Visit the Hellenic Astronomical Society Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-09-21

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επίσκεψη Μανιτάκη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
  • [02] Συγχαρητήρια του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στον Αλέξη Τσίπρα
  • [03] Στις 20:00 ορκίζεται πρωθυπουργός ο Αλ.Τσίπρας
  • [04] Αυξημένο πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3,06 δισ. στο οκτάμηνο, σύμφωνα με την ΤτΕ
  • [05] Στις 691,99 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,80%
  • [06] Ο ελληνικός λαός αποφάσισε σε μια δίκαιη και δημοκρατική εκλογή, τονίζει το Βερολίνο
  • [07] Ο Μ. Σούλτς αναμένει μια συμφωνία για μετεγκατάσταση προσφύγων
  • [08] Αλλαγή της ευρωπαϊκής πολιτικής μετά τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα, ζήτησε το Die Linke
  • [09] Η Frontex ζητά από την ΕΕ "μεγαλύτερη υποστήριξη" λόγω του προσφυγικού
  • [10] Σε πλήρη ετοιμότητα η Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
  • [11] Μυτιλήνη: Δεύτερο ναυάγιο σε μια ώρα
  • [12] Ομαλή η ροή των προσφύγων στην Ειδομένη
  • [13] Στις 15:00 συνάντηση Α. Τσίπρα-Π. Καμμένου στην Κουμουνδούρου
  • [14] Θ. Καράογλου στο «Πρακτορείο 104,9 FM»: Θα πούμε «ναι, με χίλια» στις μεταρρυθμίσεις αλλά δεν θα είμαστε δεδομένοι

  • [01] Επίσκεψη Μανιτάκη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

    Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

    "Ως υπεύθυνος για τη διενέργεια των εκλογών ήρθα να ενημερώσω τον Πρόεδρο για τη χθεσινή εκλογική διαδικασία, για τα αποτελέσματα των εκλογών και να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε", δήλωσε ο κ. Μανιτάκης εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου.

    Σε ερώτηση αν η πρόεδρος της Βουλής θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Μανιτάκης απάντησε ότι δεν είναι αρμόδιος, ενώ σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ αν θα μετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση απάντησε: "αυτή τη στιγμή επιστρέφω στο σπίτι μου".

    Πρόσθεσε δε, ερωτηθείς αν τον ενδιαφέρει, "να υπηρετήσω τον τόπο ναι, ως υπουργός όχι".

    [02] Συγχαρητήρια του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στον Αλέξη Τσίπρα

    Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα θα έχει σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προκειμένου να του εκφράσει τα συγχαρητήριά του για τη νίκη του. Αυτό δήλωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

    Σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα, ο Μ. Σχοινάς εξέφρασε την ικανοποίηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ευρεία αντιπροσώπευση φιλοευρωπαϊκών κομμάτων. Συνεχίζοντας, ο ίδιος εκπρόσωπος της Επιτροπής υπενθύμισε ότι υπό την πρωθυπουργία του Αλέξη Τσίπρα, η Ελλάδα δεσμεύθηκε σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων για να μπορέσει να ανακάμψει η ελληνική οικονομία και να εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης και απασχόλησης. Εκτίμησε δε, ότι η νέα κυβέρνηση έχει την εντολή να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις.

    Εξάλλου, ο Μ. Σχοινάς τόνισε ότι η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος θα ξεκινήσει μέσα στο φθινόπωρο, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει ακριβή ημερομηνία. Πρόσθεσε ότι η απελθούσα υπηρεσιακή κυβέρνηση έκανε ουσιαστική δουλειά, προετοιμάζοντας το έδαφος για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στην πρώτη αξιολόγηση.

    Τέλος, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής εξέφρασε την ελπίδα η νέα ελληνική κυβέρνηση να αναλάβει τάχιστα τα καθήκοντά της, ούτως ώστε αμέσως μετά να ξεκινήσουν

    [03] Στις 20:00 ορκίζεται πρωθυπουργός ο Αλ.Τσίπρας

    Στις 8:00 το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μεταβεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να λάβει διερευνητική εντολή η οποία θα μετατραπεί σε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, δεδομένης της δημόσιας δήλωσης του προέδρου των ΑνΕλ ότι στηρίζει. Εν συνεχεία ο κ. Τσίπρας θα ορκιστεί πρωθυπουργός. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη διευρυμένη συνεδρίαση υπό τον κ. Τσίπρα, στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών.

