Read the Joint Statement of the Heads of State & Government of Southeastern European Nations (Crete, 4 November 1997) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-03-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] «Λόγος και αντίσταση»: ντοκιμαντέρ για την ελληνική εκπομπή της Deutsche Welle
  • [02] "Δεν ψάχνουμε για από μηχανής Θεό"
  • [03] Η "επόμενη ημέρα" στη Γαλλία

  • [01] «Λόγος και αντίσταση»: ντοκιμαντέρ για την ελληνική εκπομπή της Deutsche Welle

    Έντονα συναισθήματα σε ένα αυθόρμητο ξέσπασμα από χειροκροτήματα ήταν ο «αντί-λογος» των θεατών στην πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ «Λόγος και αντίσταση» για την ελληνική εκπομπή της Deutsche Welle στα χρόνια της δικτατορίας που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο γερμανικό Ινστιτούτο Goethe.

    Αυθόρμητη, με μια αγκαλιά στον σκηνοθέτη και τη μητέρα του-παλιά συναγωνίστρια-, ήταν και η απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κάρολου Παπούλια, συνεργάτη τότε της εκπομπής, που πρωτοστάτησε στην εκδήλωση. «Αισθανόμασταν την δικτατορία σαν ύβρη» «Ήμασταν όλοι σαν μια οικογένεια» λέει ο ίδιος μέσα από κάποια πλάνα του ντοκιμαντέρ.

    Έτσι σαν μια οικογένεια οι εξόριστοι αγωνιστές, όπως ξετυλίγεται η ιστορία, είχαν «χτίσει» τότε την φωνή του ελεύθερου λόγου που η Ελλάδα δεν είχε τα δύσκολα χρόνια της Χούντας, μια φωνή που απέκτησε τρία εκατομμύρια ακροατές στη χώρα μας και κρατήθηκε ζωντανή μέσα από δυσκολίες και διλήμματα. Μεταδιδόταν καθημερινά από 21.40΄έως 22.40΄ώρα Ελλάδος. Μέρος αυτής της οικογένειας των αγωνιστών ήταν και ο σκηνοθέτης Τίμων Κουλμάσης, ο μικρός γιος τότε της Δανάης Κουλμάση συνεργάτιδας και μιας από τις γνωστότερες φωνές της εκπομπής.

    Η ταινία, προσωπική, ανιχνεύει τις αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας που εντάσσονται στην ιστορία αναζητώντας απαντήσεις σε ένα σήμερα όπου ο στρατευμένος λόγος φαίνεται να είναι εκτός τόπου και χρόνου.

    Ατομική και συλλογική μνήμη με όπλο τις εικόνες και την αξία του λόγου οφείλουν μια θέση στο σήμερα, όπως πιστεύει ο σκηνοθέτης. «Η ταινία αυτή για τον στρατευμένο λόγο έγινε σε μία εποχή δύσκολη όπου χάνεται ο κριτικός λόγος και κάποιες δυνάμεις προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ελπίδα για ένα διαφορετικό κόσμο είναι αδύνατη. Εμείς αρνούμαστε να παραιτηθούμε. Με όπλο τις εικόνες θα προσπαθήσουμε να διαπεράσουμε τα σκοτάδια» λέει ο Τίμων Κουλμάσης πριν από την προβολή.

    Έτσι, ανάμεσα στο χθες, και στο σήμερα, τρέχουν τα 80 λεπτά μιας καλής κινηματογραφικής αφήγησης: Ασπρόμαυρες αναδρομές που αιωρούνται και αντιπαραβάλλονται με έγχρωμες μαρτυρίες, αναμνήσεις και εκτιμήσεις, ερωτήματα και απαντήσεις των πρωταγωνιστών στο παρόν. Μερικοί εκ των οποίων είναι παρόντες στην εκδήλωση- Κώστας Νικολάου, Βασίλης Μαυρίδης και Νίκος Τζαβάρας- και συμμετέχουν στην συζήτηση που θα ακολουθήσει την προβολή, υπό τον συντονισμό του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου.

    Ως μία αναδρομή στους δύσκολους χρόνους της Ελλάδας αλλά και στην ιστορία των από βάθος χρόνου αλληλέγγυων ελληνογερμανικών σχέσεων χαρακτήρισε την ταινία ο διευθυντής του γερμανικού ινστιτούτου κ. Ρούντιγκε Πολτς. Οι πολιτιστικές σχέσεις Ελλάδας- Γερμανίας είναι μία στέρεα βάση, τόνισε ο ίδιος, εξηγώντας ότι πολλές προσωπικότητες, που συμμετείχαν στη εκδήλωση συνέβαλαν σε αυτό.

