Browse through our Interesting Nodes for Real Estate Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-06-06

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κατασχέσεις καταθέσεων και ακινήτων από την εφορία
  • [02] Δ. Τσιόδρας: Η Τουρκία να ασχολείται με τα δικά της προβλήματα
  • [03] Γιατί ήταν δάσκαλος ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης
  • [04] Αναστάτωση στους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ για πιθανή παύση λειτουργίας του εργοστασίου
  • [05] Συλλυπητήρια τηλεγραφήματα για τον θάνατο του Ανδρέα Χριστοδουλίδη

  • [01] Κατασχέσεις καταθέσεων και ακινήτων από την εφορία

    Με κατασχέσεις καταθέσεων, ακινήτων, αυτοκινήτων, μισθών, συντάξεων ενοικίων και λοιπών εισοδημάτων, αλλά και με ποινικές διώξεις απειλούνται πλέον εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.

    Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι να εισπράξει ληξιπρόθεσμα χρέη 400 εκατ. ευρώ έως το τέλος Ιουνίου και άνω των 2 δισ. ευρώ συνολικά έως το τέλος του έτους. Για το λόγο αυτό, το υπουργείο εξέδωσε επείγουσα εγκύκλιο με εντολές προς τους εφόρους να προχωρήσουν άμεσα σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης περιουσιακών στοιχείων και εισοδημάτων οφειλετών του Δημοσίου, οι οποίοι δεν ρύθμισαν τα χρέη τους.

    Βάσει των αναλυτικών οδηγιών που δίδονται με την εγκύκλιο, οι Εφορίες θα πρέπει να «κυνηγήσουν» κατά προτεραιότητα όσους οφειλέτες εισπράττουν ενοίκια ή κατέχουν πολυτελή αυτοκίνητα ή είναι δικαιούχοι απαιτήσεων από άλλα πρόσωπα, καθώς και όσους οφείλουν πάνω από 3.000 ευρώ και κατέχουν ακίνητη περιουσία. Το υπουργείο ζητεί ακόμη και την άμεση κατάσχεση ποσών που βρίσκονται σε τραπεζικές καταθέσεις των οφειλετών του Δημοσίου, τη διενέργεια αυτεπάγγελτων συμψηφισμών απαιτήσεων των οφειλετών κατά του Δημοσίου με τα υφιστάμενα βεβαιωμένα χρέη τους (έστω και εάν αυτά τελούν υπό αναστολή), καθώς και την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος οφειλετών με χρέη άνω των 5.000 ευρώ. Μαζί με τους οφειλέτες, οι Εφορίες θα πρέπει να ελέγξουν και την περιουσιακή κατάσταση των συνυπόχρεων (συγγενικά πρόσωπα, συνεργάτες κ.α.)

    Παράλληλα, το υπουργείο Οικονομικών δίνει εντολή στις εφορίες να συμψηφίζουν αυτόματα (χωρίς δηλαδή να ειδοποιηθεί ο οφειλέτης) βεβαιωμένους φόρους (ΕΤΑΚ, ΦΑΠ, εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος κ.λπ.) με ποσά που δικαιούται να εισπράξει ο φορολογούμενος από το δημόσιο (επιστροφή φόρου, ΦΠΑ κ.α.)

    [02] Δ. Τσιόδρας: Η Τουρκία να ασχολείται με τα δικά της προβλήματα

    «Η Ελλάδα θα ανέμενε από τους γείτονές της να σέβονται τα προβλήματά της αντί να θορυβούν», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τσιόδρας, σχολιάζοντας τις σημερινές αναφορές του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν στην οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.

    «Η Τουρκία έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να φθάσει ακόμη και το σημερινό μειωμένο μέσο κατά κεφαλήν ΑΕΠ της Ελλάδας», υπογράμμισε ο κ. Τσιόδρας.

    «Καλύτερα λοιπόν για τη γειτονική μας χώρα να ασχολείται με τα δικά της προβλήματα, φροντίζοντας παράλληλα να κρατήσει περισσότερο εποικοδομητική στάση στις διμερείς σχέσεις», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    [03] Γιατί ήταν δάσκαλος ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης

    «Να σέβεσαι, να ακούς και να κοιτάς στα μάτια τους ανθρώπους... Να μη σπαταλάς τις δυνάμεις σου σε αυτοματισμούς της καθημερινότητας? Όταν θεωρείς πως έχεις δίκιο, να γίνεσαι πιο επίμονος για το δίκιο που μπορεί να έχει ο απέναντι σου...».

