Browse through our Interesting Nodes on Telecommunications in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-11-05

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] «Τα μέτρα της ΕΕ σε βάρος των λαών δεν έχουν ημερομηνία λήξης», τονίζει το ΚΚΕ
  • [02] ΔΗΜΑΡ: Ο κίνδυνος για νέα μέτρα με την επωνυμία των «διαρθρωτικών» ή των «στοχευμένων» είναι ορατός
  • [03] Π. Σκουρλέτης: «Ο πρωθυπουργός είναι σε ένα σταυροδρόμι, αλλά όποιον δρόμο και αν διαλέξει είναι αδιέξοδος»
  • [04] Με τον υπουργό Εξωτερικών της Λετονίας συναντήθηκε ο Ευ. Βενιζέλος
  • [05] «Παραλύει» αύριο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, λόγω της 24ωρης απεργίας των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ
  • [06] Στα 5,989 δισ. ευρώ μειώθηκαν τα ληξιπρόθεσμα του δημοσίου προς ιδιώτες
  • [07] Στο υπουργείο Εργασίας στις 16:00 η τρόικα
  • [08] Αισιόδοξος ο Όλι Ρεν για συμφωνία κυβέρνησης - τρόικας
  • [09] Αμετάβλητο το επιτόκιο στην σημερινή δημοπρασία του ΟΔΔΗΧ
  • [10] Συνάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, με την πρόεδρο του τμήματος Ελληνικών και Βυζαντινών Σπουδών Παν/μίου Αγίας Πετρούπολης
  • [11] Ο ερευνητής που με «όπλο» το DNA, ανακαλύπτει τις παρατυπίες!
  • [12] Οι πιθανότητες περιορισμού της υπερθέρμανσης του πλανήτη μειώνονται
  • [13] Αύριο η επίσημη παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

  • [01] «Τα μέτρα της ΕΕ σε βάρος των λαών δεν έχουν ημερομηνία λήξης», τονίζει το ΚΚΕ

    «Οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού για έξοδο από το μνημόνιο και καλύτερες μέρες για τον λαό, δεν μπορούν να συγκαλύψουν ότι την ίδια στιγμή δρομολογούνται νέα αντιλαϊκά μέτρα, με φοροεξόντωση των λαϊκών νοικοκυριών, νέες περικοπές σε ασφαλιστικά δικαιώματα, απολύσεις εργαζομένων, χτύπημα των μικρών επαγγελματιών» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά στο Mega.

    «Με τις αναφορές του στους μόνιμους μηχανισμούς επιτήρησης της ΕΕ, (ο πρωθυπουργός) επιβεβαίωσε ότι τα μέτρα της ΕΕ σε βάρος των λαών δεν έχουν ημερομηνία λήξης, αφού αυτό υπηρετεί την κερδοφορία του κεφαλαίου», προσθέτει το ΚΚΕ και καταλήγει τονίζοντας ότι «γι' αυτό και ο λαός πρέπει να γυρίσει την πλάτη του στην ΕΕ, στις κυβερνήσεις και τα κόμματα του "ευρωμονόδρομου"».

    [02] ΔΗΜΑΡ: Ο κίνδυνος για νέα μέτρα με την επωνυμία των «διαρθρωτικών» ή των «στοχευμένων» είναι ορατός

    Ο κίνδυνος για νέα μέτρα με την επωνυμία των «διαρθρωτικών» ή των «στοχευμένων» είναι ορατός, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ, ενόψει της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα.

    Αυτό, επισημαίνει η ΔΗΜΑΡ, θα έχει ως μοναδική συνέπεια την περαιτέρω απομείωση των εισοδημάτων και την αποδιάρθρωση των κοινωνικών υπηρεσιών.

