Browse through our Collection of Internet Directories by Country Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 11-08-10

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Μένουν στη Σούπερ Λίγκα Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου
  • [02] Αλτρουιστές οι χιμπατζήδες
  • [03] O οίκος Fitch υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Κύπρου
  • [04] Φωτιά στα Παλαιά Τέμπη του νομού Λάρισας
  • [05] Αυξημένες τον Ιούνιο οι εισπράξεις του ΙΚΑ
  • [06] Πακέτο επτά νομοσχεδίων για τη μείωση του ελλείμματος στην Κύπρο
  • [07] Σημαντικά τα περιθώρια ανάπτυξης του προγράμματος "φωτοβολταϊκά στη στέγη"
  • [08] Το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα

  • [01] Μένουν στη Σούπερ Λίγκα Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου

    Ολική ανατροπή υπήρξε στην υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την αρχική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας κι έτσι οι δύο ομάδες δεν υποβιβάζονται, αλλά τιμωρούνται με αφαίρεση 10 και 8 βαθμών, αντίστοιχα, από το νέο πρωτάθλημα.

    Αντίθετα, οι ποινές σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου και του Μάκη Ψωμιάδη μένουν ως έχουν.

    Για τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο:

    1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του Αχιλλέα Μπέου.

    2. Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την ποινή αφαίρεσης δέκα (-10) βαθμών από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012.

    Για την Καβάλα και τον Χρυσόστομο Ψωμιάδη:

    1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του Χρυσόστομου Ψωμιάδη.

    2. Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Καβάλα. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Καβάλα την ποινή αφαίρεσης οκτώ (-8) βαθμών από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012.

    [02] Αλτρουιστές οι χιμπατζήδες

    Οι χιμπατζήδες, ιδίως οι θηλυκοί, τείνουν αυθόρμητα χείρα βοηθείας σε άλλα μέλη του είδους τους, αντί να δρουν εγωιστικά και προς ίδιο μόνο όφελος, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία ενισχύει τις ενδείξεις ότι ο αλτρουισμός και η γενναιοδωρία δεν είναι αποκλειστικά (αν και περιστασιακά...) χαρακτηριστικά των ανθρώπων.

    Οι επιστήμονες του κορυφαίου στον κόσμο αμερικανικού κέντρου έρευνας Yerkes για τους μεγάλους πιθήκους, με επικεφαλής τη συγκριτική ψυχολόγο Βικτόρια Χόρνερ του πανεπιστημίου Έμορι της Ατλάντα, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στα «Πρακτικά» της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, τους «Τάιμς της Ν.Υόρκης» και το ?Science?, έκαναν εργαστηριακά πειράματα με επτά χιμπατζήδες, οι οποίοι, όταν κλήθηκαν να διαλέξουν αν θα έχουν μια μπανάνα μόνο για τους ίδιους ή μια μπανάνα για αυτούς και άλλη μία για τους συντρόφους τους, προτίμησαν τη δεύτερη «κοινωνική» επιλογή σε ποσοστό από 53% έως 67%.

    Οι επιστήμονες διεθνώς μέχρι τώρα διαφωνούσαν σχετικά με το πόσο κοινωνικοί και αλτρουιστές είναι οι χιμπατζήδες, οι στενότεροι γενετικά συγγενείς των ανθρώπων. Η νέα έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει ότι όντως δεν νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους. «Πάντα ήμουν σκεπτικιστής για τα προηγούμενα αρνητικά ευρήματα. Η νέα μελέτη επιβεβαιώνει την κοινωνική φύση των χιμπατζήδων μέσω ενός διαφορετικού τεστ, που είναι καλύτερα προσαρμοσμένο στο είδος τους», δήλωσε ένας από τους ερευνητές, ο κορυφαίος διεθνώς ειδικός στα πρωτεύοντα, ζωολόγος Φρανς ντε Βάαλ, του πανεπιστημίου Έμορι της Ατλάντα.

    Η διαπίστωση αυτή ρίχνει νέο φως στην εξέλιξη του αλτρουισμού στους ανθρώπους και παράλληλα αυξάνει τα κοινά που μοιραζόμαστε με τους χιμπατζήδες, οι οποίοι, όπως έχουν δείξει πρόσφατες έρευνες, μεταξύ άλλων, μπορούν να κυνηγήσουν με δόρατα, να παίξουν με αυτοσχέδιες κούκλες και να θρηνήσουν τους νεκρούς τους. Μέχρι τώρα όμως, πολλοί επιστήμονες επέμεναν ότι οι «συγγενείς» μας είναι περισσότερο αντικοινωνικοί παρά γενναιόδωροι και μάλλον απρόθυμοι να μοιραστούν μεταξύ τους διάφορα πράγματα, μια εικόνα που έρχεται τώρα πια να αλλάξει.