    Αυτές ήταν οι πρώτες συμβουλές του αυστηρού (πρώτη εντύπωση) Γενικού Διευθυντή στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων Ανδρέα Χριστοδουλίδη, όταν βρέθηκα πριν από 18 χρόνια ανάμεσα στα θέματα της ατζέντας, τους συντάκτες και αρχισυντάκτες του Πρακτορείου. Άνθρωπος ανιδιοτελής, που ποτέ δεν προσπέρασε την ανάγκη ή το πρόβλημα συναδέλφου. Πρόσωπο εμπιστοσύνης, το οποίο είχε το χάρισμα να καθηλώνει τις εντάσεις και να επιλύει τις ενστάσεις. Συνάδελφος, που έλεγε το ΟΧΙ φωναχτά για να πράξει το ΝΑΙ ταπεινά και αθόρυβα. «Κύριε Γενικέ, μπορώ να πάω στην αποστολή της Βοσνίας και τα θέματα μου θα τα καλύψει... -Όχι, ασχολήσου με την ατζέντα». Έπειτα από λίγη ώρα με καλούσε ο αρχισυντάκτης και μου έλεγε ότι θα ταξιδέψω για Βοσνία... «Κύριε Γενικέ, θα ήθελα να λείψω αυτό το Σαββατοκύριακο εκτός Αθήνας, αλλά είμαι υπηρεσία. Να πω να με αλλάξουν; -Όχι το πρόγραμμα έχει βγει». Αργότερα με καλούσε η Εύα και μου έλεγε πως το Σαββατοκύριακο είμαι εκτός υπηρεσίας. «Κύριε Γενικέ, μπορούμε να βοηθήσουμε ως ΑΠΕ εκείνον το συνάδελφο διότι... -Όχι, δεν είμαστε ίδρυμα». Έπειτα από μέρες μάθαινα πως το πρόβλημα του συναδέλφου το είχε λύσει ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης.

    Είχε καλοσύνες πολλές, χωρίς έπαρση αντιμετώπιζε την καθημερινότητα, ήταν διορατικός. «Θα έρθει μέρα που δεν θα μπορούμε να φέρουμε την τάξη στην αταξία, όχι λόγω αδυναμίας μας ως λαός, αλλά διότι θα έχουμε παραιτηθεί από την αξιοπρέπεια μας» ήταν τα λόγια του, όταν του εξέφρασα τις απορίες μου για το μέλλον της χώρας μετά τους Ολυμπιακούς του 2004. Κάποτε τον ρώτησα γιατί έχει το ίδιο αμάξι τόσα πολλά χρόνια και δεν το αλλάζει, αφού έχει και τη δυνατότητα αλλά και το επιβάλλει η θέση του. Απάντησε απλά και επιτήδεια... «Ο ήχος της μίζας όταν γυρνάει, μου είναι γνώριμος. Δεν έχει πάψει ακόμα να είναι χρήσιμη». Όταν πάλι με συνάντησε ένα καλοκαιρινό βράδυ στην παραλιακή να μην τα «πηγαίνω καλά με τον εαυτό μου», με κάλεσε στο γραφείο του για κουβέντα, την επομένη το πρωί. «Όταν, παιδί μου, σε κουράζει το "είναι" σου ή μπερδεύεσαι άσκοπα και άδικα, εμπιστέψου τους λόγους που ξεκίνησες να είσαι δημοσιογράφος... Σε βλέπουν όλοι, σε ξέρουν όλοι, περιμένουν από σένα όλοι. Αυτό πράξε, όταν ξεστρατίζεις. Βλέπε τον κόσμο στα μάτια».

    Η πόρτα του γραφείου του ήταν πάντα ανοικτή, διότι: «Δεν υπάρχουν μυστικά σε μία οικογένεια... Αν αυτά εγκατασταθούν στα γραφεία μας, τότε ο καθένας από όλους μας εδώ μέσα, θα πάρει το δρόμο της μοναξιάς που οδηγεί στη δυσφορία» είχε πολλές φορές αναφέρει, υποστηρίζοντας με πάθος ότι όλοι στο Πρακτορείο είμαστε μία οικογένεια... «Μας αρέσει δεν μας αρέσει».