    [04] Αυξημένο πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3,06 δισ. στο οκτάμηνο, σύμφωνα με την ΤτΕ

    Αυξημένο πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3,06 δισ. ευρώ εμφάνισε ο κρατικός προϋπολογισμός σε ταμειακή βάση στο 8μηνο Ιανουαρίου Αυγούστου, έναντι 2,3 δισ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού περιορίσθηκε το 8μηνο του 2015 στα 2 δισ. ευρώ από 2,5 δισ. στο αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

    Σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης ο προϋπολογισμός παρουσίασε πάντα σε ταμειακή βάση έλλειμμα 1,7 δισ. ευρώ έναντι ελλείμματος 2,6 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2014.

    Η εξέλιξη αυτή αντανακλά την μείωση των εσόδων του τακτικού προϋπολογισμού 7,9 δισ. ευρώ από 30,2 δισ. ευρώ πέρυσι (στα οποία δεν περιλαμβάνονται 55 εκατ. ευρώ από τη μεταφορά αποδόσεων ομολόγων του ελληνικού δημοσίου από την Τράπεζα της Ελλάδος) και τη μείωση των δαπανών στα 30,1 δισ. ευρώ από 32,9 δισ. ευρώ από την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

    [05] Στις 691,99 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,80%

    Ηπιες πτωτικές τάσεις επικρατούν στη χρηματιστηριακή αγορά, με τις τραπεζικές μετοχές να βρίσκονται στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων.

    O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 14:30, διαμορφώνεται στις 691,99 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,80%.

    Ενδοσυνεδριακά έχει κινηθεί σε εύρος διακύμανσης 16 μονάδων. Κατέγραψε ανώτερη τιμή στις 703,01 μονάδες (+0,78%) και κατώτερη τιμή στις 687,12 μονάδες (-1,50%).

    Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 27,50 εκατ. ευρώ.

    [06] Ο ελληνικός λαός αποφάσισε σε μια δίκαιη και δημοκρατική εκλογή, τονίζει το Βερολίνο

    «Ο ελληνικός λαός αποφάσισε σε μια δίκαιη και δημοκρατική εκλογή», δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ και τόνισε ότι «στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σίγουρα ως γερμανική κυβέρνηση δεν συνηθίζουμε να σχολιάζουμε τα αποτελέσματα σε χώρες εταίρους».

    «Η γερμανική κυβέρνηση θα συνεργαστεί βεβαίως και με τη νέα ελληνική κυβέρνηση στενά και σε εταιρικό πνεύμα. Αυτή η πρόταση ισχύει και δεν αφορά μόνο την από κοινού υπέρβαση της κρίσης χρέους. Αφορά και την πρόκληση που μας θέτει η κατάσταση των προσφύγων και για την οποία χρειαζόμαστε κοινές απαντήσεις», πρόσθεσε ο κ. Ζάιμπερτ και ανέφερε ότι η καγκελάριος θα συγχαρεί τον νικητή των εκλογών και προσωπικά, είτε με επιστολή είτε με προσωπική επαφή.

    Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την προοπτική κουρέματος του ελληνικού χρέους, ο Γερμανός εκπρόσωπος δήλωσε: «Έχουμε μια πολύ καθαρή βάση για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους και αυτή είναι οι συμφωνίες που έγιναν στο τρίτο πακέτο βοήθειας, το οποίο δεν έχουν συναφθεί με κάποια κυβέρνηση, αλλά με την Ελληνική Δημοκρατία. Αυτό σημαίνει ότι διατηρεί την πλήρη ισχύ του και πέρα από μια εκλογική αναμέτρηση και πέρα από τον σχηματισμό μιας νέας κυβέρνησης. Σε αυτή τη βάση θα συνεργαστούμε εμείς και σίγουρα και οι άλλοι Ευρωπαίοι εταίροι, με τη νέα ελληνική κυβέρνηση».

    [07] Ο Μ. Σούλτς αναμένει μια συμφωνία για μετεγκατάσταση προσφύγων

    Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς αναμένει από τους υπουργούς Εσωτερικών της ΕΕ να καταλήξουν σε συμφωνία για το πρόγραμμα μετεγκατάστασης 160.000 προσφύγων και μεταναστών στη συνάντηση που θα έχουν αύριο, Τρίτη.

    "Θα γίνουν κάποιες συζητήσεις, αλλά στο τέλος θα υπάρξει μια συμφωνία για την μετεγκατάσταση των 160.000" προσφύγων, δήλωσε ο Σουλτς στον γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό Deutschlandfunk.

    Η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ κάλεσε τους άλλους ηγέτες των χωρών μελών της ΕΕ να δεχθούν να μοιραστούν την ευθύνη για την αντιμετώπιση της χειρότερης προσφυγικής κρίσης που έχει δει η Ευρώπη μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο κατά την έκτακτη σύνοδο κορυφής που θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη, την επόμενη ημέρα από τη σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών.

