Read the New Military Service Law (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-10-01

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Περικοπές 7,3 δισ. ευρώ για πρωτογενές πλεόνασμα το 2013
  • [02] Η τρόικα απορρίπτει μέτρα 2 δισ. ευρώ
  • [03] "Οικονομικό και πολιτικό έγκλημα η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ"
  • [04] Spetses Mini Marathon το τριήμερο 12 - 14 Οκτωβρίου
  • [05] Πέθανε ο μαρξιστής ιστορικός Έρικ Χόμπσμπαουμ
  • [06] Διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου 5 με 12 Οκτωβρίου στο Λουτράκι
  • [07] Οικονομική ενίσχυση των δήμων από το υπουργείο Εσωτερικών
  • [08] "Πραγματικό προϋπολογισμό θα έχουμε εφ΄ όσον υπάρξει πλήρης συμφωνία με την τρόικα"
  • [09] Αλλαγές, αύριο, στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο τμήμα Οινόη- Χαλκίδα

  • [01] Περικοπές 7,3 δισ. ευρώ για πρωτογενές πλεόνασμα το 2013

    Μέτρα ύψους 7,8 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 7,308 δισ. ευρώ αφορούν σε περικοπές δαπανών, προβλέπει για το 2013 το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού που κατατίθεται στη Βουλή. Παράλληλα, το προσχέδιο προβλέπει ύφεση 3,8% το επόμενο έτος (από ύφεση 6,5% εφέτος) και ανεργία 24,7% (από 23,5% εφέτος).

    Σύμφωνα με το προσχέδιο, η εξοικονόμηση των δαπανών θα προκύψει από την αναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα (483 εκατ. ευρώ), την αναδιάρθρωση της τοπικής αυτοδιοίκησης (100 εκατ. ευρώ), τη μείωση της μισθολογική δαπάνης (1,1 δισ. ευρώ), τη μείωση της δαπάνης για συντάξεις (3,799 δισ. ευρώ), την περικοπή των κοινωνικών επιδομάτων (347 εκατ. ευρώ), τη μείωση της δαπάνης για υγειονομική περίθαλψη (803 εκατ. ευρώ), την περικοπή των δαπανών για την εθνική άμυνα (304 εκατ. ευρώ), τη μείωση των δαπανών για την παιδεία (132 εκατ. ευρώ) και τον εξορθολογισμό στις ΔΕΚΟ (241 εκατ. ευρώ).

    Τα έσοδα θα αυξηθούν κατά 492 εκατ. ευρώ από τον εξορθολογισμό των οικογενειακών επιδομάτων, την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης κατά 2 έτη, από τα 65 στα 67 έτη (5 εκατ. ευρώ), τη μείωση των επιστροφών εσόδων (60 εκατ. ευρώ). Σημειώνεται ότι το προσχέδιο δεν προβλέπει τα νέα φορολογικά μέτρα (π.χ. την κατάργηση του αφορολόγητου για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τη νέα κλίμακα για μισθωτούς συνταξιούχους, κ.λπ.).

    Για το 2013, το προσχέδιο προβλέπει δημοσιονομικό έλλειμμα 4,2% του ΑΕΠ (από 6,6% του ΑΕΠ εφέτος) και πρωτογενές πλεόνασμα 1,1% του ΑΕΠ (από πρωτογενές έλλειμμα 1,4% εφέτος). Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε 48,952 δισ. ευρώ εφέτος και σε 46,742 δισ. ευρώ το 2013, μετά τα πρόσθετα μέτρα (χωρίς τα μέτρα θα ήταν 49,109 δισ. ευρώ). Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου σε ιδιώτες, που ανέρχονται σε περίπου 7 δισ. ευρώ, θα αποπληρωθούν, με βάση το προσχέδιο, σε δύο ισόποσες δόσεις εφέτος και το 2013.

    Το 2013, η ιδιωτική κατανάλωση θα είναι μειωμένη κατά 5,9%, η δημόσια κατανάλωση κατά 7,2% και οι επενδύσεις θα περιορισθούν κατά 3,7%. Οι εξαγωγές αγαθών και υπηρεσιών θα αυξηθούν κατά 2,5% και οι εισαγωγές θα μειωθούν κατά 5,3%. Η απασχόληση θα μειωθεί περαιτέρω κατά 3%, ενώ προβλέπεται αρνητικός πληθωρισμός (-0,1%).

