Browse through our Interesting Nodes on the Environment Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 11-08-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Τραυματισμένος" ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γαλατασαράι
  • [02] Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας
  • [03] ΕΟΜΜΕΧ: Προγράμματα Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας
  • [04] Από τη Νέα Ζηλανδία πίσω στην Ανταρκτική μεταφέρεται πιγκουίνος
  • [05] Συνεδριάζει το ισραηλινό συμβούλιο ασφαλείας για το παλαιστινιακό αίτημα ένταξης στον ΟΗΕ

  • [01] "Τραυματισμένος" ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γαλατασαράι

    Χωρίς αρκετά βασικά στελέχη του, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (21.00) τη Γαλατασαράι, στο πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας που έχει δώσει έως τώρα. Εκτός από τον Αριέλ Ιμπαγάσα που χειρουργείται αύριο, απόντες θα είναι οι Τοροσίδης, Τζιμπούρ, Μέλμπεργκ, Δασκαλάκης, Γκαλίτσιος, Σουμπίνιο, Φετφατζίδης, Κάταϊ, Βαλεριάνος.

    Ετσι, οι 18 διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές συγκροτούν την αποστολή για το αυριανό ματς που θα γίνει στο "Γ.Καραϊσκάκης". Συγκεκριμένα, στο φύλλο αγώνα θα δηλωθούν οι: Μέγερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φέισα, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Ριέρα, Πάντελιτς.

    Χειρουργικά θα αποκατασταθεί τελικά η ζημιά που "κληρονόμησε" ο Αριέλ Ιμπαγάσα στη διάρκεια του φιλικού που έδωσε ο Ολυμπιακός στα Ιωάννινα με τον ΠΑΣ, το περασμένο Σάββατο. Όπως ανακοινώθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ ο Αργεντινός μέσος θα υποβληθεί αύριο το πρωί σε αρθροσκόπηση κι ανάλογα θα εκτιμηθεί ο χρόνος της επιστροφής του στα γήπεδα.

    [02] Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

    Θεσσαλονίκη, Ελλάδα 17/08/2011 09:43 (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

    Για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας κατηγορούνται δύο άτομα, στην Κοζάνη και στη Βέροια, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι 43χρονου, στην Κοζάνη, κατασχέθηκαν 4 σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, στους οποίους υπήρχαν πάνω από 100 αρχεία παιδικής πορνογραφίας. Ο 43χρονος συνελήφθη με την κατηγορία ότι τα διακινούσε στο διαδίκτυο.

    Στο μεταξύ, στη Βέροια, ένας 25χρονος κατηγορείται ότι "κατέβαζε" από το ιντερνετ αρχεία με βίντεο, με το ίδιο περιεχόμενο. Κατασχέθηκε ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, το περιεχόμενο του οποίου εξετάζεται, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

    [03] ΕΟΜΜΕΧ: Προγράμματα Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας

    Αθήνα, Ελλάδα 17/08/2011 09:44 (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    ΕΟΜΜΕΧ: Προγράμματα Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας Γυναικών και Νέων.

    Οι Εκθέσεις Ολοκλήρωσης Πράξης των επενδυτών για τα Προγράμματα Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας Γυναικών και Νέων έχουν ξεκινήσει και υποβάλλονται αυτές τις ημέρες στον ΕΟΜΜΕΧ.

    Η έκθεση για την ολοκλήρωση της επένδυσης και την καταβολή του υπολοίπου της επιχορήγησης υποβάλλεται ηλεκτρονικά από τον επενδυτή στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis).

    Ο ΕΟΜΜΕΧ γνωστοποίησε μέσω της ηλεκτρονικής του σελίδας ότι το Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων είναι έτοιμο να δεχθεί αιτήματα εκθέσεων ολοκλήρωσης αλλά και αιτημάτων τροποποίησης και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμβουλευτούν τις σχετικές οδηγίες ηλεκτρονικής υποβολής και τον κανονισμό του αντίστοιχου προγράμματος από την ηλεκτρονική σελίδα του ΕΟΜΜΕΧ.

