Looking for info on Diploma validation in Greece (a.k.a. DIKATSA)? Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-08-04

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κατατέθηκε τροπολογία με την οποία επανακαθορίζεται η διάρθρωση των κεντρικών και περιφερειακών υπηρεσιών της ΕΛΑΣ
  • [02] Το μεγαλύτερο ηλιακό σκάφος στον κόσμο θα ερευνήσει την προϊστορία στον βυθό της Αργολίδας
  • [03] Ψηφιδωτά φτιαγμένα από 10.000 λουκούμια στη Σύρο
  • [04] Σε εξέλιξη πυρκαγιά στα Σπάτα
  • [05] Στα 2,7 δισ. ευρώ εκτιμάται το συνολικό ποσό, που θα διατεθεί φέτος για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων
  • [06] Υπεγράφησαν οι αποφάσεις προκήρυξης διαγωνισμών για έρευνες πετρελαίου σε Ιόνιο, νότια της Κρήτης, Δυτική Ελλάδα
  • [07] Αλληλοκατηγορίες Ισραήλ και Παλαιστίνιων για την παραβίαση της εκεχειρίας
  • [08] Στο φως σύνθετο έργο αμυντικής αρχιτεκτονικής των κλασικών χρόνων, στην Κύπρο

  • [01] Κατατέθηκε τροπολογία με την οποία επανακαθορίζεται η διάρθρωση των κεντρικών και περιφερειακών υπηρεσιών της ΕΛΑΣ

    Τροπολογία με την οποία επανακαθορίζεται η διάρθρωση των κεντρικών και περιφερειακών υπηρεσιών της ΕΛΑΣ, κατέθεσαν στη Βουλή οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης και Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου. Με την ίδια τροπολογία η εποπτεία και ο έλεγχος των Διευθύνσεων Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και Εγκληματολογικών Ερευνών, ανατίθεται στον Αρχηγό του Σώματος, ενώ θεσμοθετείται η εποπτεία της νεοϊδρυθείσας Διεύθυνσης Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών από τον εισαγγελικό λειτουργό, ο οποίος προεδρεύει του Συμβουλίου Συντονισμού, Ανάλυσης και Ερευνών του άρθρου 4 παρ. 3 του Ν. 2265/1994.

    Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας, με την οποία τροποποιείται ο Ν. 4249/2014, κατά την πρακτική εφαρμογή του οργανωτικού μοντέλου που εισήγαγε ο συγκεκριμένος νόμος αναδείχθηκε η ανάγκη σύνδεσης των τριών κάθετων οργανωτικών δομών, ώστε το Σώμα να αποκτήσει μεγαλύτερη συνοχή και να εξασφαλιστεί ο αποτελεσματικός συντονισμός των Υπηρεσιών σε ό,τι αφορά στη διοικητική λειτουργία και πρωτίστως στην καθημερινή επιχειρησιακή τους δραστηριότητα. Η «σύνδεση» αυτή επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί σε κεντρικό επίπεδο με την υπαγωγή των κλάδων στη διαρθρωτική δομή του Επιτελείου υπό την κοινή κατεύθυνση, εποπτεία, έλεγχο και συντονισμό του προϊσταμένου του Επιτελείου. Σε κάθε διοικητική περιφέρεια της χώρας συγκροτείται Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση, με υπαγωγή σ? αυτήν των Διευθύνσεων Αστυνομίας Νομών, στις οποίες υπάγονται αντίστοιχα όλες οι Υπηρεσίες (ανεξαρτήτως κλάδου) που λειτουργούν στην περιοχή της εδαφικής τους δικαιοδοσίας, ενώ θεσμοθετούνται οι Γενικοί Επιθεωρητές Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και Νοτίου Ελλάδος.

    Με την προωθούμενη τροπολογία ρυθμίζεται, επίσης, και το θέμα του χρόνου πραγματοποίησης των τακτικών μεταθέσεων του ένστολου προσωπικού της ΕΛΑΣ κατά το τρέχον έτος.

