίας 2014-2015. Η πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου προς τη γενική συνέλευση προβλέπει 7 διαφορετικά τιμολόγια ανάλογα με το προφίλ κατανάλωσης κάθε βιομηχανίας επί τη βάσει των οποίων θα γίνουν διαπραγματεύσεις με τη βιομηχανία.

    Επιπλέον αυτών η πρόταση του Δημοσίου όπως διατυπώθηκε από τον γεν. Γραμματέα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Μ. Βερροιόπουλο προβλέπει εκπτώσεις με την ακόλουθη κλίμακα ανάλογα με την ετήσια κατανάλωση κάθε βιομηχανίας:

    Έως 10 γιγαβατώρες μηδέν έκπτωση

    10-50 GWh έκπτωση 4%

    50-200 GWh έκπτωση 6%

    200-400 GWh έκπτωση 8%

    400-700 GWh έκπτωση 10%

    700-1000 GWh έκπτωση 12%

    1000-2000 GWh έκπτωση 13%

    2000 GWh και πάνω έκπτωση 15%.

    [04] Γερμανία: Οι αρχές έχουν καταγράψει την άφιξη 964.000 προσφύγων

    Οι αρχές της Γερμανίας κατέγραψαν τον Νοέμβριο την άφιξη 206.101 προσφύγων και μεταναστών, που αποτελεί ένα νέο ρεκόρ για τη χώρα, στην οποία έχει καταμετρηθεί η άφιξη συνολικά 964.574 μεταναστών και προσφύγων από την αρχή της χρονιάς, ανακοίνωσε σήμερα το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών.

    Ως εκ τούτου οι αφίξεις σε έναν μήνα αυξήθηκαν από τον Οκτώβριο, όταν είχαν καταγραφεί 181.166, και θα ξεπεράσουν όπως φαίνεται το ένα εκατομμύριο έως το τέλος της χρονιάς.

    Τα στοιχεία αυτά του υπουργείου Εσωτερικών προέρχονται από το γερμανικό σύστημα EASY, το οποίο καταμετρά τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που φτάνουν στη χώρα και σκοπεύουν να ζητήσουν άσυλο εκεί, αλλά δεν το έχουν κάνει ακόμη.

    Το υπουργείο δεν διευκρίνισε στην ανακοίνωσή του αυτή την εθνικότητα των προσφύγων και των μεταναστών που έφτασαν στη χώρα τον Νοέμβριο. Ωστόσο βάσει προηγούμενων στοιχείων οι περισσότεροι νεοαφιχθέντες είναι Σύροι και Αφγανοί (τον Οκτώβριο ανέρχονταν σε 88.640 και σε 31.000 αντιστοίχως).

    [05] Τατζικιστάν: Ο σεισμός των 7,2 έγινε αισθητός σε όλη την κεντρική Ασία

    Η κεντρική Ασία, η Ινδία και το Πακιστάν συγκλονίστηκαν σήμερα από σεισμό μεγέθους 7,2 βαθμών του οποίου το επίκεντρο ήταν στο Τατζικστάν, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν προκάλεσε θύματα.

    Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε στις 07.50' ώρα Γκρίνουιτς (09.50' ώρα Ελλάδας), σχεδόν 109 χλμ. δυτικά της πόλης Μιργκάμπ που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της ορεινής περιοχής Παμίρ του Τατζικιστάν και σε βάθος 28 χλμ., ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS).

    Εκπρόσωπος της επιτροπής εκτάκτων καταστάσεων δήλωσε ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές. Ο σεισμός δεν έπληξε τις ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στο Τατζικιστάν, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

    [06] Ελλάδα είναι μία ασφαλής χώρα, δήλωσε στο Πρακτορείο 104,9 FM, η Έλενα Κουντουρά

    «Η Ελλάδα είναι μία ασφαλής χώρα, παραμένει ασφαλής, δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάποιο πρόβλημα» δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM και στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» με τον Κώστα Μπλιάτκα.

    «Το θέμα το προσφυγικό και όλα αυτά που ζούμε- γιατί οι εξελίξεις είναι σημαντικές ακόμα και στο θέμα της τρομοκρατίας- αν μιλάμε γι' αυτή την εποχή, πρέπει να καταλάβουμε όλοι, ότι είναι δύσκολες οι μέρες και γενικότερα οι κρατήσεις στον παγκόσμιο τουρισμό έχουν μουδιάσει, γιατί τα πράγματα εξελίσσονται» ανέφερε η κ Κουντουρά, διευκρινίζοντας πως, σε ό,τι αφορά τις επιπτώσεις των διεθνών εξελίξεων στον ελληνικό τουρισμό, «προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, ώστε η Ελλάδα να είναι μία ασφαλής χώρα, αυτό είναι κεντρική πολιτική».