    «Η κυβέρνηση οφείλει να καταστήσει απολύτως σαφές στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ότι η χώρα δεν μπορεί να δεχθεί τη λήψη νέων επιβαρυντικών μέτρων, με όποια επωνυμία επιχειρηθεί να επιβληθούν»,τονίζει η ΔΗΜΑΡ στην ανακοίνωσή της, που εκδόθηκε μετά την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος με τη συμμετοχή και μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

    [03] Π. Σκουρλέτης: «Ο πρωθυπουργός είναι σε ένα σταυροδρόμι, αλλά όποιον δρόμο και αν διαλέξει είναι αδιέξοδος»

    «Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι, αλλά όποιον δρόμο και αν διαλέξει είναι αδιέξοδος: Είτε είναι ο δρόμος της λήψης νέων μέτρων είτε της προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία, η οποία τελικά θα ισοδυναμεί με την παράδοση της εξουσίας» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

    Χαρακτηρίζει τη συνέντευξη του πρωθυπουργού «μνημείο διχαστικού λόγου, που στέλνει ένα λάθος μήνυμα στην κοινωνία» και προσθέτει: «Θα περίμενε κανείς από τον πρωθυπουργό να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όχι να υιοθετήσει γι άλλη μια φορά και να παρουσιάσει την ανυπόστατη θεωρία των δύο άκρων, η οποία τελικά τι άλλο κάνει από το να υπονομεύει τον τρόπο της δημοκρατικής αντιπαράθεσης, που πρέπει να υπάρχει σε μια σύγχρονη Δημοκρατία».

    Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις, που άρχισαν σήμερα με τα μέλη της τρόικας, ο κ. Σκουρλέτης υποστηρίζει ότι «ούτε στο παρελθόν ούτε και τώρα έχει υπάρξει κάποια διαπραγμάτευση» και αναρωτιέται:«Τι διαπραγμάτευση είναι αυτή που δεν αμφισβητεί τη λογική του μνημονίου, όταν δεν τραβάει μια κόκκινη γραμμή και να πει ως εδώ και μη παρέκει;».

    Ερωτηθείς για τη θέση που διατύπωσε ο κ. Τσίπρας στο Τέξας, ότι μια έξοδος από το ευρώ θα ήταν καταστροφή, ενώ παλαιότερα ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι «το ευρώ δεν είναι φετίχ», ο κ. Σκουρλέτης απαντά:«Όλες οι αναλύσεις μας για τον χαρακτήρα της κρίσης δεν κοιτάζουν με ένα εθνοκεντρικό χαρακτήρα τα πράγματα, αλλά εμπεριέχουν την εκτίμηση ότι το πεδίο πάλης είναι η ενωμένη Ευρώπη».

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για τον κ. Βενιζέλο, τονίζει: «Είδαμε μια χωρίς προηγούμενο στάση αλληλεγγύης και κάλυψης προς τον κ. Βενιζέλο. Πρόκειται προφανώς για την αλληλεγγύη των κατεργαρέων. Κάτι ξέρουν και κάτι κρύβουν ο ένας για τον άλλο».

    [04] Με τον υπουργό Εξωτερικών της Λετονίας συναντήθηκε ο Ευ. Βενιζέλος

    Την ίδια ώρα που η Ελλάδα θα αναλαμβάνει την Προεδρία της ΕΕ, η Λετονία θα γίνεται το 18ο μέλος της Ευρωζώνης, ενώ του χρόνου τέτοια εποχή η Προεδρία της ΕΕ θα περνά στην κυβέρνηση της Λετονίας.

    Αυτά ανέφεραν, μεταξύ άλλων, προς τους δημοσιογράφους οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών, Ευ. Βενιζέλος και Ε. Ρίνκεβιτς, μετά τη συνάντηση που είχαν σήμερα στην Αθήνα.

    Αναλυτικότερα, ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλος, αναφέρθηκε στα «μεγάλα περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης των διμερών σχέσεων» ιδιαίτερα στον τομέα των επενδύσεων και του τουρισμού, υπενθυμίζοντας ότι η Λετονία πέρασε, επίσης, μέσα από μία «σκληρή εμπειρία» για να φτάσει στο κατώφλι του ευρώ.