    [02] Το μεγαλύτερο ηλιακό σκάφος στον κόσμο θα ερευνήσει την προϊστορία στον βυθό της Αργολίδας

    «Το μεγαλύτερο μουσείο στον κόσμο είναι οι ελληνικές θάλασσες, όπου υπάρχουν περισσότερα από 1.500 ναυάγια και η διερεύνηση αυτού του πλούτου διευρύνει τους ορίζοντες της ιστορίας μας και θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε περισσότερο την προέλευσή μας» ανέφερε ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κώστας Τασούλας, σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της αποστολής «Terra Submersa», που θα εξερευνήσει τα προϊστορικά τοπία που βρίσκονται βυθισμένα στον Αργολικό Κόλπο, με το μεγαλύτερο καταμαράν στον κόσμο, που κινείται με ηλιακή ενέργεια.

    Ο υπουργός Πολιτισμού, αφού καλωσόρισε «στην πιο ανεξάντλητη πηγή καυσίμου του πλοίου, που είναι η Ελλάδα και ο ήλιος της» τον καπετάνιο Gerard D'Aboville, τον πρύτανη του Πανεπιστημίου της Γενεύης Jean-Dominique Vassalli και τον διευθυντή του Τμήματος Κλασικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Lorenz Baumer, τόνισε: «Εκατό χρόνια πριν, ο Φρεντ Πουασονά και ο Ντάνιελ Μπόβι από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης, ήρθαν στην Ελλάδα και ανακάλυψαν τα ύψη και τις κοιλάδες της. Ο Πουασονά ήταν ο πρώτος που πάτησε τον Μύτικα και μέσα από τις 7.000 φωτογραφίες του γνώρισε την Ελλάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Έναν αιώνα μετά, πάλι οι Ελβετοί φίλοι μας, μας βοηθάνε να ανακαλύψουμε τις υποθαλάσσιες κοιλάδες της, ξεκινώντας από το Φράγχθι της Αργολίδας, όπου πολύ βάσιμα περιμένουμε σπουδαίες αρχαιολογικές ανακαλύψεις και σπουδαία αρχαιολογικά πορίσματα που αφορούν την προϊστορία της Ελλάδας, τη Νεολιθική Περίοδο». «Σήμερα, ξεκινάμε μία πενταετή συνεργασία, η οποία στηρίζεται από την Εφορία Εναλίων Αρχαιοτήτων της χώρας μας, το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιας Έρευνας, το Πανεπιστήμιο της Γενεύης, την Ελβετική Αρχαιολογική Σχολή στην Ελλάδα και από το πλοίο που είναι αφιερωμένο στην αρχαιολογική έρευνα. Και όλα αυτά, στην επέτειο των 50 χρόνων παρουσίας στην Ελλάδα της Ελβετικής Αρχαιολογικής Σχολής, η οποία κυρίως στην Ερέτρια αλλά και αλλού έχει δώσει λαμπρά δείγματα αφοσιώσεως στην επιστήμη και την ιστορία της Ελλάδος» πρόσθεσε.

    [03] Ψηφιδωτά φτιαγμένα από 10.000 λουκούμια στη Σύρο

    Ψηφιδωτά υπάρχουν πολλά. Ψηφιδωτά, όμως, φτιαγμένα αποκλειστικά από «λουκουμένιες» ψηφίδες που μυρίζουν έντονα τριαντάφυλλο, μαστίχα και περγαμόντο και μπορούν να... φαγωθούν φτιάχνονται μόνο στη Σύρο. Περίπου δέκα χιλιάδες συριανά λουκούμια, σε χρώματα κόκκινο (τριαντάφυλλο), κίτρινο (μαστίχα) και πράσινο (περγαμόντο), έρχονται να γίνουν «εργαλεία» στα χέρια των καλλιτεχνών. Στις 23 και 24 Αυγούστου, στην Άνω Σύρο και στην Ερμούπολη, αντίστοιχα, τα λουκούμια θα τοποθετηθούν σε ξύλινες φόρμες και θα σχηματίσουν μικρά έργα τέχνης, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Λουκουμιού. Για να γίνει ακόμη πιο... γλυκό το σκηνικό, η Άνω Σύρος θα μετατραπεί φέτος σε ελληνική Μονμάρτη, τη «Loukoumartre». Εκτός από τους καλλιτέχνες που θα δημιουργούν γλυκά ψηφιδωτά με λουκούμι, οι λουκουμοποιοί του νησιού θα προσφέρουν απλόχερα στους επισκέπτες το ξακουστό, παραδοσιακό, προϊόν, ενώ μουσικοί που θα βρίσκονται διάσπαρτα σε κάθε γωνιά θα παίζουν τζαζ, ακορντεόν, ρεμπέτικα τραγούδια.

