Browse through our Interesting Nodes on the United States of America Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-11-03

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Η δημοκρατία και πάλι θα νικήσει."
  • [02] Καταλήψεις από συμβασιούχους
  • [03] Αλλάζει ο τρόπος επιλογής των ΚΕΚ
  • [04] Η ατζέντα της Τετάρτης 3/11/2010
  • [05] Πρωτοποριακό επίτευγμα

  • [01] "Η δημοκρατία και πάλι θα νικήσει."

    Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται και οι ανεύθυνες και άμυαλες πράξεις που στόχο είχαν και έχουν να πληγώσουν τη μεγάλη προσπάθεια του ελληνικού λαού να ορθοποδήσει η χώρα και η οικονομία και να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας, δεν θα πετύχουν, τόνισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος παρέστη σήμερα στο πρώτο νεκροταφείο στο μνημόσυνο του παππού του Γεωργίου Παπανδρέου.

    Κάνουμε συστηματική προσπάθεια να προστατεύσουμε το δικαίωμα του κάθε πολίτη για ασφάλεια και σιγουριά, ανέφερε ο κ. Παπανδρέου και κατέληξε με αναφορά σε αποστροφή του παππού του, ότι η δημοκρατία και πάλι θα νικήσει.

    Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), προκειμένου να ενημερωθεί για την εφαρμογή του Προγράμματος «Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση».

    Χθες, από τα Γιάννενα, ο κ. Παπανδρέου κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, "γιατί είναι μια ψήφος ευθύνης για τη χώρα", τονίζοντας ότι η σωτηρία και η αναμόρφωση της πατρίδας μας, είναι υπόθεση και απόφαση όλων μας, δεν είναι ώρα για πισωγυρίσματα.

    "Στην πορεία της χώρας μας για τη σωτηρία, όσοι περισσότεροι ψηφίζουμε, όσοι περισσότεροι δώσουμε το μήνυμα ότι, αυτή η πορεία πρέπει ανεμπόδιστα να συνεχιστεί, τόσο πιο ισχυρό θα είναι το χτύπημα απέναντι σε όλους όσοι παλεύουν, για να κρατήσουν την Ελλάδα εγκλωβισμένη στο παρελθόν της», τόνισε.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [02] Καταλήψεις από συμβασιούχους

    Συμβασιούχοι του υπουργείου Οικονομικών, πραγματοποιούν, από το πρωί, κατάληψη στο κτήριο του ΚΕΠΥΟ, στην Καλλιθέα. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την ανανέωση των συμβάσεών τους και ζητούν συνάντηση με τον υπουργό.

    Εξάλλου, σε αποκλεισμό του ΧΥΤΑ Μαυροράχης στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν από τις 7 το πρωί οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Συνδέσμου ΟΤΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος συσσώρευσης σκουπιδιών στους δρόμους του πολεοδομικού συγκροτήματος παραμονές των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

    Η κινητοποίηση ήρθε μία μέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου που απέρριψε τις προσφυγές των 160 συμβασιούχων του Συνδέσμου. Συνολικά, στο ΧΥΤΑ εργάζονται 270 άτομα, γεγονός που καθιστά πλέον δύσκολη τη λειτουργία του.

    Οι συμβασιούχοι από το πρωί δεν αφήνουν τα απορριμματοφόρα των δήμων να αδειάσουν στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης, παρά μόνο όσα περιέχουν νοσοκομειακά απόβλητα, ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες τις κινητοποιήσεις τους.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [03] Αλλάζει ο τρόπος επιλογής των ΚΕΚ

    Τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης που προσφέρουν προγράμματα για ανέργους θα χρηματοδοτούνται πλέον από τους ίδιους τους εκπαιδευόμενους και όχι από δημόσιους πόρους και συγκεκριμένα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

    Σύμφωνα με την υπουργό Εργασίας κ. Λούκα Κατσέλη, ο άνεργος που ενδιαφέρεται για εκπαίδευση και απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας θα παίρνει από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ένα κουπόνι (βάουτσερ) το οποίο θα καταθέτει στο ΚΕΚ της επιλογής του.

    Έτσι η επιλογή των ΚΕΚ θα γίνεται από τους ίδιους τους ανέργους. Οι άνεργοι θα επιλέγουν Κέντρα και Προγράμματα που θα οδηγούν σε απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας και πρόσληψη, κάτι που σύμφωνα με την Υπουργό θα οδηγήσει και τους φορείς κατάρτισης και συμβουλευτικών υπηρεσιών να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους.

    Άλλωστε στην επιλογή και τη διαμόρφωση των προγραμμάτων θα εμπλέκονται στο εξής και οι καλλικράτειοι Δήμοι, που έχουν καλύτερη εικόνα των τοπικών αγορών εργασίας.

    Η επιλογή του κουπονιού σαν μέσου χρηματοδότησης είναι πρωτοποριακή με δεδομένο ότι στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης τα προγράμματα κατάρτισης επιλέγονται και χρηματοδοτούνται από κοινού από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και τις κυβερνήσεις.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [04] Η ατζέντα της Τετάρτης 3/11/2010

  • Συνεδρίαση Συγκλήτου ΑΠΘ. Θα τεθεί προς συζήτηση το κείμενο των θέσεων του Υπουργείου και θα ξεκινήσει η διαβούλευση για τις προτάσεις που το Α.Π.Θ. θα καταθέσει στη Σύνοδο των Πρυτάνεων σχετικά με τις αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση.

    09:30:00 Συνάντηση του ΥΠΕΞ Δημήτρη Δρούτσα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, για θέματα κοινής αρμοδιότητας. Αθήνα/Υπουργείο Αμυνας

    09:30:00 Ημερίδα του Ινστιτούτου Επικοινωνίας με θέμα "Ποιος φοβάται τα social media;". Αθήνα/Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138)

    09:30:00 Εκδήλωση με θέμα "Σπουδές και υποτροφίες στο εξωτερικό" διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης (Γ.Δ.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αφορά σε φοιτητές και απόφοιτους. Θεσσαλονίκη/Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ, αμφιθέατρο των Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών

    10:30:00 Συνέντευξη Τύπου της ΠΟΜΙΔΑ. Οι κ.κ. Στράτος Παραδιάς πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) , Γιάννης Σιώτος πρόεδρος της "PROPINDEX AE" (εταιρίας δεικτών για τα ακίνητα) και Νίκος Μανομενίδης πρόεδρος του Δικτύου Ομοσπονδιών Μεσιτών Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης "CEREAN" θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά ακινήτων. Θεσσαλονίκη/Καφέ Αριστοτέλους

    11:00:00 Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα παραστεί στο μνημόσυνο που θα τελεστεί στη μνήμη του Γεωργίου Παπανδρέου, στο Α' Νεκροταφείο

    11:00:00 Συνέντευξη Τύπου του νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, κατά την οποία τα τμήματα Εκλογών και Πληροφορικής της νομαρχίας θα παρουσιάσουν την προετοιμασία για τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, καθώς και τη λειτουργία του Κέντρου Τύπου τη βραδιά των εκλογών. Θεσσαλονίκη/Αίθουσα νομαρχιακού συμβουλίου

    11:30:00 Συνέντευξη Τύπου του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη , με αντικείμενο : πορεία υλοποίησης του " Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ". Αθήνα/Ειδική Γραμματεία Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ (Λεωφ. Αθηνών 58)

    12:00:00 Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, όπου θα ενημερωθεί για τη εφαρμογή του Προγράμματος "Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση". Αθήνα/ΟΑΕΕ (Ακαδημίας 22)

    12:00:00 Συνέντευξη Τύπου Λ. Λαζόπουλου. Θα ανακοινώσει νέα πρωτοβουλία. Αθήνα/Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης

    12:00:00 Συνέντευξη τύπου θα δώσουν ο πρόεδρος και το ΔΣ της Ενωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας για την παρουσίαση μελέτης του Πανεπιστημίου Πειραιά μα θέμα "Διερεύνηση των προβλημάτων και της οικονομικής βιωσιμότητας της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας με σκοπό την επιβίωση και την ανάκαμψή της κάτω από τις σύγχρονες διεθνείς και εθνικές οικονομικές εξελίξεις". Πειραιάς/Λουδοβίκου 1, Πλατεία Οδησσού

    12:00:00 Συνέντευξη Τύπου εταιρίας Talima Venture Inc, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall στον Αγιο Δημήτριο. Αθήνα/Αίγλη Ζαππείου

    12:00:00 Συνέντευξη Τύπου των συντελεστών του θεάτρου "Ακτίς Αελίου". Θα παρουσιάσουν τον ετήσιο προγραμματισμό του θεάτρου, το οποίο γιορτάζει φέτος τα δεκάχρονα της λειτουργίας του. Θεσσαλονίκη/καφέ μπαρ Σάρωθρον (Κατούνη 17 - Λαδάδικα)

    12:30:00 Συνέντευξη Τύπου για την έκθεση της χαράκτριας Βάσως Κατράκη. Αθήνα/Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

    12:30:00 Εκδήλωση με θέμα "Ανάπτυξη - Έρευνα - Γνώση - Τεχνολογία. Το μοντέλο της αποκεντρωμένης ανάπτυξης και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης" οργανώνουν η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ιωάννης Α. Τσουκαλάς. Θα συμμετάσχουν ο ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος GERB (Πολίτες για την Ευρωπαϊκή Ανάπτυξη της Βουλγαρίας), Δρ. Andrey Kovatchev, και ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Θεοδόσης Παλάσκας (Τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, κ. Γιάννης Πολίτης. Διοργανώνεται με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και με τη συμβολή του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα. Αθήνα/Αμαλίας 8

    12:30:00 Συνέντευξη Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς με αντικείμενο τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Θεσσαλονίκη/γραφεία της παράταξης (Αριστοτέλους 26, 4ος όροφος)

    13:00:00 Συνάντηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Ευ. Βενιζέλου με τον εκτελεστικό πρόεδρο της Abu Dhabi Mar, Ισκαντάρ Σάφα. Αθήνα/Υπουργείο Αμυνας

    13:00:00 Διακαναλική συνέντευξη των "Οικολόγων-Πράσινων" για τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αθήνα/Κουμουνδούρου 14 (Πλ.Ελευθερίας)

    13:00:00 Τράπεζα Αττικής-Ενημερωτική εκδήλωση για δημοσιογράφους

    16:30:00 Ο ΥΠΕΞ Δημήτρης Δρούτσας θα δεχθεί την Πρέσβυ της Χιλής Carmen Patricia Ibanez Soto. Αθήνα/ΥΠΕΞ

    19:00:00 Κεντρική προεκλογική εκδήλωση της δημοτικής παράταξης "Θεσσαλονίκη - ανοιχτή πόλη" και του υποψηφίου δημάρχου Τριαντάφυλλου Μηταφίδη. Θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας. Θεσσαλονίκη/κινηματογράφος "Αλέξανδρος" (Εθνικής Αμύνης 1)

    19:30:00 Ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση. Θα χαιρετίσουν ακόμα ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με την "Λαϊκή Συσπείρωση"και ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας. