Visit the Hellenic Ministry of National Defence (MOD) Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-02-03

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Και τρίτος από τους συλληφθέντες της διπλής ληστείας στο Βελβεντό συσχετίζεται με τους "Πυρήνες"
  • [02] Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες
  • [03] Με μεγάλη πλειοψηφία ενέκρινε η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική απόφαση
  • [04] Ισόπαλο το ντέρμπι του Βορρά, πρώτη ήττα Ολυμπιακού
  • [05] Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ- υπ. Δημόσιας Τάξης για τη μεταχείριση των συλληφθέντων
  • [06] Κλειστό από τη Δευτέρα το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης για το σχέδιο "Αθηνά"
  • [07] "Η Δημοκρατία δεν εκδικείται" δήλωσε ο Σπ. Λυκούδης για τους συλληφθέντες μετά τις ληστείες στο Βελβεντό
  • [08] Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-3, Βέροια-Πανθρακικός 2-0 και ΟΦΗ-Κέρκυρα 2-0

  • [01] Και τρίτος από τους συλληφθέντες της διπλής ληστείας στο Βελβεντό συσχετίζεται με τους "Πυρήνες"

    Με τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» φέρεται από την Αστυνομία ότι έχει σχέση ένας ακόμα από τους συλληφθέντες για τις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης, πέραν των δύο που καταζητούνταν με εντάλματα σύλληψης, για συμμετοχή στην παραπάνω οργάνωση.

    Πρόκειται για τον 20χρονο Νικόλαο Ρωμανό, που όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, δακτυλικά αποτυπώματά του ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που είχαν βρεθεί σε δύο κρησφύγετα της οργάνωσης.

    Ειδικότερα, αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι, «σε συνέχεια των ερευνών για υποθέσεις τρομοκρατίας, αποτυπώματα του συλληφθέντα, για συμμετοχή στη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, ΡΩΜΑΝΟΥ Νικολάου του Γεωργίου, ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που ανευρέθησαν σε σταθερά σημεία διαμερίσματος, επί της οδού Σαπφούς 182, Καλλιθέα Αττικής, καθώς και σε κινητά αντικείμενα- πειστήρια σε διαμέρισμα επί της οδού Ελλησπόντου 53, Βόλος Μαγνησίας.

    Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα- γιάφκες η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και είχαν ενοικιαστεί με πλαστά στοιχεία ταυτότητας».

    Η Αστυνομία κάνει και πάλι έκκληση, «όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας», με τη διαβεβαίωση ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Στη δίκη που είναι σε εξέλιξη στην αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού για την υπόθεση των "τρομοδεμάτων" οι δύο πρώτοι από τους συλληφθέντες

    [02] Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες

    Παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στήσει σε διάφορα σημεία της χώρας οι αγρότες, με παρατεταγμένα τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς.

    «Ραντεβού» με τα τρακτέρ τους στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Σερρών, στο ύψος του Λευκώνα, δίνουν το πρωί της Δευτέρας οι αγρότες του νομού Σερρών, με εξαίρεση τους συναδέλφους τους που θα παραμείνουν με τα τρακτέρ τους, παραπλεύρως της Εγνατίας Οδού, στα Ν. Κερδύλλια.

    Την ενίσχυση του μπλόκου τους το πρωί της Δευτέρας με τρακτέρ από τα μπλόκα στον Κοπανό Νάουσας και στην Κυψέλη Ημαθίας, αναμένουν οι αγρότες, στο ύψος της Κουλούρας Ημαθίας, οι οποίοι έχουν παρατάξει τα μηχανήματά τους στις άκρες της Εγνατίας Οδού.

    Στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στο ύψος της διασταύρωσης Χαλκηδόνας, θα συγκεντρωθούν αύριο στις 10 το πρωί αγρότες της Πέλλας και των Γιαννιτσών.

    Αγρότες από την Καβάλα, τη Δράμα και την Ξάνθη παραμένουν με τα τρακτέρ τους στην είσοδο της Χρυσούπολης, στην περιοχή του Νέστου και σε τρία σημεία στην εθνική οδό Δράμας- Καβάλας, χωρίς να κλείνουν τους δρόμους.

    Στο μεταξύ, συμμετοχή στο συλλαλητήριο των κτηνοτρόφων την Τρίτη, στις 11 το πρωί, έξω από την Εφορία Κατερίνης, αποφάσισαν αγρότες της Πιερίας, χωρίς να αποκλείουν ξεχωριστές κινητοποιήσεις και νωρίτερα.

    Σε κινητοποιήσεις, επίσης, την Τρίτη, με κύρια σημεία την Ορεστιάδα και τις Φέρες, προσανατολίζονται και αγρότες του νομού Έβρου.