    Την πρώτη βραδιά στην Άνω Σύρο, τα έργα τέχνης από λουκούμια θα τοποθετηθούν σε τελάρα διαστάσεων 70x70 εκατοστών. Προτού τοποθετηθούν τα γλυκά θα αφαιρείται η ζάχαρη που τα περιβάλλει, με τίναγμα. Στο τελικό στάδιο παρουσίασης των έργων, τα λουκούμια θα ψεκαστούν από τους δημιουργούς τους στην επιφάνεια με νερό, ώστε να αναδειχτούν τα χρώματα. Κι ενώ στην Άνω Σύρο, ο κάθε καλλιτέχνης θα δράσει κατά βούληση, την επομένη μέρα στην Ερμούπολη, θα επιχειρηθεί ένα μεγαλύτερο ψηφιδωτό από λουκούμια, καθώς εννέα τελάρα θα ενωθούν σχηματίζοντας μια μεγάλη εικόνα -τεσσάρων τετραγωνικών μέτρων- αφιερωμένη στα 150 χρόνια λειτουργίας του θεάτρου «Απόλλων».

    «Στόχος μας είναι το Φεστιβάλ Λουκουμιού να γίνει θεσμός. Θέλουμε να προβάλλουμε όχι μόνο το παραδοσιακό μας προϊόν, αλλά και το νησί. Σκεφτόμαστε τα επόμενα χρόνια να μεγεθύνουμε τις δράσεις και να έχουμε προσκεκλημένες πόλεις, εντός και εκτός Ελλάδας, που να σχετίζονται με το λουκούμι. Ίσως θα μπορούσε το νησί μας να γίνει κέντρο, στο οποίο θα συναντώνται οι παραγωγοί λουκουμιού από όλο τον κόσμο», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Χάρης Βεκρής, πρόεδρος του Forum 20.21, του Πολιτιστικού Δικτύου Κυκλάδων, μιας ανεξάρτητης κίνηση εθελοντών, υποστηρικτών της Σύρου και των Κυκλάδων, που διεκδικούν τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021.

    [04] Σε εξέλιξη πυρκαγιά στα Σπάτα

    Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε χορτοδασική έκταση στην Αγία Κυριακή Σπατών στην Αττική. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει ξερά χόρτα. Στην περιοχή υπάρχουν κατοικίες και καταυλισμός Ρομά. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με ένα ελικόπτερο και τρία αεροσκάφη.

    [05] Στα 2,7 δισ. ευρώ εκτιμάται το συνολικό ποσό, που θα διατεθεί φέτος για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων

    Στα 2,7 δισ. ευρώ εκτιμά η κυβέρνηση ότι θα ανέλθει φέτος το συνολικό ποσό που θα διατεθεί για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων. Κατά τη συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας παρουσίασε στους βουλευτές αναλυτικά στοιχεία για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του δημοσίου, τόσο για το 2013 όσο και για το 2014.

    Ειδικά για φέτος και την πορεία του προγράμματος εξόφλησης ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων, ο κ. Σταϊκούρας ενημέρωσε τους βουλευτές ότι «μέχρι τέλος Ιουνίου, έχουν πληρωθεί από την ειδική πίστωση, 275 εκατομμύρια ευρώ και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχουν εξοφληθεί ανέρχονται σε 435 εκατομμύρια». Το ποσό της μείωσης των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων είναι υψηλότερο από τα ποσά που έχουν δοθεί από την ειδική πίστωση, είπε ο αναπληρωτής υπουργός και εξήγησε ότι η επιπλέον διαφορά χρηματοδοτήθηκε από τα ταμειακά διαθέσιμα της ειδικής πίστωσης του προηγούμενου έτους. Όπως, εξάλλου, τόνισε, στο Μεσοπρόθεσμο έχει προβλεφθεί η εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων ύψους 502 εκατομμυρίων ευρώ. Επιπρόσθετα στο ποσό αυτό, το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει την κατανομή επιπλέον 117 εκατομμυρίων ευρώ από πιστώσεις του προϋπολογισμού, ανεβάζοντας το ποσό που εκτιμάται ότι θα εξοφληθεί στα 619 εκατομμύρια ευρώ. Ως αποτέλεσμα δε της μεταφοράς της θετικής επίπτωσης της καλύτερης εκτέλεσης του περσινού προϋπολογισμού, σε σχέση με τους στόχους, εκτιμάται ότι θα επιτευχθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης από τον προϋπολογισμό, επιπλέον 600 εκατομμυρίων ευρώ, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό στα 1,2 δισ. ευρώ.