    Η καθιερωμένη απογευματινή «βόλτα του» ανάμεσα από τους συναδέλφους, πότε με πειράγματα, πότε με προτροπές και συχνά με καλόβουλες συμβουλές, ήταν η ημερήσια επιβεβαίωση ότι όλα πάνε καλά. Όποτε, όμως, δεν εμφανιζόταν την καθιερωμένη ώρα της εξόδου από το γραφείο του προς τη σάλα, τότε όλοι μας γνωρίζαμε πως κάτι συμβαίνει. Όταν έχασε με το γνωστό τραγικό τρόπο, τη ζωή του ο Γιάννος Κρανιδιώτης, με κάλεσε στο γραφείο του και μίλησε αρκετή ώρα για τη σχέση που τον συνέδεε μαζί του από τα χρόνια της Κύπρου. Κι όταν περασμένες πια 11 το βράδυ δεν είχε φύγει ακόμα από το γραφείο του, μπήκα μέσα και τον είδα καθισμένο στην καρέκλα του να καθαρίζει τα φύλλα από το λουλούδι δίπλα στον εκτυπωτή του. «Να περάσω; -Πέρνα, κάθισε, αλλά δεν θέλω να μιλήσω. Νιώθω πάλι ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να αλλάξει η κατάσταση». Ήταν η πρώτη φορά που τον είδα να κλαίει...

    Όταν ήθελα να τον πειράξω, δημόσια τον αποκαλούσα ΔΑΣΚΑΛΟ. Με κοιτούσε στραβά και σούφρωνε τα φρύδια του. «Για να πεις κάποιον δάσκαλο πρέπει να λες λίγα λόγια. Και συ τούτη την ώρα λες πολλά» πετούσε την σπόντα του και μου έριχνε τα χαρτιά στο πάτωμα. Όταν του πρότεινα να βάλω καφέ στην καφετιέρα για να πιει καφέ, έλεγε να βάλω ποσότητα για όλους και όταν του ζήτησα μια μέρα να πάω σε ένα θέμα με το αυτοκίνητο του ΑΠΕ, έβγαλε και μου έδωσε χρήματα για να βάλω βενζίνη...

    Υπήρξε δάσκαλος.

    Με τη συμπεριφορά του, με το χωρίς θόρυβο νοιάξιμο του για τους ανθρώπους, με τη διάθεσή του να δικαιολογήσει καταστάσεις και συμπεριφορές, με την προτροπή του να είμαστε καλοί άνθρωποι, με τις συμβουλές του, αλλά κυρίως με τη στάση ζωής του. Πληγωμένος από όσα είχε ζήσει, από την πολιτική ανοησία, όπως χαρακτηριστικά έλεγε, από τις άστοχες κινήσεις ορισμένων, από επαναστάσεις που βίωσε αλλά και από την μοίρα που πολλές φορές δεν μπορούσε να την νταγιαντέψει, ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης βγήκε από όλα πιο σοφός, πιο γαληνεμένος, πιο δοτικός. Και όλα αυτά τα χαρίσματα δε τσιγκουνεύτηκε να τα μοιραστεί.

    Απλά και μόνον διότι ήταν ΔΑΣΚΑΛΟΣ? Με βαθιά γνώση της υποχρέωσης που είχε? στο να μοιράζεται.

    Καλό ταξίδι δε θα σου πω ΔΑΣΚΑΛΕ, διότι όπως πάντα μου έλεγες: «Έτσι και ξεκινήσει το ταξίδι, δε σταματάει μήτε με το θάνατο? Και είναι ταξίδι όλο αυτό που ζούμε, για όσους επέτρεψες να σε γνωρίσουμε πιο βαθιά. Σε αγαπάω και στο είχα πει άπειρες φορές, ακόμα και όταν στο τηλέφωνο του νοσοκομείου η φωνή σου δεν έβγαινε. Ακόμα και τότε μου είπες: «Μην τα χάνεις παιδί μου, καλά είμαι. Θα δεις?». Διότι ένας Δάσκαλος ξέρει πως: «Αητό το λένε το πουλί απού πετάει στα ύψη, κι έχει ασκαγιές στο μπέτι του, μα ντρέπεται να σκύψει».

    [04] Αναστάτωση στους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ για πιθανή παύση λειτουργίας του εργοστασίου

    Ένταση επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ μετά τη συνάντηση που είχαν με τον κ. Μητρόπουλο, που ως επικεφαλής του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, τους ενημέρωσε, σύμφωνα με τους ίδιους, για την πιθανότητα να παύσει η λειτουργία του εργοστασίου στο τέλος του μήνα.

    Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ προέρχονται κυρίως από τη Φθιώτιδα, την Εύβοια και τη Βοιωτία όπου το οικονομικό κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνάντησης οι εκπρόσωποι από τα τρία σωματεία που δραστηριοποιούνται στη ΛΑΡΚΟ άκουσαν πως υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα με τις άδειες του εργοστασίου, το οποίο εντοπίστηκε στη λήξη παραχώρησης του οικοπέδου πάνω στο οποίο λειτουργεί η συγκεκριμένη βιομηχανία αλλά και στις άδειες που έχουν σχέση με την εναπόθεση της σκουριάς (έχει δοθεί παράταση δύο ετών για να σταματήσει η επιχείρηση να ρίχνει τη σκουριά στη θάλασσα).

    «Μας είπαν ακόμη πως στο τέλος του μήνα σταματάει η λειτουργία του εργοστασίου και ότι δεν είναι στις προθέσεις του Ταμείου Αποκρατικοποίησης να ζητήσει την έκδοση ή την ανανέωση των αδειών», δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του σωματείου της Λάρυμνας κ. Κάζας. Σύμφωνα με τους εργαζομένους, αυτό σημαίνει πως το εργοστάσιο κλείνει στο τέλος του μήνα, γεγονός που ερμηνεύεται από τον πρόεδρο των εργαζομένων ως επιτάχυνση «για να περάσει το εργοστάσιο σε χέρια ιδιωτών».

    Ήδη συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Λοκρών στην Αταλάντη εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή του σ? αυτή την εξέλιξη, ενώ παράλληλα σήμερα το βράδυ συνεδριάζει και το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου στη Λαμία. Αύριο έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ, ενώ παράλληλα προγραμματίστηκε και συνάντηση στη ΓΣΕΕ.

    [05] Συλλυπητήρια τηλεγραφήματα για τον θάνατο του Ανδρέα Χριστοδουλίδη

    Πλειάδα συλλυπητήριων τηλεγραφημάτων καταφθάνουν από το πρωί για τον θάνατο του επί δεκαεπτά, συνολικά, χρόνια, προέδρου και γενικού διευθυντή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, Ανδρέα Χριστοδουλίδη. Ο πολιτικός κόσμος, η πανεπιστημιακή κοινότητα, οι συνάδελφοί του, εντός και εκτός εθνικών συνόρων, αποχαιρετούν και θυμούνται.

    Τηλεγράφημα, με το οποίο εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια, απέστειλε ο υπουργός Επικρατείας, Αντώνης Αργυρός, στην οικογένεια του εκλιπόντος πρώην προέδρου και γενικού διευθυντή του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Ανδρέα Χριστοδουλίδη.

    Για το θάνατο του Ανδρέα Χριστοδουλίδη, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Χάσαμε, σήμερα, έναν εκλεκτό λειτουργό της δημοσιογραφίας. Έναν πατριώτη που πίστευε στην Ελλάδα και αγωνιζόταν για την επανένωση της Κύπρου. Έναν ευγενή, έντιμο και αξιαγάπητο άνθρωπο. Γιατί ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, απ' όπου πέρασε, υπήρξε πρότυπο συμπεριφοράς, ήθους και αφοσίωσης με απαράβατες αρχές. Εκφράζουμε στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μας».

    Στην οραματική παρουσία του Ανδρέα Χριστοδουλίδη και την υποδειγματική λειτουργία που επέδειξε στην επαγγελματική πορεία του, αναφέρθηκε με δήλωσή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής. «Ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης υπηρέτησε την Ενημέρωση και τη Δημοκρατία στο μέγιστο βαθμό, με ήθος, εντιμότητα και συνέπεια. Η προσφορά του στην δημοκρατική παράταξη και στο ΠΑΣΟΚ υπήρξε ανεκτίμητη και η απώλειά του είναι μεγάλη", τόνισε και επισήμανε ότι «η οραματική παρουσία του συνοδεύτηκε από επιτυχία σε κάθε πόστο που του ανατέθηκε στην επαγγελματική του πορεία». Συμπλήρωσε ότι «ειδικής μνείας αξίζει η θητεία του ως επικεφαλής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων όπου λειτούργησε υποδειγματικά, δημιουργώντας με το παράδειγμά του καλή πρακτική για τις επόμενες διοικήσεις» ενώ μνημόνευσε τη γνωριμία και τη συνεργασία μαζί του, κατά τη θητεία του ως κυβερνητικός εκπρόσωπος και εποπτεύων του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού. «Τα μέλη του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ, με θλίψη, πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Ανδρέα Χριστοδουλίδη, πρώην προέδρου και γενικού διευθυντή του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και επί σειρά ετών πολύτιμου συνεργάτη του Τμήματός μας. Ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, συνεπής επαγγελματίας, προσιτός, φιλικός, πάντα μάχιμος, αποτελούσε μια προσωπικότητα ιδιαίτερα αγαπητή για τους φοιτητές και τους συναδέλφους του. Επικοινώνησε προς τους φοιτητές μας την πολύχρονη πείρα του στον χώρο της δημοσιογραφίας και τους μύησε όχι μόνο στα μυστικά του επαγγέλματος αλλά και στη δημοσιογραφική δεοντολογία. Το Τμήμα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου. Αντιπροσωπεία του Τμήματος θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία, θα κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του και η παρούσα ανακοίνωση θα δημοσιευθεί στον Τύπο» αναφέρει ο πρόεδρος του Τμήματος, αναπληρωτής καθηγητής Γεώργιος Πλειός.