    Έτσι, μάλλον ανατρέπεται η κυρίαρχη αντίληψη ότι ο αλτρουισμός αναπτύχθηκε μόνο αφότου οι άνθρωποι διαχωρίστηκαν εξελικτικά από τα άλλα πρωτεύοντα (πιθήκους), πριν από περίπου 6 εκατ. χρόνια. Φαίνεται πως η «φιλάνθρωπη» συμπεριφορά έχει πολύ πιο βαθιές ρίζες. Όπως επεσήμανε η Χόρνερ, «οι άνθρωποι πρέπει πια να ξεπεράσουν την αντίληψη ότι έχουμε ικανότητες που τα άλλα ζώα δεν έχουν. Πρέπει να σταματήσουμε να ψάχνουμε τι είναι αυτό που μας κάνει μοναδικούς και να αποδεχτούμε το γεγονός ότι είμαστε μέλη του ζωικού βασιλείου».

    [03] O οίκος Fitch υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Κύπρου

    Ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της Κύπρου κατά δύο βαθμίδες στο "ΒΒΒ", ενώ τροποποίησε την αξιολόγησή του για την προοπτική της κυπριακής οικονομίας σε "αρνητική".

    "Η υποβάθμιση κατά δύο βαθμίδες της αξιολόγησης της Κύπρου σε 'ΒΒΒ' αντικατοπτρίζει τον τωρινό και μελλοντικό δημοσιονομικό εκτροχιασμό της" αναφέρει το ανακοινωθέν του αμερικανικού οίκου αξιολόγησης.

    Ο Fitch προσθέτει ότι η χώρα μέλος της ΕΕ "δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στις διεθνείς δανειακές αγορές" προκειμένου να αναχρηματοδοτήσει το χρέος της.

    [04] Φωτιά στα Παλαιά Τέμπη του νομού Λάρισας

    Φωτιά ξέσπασε σήμερα μετά τις 17:00στην περιοχή των Παλαιών Τεμπών νομού Λάρισας.

    Στην περιοχή έχουν σπεύσει οκτώ οχήματα της πυροσβεστικής με 16 άνδρες.

    Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που καίει χορτολιβαδική έκταση.

    Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

    [05] Αυξημένες τον Ιούνιο οι εισπράξεις του ΙΚΑ

    Αυξημένες κατά 6,24% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2011, ήταν τον Ιούλιο οι εισπράξεις του ΙΚΑ από κάθε είδους καθυστερούμενες οφειλές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της επεξεργασίας των στοιχείων που αφορούν την πορεία και την εξέλιξη των εσόδων του Ιδρύματος.

    Συνολικά εισπράχθηκε το ποσό των 60.521.352,54 ευρώ.

    Αντίστοιχα αυξημένα κατά 7,8% ή 984.778.142,27 ευρώ, ήταν τον Ιούλιο σε σχέση με το μήνα Ιούνιο του 2011, τα ποσά τα οποία εισπράχθηκαν από τις τρέχουσες εισφορές.

    Ακόμη, τον Ιούνιο, οι υπηρεσίες του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, πραγματοποίησαν ελέγχους σε 5.624 κοινές επιχειρήσεις όπου εντοπίστηκε ποσοστό ανασφάλιστης εργασίας κατά 20% και σε 4.443 οικοδομοτεχνικά έργα όπου εντοπίστηκε ποσοστό ανασφάλιστης εργασίας 13%.

    Κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2011, πραγματοποιήθηκαν επίσης, 51.745 μηχανογραφικοί έλεγχοι εντοπισμού διαφορών μεταξύ δηλωθέντων και καταβληθέντων εισφορών και καταλογίστηκαν 377.844.490,34 ευρώ ληξιπρόθεσμες εισφορές.

    Τέλος, αυξήθηκε ο αριθμός των επιχειρήσεων που υπέβαλαν αίτηση διακανονισμού των οφειλών τους, αύξηση που αποδίδεται στην εφαρμογή του μέτρου κατάσχεσης εις χείρας τρίτων.