    [06] Υπεγράφησαν οι αποφάσεις προκήρυξης διαγωνισμών για έρευνες πετρελαίου σε Ιόνιο, νότια της Κρήτης, Δυτική Ελλάδα

    Ποσοστό επί της αξίας των υδρογονανθράκων τουλάχιστον 4%, φόρο εισοδήματος 20% και περιφερειακό φόρο 5% θα καταβάλουν στο Δημόσιο οι επιχειρήσεις που θα αναλάβουν τις έρευνες στις περιοχές Ιονίου και νότια της Κρήτης, αλλά και σε τρεις χερσαίες περιοχές (Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, ΒΔ Πελοπόννησος), για τις οποίες υπεγράφησαν οι σχετικές προκηρύξεις από τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη.

    Οι δύο υπουργικές αποφάσεις αποστέλλονται για δημοσίευση στο ΦΕΚ και ακολούθως στην επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορούν:

    - Την προκήρυξη του Διεθνούς Γύρου Παραχωρήσεων των Δικαιωμάτων Έρευνας και Εκμετάλλευσης στις 20 θαλάσσιες περιοχές (blocks) στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης. Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, η υποβολή προσφορών θα ξεκινήσει από την ημερομηνία δημοσίευσης στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ και θα διαρκέσει έξι μήνες. Υπολογίζεται δηλαδή ότι η προθεσμία υποβολής προσφορών θα λήξει το Μάρτιο του 2015.

    - Τον Διεθνή Διαγωνισμό υποβολής προσφορών για τις τρεις χερσαίες περιοχές στη Δυτική Ελλάδα, «Άρτα - Πρέβεζα», «Αιτωλοακαρνανία» και «Βορειοδυτική Πελοπόννησος», για τις οποίες είχε κατατεθεί εκδήλωση ενδιαφέροντος από την εταιρεία ENEL στα μέσα Απριλίου. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να υποβάλλουν προσφορές για τις περιοχές αυτές. Η προθεσμία για την υποβολή των προσφορών είναι 90 ημέρες από τη δημοσίευσή της στην επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ.

    [07] Αλληλοκατηγορίες Ισραήλ και Παλαιστίνιων για την παραβίαση της εκεχειρίας

    Οι Παλαιστίνιοι και οι Ισραηλινοί αλληλοκατηγορούνται ότι παραβίασαν την επτάωρη ανθρωπιστική εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας, λίγη ώρα αφού αυτή τέθηκε σε ισχύ σήμερα.

    Οι Παλαιστίνιοι ανακοίνωσαν ότι το Ισραήλ βομβάρδισε έναν καταυλισμό προσφύγων στη Γάζα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα οκτάχρονο κορίτσι και να τραυματιστούν ακόμη 29 άνθρωποι, ενώ το Ισραήλ κατήγγειλε ότι τουλάχιστον τέσσερις ρουκέτες έχουν πλήξει το έδαφός του από τον παλαιστινιακό θύλακα. Ο εκπρόσωπος του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας Άσραφ αλ Κούντρα δήλωσε ότι η επίθεση εναντίον ενός σπιτιού στον καταυλισμό Σάτι σημειώθηκε μετά την έναρξη της εκεχειρίας.