    Η ταινία θέτει ερωτήματα και πάνω στη σχέση του κινηματογράφου με την ιστορική μνήμη. Απαντά με τίτλο και περιεχόμενο τον βλόγοβ που ήταν ένας πιστός σύντροφος της αντίστασης, τονίζει ο Επ. Καθ. Θεωρίας του Κινηματογράφου στο ΑΠΘ Γιάννης Λεοντάρης προλογίζοντας το ντοκιμαντέρ. Ο ίδιος εξηγεί ότι όταν η ατομική μνήμη γίνεται συλλογική και συνδιαλέγεται με την εικόνα και τα πρόσωπα τότε παράγεται μία ιστορική αφήγηση ως διαλεκτική. Διότι θέτονται ερωτήματα, όπως «τι σημαίνει αντι-στέκομαι;». Τότε και τώρα.

    [02] "Δεν ψάχνουμε για από μηχανής Θεό"

    Η Ελλάδα δεν έχει ζητήσει χρήματα από κανέναν. Δεν ψάχνουμε για από μηχανής Θεό, ξέρουμε ότι καλύτερη εγγύηση είναι η πιστή τήρηση του Προγράμματος Σταθερότητας & Ανάπτυξης (ΠΣΑ) που εμπεδώνει την εμπιστοσύνη στους πολίτες, στους εταίρους μας, την ΕΕ, καθώς και στις διεθνείς αγορές, επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου μιλώντας στο συνέδριο της εφημερίδας "International Herald Tribune" που διεξάγεται στην Αθήνα.

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν κατηγορηματικός στο ζήτημα του δανεισμού της χώρας μας: η Ελλάδα έχει απόλυτη δυνατότητα να συνεχίσει να ικανοποιεί τις δανειακές της ανάγκες και να δανείζεται από διεθνείς αγορές. Όσο παραμένει σταθερή η χώρα μας στο στόχο που έχει θέσει με το ΠΣΑ και την εντολή που έχει λάβει ως κυβέρνηση να αλλάξει τα πράγματα τόσο θα πέφτουν τα σπρεντ, ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

    Ερωτηθείς για την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής στις 25 και 26 Μαρτίου, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι η Ελλάδα, σε καμιά περίπτωση δεν πάει ως επαίτης. Το πρόβλημα της οικονομίας μας είναι πρόβλημα της χώρας μας και θα το αντιμετωπίσουμε μόνοι μας είπε.

    Αυτό που συζητείται και θα πρέπει να εφαρμοστεί είναι ότι, για χώρες οι οποίες κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν, πρέπει να υπάρχει ένας πολιτικός μηχανισμός που να στηρίζει τις προσπάθειες των χωρών αυτών.

    Είναι εξαιρετικά θετικό ότι όλα τα θεσμικά όργανα της ΕΕ αναγνωρίζουν τις προσπάθειές μας. Με βάση όλα αυτά αναμένουμε κι ένα θετικό αποτέλεσμα από τη σύνοδο της ΕΕ, είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

    Ο υπουργός Οικονομικών ήταν επίσης απόλυτα κατηγορηματικός στο ότι ο στόχος του ΠΣΑ για μείωση του ελλείμματος στην επόμενη τριετία από 12,7% σε κάτω από 3% θα επιτευχθεί. Θα είναι μια πρωτοφανής μείωση, που δεν έχει δει ποτέ άλλη χώρα είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

    Αναφερόμενος σε αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης χειρότερους από αυτούς που προβλέπει η κυβέρνηση, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι όλες αυτές οι εκτιμήσεις έχουν ενσωματωθεί στις υποθέσεις ενός πιο απαισιόδοξου σεναρίου.

    Αναφερόμενος στο φορολογικό, είπε ότι θα κατατεθεί αύριο στη Βουλή και θα ψηφιστεί στις επόμενες εβδομάδες. Με το φορολογικό δημιουργούνται πραγματικές τομές στο φορολογικό σύστημα της χώρας, δημιουργείται ένα πλέγμα αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής και πιο δίκαιης κατανομής των φορολογικών βαρών ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπακωνσταντίνου.

    Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία των εσόδων και τη μείωση των δαπανών, επαναλαμβάνοντας στοιχεία από την πορεία τους το πρώτο δίμηνο του τρέχοντος έτους σε σύγκριση με το αντίστοιχο δίμηνο του 2008. Τα έσοδα ήταν αυξημένα σε ποσοστό 13% και οι δαπάνες μειωμένες κατά 10%, ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

    ΤτΕ: Υφεση 2% και πληθωρισμός στο 3%

    Μείωση του ρυθμού ανάπτυξης της οικονομίας κατά 2% φέτος προβλέπει η Τράπεζα της Ελλάδος στην Εκθεση για τη Νομισματική Πολιτική που κατέθεσε ο διοικητής της Γ. Προβόπουλος στην Βουλή.

    Ο πληθωρισμός εκτιμάται ότι θ΄αυξηθεί φέτος στο 3%, ενώ το δημοσιονομικό έλλειμμα διαμορφώθηκε το 2009 τελικώς στο 2,9% του ΑΕΠ καθώς το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν της χώρας σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας υποχώρησε πέρυσι κατά 2%. Για την πιστωτική επέκταση στον ιδιωτικό τομέα η ΤτΕ προβλέπει φέτος περαιτέρω υποχώρηση της, εκτιμώντας ότι μέχρι το τέλος του έτους θα κυμανθεί σε ιδιαιτέρως χαμηλά επίπεδα.

    Η ΤτΕ υπογραμμίζει την ανάγκη η πολιτική που εξήγγειλε η Κυβέρνηση να εφαρμοστεί απαρέγκλιτα, χωρίς δισταγμούς, αναβλητικότητα και υπαναχωρήσεις. Τούτο θα συμβάλλει αποφασιστικά και στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης η οποία θα επηρεάσει θετικά το κόστος δανεισμού του Δημοσίου αλλά και στο κόστος δανεισμού των τραπεζών και κατ΄επέκταση των επιχειρήσεων και νοικοκυριών. Η ΤτΕ επισημαίνει ότι στις παρούσες συνθήκες η δημοσιονομική εξυγίανση είναι εκ των ων ουκ άνευ για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της οικονομίας.

    Ωστόσο όπως υποστηρίζει στην Εκθεση η ΤτΕ η οικονομική πολιτική δεν θα πρέπει να περιοριστεί στα μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης. Το επόμενο βήμα της οικονομικής πολιτικής σύμφωνα με την ΤτΕ θα πρέπει να γίνει με την στήριξη της ανάκαμψης με πολιτικές διαρθρωτικού χαρακτήρα, με τις οποίες θα επιδιώκεται η ουσιαστική ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας Η Εκθεση επισημαίνει ότι οι η απώλεια της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας συνδέεται κυρίως με τις διαρθρωτικές αδυναμίες όπως είναι τα στοιχεία δυσκαμψίας στις αγορές προϊόντων και εργασίες. Οι πολιτικές αυτές θα πρέπει να αποσκοπούν και σε μεγαλύτερη διαφάνεια και κυρίως στη βελτίωση της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας του ευρύτερου διοικητικού μηχανισμού.

    Για το πιστωτικό σύστημα η Τράπεζα της Ελλάδος αναγνωρίζει ότι θ΄αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις το 2010. Οι Τράπεζες εκτιμάται ότι φέτος θα έχουν υψηλότερες ανάγκες για κεφάλαια και ρευστότητα σε μία περίοδο για την οποία προβλέπεται περαιτέρω υποχώρηση της οικονομικής δραστηριότητας. Ηδη τα πιστωτικά ιδρύματα υιοθετούν αυστηρότερα κριτήρια χορήγησης νέων δανείων ενώ εκτιμάται ότι θα αυξηθούν σημαντικά και οι προβλέψεις τους έναντι του πιστωτικού κινδύνου λόγω της αναμενόμενης περαιτέρω ανόδου των επισφαλειών. Σε κάθε περίπτωση η αποκλιμάκωση του κόστους δανεισμού για το Ελληνικό Δημόσιο αναμένεται να συμβάλλει θετικά στην δυνατότητα πρόσβασης των εγχώριων τραπεζών στις διεθνείς αγορές κεφαλαίων.