    [07] «Αλληλεγγύη είναι να δεις το πρόσωπο του άλλου»

    «Υπάρχει έξοδος. Ένας άγνωστος που σου χτυπά την πόρτα», λέει σ' ένα του ποίημα ο Γιάνος Πιλίνσκι (1921-1981). Και ορμώμενοι από το δίστιχο του Ούγγρου ποιητή, ο ηθοποιός Ηλίας Κουνέλας μαζί με τον, πρώην μαθητή του στο Ωδείο Αθηνών και συνάδελφό του πλέον, Παναγιώτη Καμμένο ξεκινούν, αναζητώντας την έξοδο, να χτυπούν αυτές τις μέρες τις πόρτες όσων θέλουν να μοιραστούν μαζί τους το δικό τους αφήγημα: την παράστασή τους "8η Ημέρα", που βασίζεται και εμπνέεται, όπως εξηγούν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από το ομώνυμο διήγημα του Ρουμάνου συγγραφέα Βίργκιλ Γκεοργκίου. Μια παράσταση, που χωρίς να είναι ένα ακόμα "θέατρο κατ' οίκον", θα φιλοξενείται αποκλειστικά σε σπίτια καθώς «υπάρχει ανάγκη να παρουσιαστεί στον προσωπικό χώρο του καθενός», με την προϋπόθεση ο εκάστοτε οικοδεσπότης, πέρα από τους φίλους του, να δέχεται και άγνωστους θεατές.

    Σε ένα κείμενο-φόρο τιμής στον άγνωστο και ανώνυμο νεκρό, ο Γκεοργκίου περιγράφει την ιστορία του πατέρα του. «Ενός φτωχού ιερέα σε κάποιο ορεινό χωριό της Ρουμανίας, ο οποίος, αψηφώντας τις συνέπειες, αποφασίζει, εν καιρώ πολέμου, να ενταφιάσει με όλες τις τιμές της Ορθόδοξης Εκκλησίας έναν ανώνυμο νεκρό που έχει βρεθεί εγκαταλελειμμένος στο χωριό τους», εξηγούν οι δύο καλλιτέχνες. «Όταν μετά από λίγο καιρό αποκαλύπτεται ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν Εβραίος, ο ιερέας κατηγορείται για βεβήλωση του νεκροταφείου». Η Αντιγόνη στα ρουμανικά βουνά θα σχολιάζαμε...

    [08] Ο Β. Πετράκος απαντά στα δημοσιεύματα για τον «θρόνο του Αγαμέμνονα»

    «Το Συμβούλιο της Αρχαιολογικής Εταιρείας και η εντεταλμένη Επιτροπή που εξέτασε το ζήτημα, κρίνουν ότι το όλο θέμα αποτελεί ατυχή, εάν δεν είναι σκόπιμη, επιστημονική παρεκτροπή που οφείλεται σε επίδραση άλλης ατυχεστέρας περιπτώσεως που απασχόλησε κυβερνητικούς και επιστημονικούς κύκλους κατά το 2014 - 2015, και μας διέσυρε διεθνώς».

    Με αυτά τα λόγια κλείνει την επιστολή που έστειλε στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ο Βασίλειος Χ. Πετράκος, γενικός γραμματέας της εν Αθήναις Αρχαιολογικής Εταιρείας και της Ακαδημίας Αθηνών, καθώς και Έφορος 'Αρχαιοτήτων ε.τ., αναφερόμενος στα δημοσιεύματα σχετικά με την «ανακάλυψη του θρόνου του Αγαμέμνονα».

    Ο κ. Πετράκος πληροφορεί ότι κατόπιν των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων στον Τύπο, «το Διοικητικό Συμβούλιο της εν Αθήναις Αρχαιολογικής Εταιρείας συνέστησε Επιτροπή εκ του υπογραφόμενου, της Συμβούλου κυρίας Ντόρας Βασιλικού και του Ερευνητού της Ακαδημίας Αθηνών κ. Κωνσταντίνου Καλογερόπουλου για να εξετάσουν το ζήτημα και να γνωματεύσουν σχετικώς» οι οποίοι, όπως εξηγεί, είναι «διακεκριμένοι αρχαιολόγοι ειδικευμένοι εις την μυκηναϊκή αρχαιολογία με σημαντικά αυτοτελή δημοσιεύματα που αφορούν τον μυκηναϊκό πολιτισμό».

    [09] «Gallery Weekend» για τρίτη χρονιά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βέροια

    Ένα «κυνήγι τέχνης» ετοιμάζεται να προσφέρει, για τρίτη χρονιά, στο κοινό το «Gallery Weekend», η σημαντική δράση που πραγματοποιείται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης (ΠΣΑΤ), σε συνεργασία με την οργανωτική ομάδα της Art-Athina, το επόμενο Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Δεκεμβρίου.