    Σε σημερινή επιστολή του προς τον γενικό διευθυντή του ΑΜΠΕ, Η. Μάτσικα, ο γενικός διευθυντής του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ), Θέμης Θεμιστοκλέους δηλώνει ότι «με θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του κυπριακής καταγωγής δημοσιογράφου και πρώην προέδρου και διευθυντή του ΑΠΕ Ανδρέα Χριστοδουλίδη. Σας παρακαλώ να δεχθείτε τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου και να διαβιβάσετε τα συλλυπητήρια μας στη σύζυγο του εκλιπόντος».

    Με μια λιτή ανακοίνωση, o Γιώργος Πενηνταέξ τουΚυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεωνανακοινώνει τον θάνατο του Ανδρέα Χριστοδουλίδη: «Με βαθιά λύπη ανακοινώνω τον θάνατο, νωρίς το πρωί, του Ανδρέα Χριστοδουλίδη, πρώην προέδρου και γενικού διευθυντή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Έπασχε από καρκίνο».

    «Με βαθιά λύπη λάβαμε σήμερα την θλιβερή ανακοίνωση του θανάτου του Ανδρέα. Θα τον θυμάμαι πάντα σαν τον καλό άνθρωπο και τον μεγάλο δημοσιογράφο που ήταν (και για όλα όσα έκανε στο ΑΠΕ, στην Μεσογειακή Ένωση Πρακτορείων Ειδήσεων και την Ευρωπαϊκή Ένωση Πρακτορείων Ειδήσεων)» γράφει στο συλλυπητήριο τηλεγράφημά του, ο Χουάν Μαρία, υπεύθυνος Στρατηγικών Σχεδίων και Προσφορών στην Εταιρική Εμπορική Διεύθυνση του ισπανικού πρακτορείου ειδήσεων EFE.

    «Μοιραζόμαστε ανακούφιση, γνωρίζοντας ότι, πλέον, ο Ανδρέας δεν υποφέρει. Στέλνουμε σκέψεις συμπάθειας και στήριξης στους συναδέλφους και την οικογένεια του», αναφέρεται στο τηλεγράφημα του σερβικού πρακτορείου ειδήσεων Tanjung News Agency.

    Στο τηλεγράφημά του, Λιούκο Γιακιμόσκι, ο γενικός διευθυντής του MIA, του ειδησεογραφικού πρακτορείου της FYROM, αναφέρει: «Με μεγάλη λύπη, μάθαμε τα νέα για τον απρόσμενο θάνατο του αγαπημένου μας συναδέλφου Ανδρέα Χρσιτοδουλίδη. Έχουμε αξέχαστες αναμνήσεις από εκείνον και προσευχόμαστε για την ανάπαυση της ψυχής του. Παρακαλούμε, δεχθείτε τα πιο βαθιά συλλυπητήρια μας και διαβιβάστε τα στην οικογένειά του».

    «Εκ μέρους των δημοσιογράφων και των εργαζομένων στο περιοδικό NEMECIS εκφράζω την βαθιά λύπη μας για τον θάνατο του Ανδρέα Χριστοδουλίδη, πρώην προέδρου και γενικού διευθυντή του ΑΜΠΕ και στους οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια», γράφει ο διευθυντής του NEMECIS, Γιώργος Μπαχάς.

    Στο συλλυπητήριο τηλεγράφημα του, το στέλεχος της εταιρείας τηλεπικοινωνιακών εφαρμογών IMImobile Παύλος Χριστογιάννης γράφει: «Εκ μέρους της IMImobile Ελλάδος δεχθείτε τα θερμά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια για τον εξαίρετο άνθρωπο και συνεργάτη Ανδρέα Χριστοδουλίδη».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 6 June 2012 - 18:30:28 UTC