    Αναφερόμενος στην ελληνική Προεδρία, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι στις προτεραιότητές της συγκαταλέγεται η υποστήριξη της Ανατολικής και Νότιας εταιρικής σχέσης, ενώ ευχαρίστησε τη Λετονία για την «πολύ σημαντική» συνεισφορά της στη Frontex για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης.

    [05] «Παραλύει» αύριο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, λόγω της 24ωρης απεργίας των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

    Προβλήματα στις συγκοινωνίες, στη λειτουργία του δημόσιου τομέα και των νοσοκομείων, αναμένεται να υπάρξουν αύριο λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

    Κλειστές θα παραμείνουν πολλές δημόσιες υπηρεσίες, ενώ τα νοσοκομεία και οι μονάδες υγείας θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

    Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλλήλων (ΟΤΟΕ) η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, (ΠΝΟ) οι δάσκαλοι και οι καθηγητές και η Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, οι Προνοιακές Μονάδες και το ΕΚΑΒ.

    Σύμφωνα με την απεργιακή διακήρυξη της ΓΣΕΕ τα συνδικάτα διεκδικούν:

    - Την επαναφορά του εργατικού δικαίου.

    - Την επανάκτηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

    - Να καταργηθούν τα «χαράτσια» και να μη γίνει κανένας πλειστηριασμός κατοικίας.

    - Τη μείωση της φορολογίας για τους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους.

    - Δέσμη μέτρων ανακούφισης των ανέργων, μέτρα κατά της ανεργίας και δημοκρατικά δικαιώματα για τους εργαζομένους.

    - Να μην προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων φορέων και επιχειρήσεων.

    Η απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Πεδίον του Άρεως, ενώ το ΠΑΜΕ διοργανώνει χωριστή συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια.

    [06] Στα 5,989 δισ. ευρώ μειώθηκαν τα ληξιπρόθεσμα του δημοσίου προς ιδιώτες

    Μείωση σημείωσαν τον Σεπτέμβριο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της γενικής κυβέρνησης προς τους ιδιώτες και διαμορφώθηκαν στα 5,989 δισ. ευρώ έναντι 6,167 δισ. ευρώ τον Αύγουστο.

    Τον ίδιο μήνα οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων του δημοσίου αυξήθηκαν στα 643,2 εκατ. ευρώ έναντι 409,4 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο.

    Τα στοιχεία για την πορεία εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου προς τους ιδιώτες δόθηκαν στη δημοσιότητα από το υπουργείο Οικονομικών.

    Σύμφωνα με αυτά και σε ό,τι αφορά τις οφειλές της γενικής κυβέρνησης προκύπτουν τα ακόλουθα: Οι οφειλές του συνόλου των υπουργείων διαμορφώθηκαν τον Σεπτέμβριο στα 370 εκατ. ευρώ, έναντι 362 εκατ. ευρώ τον Αύγουστο.

    Οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανήλθαν στα 712 εκατ. ευρώ έναντι 760 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, των νοσοκομείων ανήλθαν στα 1,095 δισ. ευρώ, έναντι 1,150 δισ. ευρώ, των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης σε 3,547 δισ. ευρώ, έναντι 3,609 δισ. ευρώ και των λοιπών νομικών προσώπων σε 265 εκατ. ευρώ έναντι 286 εκατ. ευρώ.

    [07] Στο υπουργείο Εργασίας στις 16:00 η τρόικα

    Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνάντηση μεταξύ του οικονομικού επιτελείου και εκπροσώπων της τρόικας (ΔΝΤ- ΕΚΤ- ΕΕ), στο υπουργείο Οικονομικών.

    Στις 16:00 αναμένεται να ξεκινήσει η συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας με τους εκπροσώπους των δανειστών.