    [08] Αλλαγή της ευρωπαϊκής πολιτικής μετά τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα, ζήτησε το Die Linke

    Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Die Linke Ντίτμαρ Μπαρτς ζήτησε να υπάρξει αλλαγή της γερμανικής και της ευρωπαϊκής πολιτικής μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές στην Ελλάδα, ενώ τάχθηκε υπέρ και μιας ευρωπαϊκής διάσκεψης για το χρέος.

    «Το αποτέλεσμα αυτό είναι ένα κάλεσμα προς τον κύριο Σόιμπλε, την κυρία Μέρκελ και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς να λάβουν σοβαρά υπόψη τους το εκλογικό αποτέλεσμα και πάνω απ? όλα να μιλήσουν άμεσα για την επίλυση του ζητήματος του χρέους», τόνισε ο Μπαρτς μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή Morgenmagazin του γερμανικού κρατικού τηλεοπτικού δικτύου ARD.

    «Τώρα χρειαζόμαστε, και το ΔΝΤ το λέει αυτό, επιτέλους μια διευθέτηση», πρόσθεσε και προς αυτή την κατεύθυνση ο Μπαρτς πρότεινε τη διεξαγωγή μιας ευρωπαϊκής διάσκεψης για το χρέος.

    Παράλληλα πρέπει επιτέλους να γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, ώστε να προαχθεί η ανάπτυξη και η απασχόληση, εκτίμησε ο ίδιος.

    [09] Η Frontex ζητά από την ΕΕ "μεγαλύτερη υποστήριξη" λόγω του προσφυγικού

    Οεπικεφαλής της ευρωπαϊκής υπηρεσίας επιτήρησης των συνόρων Frontex Φαμπρίς Λεγκέρι επέμεινε σήμερα στην ανάγκη να εγκαθιδρυθεί "επειγόντως" μια "ομοιογενής" ευρωπαϊκή συνοριακή πολιτική, ενώ ζήτησε επίσης από την ΕΕ μια πιο σημαντική "ανθρώπινη υποστήριξη".

    "Συνολικά, η συνεργασία (με τις χώρες της ΕΕ) λειτουργεί καλά. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, το δράμα των προσφύγων μάς έδειξε πως οφείλουμε να βρούμε επειγόντως μια ομοιογενή συνοριακή πολιτική", δήλωσε ο Λεγκέρι σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Die Welt και την ισπανική El Pais.

    [10] Σε πλήρη ετοιμότητα η Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

    Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφέρειας Αττικής, από τα ξημερώματα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα πιθανά πλημμυρικά φαινόμενα στους Δήμους της Αττικής.

    Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου υπογράμμισε την «αναγκαιότητα συντονισμού των αρμόδιων υπηρεσιών για την προάσπιση της ασφάλειας και της περιουσίας των πολιτών» στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Αντώνη Μακρυδημήτρη, με τον οποίο επικοινώνησε νωρίς το πρωί κατά την εξέλιξη των έντονων καιρικών φαινομένων.

    Στο μεταξύ η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας παρεμβαίνει όπου απαιτείται, προκειμένου να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των κατά τόπους συμβάντων. «Το σύστημα μας άντεξε, είχαμε μεριμνήσει έγκαιρα για αυτό με τα έργα υποδομής όπως το καθάρισμα όλων των ρεμάτων και των φρεατίων» επισημαίνει η υπεύθυνη της υπηρεσίας της Περιφέρειας Γιάννα Τσούπρα, Διαβεβαιώνει το ΑΠΕ- ΜΠΕ για την κατάσταση ετοιμότητας στην όποια βρισκόταν όλη η Περιφέρεια από τα μεσάνυχτα μετά την έκδοση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού, από την ΕΜΥ/ΕΜΚ. Η κ Τσούπρα μας ενημερώνει ότι η κακοκαιρία έπληξε κυκλικά την Αττική με την μεγαλύτερη ένταση να εκδηλώνεται στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Προσθέτει ότι η Περιφέρεια είναι σε συνεχή εγρήγορση και σε άμεση συνεργασία με τους 66 Δήμους του λεκανοπέδιου των οποίων τα συνεργεία ενισχύει με μηχανήματα και προσωπικό. Τέτοια μηχανήματα έχουν αποσταλεί στην Χαλυβουργική, στην Παλλήνη, στο Κορωπί.