    [06] Πακέτο επτά νομοσχεδίων για τη μείωση του ελλείμματος στην Κύπρο

    Επτά νομοσχέδια για την υλοποίηση του πρώτου πακέτου μέτρων οικονομικής εξυγίανσης, παρουσίασε ο υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας, ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, που συνήλθε εκτάκτως σήμερα, για να ενημερωθεί και να προγραμματίσει τις περαιτέρω ενέργειές της.

    Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων θα συνέλθει σε έκτακτη συνεδρίαση στις 25 Αυγούστου, για να ψηφίσει τα νομοσχέδια, αφού προηγηθεί συζήτησή τους στην Επιτροπή Οικονομικών, σε συνεδρίες που ορίστηκαν για τις 22, 23 και 24 Αυγούστου.

    Ο Κ. Καζαμίας δήλωσε στην Επιτροπή ότι υπάρχει τριετές μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, με απώτερο στόχο να μηδενιστεί το έλλειμμα το 2013.

    Για το 2011, στόχος είναι να μειωθεί στο 4% έως 4,5% και το 2012 στο 2% έως 2,5%, για να φθάσει το 2013 στο μηδέν.

    [07] Σημαντικά τα περιθώρια ανάπτυξης του προγράμματος "φωτοβολταϊκά στη στέγη"

    Αναξιοποίητη έχουν αφήσει τη δυνατότητα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στις στέγες σπιτιών περίπου τα 6 στα 10 ελληνικά νησιά.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα 58 μη διασυνδεδεμένα στο δίκτυο της ΔΕΗ νησιά που βρίσκονται στο Αιγαίο (συν τους Ωθονιούς) στα 37 δεν έχει εγκατασταθεί ούτε ένα κιλοβάτ από φωτοβολταϊκά σε στέγες σπιτιών σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία Αυγούστου 21001 της ΔΕΗ.

    Από τα 37 νησιά στα οποία δεν υπάρχει μέχρι τώρα εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε στέγες, τα δίκτυα για τα 17 εμφανίζονται κορεσμένα στον πίνακα της ΔΕΗ και πρόκειται για τα νησιά Αμοργό, Αρκοί Αστυπάλαια Γαύδος, Δήλος, Κάλυμνος Κάρπαθος, Κάσος, Κρήτη, Κύθνος, Λέσβος Λήμνος, Μαράθι, Σάμος, Σίφνος, Σκύρος και Σχοινούσα.

    Σε νησιά όπου στο δίκτυο υπάρχει διαθεσιμότητα, καταγράφεται σημαντική ανταπόκριση, ακόμη και σε νησιά της άγονης γραμμής, ενώ συνολικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από τη ΔΕΗ, έχουν εγκατασταθεί 10,242 μεγαβατ και έχουν κατατεθεί αιτήσεις για ακόμη 28,76 μεγαβάτ.

    [08] Το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα

    Μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ και την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, το πρόγραμμα της περιόδου 2011/2012 διαμορφώνεται ως εξής:

    1η Αγωνιστική

    Πανιώνιος-Εργοτέλης

    Παναιτωλικός - Αστέρας Τρ.

    ΠΑΟΚ - Ξάνθη

    Κέρκυρα - Παναθηναϊκός

    ΑΕΚ - Καβάλα

    ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης

    Ολυμπιακός - Ολυμπιακός Βόλου

    ΟΦΗ - Ατρόμητος

    2η Αγωνιστική

    Παναιτωλικός - Πανιώνιος

    Εργοτέλης - ΠΑΟΚ

    Αστέρας Τρ. - Κέρκυρα

    Ξάνθη - ΑΕΚ

    Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

    Καβάλα - Ολυμπιακός

    Αρης - Ατρόμητος

    Ολυμπιακός Βόλου - ΟΦΗ

    3η Αγωνιστική

    Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

    Κέρκυρα - Παναιτωλικός

    ΑΕΚ - Εργοτέλης

    ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρ.

    Ολυμπιακός - Ξάνθη

    Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

    ΟΦΗ - Καβάλα

    Αρης - Ομάδα Α

    4η Αγωνιστική

    Κέρκυρα - Πανιώνιος

    ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

    Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα

    Εργοτέλης - Ολυμπιακός

    Αστέρας Τρ. - Ατρόμητος

    Ξάνθη - ΟΦΗ

    Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου

    Καβάλα - Αρης

    5η Αγωνιστική

    Πανιώνιος - ΑΕΚ

    ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα

    Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

    Ατρόμητος - Παναιτωλικός

    ΟΦΗ - Εργοτέλης

    Ολυμπιακός Βόλου - Αστέρας Τρ.