    Στη συνάντηση αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να τεθεί το θέμα της «μαύρης τρύπας» των 500 εκατομμυρίων ευρώ που εμφανίζουν τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η ηγεσία του υπουργείου έχει επανηλειμμένα διακηρύξει ότι δεν θα γίνουν νέες μειώσεις στις συντάξεις πέραν εκείνων που έχουν ήδη νομοθετηθεί.

    [08] Αισιόδοξος ο Όλι Ρεν για συμφωνία κυβέρνησης - τρόικας

    Καθησυχαστικός και αισιόδοξος εμφανίστηκε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο επίτροπος Οικονομίας Όλι Ρεν, ως προς την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στην τρόικα και τις ελληνικές Αρχές, για το ύψος του δημοσιονομικού κενού το 2013 και την κάλυψη των δημοσιονομικών στόχων.

    Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το θέμα του δημοσιονομικού κενού, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, παρουσιάζοντας τις οικονομικές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Όλι Ρεν τόνισε:

    «Η αξιολόγηση της τρόικας ξεκίνησε μόλις σήμερα. Ας τους αφήσουμε περιθώριο να εργαστούν. Γνωρίζουμε από το παρελθόν ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα, όταν αφορούν δημοσιονομικά ζητήματα ή διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, δεν είναι ποτέ εύκολες, αλλά θεωρώ ότι αυτήν τη φορά δεν είναι πιο δύσκολες από ό,τι συνήθως. Είμαι βέβαιος ότι θα βρούμε ικανοποιητική λύση, όσον αφορά το δημοσιονομικό κενό και τους δημοσιονομικούς στόχους».

    Συνεχίζοντας, ο Όλι Ρεν επισήμανε ότι τόσο οι εαρινές όσο και οι φθινοπωρινές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το 2013, προβλέπουν ότι ο στόχος της Ελλάδας για πρωτογενές πλεόνασμα θα επιτευχθεί.

    [09] Αμετάβλητο το επιτόκιο στην σημερινή δημοπρασία του ΟΔΔΗΧ

    Ποσό ύψους 1,3 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, μέσω δημοπρασίας εξάμηνων εντόκων γραμματίων (διάρκειας 26 εβδομάδων).

    Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, η απόδοση διαμορφώθηκε στο 4,15% αμετάβλητη έναντι της προηγούμενης αντίστοιχης δημοπρασίας τον Οκτώβριο.

    Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 1,860 δισ. ευρώ, πού υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,86 φορές, καθώς η δημοπρασία αφορούσε 1 δισ. ευρώ και στο πλαίσιό της έγιναν δεκτές προσφορές ακόμη 300 εκατ. ευρώ.

    [10] Συνάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, με την πρόεδρο του τμήματος Ελληνικών και Βυζαντινών Σπουδών Παν/μίου Αγίας Πετρούπολης

    Με την πρόεδρο του τμήματος Ελληνικών και Βυζαντινών Σπουδών Πανεπιστημίου Αγίας Πετρούπολης, Fatima Eloeva, συναντήθηκε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η αξιόλογη και πολύχρονη συνεισφορά του τμήματος στη διατήρηση και διάδοση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας του ελληνικού πολιτισμού και συμφωνήθηκε πως είναι σημαντική η ενίσχυσή του, με κάθε δυνατό τρόπο.

    [11] Ο ερευνητής που με «όπλο» το DNA, ανακαλύπτει τις παρατυπίες!

    Τις παρατυπίες και τις αστοχίες εταιρειών, που «βαφτίζουν» και πωλούν φυτά με άλλες ονομασίες, προκαλώνταςτεράστια οικονομική ζημιά σε παραγωγούς, «ξεσκεπάζει» ερευνητής του ΕΚΕΤΑ αναλύοντας το DNA φυτών και σπόρων.