    [11] Μυτιλήνη: Δεύτερο ναυάγιο σε μια ώρα

    Πενήντα δύο Σύρους πρόσφυγες περισυνέλλεξαν σήμερα το μεσημέρι τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή της Εφταλούς, στο στενό μεταξύ Λέσβου και απέναντι Μικρασιατικών ακτών.

    Πρόκειται για δεύτερο ναυάγιο σε διάστημα περίπου μιας ώρα το ένα από το άλλο. Και σε αυτήν την περίπτωση η λέμβος στην οποία επέβαιναν οι 52 ναυαγοί είχε ξεκινήσει από την περιοχή του Μπεχράμ Καλέ (αρχαία Άσσος) της βόρειας ακτής του Αδραμυτινού κόλπου.

    Δεν υπάρχουν πληροφορίες για άλλους αγνοούμενους, ενώ στο σύνολο τους οι διασωθέντες, που μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Μολύβου, καλά στην υγεία τους.

    Να σημειώσουμε ότι περί τις 12 το μεσημέρι σημειώθηκε ένα ακόμα ναυάγιο με 45 ναυαγούς πρόσφυγες, οι οποίοι περισυλλέγησαν από σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής.

    [12] Ομαλή η ροή των προσφύγων στην Ειδομένη

    Ομαλή είναι τις τελευταίες μέρες η ροή των προσφύγων στην Ειδομένη, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ, όπου καταφθάνουν χιλιάδες άνθρωποι, προκειμένου από εκεί να συνεχίσουν το μακρύ ταξίδι τους για την Κεντρική Ευρώπη.

    Όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Νίκος Κυφωνίδης, υπεύθυνος Πληροφόρησης του ελληνικού τμήματος του Διεθνή Οργανισμού Μετανάστευσης, προς το παρόν η κατάσταση κινείται ομαλά. «Από τα σύνορα περνούν όσοι έρχονται οργανωμένα ανά πενήντα άτομα» σχολιάζει και προσθέτει: «η κατάσταση βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Παρόλα αυτά χρειάζεται ακόμη λίγος χρόνος για να οργανωθεί σωστά».

    Ο δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης, αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι χθες το βράδυ πέρασαν τα σύνορα 4.500 άνθρωποι. Σε ό,τι αφορά τη γενική κατάσταση που επικρατεί, σχολιάζει ότι διαμορφώνονται οι χώροι στους οποίους καταφθάνουν οι πρόσφυγες.

    Στην περιοχή έχουν στηθεί μεγάλες σκηνές της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNCHR), των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και άλλων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Η δυναμικότητά τους υπολογίζεται περίπου σε χίλια άτομα και σε αυτές θα μπορούν να βρίσκουν καταφύγιο από τις καιρικές συνθήκες όσοι φτάνουν εκεί, αναμένοντας να εισέλθουν στην ΠΓΔΜ.

    [13] Στις 15:00 συνάντηση Α. Τσίπρα-Π. Καμμένου στην Κουμουνδούρου

    Στις 15:00 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, σύμφωνα με πληροφορίες.

    [14] Θ. Καράογλου στο «Πρακτορείο 104,9 FM»: Θα πούμε «ναι, με χίλια» στις μεταρρυθμίσεις αλλά δεν θα είμαστε δεδομένοι

    «Θα πούμε ναι με χίλια και θα σπρώχνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να πάει και πιο μπροστά, θα δώσουμε ψήφο στους εφαρμοστικούς νόμους για τις θεσμικές αλλαγές, τις μεταρρυθμίσεις, τις αποκρατικοποιήσεις, την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του κράτους, αλλά δεν θα είμαστε ?a priori? δεδομένοι, τσουβαλιασμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε μιλώντας στην εκπομπή ?Ανοιχτά Μικρόφωνα? του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Θόδωρος Καράογλου.

    Σε ό,τι αφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα εξέφρασε την άποψη, ότι αν και ?δεν άρεσε ως προς τη διαφορά, ικανοποιεί ως προς το ποσοστό, διότι η ΝΔ στάθηκε με αξιοπρέπεια και έβαλε τις βάσεις, για να παραμείνει δυνατά στο πολιτικό σκηνικό?.

    Απαντώντας σε ερώτηση για τα εσωκομματικά της ΝΔ, ο κ.Καράογλου είπε, ότι «είναι πολύ νωρίς, για να σχηματιστεί γνώμη επί της διαδικασίας εκλογής του αρχηγού, που είναι προγραμματισμένη για το 2016», και προσέθεσε ότι «οι σοφοί πλέον δεν υπάρχουν, ούτε η ενός ανδρός αρχή».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 21 September 2015 - 12:32:11 UTC