Check our bulletin board of Hellenic Conferences Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-12-16

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αισιοδοξία για την αντιμετώπιση της κρίσης
  • [02] Συνάντηση με Γιούνκερ
  • [03] Επεισόδια στην πορεία
  • [04] Μειώσεις τιμών
  • [05] Η ώρα για ΑΕΚ, Άρη ο»Ώ

  • [01] Αισιοδοξία για την αντιμετώπιση της κρίσης

    Την αισιοδοξία του για την αντιμετώπιση της κρίσης, ενόψει και της διανοιγόμενης κρίσιμης συνόδου κορυφής, αλλά και όσων επακολουθήσουν το επόμενο τρίμηνο εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου στη Βουλή. Ενημερώνοντας την επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων για το επικαιροποιημένο μνημόνιο, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι είναι αισιόδοξος, γιατί υπάρχει η κατανόηση των εταίρων μας, αλλά και γιατί "η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αποδείξει, ότι ακόμη και με καθυστέρηση παίρνει τις αποφάσεις που πρέπει".

    -Ακόμη και η απλή αναφορά σε επιστροφή στη δραχμή κάνει κακό, όχι μόνο γιατί δεν μπορεί να γίνει, αλλά όσο απαξιώνεται ως επιχείρημα, τόσο θα βοηθήσει να ξεπεραστεί η κατάσταση, είπε ο υπουργός, διαβεβαιώνοντας ύστερα από ένα κύκλο φημών ότι "οι καταθέσεις είναι απολύτως ασφαλείς, αφού οι τράπεζες έχουν αντεπεξέλθει και το Δημόσιο είναι εδώ για να τις βοηθήσει και να τις ενισχύσει".

    Ο υπουργός ενημέρωσε στην πρωτομιλία του, ότι αύριο συνεδριάζει το ΔΣ του ΔΝΤ για να εγκρίνει και εκταμιεύσει το ποσό των 2,5 δισ. ευρώ που του αναλογεί για την τρίτη δόση του συνολικού δανείου και αντίστοιχες κινήσεις θα γίνουν και στα κοινοβούλια των χωρών της ΕΕ.

    Κάνοντας μία συνολική αποτίμηση, ο υπουργός είπε ότι η χώρα και η οικονομία πέτυχαν απολύτως τόσο στους δημοσιονομικούς, όσο και στους διαρθρωτικούς στόχους, όπως προκύπτει από τους ανά τρίμηνο ελέγχους, ενώ συμπλήρωσε ότι για το επόμενο τρίμηνο θα πρέπει να υλοποιηθούν 178 δράσεις- υποχρεώσεις που έχουν αναληφθεί:

    Έθεσε μάλιστα δέκα δράσεις για τον επόμενο χρόνο, με πρώτη τη διαχείριση και τον έλεγχο των δημοσίων δαπανών που αφορά στην αυστηρή εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2011, την τοποθέτηση εντός του πρώτου τριμήνου οικονομικών επιθεωρητών στους σημαντικότερους φορείς της γενικής κυβέρνησης ενώ μέχρι το Απρίλιο θα κατατεθεί το νέο τριετές δημοσιονομικό πλαίσιο για τις κατευθύνσεις και τους στόχους της επόμενης τριετίας.

    Δεύτερη δράση η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και τρίτο η μείωση των δημοσίων οργανισμών με ζητούμενο την εξοικονόμηση 800εκ ευρώ με μία συνολική πρόταση νέων καταργήσεων και συγχωνεύσεων φορέων που θα έλθει στις αρχές του '11.

    Στον επόμενο στόχο, τη μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα, ο υπουργός είπε, ότι μία πρώτη έκθεση θα υπάρξει αρχές του έτους για το ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ στις έντονες ερωτήσεις βουλευτών, είπε ότι δεν έχει τίποτε κατά νου προς τον παρόν, ότι συνεχίζονται οι επαφές και οι συνεννοήσεις με την ΑΔΕΔΥ κι ότι το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει διαφορισμός ανάμεσα στους νεοπροσλαμβανόμενους και τους μονίμους υπηρετούντες.