    Από τις 11.00 έως τις 14.00 του Σαββάτου και από τις 11.00 έως τις 15.00 της Κυριακής, οι 31 αίθουσες τέχνης της Αθήνας, 6 της Θεσσαλονίκης και μία της Βέροιας, οι οποίες συνθέτουν τον ιστό του τρίτου Gallery Weekend, θα υποδεχθούν σε κλίμα γιορτής το φιλότεχνο κοινό.

    Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στις εκθέσεις, ατομικές ή ομαδικές, από τους ίδιους τους καλλιτέχνες αλλά και από τους γκαλερίστες. Το κοινό, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «αποκομίζει την ευκαιρία προσωπικής γνωριμίας και διαλόγου με τον καλλιτέχνη που βρίσκεται πίσω από το έργο. Παράλληλα η ποικιλότητα των έργων, τόσο σε εκφραστικά μέσα όσο και σε καλλιτεχνικές τάσεις, επιτρέπει στον επισκέπτη να αφουγκραστεί τον παλμό της ενεργού εικαστικής δημιουργίας».

    [10] Βόλτα στη λογοτεχνική ... Θεσσαλονίκη μέσα από τη Wikipedia!

    Βόλτα στη Θεσσαλονίκη, μέσα από τα "μάτια" των λογοτεχνών της, θα μπορούν να κάνουν χρήστες της Wikipedia μετά από πρωτοβουλία φοιτητών και καθηγητών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, οι οποίοι συνδέουν τα λογοτεχνικά έργα, με σημεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος της πόλης με την επικόλληση QR codes.

    Το Γεντί Κουλέ, η Μητροπόλεως (πρώην Ρούζβλετ), το Πειραματικό Σχολείο ΑΠΘ, η Χρυσοστόμου Σμύρνης, η Φυσικομαθηματική ΑΠΘ, η Καμάρα, η Αρετσού, η Κατούνη και πολλά άλλα σημεία της πόλης που αναφέρονται σε μυθιστορήματα και ποιήματα και σχετίζονται με τη ζωή ποιητών και συγγραφέων της Θεσσαλονίκης, θα συνθέσουν ένα λογοτεχνικό περίπατο που συνδέει τον πολιτιστικό με τον αστικό ιστό.

    [11] Ο Γ. Κύρτσος στο «Πρακτορείο 104,9 FM»: Η δυναμική υπέρ του ευρωσκεπτικισμού-αντιευρωπαϊσμού σαρώνει τα 3/4 της ΕΕ

    «Υπάρχει μία δυναμική υπέρ του ευρωπαϊκού ευρωσκεπτικισμού και του ακροδεξιού αντιευρωπαϊσμού, η οποία σαρώνει τα 3/4 της Ευρωπαϊκής Ένωσης» δήλωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» και στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» με τον Κώστα Μπλιάτκα.

    Ερμηνεύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα στη Γαλλία, ο κ. Κύρτσος αναφέρθηκε και σε αντίστοιχα αποτελέσματα εκλογών στην Αυστρία, τη Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Πολωνία, εκτιμώντας ότι «έχουμε μία τάση, η οποία ενισχύεται από το προσφυγικό- μεταναστευτικό, διότι είναι οι λιγότερο αναπτυγμένοι που φοβούνται ότι το προσφυγικό θα μπερδέψει την κοινωνία τους και οι περισσότερο αναπτυγμένοι που θεωρούν ότι με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες θα αμφισβητηθεί η οικονομική και κοινωνική τους επιτυχία».

    [12] Απόψε η συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ

    Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έγινε στο γραφείο του στη Βουλή.

    Αντικείμενο της άτυπης σύσκεψης που έχει πρωθυπουργός με υπουργούς της κυβέρνησης ήταν ο προγραμματισμός και συντονισμός του κυβερνητικού έργου.

    Καθώς η κυβέρνηση φέρνει τις επόμενες ημέρες στη Βουλή προς ψήφιση σημαντικά νομοθετήματα που σχετίζονται με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης να συζητηθούν και τα χρονοδιαγράμματα για την κατάθεση και ψήφιση των νομοθετημάτων αυτών.

    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα δώσει απόψε στις 21:45 συνέντευξη στους δημοσιογράφους Β. Κεχαγιά, Γ. Κουβαρά και Β. Σκουρή, με παρουσιαστή τον Π. Χαρίτο στο studio της ΕΡΤ

    Έως 18 Δεκεμβρίου στη Βουλή τα προαπαιτούμενα μέτρα

    Ο προγραμματισμός και συντονισμός του κυβερνητικού έργου απασχόλησε τη σημερινή άτυπη σύσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με υπουργούς της κυβέρνησης.

    Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα νομοθετήματα που αναμένεται να κατατεθούν και να ψηφιστούν από τη Βουλή έως τις 18 Δεκεμβρίου.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 7 December 2015 - 13:32:22 UTC