    Μια εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επεσήμανε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις ερευνούν τον βομβαρδισμό αυτό, όμως πρόσθεσε ότι τέσσερις ρουκέτες εβλήθησαν από τη Γάζα εναντίον του Ισραήλ μετά την έναρξη της εκεχειρίας. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές. Αξιωματούχος του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας επεσήμανε ότι η εκεχειρία, που διαρκεί από τις 10:00 ως τις 17:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) σήμερα, θα εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές της Λωρίδας της Γάζας, εκτός από τη Ράφα όπου οι ισραηλινές χερσαίες δυνάμεις έχουν εντείνει τις επιθέσεις τους μετά τον θάνατο τριών στρατιωτών την Παρασκευή σε ενέδρα της Χαμάς.

    Παράλληλα το Ισραήλ αποκλιμακώνει την επίθεσή του στον παλαιστινιακό θύλακα ελλείψει μιας συμφωνίας με τη Χαμάς. Εξάλλου ο στρατός ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρώσει τον κύριο στόχο της χερσαίας του επιχείρησης, την καταστροφή των στοών της παλαιστινιακής οργάνωσης.

    Στο μεταξύ νωρίτερα ένας εκσκαφέας προσέκρουσε σε ένα λεωφορείο στην Ιερουσαλήμ ανατρέποντάς το, σε ένα συμβάν το οποίο η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ενδέχεται να είναι τρομοκρατική επίθεση. Από το επεισόδιο αυτό, που σημειώθηκε σε μια υπερορθόδοξη εβραϊκή συνοικία της Ιερουσαλήμ, σκοτώθηκε ένας Ισραηλινός και πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν, καθώς το λεωφορείο δεν είχε επιβάτες.

    Από την έναρξη της ισραηλινής επιχείρησης στη Γάζα 1.804 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί, στην πλειονότητά τους άμαχοι, και περισσότερο από το ένα τέταρτο των 1,8 εκατομμυρίων κατοίκων του θύλακα έχουν εκτοπιστεί, σύμφωνα με τις παλαιστινιακές αρχές. Επιπλέον τουλάχιστον 3.000 σπίτια Παλαιστινίων έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές. Από την πλευρά του Ισραήλ έχουν σκοτωθεί 64 στρατιώτες, ενώ και τρεις πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους από τις ρουκέτες που έχουν εκτοξεύσει παλαιστίνιοι μαχητές.

    [08] Στο φως σύνθετο έργο αμυντικής αρχιτεκτονικής των κλασικών χρόνων, στην Κύπρο

    Μεγάλο τείχος των κλασικών χρόνων, το οποίο ορίζει και προστατεύει τη βόρεια όψη μνημειακού οικοδομήματος, που ερμηνεύεται ως το ανάκτορο της τελευταίας βασιλικής δυναστείας της Αρχαίας Πάφου, έφεραν στο φως οι ανασκαφές του Πανεπιστημίου Κύπρου στην Παλαίπαφο, σε μικρή απόσταση ανατολικά του ιερού της Παφίας Αφροδίτης.

    Το τείχος, η τοιχοδομία του οποίου είναι εξαιρετικής ποιότητας και σώζεται σε ύψος πέραν του ενάμισι μέτρου, αναπτύσσεται σε όλο το μήκος της βόρειας πλαγιάς του οροπεδίου του Χατζηαπτουλλά και ξεπερνά τα 80 μέτρα.

    Πρόκειται για ένα σύνθετο έργο αμυντικής αρχιτεκτονικής, το οποίο αποτελείται από ένα βασικό τείχος πλάτους τριών μέτρων, στο οποίο εδράζονται στενές και μακριές αντηρίδες που φτάνουν στην άκρια της πλαγιάς. Εκεί συναντούν το πρώτο οριζόντιο άνδηρο (ανάχωμα, ύψωμα). Τα άνδηρα αποτελούν το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο του μνημείου: είναι κτισμένα με προσεγμένη λιθοδομή, το ένα πιο χαμηλά από το άλλο, στην απότομη κατωφέρεια της πλαγιάς και δημιουργούν ανάμεσά τους διαζώματα. Έως στιγμής έχουν εντοπισθεί δυο άνδηρα, αλλά φαίνεται να υπάρχει και τρίτο πιο χαμηλά, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι όλη η φυσική κλιτής είχε ενσωματωθεί σε αυτό το μεγαλόπνοο έργο.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 4 August 2014 - 14:30:24 UTC