    «Οι προσπάθειες θα είναι επίπονες, αλλά η χώρα μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες», τόνισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, καταθέτοντας στον πρόεδρο της Βουλής την Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική 2009-2010.

    Ο κ. Προβόπουλος εξέφρασε τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά και την αισιοδοξία του για ξεπέρασμα των δυσκολιών. «Η Κυβέρνηση, μέσω του Προγράμματος Σταθεροποίησης και Ανάπτυξης, έχει σηματοδοτήσει την ισχυρή πολιτική βούληση να αντισταθεί στο δυσμενές κλίμα, το οποίο είναι απόρροια μιας σχετικά μακράς περιόδου από το παρελθόν και, νομίζω, ότι θα τα καταφέρει να βγούμε από αυτό. Βέβαια, οι προσπάθειες θα είναι επίπονες, δεν θα είναι εύκολη η πορεία, αλλά νομίζω ότι όλοι θα βοηθήσουμε, ώστε να μπορέσει η χώρα μας να ξεπεράσει τις δυσκολίες», είπε.

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Βουλής παραδέχθηκε την ύπαρξη σοβαρών διαχρονικών διαρθρωτικών προβλημάτων, εξέφρασε, ωστόσο, την πεποίθησή του ότι «στηριζόμενοι πάνω απ' όλα στις δικές μας δυνάμεις, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη και να βγούμε από τα σημερινά αδιέξοδα. Θυσίες χρειάζεται να γίνουν και οι αποφάσεις, που ελήφθησαν, δεν είναι ευχάριστες. Είναι επώδυνες, αλλά απόλυτα αναγκαίες».

    [03] Η "επόμενη ημέρα" στη Γαλλία

    Προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν σήμερα στα μέσα μεταφοράς, στη λειτουργία των σχολείων, αλλά και σε δημόσιες υπηρεσίες σε ολόκληρη τη Γαλλία καθώς τα συνδικάτα έχουν κηρύξει για σήμερα απεργιακές κινητοποιήσεις στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης το οποίο προβλέπει μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό και περικοπή δεκάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας στο δημόσιο τομέα.

    Επιπλέον αναμένεται να πραγματοποιηθούν διαδηλώσεις σε 180 πόλεις της χώρας.

    Οι σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις αποτελούν ένα πρώτο τεστ για την κυβέρνηση, μετά το μικρό ανασχηματισμό στον οποίο προχώρησε ο πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, μια ημέρα μετά τη βαριά ήττα της κυβερνώσας Δεξιάς στις περιφερειακές εκλογές.

    Αμφισβητείται ο Σαρκοζί

    Η πλειοψηφία των Γάλλων δεν θέλουν να είναι ο Πρόεδρος Σαρκοζί υποψήφιος για επανεκλογή στις προεδρικές εκλογές του 2012, σύμφωνα με δημοσκόπηση μετά τη σοβαρή ήττα της κεντροδεξιάς. Την ίδια ώρα, ο Ντομινίκ ντε Βιλπέν, δηλωμένος αντίπαλος του Σαρκοζί, προχωρεί στην ίδρυση νέου κόμματος.

    Συγκεκριμένα, σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το ινστιτούτο Ipsos για λογαριασμό του περιοδικού Le Point, το 58% των Γάλλων δεν επιθυμούν να είναι υποψήφιος της συντηρητικής παράταξης ο Νικολά Σαρκοζί, έναντι ποσοστού 33% που θα ήθελε μια προσπάθεια του προέδρου για επανεκλογή.

    Άλλη δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε από το BVA και δημοσιεύεται στην εφημερίδα Les Echos δείχνει επίσης ότι το 55% των Γάλλων δεν θεωρούν τον Νικολά Σαρκοζί αποκλειστικά υπεύθυνο για την εκλογική ήττα, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς (40%) ζητούν από τον πρόεδρο της χώρας να παγώσει τις μεταρρυθμίσεις που έχουν προγραμματιστεί.

    Ο γερουσιαστής της δεξιάς Ζαν Λουί Μασόν έθεσε μάλιστα ήδη θέμα για το κατά πόσο ο Σαρκοζί είναι "η καλύτερη υποψηφιότητα για τη δεξιά στις εκλογές του 2012, ή θα έπρεπε να αναζητηθεί μία εναλλακτική υποψηφιότητα". Ανέφερε μάλιστα ως ικανούς για να διεκδικήσουν την προεδρία, για λογαριασμό της συντηρητικής παράταξης, τους πρώην πρωθυπουργούς, Ντομινίκ ντε Βιλπέν και Αλέν Ζιπέ, ή τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του UMP, Ζαν Φρανσουά Κοπέ.