    Οι αγρότες που είχαν συγκεντρωθεί στο Σουληνάρι Μεσσηνίας, ύστερα από μακρά συζήτηση για την προοπτική του αγώνα τους, συγκρότησαν συντονιστική επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των αγροτικών συλλόγων Χανδρινού, Φιλιατρών, Γαργαλιάνων, Λευκοχώρας, Χώρας, Πεταλιδίου και των αγροτικών συνεταιρισμών Γλυφάδας και Βάλτας. Στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο κι ανανέωσαν το ραντεβού, για αύριο Δευτέρα στις 11:00 το πρωί και πάλι στο Σουληνάρι.

    Στην Αργολίδα παραμένει για πέμπτη ημέρα το μπλόκο στο Μάνεση, με τον αριθμό των μηχανημάτων και των αγροτών να αυξομειώνεται.

    Συγκεντρωμένα σε τρία σημεία στην Αχαία είναι συγκεντρωμένα δεκάδες τρακτέρ, χωρίς όμως να υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Ειδικότερα, αγρότες έχουν παρατάξει τρακτέρ στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας, καθώς και σε δυο σημεία της εθνικής οδού Πατρών-Τρίπολης, στον κόμβο του Κουρλαμπά και στον κόμβο του Διάσελου.

    Σε κατάληψη των διοδίων της Αγίας Τριάδας στο 198ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας προχώρησαν την Κυριακή οι αγρότες της περιοχής. Μετακινήθηκαν μέχρις εκεί με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα, άνοιξαν τις μπάρες και επέβαλαν επιβράδυνση της κυκλοφορίας μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό για την απεργία τους όπως επίσης και τόνους ρυζιού στους διερχόμενους. Μετά από μία ώρα περίπου επέστρεψαν και πάλι στο χώρο της έκθεσης Λαμίας όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα τα τρακτέρ.

    Την ίδια ώρα στην περιοχή του Δομοκού όπου επίσης υπάρχουν συγκεντρωμένα τρακτέρ οι αγρότες προχώρησαν σε αποκλεισμό του δρόμου από Λαμία προς Τρίκαλα και Καρδίτσα, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη δεν τους επέτρεψαν να χρησιμοποιήσουν τα τρακτέρ.

    Ακόμη ένα νέο μπλόκο στήθηκε στην περιοχή της Τιθορέας και οι αγρότες έκλεισαν για μία ώρα περίπου την παλιά εθνική οδό από Λαμία προς Λιβαδειά. Οι αγρότες εγκλωβισμένοι από αστυνομικές δυνάμεις τόσο στη Λαμία όσο και στο Δομοκό και στην Τιθορέα προσπαθούν να αιφνιδιάσουν τους αστυνομικούς και να βρεθούν στο εθνικό δίκτυο πράγμα το οποίο δεν έχουν πετύχει μέχρι τώρα παρά το γεγονός ότι το επιχείρησαν πολλές φορές.

    Στην περιοχή του Ορχομενού της Βοιωτίας τα τρακτέρ βρίσκονται εγκλωβισμένα από τους αστυνομικούς παρά το γεγονός ότι έχουν καταβάλλει αρκετές προσπάθειες για να βρεθούν στο Κάστρο όπως είχαν προαναγγείλει. Στο χώρο συγκέντρωσης των αγροτών στην περιοχή θα βρεθεί το πρωί της Δευτέρας, στις 11.30, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

    Οι αγρότες από το Άρμα και τον Ελαιώνα της Θήβας κινήθηκαν μέσα από αγροτικούς δρόμους αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς και μετά από αρκετή ώρα βρέθηκαν δίπλα από την εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών στο 90ό χλμ όπου και έχουν παρατάξει τους ελκυστήρες τους.

    Σημειώνεται ότι κάθε μέρα είτε παρουσιάζονται καινούργια μπλόκα είτε ενισχύονται με τρακτέρ τα υφιστάμενα. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το μπλόκο του Δομοκού αλλά και το μπλόκο της Λαμίας οι εκπρόσωποι των αγροτών θεωρούν ότι μέχρι τα μέσα της βδομάδας θα έχουν διπλασιάσει αριθμητικά τα τρακτέρ που θα βρίσκονται εκεί καθώς κάθε μέρα όλο και περισσότεροι αγρότες μετακινούν τα τρακτέρ στο χώρο συγκέντρωσης τους.

    [03] Με μεγάλη πλειοψηφία ενέκρινε η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική απόφαση

    Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία την πολιτική απόφαση, καταψηφίζοντας ταυτόχρονα τέσσερις τροπολογίες που έθεσε σε ψηφοφορία η Αριστερή Πλατφόρμα.