    [02] Η τρόικα απορρίπτει μέτρα 2 δισ. ευρώ

    Οι επικεφαλής της τρόικας εμμένουν στις ενστάσεις τους και απορρίπτουν μέτρα 2 δισ. ευρώ, από τα συνολικά που έχει προτείνει η ελληνική πλευρά.

    Αυτό δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων των δανειστών με το οικονομικό επιτελείο, η οποία διήρκησε 1,5 ώρα.

    Σύμφωνα με τον ίδιο παράγοντα, τα εκκρεμή αυτά θέματα παραπέμπονται στη συνάντηση του πρωθυπουργού με την τρόικα, στις 6 το απόγευμα.

    [03] "Οικονομικό και πολιτικό έγκλημα η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ"

    Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, για την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που ακολουθεί, ιδιαίτερα στον ΟΠΑΠ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ενώ έθεσε και πολλά ερωτήματα σχετικά με τη διαφάνεια αυτής της πολιτικής.

    Μιλώντας σήμερα στους εργαζόμενους του οργανισμού, ο κ. Τσίπρας είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία όσο-όσο και προσέθεσε ότι η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ εξυπηρετεί τις επικοινωνιακές ανάγκες της κυβέρνησης και μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον.

    Αναφερόμενος στον ρόλο του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου), ο κ. Τσίπρας είπε ότι «έχει επιλεγεί για να κάνει τη βρώμικη δουλειά» και σημείωσε ότι «πρόκειται για έναν οργανισμό που λειτουργεί παράτυπα και παράνομα» και που «εμπλέκεται -στον ελάχιστο χρόνο της λειτουργίας του- σε δεκάδες υποθέσεις που πρέπει να ερευνηθούν και προκαλούν εύλογα ερωτηματικά».

    Σε ό,τι αφορά μόνο τον ΟΠΑΠ είναι χαρακτηριστικό, είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ότι το ΤΑΙΠΕΔ, ενώ σε ανακοίνωσή του στις 17 του Σεπτέμβρη μιλούσε για πώληση του 29% των μετοχών, έρχεται με νέα ανακοίνωση, προχτές, να ανεβάσει το ποσοστό στο 33% από το συνολικό 34% που κατέχει το ελληνικό δημόσιο.

    «Ποιος παίρνει αυτές τις αποφάσεις; Με ποια διαδικασία; Με ποια εξουσιοδότηση;», διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας και προσέθεσε:

    «Τα παραπάνω είναι πταίσματα, αν σκεφτεί κανείς ότι η απελθούσα διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ επέλεξε ως νομικό σύμβουλο για την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ τη δικηγορική εταιρεία Freshfield, η οποία συγχρόνως εκτελεί χρέη νομικού συμβούλου της αγγλικής εταιρείας διαδικτυακού στοιχηματισμού Betfair. H Betfair είναι ένας από τους βασικούς ανταγωνιστές του Οργανισμού, μια εταιρεία που προσέβαλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τόσο το ελληνικό νομικό πλαίσιο για το μονοπώλιο της ΟΠΑΠ ΑΕ, όσο και τον πρόσφατο νόμο για τη ρύθμιση της αγοράς παιγνίων. Δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων εδώ; Και αν ακόμα τυπικό κώλυμα δεν υπάρχει, δεν προκαλεί εύλογα ερωτηματικά η εν λόγω επιλογή;».

    Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, αμφισβητείται ακόμη και η νομιμότητα του ΤΑΙΠΕΔ, καθώς «η επιλογή του προέδρου του από τη Βουλή δεν έγινε όπως θα έπρεπε», ενώ «η κάλυψη που επιχείρησε να του παράσχει η κυβέρνηση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου τους αφήνει όλους έκθετους».

    «Καταργείται το κοινοβούλιο με τη φάμπρικα πράξεων νομοθετικού περιεχομένου που έχουν ανοίξει», είπε και έκανε λόγο για τεράστιο σκάνδαλο, που «αφορά την υποτίμηση της χρηματιστηριακής αξίας του ΟΠΑΠ, που επιτυγχάνεται με μεθοδευμένες κινήσεις από τη μεριά της συγκυβέρνησης».