    [04] Από τη Νέα Ζηλανδία πίσω στην Ανταρκτική μεταφέρεται πιγκουίνος

    Ο νεαρός αυτοκρατορικός πιγκουίνος που βρέθηκε σε παραλία της Νέας Ζηλανδίας, 4.000 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο του , θα μεταφερθεί πίσω στην περιοχή της Ανταρκτικής με ερευνητικό πλοίο σε ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες του κλουβί που θα τού επιτρέψει να κάνει ένα ευχάριστο ταξίδι.

    Ο Ζωολογικός Κήπος του Ουέλινγκτον, όπου ο πιγκουίνος ζούσε από τον Ιούνιο, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Happy Feet όπως ονομάσθηκε, θα επιβιβαστεί στο ερευνητικό πλοίο Tangaroa στις 29 Αυγούστου με προορισμό την περιοχή της Ανταρκτικής, όπου θα απελευθερωθεί.

    Ένας κτηνίατρος του ζωολογικού κήπου θα συνοδεύει τον Happy Feet, ο οποίος θα εφοδιαστεί με μία συσκευή GPS ώστε οι χιλιάδες φίλοι που έχει αποκτήσει μετά τη διάσωσή του να μπορούν να παρακολουθήσουν την πορεία του προς τον τόπο του σε διάφορες ιστοσελίδες στο Ιντερνετ όπως το www.sirtrack.com. και www.ourfarsouth.com.

    Ο πιγκουίνος, που είναι ο δεύτερος αυτοκρατορικός πιγκουίνος ο οποίος εμφανίζεται στη Νέα Ζηλανδία από το 1967, βρέθηκε από έναν άνδρα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στην παραλία Πέκα Πέκα.

    Οι ειδικοί δίστασαν αρχικά να επέμβουν διότι φαινόταν σε καλή κατάσταση. Αλλά, όταν έπεσε σε λήθαργο, τον μετέφεραν στον ζωολογικό κήπο του Ουέλινγκτον, όπου διαπιστώθηκε ότι το στομάχι του ήταν γεμάτο άμμο.

    Ο Τζον Γουάιεθ, κορυφαίος γαστρεντερολόγος του νοσοκομείου του Ουέλινγκτον πραγματοποίησε ενδοσκοπική επέμβαση αφαίρεσης τουλάχιστoν 3 κιλών άμμου από το πεπτικό σύστημα του Happy Feet.

    Οι ειδικοί εξηγούν ότι οι πιγκουίνοι τρώνε χιόνι για να εξασφαλίζουν ενυδάτωση και πιστεύουν ότι ο Happy Feet, μακριά από το φυσικό του περιβάλλον, μπερδεμένος, έτρωγε άμμο.

    [05] Συνεδριάζει το ισραηλινό συμβούλιο ασφαλείας για το παλαιστινιακό αίτημα ένταξης στον ΟΗΕ

    Το ισραηλινό συμβούλιο ασφαλείας θα συνεδριάσει σήμερα υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου για να εξετάσει κυρίως τις στρατιωτικές συνέπειες του μελλοντικού παλαιστινιακού αιτήματος για ένταξη ενός παλαιστινιακού κράτους στον ΟΗΕ το Σεπτέμβριο, μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο.

    Οι συνομιλίες θα επικεντρωθούν στη διάταξη ασφαλείας του στρατού, της αστυνομίας και της Σιν Μπετ, της υπηρεσίας εσωτερικής ασφαλείας, που θα αναπτυχθούν για να αντιμετωπίσουν πιθανά βίαια επεισόδια που μπορεί να ξεσπάσουν στη Δυτική \'Οχθη κυρίως με αφορμή την ανακήρυξη ενός παλαιστινιακού κράτους.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 17 August 2011 - 8:29:45 UTC