    Παράλληλα, κύκλοι του Ντομινίκ ντε Βιλπέν ανακοίνωσαν ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας, δηλωμένος σκληρός αντίπαλος του Νικολά Σαρκοζί, θα σχηματίσει τον Ιούνιο ένα νέο πολιτικό κόμμα με στόχο του να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση της Δεξιάς, κατά τις προεδρικές εκλογές του 2012.

    Ήδη από το βράδυ της Κυριακής και αμέσως μετά την ανακοίνωση της συντριβής του προεδρικού κόμματος UMB στις περιφερειακές εκλογές, ο πρώην πρωθυπουργός του τότε προέδρου Ζακ Σιράκ ανέφερε ότι την Πέμπτη θα ανακοινώσει τη δημιουργία ενός "κινήματος στην υπηρεσία των Γάλλων".

    "Από την Πέμπτη και τις προσεχείς εβδομάδες ο Ντομινίκ ντε Βιλπέν θα παρουσιάσει στους Γάλλους μια άλλη πρόταση, ένα εναλλακτικό κόμμα για τις εκλογές του 2012", δήλωσε μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Φρανσουά Γκουλάρ, βουλευτής προσκείμενος στον κ. ντε Βιλπέν.

    Ο ίδιος πρόσθεσε ότι "το νέο πολιτικό κόμμα" που προς το παρόν "δεν έχει όνομα" επισήμως θα ανακοινωθεί "τον προσεχή Ιούνιο".

    "Εάν έχουμε ένα πρόβλημα αυτό δεν είναι ούτε οι μεταρρυθμίσεις ούτε η πλειοψηφία, είναι απλά ο Νικολά Σαρκοζί, είναι αυτός που δέχτηκε πλήγμα, είναι αυτός, η μέθοδος και το στυλ του που απορρίφθηκαν από μεγάλο μέρος της εκλογικής μας δύναμης", επισήμανε ο κ. Γκουλάρ που κατάγγειλε "τη συγκέντρωση της εξουσίας στα χέρια ενός μόνο ατόμου".

    Αντίπαλοι στην προεδρική κούρσα διαδοχής του Ζακ Σιράκ, ο Ντομινίκ ντε Βιλπέν και ο Νικολά Σαρκοζί κονταροκτυπήθηκαν στις κάλπες αλλά και στα δικαστήρια για μια υπόθεση, την Clearstream, ένα ισχυρό πολιτικό μηχανισμό που βασιζόταν σε τραπεζικές παρατυπίες, με στόχο να δυσφημιστεί ο κ. Σαρκοζί πριν από τις εκλογές του 2007 ενώ η δικαστική τους αντιπαράθεση θα συνεχιστεί και το επόμενο έτος.

    Μίνι ανασχηματισμός μετά την ήττα

    Ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί προχώρησε σε ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, την επομένη της μεγάλης ήττας της Δεξιάς στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, απομακρύνοντας έναν από τους πρωτοκλασάτους υπουργούς του, τον υπουργό Εργασίας, Ξαβιέ Νταρκός.

    Ο πρωθυπουργός Φιγιόν παραμένει στη θέση του ενώ ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων τιμωρήθηκε για τα κακά αποτελέσματα στις περιφερειακές εκλογές και αντικαταστάθηκε από τον υπουργό Προϋπολογισμού , Ερίκ Γουέρθ τη θέση του οποίου αναλαμβάνει ένας πιστός πολιτικός στον πρώην πρόεδρο Σιράκ, ο Φρανσουά Μπαρόν.

    Τέλος ο κ. Σαρκοζί έβαλε στην κυβέρνηση και έναν πιστό στον αιώνιο εχθρό του τον πρώην πρωθυπουργό Ντομινίκ ντε Βιλπέν. Πρόκειται για τον βουλευτή Ζορζ Τρόν που αναλαμβάνει υπουργός Δημόσιας Διοίκησης, μια κίνηση που δείχνει σαφώς ότι ο κ. Σαρκοζί επιθυμεί να συνενώσει όλες τις δεξιές ομάδες.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 23 March 2010 - 11:30:25 UTC