    Στον πυρήνα της πολιτικής απόφασης βρίσκονται οι θέσεις του κόμματος για την ακύρωση του Μνημονίου, την επιτάχυνση των εσωκομματικών διαδικασιών προς την κατεύθυνση ενοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την αντιμετώπιση της προπαγάνδας της ΝΔ.

    Στο ίδιο κείμενο επισημαίνεται η θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλ. Τσίπρας θα συνεχίσουν την προσπάθεια διεθνοποίησης των προβλημάτων της χώρας που προκλήθηκαν από τους όρους των δανειακών συμβάσεων και τα Μνημόνια, με την διευκρίνιση ότι οι επισκέψεις του κ. Τσίπρα στο εξωτερικό θα πρέπει να τύχουν καλύτερης προετοιμασίας.

    Σε πολιτικό επίπεδο, ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την καμπάνια του για την πραγματοποίηση ευρωπαϊκής διάσκεψης για το πρόβλημα του χρέους, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά όλων των χωρών του ευρωπαϊκού νότου, ενώ θα ενταθεί η πολιτική του κόμματος στο πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο, μετά και την παραδοχή του λάθους στο ελληνικό πρόγραμμα από το ΔΝΤ.

    Το τελικό κείμενο της πολιτικής απόφασης με τις προσθήκες που έγιναν, θα δοθεί στη δημοσιότητα αργά απόψε ή αύριο.

    [04] Ισόπαλο το ντέρμπι του Βορρά, πρώτη ήττα Ολυμπιακού

    Δύο φορές προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ωστόσο ο Άρης ισοφάρισε ισάριθμες φορές με τον Αγκάνθο (5΄, 71΄ πεν.) κι έτσι έληξε ισόπαλο 2-2 το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

    Νωρίτερα, υπό το βλέμμα του Μίτσελ, που ήρθε στην Αθήνα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, «έσπασε» το αήττητο σερί του Ολυμπιακού, αφού έχασε και μάλιστα μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη με 3-2 από τον Ατρόμητο.

    Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή στην κατηγορία, πέτυχε η Βέροια, που νίκησε 2-0 τον Πανθρακικό στην πόλη της Ημαθίας. Αντίστοιχα, οΟΦΗ νίκησε 2-0 την Κέρκυρα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου.

    Η 20 αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον αγώνα Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα, σε μία αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί.

    Στη χθεσινή, πρώτη ημέρα της 20ης αγωνιστική, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

    Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 2-2

    ΑΕΚ - Πανιώνιος 1-0-

    Ξάνθη Πλατανιάς Χανίων 2-0

    [05] Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ- υπ. Δημόσιας Τάξης για τη μεταχείριση των συλληφθέντων

    Την έντονη αντίδραση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, προκάλεσε ανακοίνωση της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει «ντροπή για την Ελληνική πολιτεία» τους «βασανισμούς κρατουμένων» απαιτώντας την άμεση επέμβαση των δικαστικών αρχών για τη διερεύνηση του περιστατικού κακοποίησης των συλληφθέντων για τις ληστείες στην Κοζάνη.

    Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

    «Στις φωτογραφίες των συλληφθέντων για τη ληστεία της Κοζάνης που δημοσίευσε η ΕΛΑΣ, είναι εμφανή τα σημάδια της άγριας κακοποίησης. Τόσο εμφανή μάλιστα, που δεν μπόρεσε να τα κρύψει η προφανής (άτεχνη γαρ?) αλλοίωση των φωτογραφιών. Είναι πια εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και για τον πλέον ευνοϊκά διακείμενο στην ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, να πιστέψει ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας. Το πρόσφατο δημοσίευμα του Guardian για τους βασανισμούς των συλληφθέντων της αντιφασιστικής μοτοπορείας, καθώς και η ακόμα πιο πρόσφατη καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για περιστατικό κακοποίησης νεαρών από αστυνομικούς, δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με γενικευμένο φαινόμενο.

    Δυστυχώς, θα πρέπει να επαναλάβουμε τα αυτονόητα. Ούτε η ποινική βαρύτητα μιας εγκληματικής πράξης ούτε η όποια ανακριτική σκοπιμότητα μπορούν να δικαιολογήσουν βασανισμούς συλληφθέντων. Τα βασανιστήρια είναι ντροπή για μια δημοκρατική πολιτεία.

    Απαιτείται η άμεση επέμβαση των δικαστικών αρχών για τη διερεύνηση του περιστατικού».

    Απαντώντας το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, χαρακτήρισε «εξωφρενικές» και «επικίνδυνες» τις «ισοπεδωτικές γενικεύσεις σε βάρος της Ελληνικής Αστυνομίας». Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

    «Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ ή οποιοσδήποτε άλλος διαθέτει στοιχεία για βασανισμούς συλληφθέντων και όχι για τραυματισμούς τρομοκρατών κατά τη συμπλοκή και την αντίστασή τους- ενέργεια για την οποία μεταξύ άλλων βαρυτάτων αδικημάτων επίσης κατηγορούνται- όφειλε ήδη να τα έχει καταθέσει στη Δικαιοσύνη αντί να εκδίδει ανακοινώσεις, ώστε να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες. Οι οποίοι τρομοκράτες, σημειωτέον, έφεραν βαρύτατο οπλισμό και κρατούσαν όμηρο πολίτη.