    Ο Δρ. Παναγιώτης Μαδέσης, ερευνητής του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών (ΙΝΕΒ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) ανέπτυξε μία νέα μέθοδο ανίχνευσης νοθείας σε προϊόντα και φυτά, που βασίζεται στην εξέταση μικρών περιοχών στο DNA των φυτών (DNA barcoding), με την οποία μπορεί να διεξαχθεί η ιχνηλασιμότητα τυχόν προσμίξεων, ακόμα και 1% από άλλα είδη.

    Μάλιστα, για τη νέα μέθοδο αυτή, βραβεύτηκε πρόσφατα από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και ΤροφίμωνΑθανάσιο Τσαυτάρη, μαζί με άλλους επιστήμονες, ερευνητές, αγρότες, εκπροσώπους Συνεταιρισμών και επιχειρηματίες που έχουν διακριθεί για την καινοτόμο επιχειρηματική τους δράση στον αγροδιατροφικό τομέα.

    «Η εφαρμογή της μεθόδου προσφέρεται ως υπηρεσία, με προσιτό κόστος για τους ενδιαφερόμενους από το ΕΚΕΤΑ που αποτελεί το μοναδικό ερευνητικό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα» εξηγεί σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Μαδέσης δείχνοντας τους σπόρους σιτηρών που παρέλαβε πρόσφατα από την Κρήτη το εργαστήρι, με σκοπό να ερευνηθεί το DNA τους.

    [12] Οι πιθανότητες περιορισμού της υπερθέρμανσης του πλανήτη μειώνονται

    Οι πιθανότητες περιορισμού της υπερθέρμανσης του πλανήτη στους 2 βαθμούς Κελσίου στη διάρκεια του αιώνα μειώνονται αισθητά, προειδοποιεί ο ΟΗΕ σε νέα έκθεσή του, παραμονή της ετήσιας διάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα στη Βαρσοβία.

    «Η πρόκληση την οποία αντιμετωπίζουμε δεν είναι τεχνικής, αλλά πολιτικής φύσης», δήλωσε ο εκτελεστικός γραμματέας του Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον (UNEP), ο Γερμανός Αχίμ Στάινερ κατά την παρουσίαση της έκθεσης αυτής σήμερα στο Βερολίνο.

    Οι παγκόσμιες εκπομπές των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου θα ξεπεράσουν κατά 8 με 12 δισεκατομμύρια τόνους τους στόχους του 2020, παρότι οι χώρες που εξετάζονται έχουν υπογράψει τις συμφωνίες για τον περιορισμό των εκπομπών, σύμφωνα με την έκθεση αυτή.

    Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι αν η υπερθέρμανση περιοριζόταν κάτω από τους 2 βαθμούς Κελσίου, οι χειρότερες συνέπειες της κλιματικής αλλαγής θα μπορούσαν να αποτραπούν, αλλά σύμφωνα με την έκθεση αυτό θα έθετε ως προϋπόθεση τη μείωση των εκπομπών του φαινομένου του θερμοκηπίου κατά 14% έως το 2020.

    [13] Αύριο η επίσημη παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

    Το έργο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, που θα υλοποιηθεί με πόρους της Περιφέρειας Αττικής ύψους 20 εκατoμμυρίων ευρώ, συζητήθηκε σήμερα σε συνάντηση που είχαν στην Περιφέρεια Αττικής, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο επιχειρηματίας και ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κοτσάτος, το μέλος της «Δικέφαλος 1924» Πέτρος Παππάς και ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Ανδριόπουλος.

    Ο κ. Μελισσανίδης χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη συνεισφορά της Περιφέρειας Αττικής στην ανακατασκευή του γηπέδου. Είπε ότι η προμελέτη του έργου θα κατατεθεί εντός της εβδομάδας στη Γ.Γ. Αθλητισμού, ενώ αύριο θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του γηπέδου.

    Ο περιφερειάρχης Αττικής σημείωσε ότι το εγχείρημα είναι δύσκολο για τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ότι το γήπεδο θα εξυπηρετεί 5- 6 δήμους και περισσότερους από 500.000 κατοίκους.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 5 November 2013 - 13:30:27 UTC