    Επόμενες δράσεις η αντιμετώπιση της σπατάλης στην Υγεία, νέες νομοθετικές ρυθμίσεις για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας και την ενδυνάμωση της Επιθεώρησης Εργασίας.

    Η επόμενη δράση, η απελευθέρωση επαγγελμάτων θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2011, όπως κι η απελευθέρωση υπηρεσιών. Έχουν ήδη εξαγγελθεί οι ρυθμίσεις που θα επέλθουν για το επιχειρηματικό περιβάλλον και την ανάπτυξη, τη διάθεση εγγυήσεων στον χρηματοπιστωτικό τομέα, με ταυτόχρονη υπογραφή συμφώνων ρευστότητας. Στον ίδιο τομέα έκανε λόγο ο υπουργός για την αναδιάρθρωση της ΑΤΕ και τον λειτουργικό διαχωρισμό του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ είπε ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

    Στην τελευταία τέλος δράση, που αφορά στις αποκρατικοποιήσεις και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της διϋπουργικής αποκρατικοποιήσεων, τα στοιχεία από την οποία δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από το υπουργείο Οικονομικών.

    Πάντως ο υπουργός δεν δέχθηκε κριτική μόνον από την αντιπολίτευση, αλλά και από κυβερνητικούς βουλευτές, με τον Γιάννη Αμοιρίδη να κάνει αναφορές για "ανάγκη δίκαιης κατανομής των βαρών", ενώ ο Κώστας Γείτονας έκρινε ότι δεν αντιμετωπίζεται επαρκώς μία κριτική του λαού για αναποτελεσματικά και άδικα μέτρα "και μία ψυχολογία που ανακυκλώνει το πρόβλημα", ζητώντας από την κυβέρνηση να ρίξει βάρος στην εξασφάλιση της ρευστότητας, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και σε νέες επενδύσεις.

    Στην ανάγκη αναπροσαρμογής του μνημονίου στην κατεύθυνση ενίσχυση των επενδύσεων, αναφέρθηκε ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο Σπυροπάνος Μαργέλης έκρινε ότι "απαιτείται αξιοπιστία για να μας εμπιστευθεί ο κόσμος που νοιώθει ανασφαλής, ανησυχεί και αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των μέτρων", ενώ η Αφροδίτη Παπαθανάση κάλεσε τον υπουργό να λάβει υπόψη την κόπωση των πολιτών.

    Αλλά και από την αξιωματική αντιπολίτευση ο Γιάννης Βρούτσης υπογράμμισε ότι εκείνο που εξοργίζει τον κόσμο είναι η πολιτική του μαρτυρίου της σταγόνας που ακολουθεί η κυβέρνηση, καλώντας τον υπουργό να πάρει μέτρα για να κρατήσει την κοινωνική συνοχή, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε μείωση των φορολογικών συντελεστών και τομές στον τομέα της φοροδιαφυγής.

    Για προκλητικά αντιλαϊκά και αντιδημοκρατικά μέτρα, έκανε λόγο ο Νίκος Καραθανασόπουλος από το ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι τα μέτρα "δεν σκοπεύουν στην αντιμετώπιση του δημοσιονομικού εκτροχιασμού, αλλά στην προώθηση των στρατηγικών αναγκών του κεφαλαίου.

    Την περαιτέρω μείωση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων μέσω του ενιαίου μισθολογίου διέβλεψε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης, ζητώντας από τον υπουργό να εξηγήσει, πώς με συρρίκνωση του ΑΕΠ από τη μείωση των μισθών θα επιτευχθεί μείωση του χρέους.

    Στην τεράστια ύφεση που εγγίζει το 4%, αναφέρθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπαδημούλης, κρίνοντας ότι όλα τα αποτελέσματα είναι αρνητικά για την αντιμετώπιση του χρέους, προτείνοντας επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [02] Συνάντηση με Γιούνκερ

    Την άποψη ότι τα μέτρα λιτότητας δεν πρέπει να είναι παρατεταμένα, προκειμένου να υπάρξει αναπτυξιακή προοπτική, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλες τις χώρες της ΕΕ, εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς στον επικεφαλής του Eurogroup και πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε κατ' ιδίαν συνάντηση που είχαν σήμερα στις Βρυξέλλες, λίγο πριν την έναρξη της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

    Στην πενηντάλεπτη συνάντηση που είχαν οι δύο πολιτικοί άνδρες, ο κ. Σαμαράς ενημέρωσε τον κ. Γιούνκερ για την κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας, τονίζοντας την ανάγκη κοινωνικής συνοχής, η οποία, όπως είπε, έχει διαταραχθεί από τα αυστηρά μέτρα λιτότητας που εφαρμόζονται στη χώρα.

    Εξάλλου, ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την αντίθεσή του με την "κατά περίπτωση" συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στο μόνιμο μηχανισμό σταθερότητας της ευρωζώνης, όπως αποφασίστηκε στις 28 Νοεμβρίου από τους υπουργούς Οικονομικών, λέγοντας ότι τα προβλήματα της ευρωζώνης είναι προτιμότερο να λύνονται εντός της ΕΕ. Σε γενικές γραμμές, ο κ. Σαμαράς δήλωσε σύμφωνος με τις μεταρρυθμίσεις που προωθούνται στην Ευρώπη, σημειώνοντας ωστόσο ότι η Ελλάδα πρέπει να δρα, αναλόγως, σε περίπτωση που οι μεταρρυθμίσεις αυτές δυσχεραίνουν τη θέση της στις διεθνείς αγορές.

    Τέλος, ο κ. Σαμαράς τάχθηκε υπέρ της έκδοσης ευρωομολόγων, επιδοκιμάζοντας την άποψη που εξέφρασε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, περί χρηματοδότησης μεγάλων έργων υποδομής στην ΕΕ, μέσω ενός είδους ευρωομολόγων.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [03] Επεισόδια στην πορεία

    Από επεισόδια και τον τραυματισμό του βουλευτή Κωστή Χατζηδάκη σημαδεύτηκε η χθεσινή πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της γενικής πανελλαδικής απεργίας που είχαν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ κατά του προϋπολογισμού και του του νέου πακέτου μέτρων για τις εργασιακές σχέσεις.

    Η συμμετοχή στην απεργία άγγιξε, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, το 100% στα διυλιστήρια, τα ναυπηγεία, στον ΟΛΠ, στη χαλυβουργία, και την Coca Cola, ενώ ξεπέρασε το 90% στις τράπεζες, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τα ΕΛΤΑ και την ΕΥΔΑΠ.

    Κλειστά ήταν τα σχολεία και οι δημόσιες υπηρεσίες, ακυρώθηκαν πολλές πτήσεις, ενώ τα νοσοκομεία λειτούργησαν με προσωπικό ασφαλείας.

    Δεκάδες νεαροί συνεπλάκησαν με την αστυνομία έξω από τη Βουλή, στα Προπύλαια και σε άλλα σημεία του κέντρου της Αθήνας, ενώ καθώς η πορεία έφτανε κοινοβούλιο, διαδηλωτές στην οδό Πανεπιστημίου επιτέθηκαν κατά του πρώην υπουργού Κωστή Χατζηδάκη και τον προπηλάκισαν.

    Από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη χθεσινή πορεία, έγιναν 23 προσαγωγές και 10 συλλήψεις, ενώ τραυματίστηκαν 23 αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων σοβαρά. Αρκετές ήταν και οι υλικές ζημιές καθώς κάηκαν 3 αυτοκίνητα, 2 δίκυκλα, 6 καταστήματα και 4 γραφεία.