    Οι υπόλοιποι αφορισμοί, όπως και οι ισοπεδωτικές γενικεύσεις εις βάρος της Ελληνικής Αστυνομίας, με την επίκληση άσχετων με τις συγκεκριμένες συλλήψεις καταγγελιών, είναι εξωφρενικοί αλλά και επικίνδυνοι. Ισχυρισμοί και γενικεύσεις που υιοθετούνται την ίδια ώρα που η ελληνική κοινωνία μάχεται την τρομοκρατία και τις καταστροφικές συνέπειες που μπορεί να έχει για το επίπεδο ζωής όλων των Ελλήνων πολιτών, θέτοντας σε κίνδυνο την προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και την ανοδική πορεία του Τουρισμού.

    Και προκαλεί πραγματικά τεράστια εντύπωση ότι το μόνο που επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάσει για τις συλλήψεις τρομοκρατών και ληστών στον Βελβενδό Κοζάνης, ύστερα από τριήμερη σιωπή, ήταν να καταγγείλει την Ελληνική Αστυνομία στο σύνολό της!».

    Διαβάστε επίσης:

    "Η Δημοκρατία δεν εκδικείται" δήλωσε ο Σπ. Λυκούδης για τους συλληφθέντες μετά τις ληστείες στο Βελβεντό

    [06] Κλειστό από τη Δευτέρα το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης για το σχέδιο "Αθηνά"

    Κλειστό θα είναι από αύριο «μέχρι της τελικής επίλυσης του θέματος», με απόφαση του συμβουλίου του, το «Αλεξάνδρειο» ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, μετά τις ανακοινώσεις των συλλόγων προσωπικού και φοιτητών για την «επ΄ αόριστον» κατάληψη του Ιδρύματος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συγχωνεύσεις και τη μεταφορά τμημάτων σε άλλες πόλεις, που προβλέπει ο νέος εκπαιδευτικός χάρτης του σχεδίου «Αθηνά»

    Την αντίθεσή τους στις αλλαγές σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα που βρίσκονται στους δήμους τους έχουν εκφράσει επίσης οι δήμαρχοι Νάουσας και Φλώρινας.

    Μετά τη σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή στη Φλώρινα με εκπαιδευτικούς και φορείς, με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, θα γίνει αύριο νέα σύσκεψη για να καθοριστεί η περαιτέρω στάση για το θέμα της μεταφοράς ενός τμήματος από το ΑΕΙ Δ. Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη και ενός τμήματος του ΤΕΙ Φλώρινας στην Καστοριά.

    [07] "Η Δημοκρατία δεν εκδικείται" δήλωσε ο Σπ. Λυκούδης για τους συλληφθέντες μετά τις ληστείες στο Βελβεντό

    «Για τα παραμορφωμένα από τον ξυλοδαρμό πρόσωπα των συλληφθέντων στην Κοζάνη απαιτούνται έρευνα και εξηγήσεις» δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης.

    «Η τρομοκρατία είναι εχθρός της κοινωνίας και η Δημοκρατία πρέπει να την αποκρούσει αποφασιστικά. Η Δημοκρατία, όμως, δεν εκδικείται» επισήμανε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος.

    [08] Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-3, Βέροια-Πανθρακικός 2-0 και ΟΦΗ-Κέρκυρα 2-0

    Υπό το βλέμμα του Μίτσελ, που ήρθε στην Αθήνα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, «έσπασε» το αήττητο σερί του Ολυμπιακού, αφού έχασε και μάλιστα μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη με 3-2 από τον Ατρόμητο, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι Τζιμπούρ (9΄), Αμπντούν (44') τα γκολ των γηπεδούχουν, οι Μπρίτο (1'), Καραγκούνης (48'), Δημούτσος (80') σκόραραν για τους φιλοξενούμενους.

    Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή στην κατηγορία, πέτυχε η Βέροια, που νίκησε 2-0 τον Πανθρακικό στην πόλη της Ημαθίας, σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Γκιγέρμο, που πέτυχε και τα δύο γκολ (18΄, 48΄).

    Ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 την Κέρκυρα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου, στο πρώτο σημερινό παιχνίδι για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

    Τα τέρματα των Κρητών σημείωσαν οι Παπάζογλου (28΄) και Περογαμβράκης (45+1΄).


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 3 February 2013 - 19:30:23 UTC