    Αρης - Ξάνθη

    Παναθηναϊκός - Καβάλα

    6η Αγωνιστική

    ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος

    ΑΕΚ - Ολυμπιακός

    Κέρκυρα - Ατρόμητος

    ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

    Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου

    Εργοτέλης - Αρης

    Αστέρας Τρ. - Καβάλα

    Ξάνθη - Παναθηναϊκός

    7η Αγωνιστική

    Πανιώνιος - Ολυμπιακός

    Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα

    ΟΦΗ - ΑΕΚ

    Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα

    Αρης - ΠΑΟΚ

    Καβάλα - Παναιτωλικός

    Παναθηναϊκός - Εργοτέλης

    Αστέρας Τρ. - Ξάνθη

    8η Αγωνιστική

    Ατρόμητος - Πανιώνιος

    Ολυμπιακός - ΟΦΗ

    ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός Βόλου

    ΑΕΚ - Αρης

    Κέρκυρα - Καβάλα

    ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

    Παναιτωλικός - Ξάνθη

    Εργοτέλης - Αστέρας Τρ.

    9η Αγωνιστική

    Πανιώνιος - ΟΦΗ

    Ολυμπιακός Βόλου - Ατρόμητος

    Αρης - Ολυμπιακός

    Καβάλα - ΠΑΣ Γιάννινα

    Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

    Ξάνθη - Κέρκυρα

    Αστέρας Τρ. - ΠΑΟΚ

    Εργοτέλης - Παναιτωλικός

    10η Αγωνιστική

    Ολυμπιακός Βόλου - Πανιώνιος

    ΟΦΗ - Αρης

    Ατρόμητος - Καβάλα

    Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

    ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη

    ΑΕΚ - Αστέρας Τρ.

    Κέρκυρα - Εργοτέλης

    ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός

    11η Αγωνιστική

    Πανιώνιος - Αρης

    Καβάλα - Ολυμπιακός Βόλου

    Παναθηναϊκός - ΟΦΗ

    Ξάνθη - Ατρόμητος

    Αστέρας Τρ. - Ολυμπιακός

    Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα

    Παναιτωλικός - ΑΕΚ

    ΠΑΟΚ - Κέρκυρα

    12η Αγωνιστική

    Καβάλα - Πανιώνιος

    Αρης - Παναθηναϊκός

    Ολυμπιακός Βόλου - Ξάνθη

    ΟΦΗ - Αστέρας Τρ.

    Ατρόμητος - Εργοτέλης

    Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

    ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ

    ΑΕΚ - Κέρκυρα

    13η Αγωνιστική

    Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

    Ξάνθη - Καβάλα

    Αστέρας Τρ. - Αρης

    Εργοτέλης - Ολυμπιακός Βόλου

    Παναιτωλικός - ΟΦΗ

    ΠΑΟΚ - Ατρόμητος

    Κέρκυρα - Ολυμπιακός

    ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

    14η Αγωνιστική

    Ξάνθη - Πανιώνιος

    Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρ.

    Καβάλα - Εργοτέλης

    Αρης - Παναιτωλικός

    Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ

    ΟΦΗ - Κέρκυρα

    Ατρόμητος - ΑΕΚ

    Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα

    15η Αγωνιστική

    Πανιώνιος - Αστέρας Τρ.

    Εργοτέλης - Ξάνθη

    Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός

    ΠΑΟΚ - Καβάλα

    Κέρκυρα - Αρης

    ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου

    ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ

    Ολυμπιακός - Ατρόμητος

    16η Αγωνιστική

    Εργοτέλης - Πανιώνιος

    Αστέρας Τρ. - Παναιτωλικός

    Ξάνθη - ΠΑΟΚ

    Παναθηναϊκός - Κέρκυρα

    Καβάλα - ΑΕΚ

    Αρης - ΠΑΣ Γιάννινα

    Ολυμπιακός Βόλου - Ολυμπιακός

    Ατρόμητος - ΟΦΗ

    17η Αγωνιστική

    Πανιώνιος - Παναιτωλικός

    ΠΑΟΚ - Εργοτέλης

    Κέρκυρα - Αστέρας Τρ.