    Δηλώση Κ. Χατζηδάκη

    «Δεν αισθάνομαι κανένα μίσος για όσους μου επιτέθηκαν χθες. Ωστόσο, όλοι είναι ανάγκη να κατανοήσουμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά με το μίσος και με τη βία. Αντίθετα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτή τη μεγάλη κρίση. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης και μετά από αυτήν. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον αστυνομικό που μου έχει διαθέσει η Πολιτεία και τους δύο πολίτες που τραυματίστηκαν, προσπαθώντας να με υπερασπιστούν».

    Αντιδράσεις για την επίθεση κατά του Κ. Χατζηδάκη

    Τηλεφωνική επικοινωνία με ανώτατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας είχε από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς ζήτησε τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία όσων βιαιοπράγησαν κατά του βουλευτή του κόμματος κ. Κωστή Χατζηδάκη. Ο πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται από χθες σε συνεχή τηλεφωνική επαφή με τον κ. Χατζηδάκη, εξημερωνόμενος για την κατάσταση της υγείας του.

    Tην αποδοκιμασία του για την επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Κώστα Χατζηδάκη εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, κατά τη συζήτηση ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Ζώη. Ο υπουργός εξέφρασε την αντίθεσή του σε παρόμοια βίαια γεγονότα, ενώ χαρακτήρισε δικαιολογημένη την αγανάκτηση των πολιτών, κρίνοντας ως υπαίτια την "γκρίζα πλευρά" του συστήματος της μεταπολίτευσης. "Οι λογαριασμοί, όμως, πρόσθεσε, λύνονται στις εκλογές και όχι στους δρόμους χειροδικώντας. Στον πόλεμο οικονομικής επιβίωσης ένα είναι το όπλο: η ενότητα, στην προσπάθεια του ελληνικού λαού".

    "Ο απαράδεκτος ξυλοδαρμός του βουλευτή Κωστή Χατζηδάκη σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τη γνήσια λαϊκή αγανάκτηση. Αντίθετα, αξιοποιείται για να συκοφαντηθεί η λαϊκή πάλη και υπηρετεί αυτούς που επιδιώκουν την υποταγή του λαού στην καπιταλιστική βαρβαρότητα". Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΚΕ.

    Το γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ σε σχετική ανακοίνωσή αναφέρει :«Καταδικάζουμε τη βία απβ όπου κι αν πηγάζει, όποιον κι αν στοχεύει.Σε μία περίοδο που η γενικευμένη απογοήτευση, μετατρέπεται σε λαϊκή οργή, πρέπει εμείς οι πολιτικοί να μη δίδουμε κατά καμία έννοια αφορμές που μπορούν να εκληφθούν ως άλλοθι από ακραίους ή εξαιρετικά εξοργισμένους πολίτες.Η προκλητική επίθεση κατά του κ. Χατζηδάκη δεν πρέπει να επαναληφθεί.Πολύ φοβούμαστε όμως ότι τόσο η καταδίκη του περιστατικού όσο και οι ευχές μας για μη επανάληψη δεν θα έχουν τύχη».

    Το γραφείο Τύπου του ΣΥΝ, σχολιάζοντας την επίθεση ενάντια στον βουλευτή της Ν.Δ Κ.Χατζηδάκη, αναφέρει: "Καταδικάζουμε τη χτεσινή επίθεση στο βουλευτή της ΝΔ Κ.Χατζηδάκη και του εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας. Τέτοιες καταδικαστέες ενέργειες δεν μπορούν να αφαιρέσουν τη λάμψη από τις μεγαλειώδεις απεργίες και διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ".

    Προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση κατά του Κ. Χατζηδάκη

    Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την επίθεση που δέχθηκε χθες ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου. Αντικείμενο της έρευνας είναι να εξακριβωθεί από ποιους και υπό ποιες συνθήκες δέχθηκε την επίθεση ο πρώην υπουργός, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες για τη διάπραξη σοβαρών αδικημάτων, όπως αυτό της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

    Ο κ. Χατζηδάκης δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων, μέχρι στιγμής, δραστών.