    «Θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ οδηγεί σε περιορισμό των εσόδων του ελληνικού δημοσίου σε μια περίοδο που δεν αντέχει καμία επιπλέον ζημία», τόνισε ο κ. Τσίπρα.

    Ο κ. Σαμαράς, τώρα, ετοιμάζεται να χαρίσει τον ΟΠΑΠ, είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, και υπενθυμίζοντας παλαιότερη δήλωση του πρωθυπουργού, σύμφωνα με την οποία «όταν πουλάς σε τιμή διπλάσια ή τριπλάσια από τα καθαρά κέρδη ενός οργανισμού, μιας εταιρείας, τότε δεν πουλάς, χαρίζεις», τόνισε: «Είναι οικονομικό και πολιτικό έγκλημα και πρέπει να αποφευχθεί».

    [04] Spetses Mini Marathon το τριήμερο 12 - 14 Οκτωβρίου

    O αθλητικός τουρισμός θεωρείται σύγχρονο φαινόμενο, αφού μόλις τα τελευταία χρόνια άρχισε να αντιμετωπίζεται ως αυτόφωτο κομμάτι της τουριστικής και της αθλητικής βιομηχανίας.

    Πολύ γρήγορα μάλιστα κατάφερε να προσελκύσει σημαντικό αριθμό ενδιαφερομένων, αποκτώντας την αντίστοιχη οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική σημασία, με την Ελλάδα να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία της νέας αυτής τάσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Δήμος Σπετσών, ο οποίος σε μια προσπάθεια να επιμηκύνει, μεταξύ άλλων, την τουριστική σεζόν του νησιού, επέκτεινε ένα αμιγώς αθλητικό γεγονός, το Spetses Mini Marathon 2012, σε τριήμερο αθλητικο-πολιτιστικό γεγονός.

    Με επίκεντρο των εκδηλώσεων την Πλατεία Ποσειδωνίου και με την τοπική κοινωνία των Σπετσών να συμμετέχει ενεργά (οι εθελοντές ξεπέρασαν τους 120), ο Δήμος φιλοξενεί από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου μια εκδήλωση άκρως ελκυστική για τους λάτρεις των δρόμων αντοχής, της κολύμβησης, του πολιτισμού αλλά και των παραδοσιακών... μεζέδων!

    Το αθλητικό δρώμενο του νησιού με τους αγώνες των 5 και 26 χιλιομέτρων, οργανώθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο το 2011. Έστειλε τη φήμη των Σπετσών στα πέρατα του αθλητικού κόσμου με εκατοντάδες συμμετοχές τόσο από την Ελλάδα όσο κι από πολλές χώρες, από δρομείς που δεν αντιστάθηκαν στην εμπειρία της διαδρομής γύρω από το νησί του Αργοσαρωνικού. Εφέτος αποκτά ακόμα μεγαλύτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον και ενσωματώνει, εκτός από τους αγώνες δρόμου των 5 και 26 χιλιομέτρων, τους κολυμβητικούς αγώνες 2.5 και 5 χιλιομέτρων «Διάπλους Σπετσών», αλλά και τον παιδικό αγώνα δρόμου των 1.000 μέτρων για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος!

    Στον «Διάπλου Σπετσών» έχει προσκληθεί και ο 4ος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και παγκόσμιος πρωταθλητής του 2011 σε ανοιχτή θάλασσα, Σπύρος Γιαννιώτης. Συνολικά οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 1.000 και σε αυτές ξεχωρίζουν ομάδες από ξένες πρεσβείες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα από Λουξεμβούργο, Ιρλανδία, Γαλλία, Σλοβενία, Σερβία, Τσεχία, Ισπανία, Ουκρανία και Ιαπωνία (πέρυσι συμμετείχε ο Ιάπωνας πρέσβης της Χώρας του «Ανατέλλοντος Ηλίου», Χιρόσι Τόντα στον αγώνα δρόμου των 26 χιλιομέτρων).