    ΑΕΚ - Ξάνθη

    ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

    Ολυμπιακός - Καβάλα

    Ατρόμητος - Αρης

    ΟΦΗ - Ολυμπιακός Βόλου

    18η Αγωνιστική

    ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

    Παναιτωλικός - Κέρκυρα

    Εργοτέλης - ΑΕΚ

    Αστέρας Τρ. - ΠΑΣ Γιάννινα

    Ξάνθη - Ολυμπιακός

    Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

    Καβάλα - ΟΦΗ

    Ολυμπιακός Βόλου - Αρης

    19η Αγωνιστική

    Πανιώνιος - Κέρκυρα

    ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

    ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός

    Ολυμπιακός - Εργοτέλης

    Ατρόμητος - Αστέρας Τρ.

    ΟΦΗ - Ξάνθη

    Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός

    Αρης - Καβάλα

    20η Αγωνιστική

    ΑΕΚ - Πανιώνιος

    Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα

    ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

    Παναιτωλικός - Ατρόμητος

    Εργοτέλης - ΟΦΗ

    Αστέρας Τρ. - Ολυμπιακός Βόλου

    Ξάνθη - Αρης

    Καβάλα - Παναθηναϊκός

    21η Αγωνιστική

    Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα

    Ολυμπιακός - ΑΕΚ

    Ατρόμητος - Κέρκυρα

    ΟΦΗ - ΠΑΟΚ

    Ολυμπιακός Βόλου - Παναιτωλικός

    Αρης - Εργοτέλης

    Καβάλα - Αστέρας Τρ.

    Παναθηναϊκός - Ξάνθη

    22η Αγωνιστική

    Ολυμπιακός - Πανιώνιος

    ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος

    ΑΕΚ - ΟΦΗ

    Κέρκυρα - Ολυμπιακός Βόλου

    ΠΑΟΚ - Αρης

    Παναιτωλικός - Καβάλα

    Εργοτέλης - Παναθηναϊκός

    Ξάνθη - Αστέρας Τρ.

    23η Αγωνιστική

    Πανιώνιος - Ατρόμητος

    ΟΦΗ - Ολυμπιακός

    Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΣ Γιάννινα

    Αρης - ΑΕΚ

    Καβάλα - Κέρκυρα

    ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

    Ξάνθη - Παναιτωλικός

    Αστέρας Τρ. - Εργοτέλης

    24η Αγωνιστική

    ΟΦΗ - Πανιώνιος

    Ατρόμητος - Ολυμπιακός Βόλου

    Ολυμπιακός - Αρης

    ΠΑΣ Γιάννινα - Καβάλα

    ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

    Κέρκυρα - Ξάνθη

    ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρ.

    Παναιτωλικός - Εργοτέλης

    25η Αγωνιστική

    Πανιώνιος - Ολυμπιακός Βόλου

    Αρης - ΟΦΗ

    Καβάλα - Ατρόμητος

    Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

    Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα

    Αστέρας Τρ. - ΑΕΚ

    Εργοτέλης - Κέρκυρα

    Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ

    26η Αγωνιστική

    Αρης - Πανιώνιος

    Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα

    ΟΦΗ - Παναθηναϊκός

    Ατρόμητος - Ξάνθη

    Ολυμπιακός - Αστέρας Τρ.

    ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης

    ΑΕΚ - Παναιτωλικός

    Κέρκυρα - ΠΑΟΚ

    27η Αγωνιστική

    Πανιώνιος - Καβάλα

    Παναθηναϊκός - Αρης

    Ξάνθη - Ολυμπιακός Βόλου

    Αστέρας Τρ. - ΟΦΗ

    Εργοτέλης - Ατρόμητος

    Παναιτωλικός - Ολυμπιακός

    ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

    Κέρκυρα - ΑΕΚ

    28η Αγωνιστική

    Παναθηναϊκός - Πανιώνιος

    Καβάλα - Ξάνθη

    Αρης - Αστέρας Τρ.

    Ολυμπιακός Βόλου - Εργοτέλης

    ΟΦΗ - Παναιτωλικός

    Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

    Ολυμπιακός - Κέρκυρα

    ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ

    29η Αγωνιστική

    Πανιώνιος - Ξάνθη

    Αστέρας Τρ. - Παναθηναϊκός

    Εργοτέλης - Καβάλα

    Παναιτωλικός - Αρης

    ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου

    Κέρκυρα - ΟΦΗ

    ΑΕΚ - Ατρόμητος

    ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός

    30η Αγωνιστική

    Αστέρας Τρ. - Πανιώνιος

    Ξάνθη - Εργοτέλης

    Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός

    Καβάλα - ΠΑΟΚ

    Αρης - Κέρκυρα

    Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ

    ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα

    Ατρόμητος - Ολυμπιακός


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 10 August 2011 - 16:29:47 UTC