    Στο πλαίσιο της έρευνας η Εισαγγελία ζήτησε ήδη από χθες με έγγραφά της από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα βίντεο, όπου έχει καταγραφεί η επίθεση σε βάρος του κ.Χατζηδάκη.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [04] Μειώσεις τιμών

    Mειώσεις τιμών σε ποσοστό από 0,71% έως 37,9% σε 661 προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, έχουν ξεκινήσει στην αγορά αρκετές εταιρίες αλλά και μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία των μειώσεων των τιμών θα φανεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2011, όπως προέκυψε από τις επαφές που είχε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μ. Χρυσοχοΐδης με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων.

    Ο υπουργός δήλωσε μετά τη συνάντηση, ότι επιχειρείται από την κυβέρνηση μια προσπάθεια αναθέρμανσης της οικονομίας με πρωτοβουλίες όπως η αναμόρφωση της λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού ο επενδυτικός νόμος, η απλοποίηση αδειοδότησης των τεχνικών επαγγελμάτων και νέες ρυθμίσεις για τη λειτουργία των επιχειρηματικών πάρκων αλλά απαιτούνται πολύ περισσότερα πράγματα όπως είναι η ευθύνη και η αλληλεγγύη χωρίς αντιπαλότητες και εντάσεις.

    "Η ελληνική οικογένεια έχει θυσιάσει μέρος του εισοδήματός της και για καιρό οι τιμές δεν έπεφταν", είπε ο υπουργός συνεχίζοντας ότι η ανάγκη να μειωθούν οι τιμές είναι υπαρκτή και αποτελεί στάση ευθύνης και αλληλεγγύης του κράτους και των επιχειρήσεων. Σε αυτό το κάλεσμα βρήκαμε συμπαραστάτες δεκάδες επιχειρήσεις και η πρωτοβουλία που αναλάβαμε μας κάνει να πιστεύουμε ότι κάτι θα αλλάξει στη χώρα.

    "Τριανταέξι μεγάλες επιχειρήσεις στον κλάδο τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προχωρούν σε μειώσεις μέχρι 38% σε 661 κωδικούς επώνυμων προϊόντων", είπε ο υπουργός και διευκρίνισε ότι πρόκειται για μειώσεις σε προϊόντα που αποτελούν το καθημερινό καλάθι της νοικοκυράς και από τις μειώσεις αυτές μπορεί να προκύψει έως και 50 ευρώ όφελος μηνιαίως για μία τετραμελή οικογένεια.

    Επίσης σημείωσε ότι πρόκειται για μειώσεις και όχι για προσφορές.

    Θα υπάρξουν νέες συναντήσεις και με άλλους τομείς στης αγοράς και τα καύσιμα υπάγονται σε αυτή την πρωτοβουλία που σε πρώτη φάση αφορά πάνω από το 60% των εμπορευμάτων των σούπερ μάρκετ.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [05] Η ώρα για ΑΕΚ, Άρη

    Στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ αγωνίζονται σήμερα δύο ελληνικές ομάδες, Άρης και ΑΕΚ.

    Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Ρόζενμποργκ στις 20.00 ενώ η ΑΕΚ θα παίξει με τη Ζενίτ σχεδόν δύο ώρες αργότερα, στις 22.05.

    Ο ΠΑΟΚ, χθες, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, νίκησε μέσα στο Ζάγκρεμπ τη Ντιναμό με 1-0, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Του αρκούσε ακόμη και η ισοπαλία, αλλά ο «δικέφαλος» του Βορρά προκρίθηκε πανηγυρικά μέσα στο καυτό «Μάξιμιρ» με το γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 60ο λεπτό.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 16 December 2010 - 15:30:21 UTC