    Εκτός από ομάδες δρομέων διαφόρων συλλόγων από όλη την Ελλάδα, θα συμμετέχουν και 65 παιδάκια από το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου Θεσσαλονίκης. Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν στους χώρους του Ιδρύματος της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών και θα λάβουν μέρος στον παιδικό αγώνα 1.000 μέτρων.

    [05] Πέθανε ο μαρξιστής ιστορικός Έρικ Χόμπσμπαουμ

    Ο διαπρεπής βρετανός μαρξιστής ιστορικός, συγγραφέας και διανοούμενος Έρικ Χόμπσμπαουμ πέθανε σε ηλικία 95 ετών σε νοσοκομείο του Λονδίνου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η οικογένειά του.

    Ο Χόμπσμπαουμ πέθανε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Royal Free Hospital του Λονδίνου, όπου νοσηλευόταν με πνευμονία.

    Ο Χόμπσμπαουμ γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Εβραίους γονείς το 1917. Μεγάλωσε στη Βιένη και πήγε σχολείο στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης. Με την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ το 1933 εγκατέλειψε τη Γερμανία για τη Βρετανία.

    Σε ηλικία 14 ετών έγινε μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Βρετανίας στο οποίο παρέμεινε ως το 1989, ενώ στη συνέχεια συνδέθηκε με το Εργατικό Κόμμα το οποίο επηρέασε σημαντικά τις δεκαετίες του 1980 και 1990.

    Αφού σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ ξεκίνησε να διδάσκει στο πανεπιστήμιο Μπίρμπεκ του Λονδίνου το 1947. Ο Χόμπσμπαουμ συνεργάστηκε επίσης με τα αμερικανικά πανεπιστήμια Στάνφορντ και MIT, αλλά και με πανεπιστήμια της Γαλλίας και του Μεξικού.

    Ο Χόμπσμπαουμ έγινε ιδιαίτερα γνωστός για την τετράτομη ιστορία του για τον 19ο και 20ό αιώνα. Τα βιβλία του «Η εποχή των επαναστάσεων, 1789-1848» (1962), «Η εποχή του κεφαλαίου, 1848-1875» (1975), «Η εποχή των αυτοκρατοριών, 1875-1914» (1987) και «Η εποχή των άκρων: ο σύντομος 20ός αιώνας 1914-1991» (1994) έχουν μεταφραστεί σε 40 γλώσσες.

    [06] Διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου 5 με 12 Οκτωβρίου στο Λουτράκι

    Ταινίες από τη Ρωσία, την Ουκρανία, το Καζακστάν, το Αζερμπαϊτζάν και την Ελλάδα, σημαντικοί προσκεκλημένοι, παράλληλες εκδηλώσεις και ανοιχτές συζητήσεις συνθέτουν το πρόγραμμα του πρώτου διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου Πελοποννήσου «Ταινίες των Φίλων», το οποίο με σύνθημα «Η ζωή σαν μια γιορτή!» θα πραγματοποιηθεί, από τις 5 έως τις 12 Οκτωβρίου στο Λουτράκι Κορινθίας.

    Στόχος του φεστιβάλ είναι η ενίσχυση των φιλικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και χωρών στις οποίες υπάρχει ελληνική κοινότητα, αλλά και η προώθηση της συνεργασίας κινηματογραφιστών και κινηματογραφόφιλων των χωρών αυτών.

    Μεταξύ των επίσημων προσκεκλημένων του Φεστιβάλ θα είναι ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και παραγωγός Σ. Γκοβορούκιν (S. Govorukhin), ο σκηνοθέτης Α. Πρόσκιν (Α. Proshkin) και ο ηθοποιός και παραγωγός Τ. Γιακοβένκο (Τ. Yakovenko) και άλλοι.

    Το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο Club Hotel Casino Loutraki ενώ οι προβολές των ταινιών θα πραγματοποιηθούν και στο "Αλεξάνδρειο" συνεδριακό κέντρο Λουτρακίου.

    [07] Οικονομική ενίσχυση των δήμων από το υπουργείο Εσωτερικών

    Την απόφαση για την οικονομική ενίσχυση των δήμων στο πλαίσιο της τακτικής επιχορήγησής τους, που λαμβάνουν για τον Σεπτέμβριο, ύψους 97.000.000 ευρώ, υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης.

    Το αποδιδόμενο ποσό είναι προσαρμοσμένο στο πλαίσιο εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής.

    Επίσης, ο υπουργός Εσωτερικών υπέγραψε την απόδοση στους δήμους της χώρας, του ποσού των 35 εκατ. ευρώ, έναντι της τέταρτης δόσης των οφειλών του ελληνικού Δημοσίου προς τους δήμους ύψους 213,875 εκατ. ευρώ. Για την απόδοση του ποσού αυτού υπήρχε ρητή δέσμευση του πρωθυπουργού κατά τη συνάντηση που είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα στο Μέγαρο Μαξίμου με την ΚΕΔΕ.

    Το ποσό αυτό θα διατεθεί για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών, καθώς και επενδυτικών δραστηριοτήτων- έργων των δήμων της χώρας, όπως είχε ζητήσει και η ΚΕΔΕ.

    Στις περιπτώσεις των δήμων που υφίστανται ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις τους, τα ποσά που θα τους αποδοθούν, διατίθενται υποχρεωτικά για την εξόφλησή τους.

    [08] "Πραγματικό προϋπολογισμό θα έχουμε εφ΄ όσον υπάρξει πλήρης συμφωνία με την τρόικα"

    Η αναγκαιότητα της παράτασης του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής προκύπτει και από το προσχέδιο προϋπολογισμού του 2013, ο οποίος κατατίθεται σήμερα στη Βουλή, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

    Ανέφερε επίσης ότι πραγματικό προϋπολογισμό θα έχουμε, εφόσον υπάρξει πλήρης συμφωνία με τους εταίρους, η οποία δεν θα περιλαμβάνει μόνο μέτρα δημοσιονομικού χαρακτήρα, αλλά και τα αντίβαρα τα οποία θα δώσουν τη δυνατότητα στη χώρα να βγει από την κρίση.

    Ειδικότερα η κ. Γεννηματά δήλωσε:

    «Το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2013, που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή για να τηρηθούν οι συνταγματικές προθεσμίες, δείχνει πόσο αναγκαία είναι η παράταση της περιόδου δημοσιονομικής προσαρμογής μέχρι το τέλος του 2016, ώστε τα δημοσιονομικά μέτρα να "απλωθούν" σε μεγαλύτερη περίοδο κι έτσι να γίνουν ηπιότερα για την ίδια την εθνική οικονομία, αλλά και για κάθε ελληνική οικογένεια.

    Η παράταση -θυμίζουμε- προβλέπεται ρητά στην ισχύουσα δανειακή σύμβαση, σε περίπτωση βαθύτερης από την προβλεφθείσα ύφεση, όπως δυστυχώς συμβαίνει για πολλοστή φορά, λόγω των εσφαλμένων προγνώσεων της τρόικας. Άρα, είναι προφανές ότι πραγματικός προϋπολογισμός του 2013 μπορεί να καταρτιστεί μόνο μετά την ολοκληρωμένη συμφωνία με τους εταίρους μας για τα μέτρα, αλλά και τα κοινωνικά και αναπτυξιακά αντίβαρα, που επιτρέπουν στην πατρίδα μας να βγει οριστικά από την κρίση».

    [09] Αλλαγές, αύριο, στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο τμήμα Οινόη- Χαλκίδα

    Αλλαγές στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο τμήμα Οινόη- Χαλκίδα, θα υπάρξουν, αύριο, Τρίτη, 2 Οκτωβρίου, λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο.

    Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, αναστέλλονται τα δρομολόγια των συρμών 2532 και 2536, με ώρα αναχώρησης από Οινόη 21:52 και 23:51 αντίστοιχα, καθώς και του συρμού 2539 με ώρα αναχώρησης από Χαλκίδα στις 22:24.

    Όπως ανακοινώθηκε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, δρομολογούνται λεωφορεία στο τμήμα Οινόη- Χαλκίδα- Οινόη, στις ώρες των υπό αναστολή δρομολογίων.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 1 October 2012 - 14:30:52 UTC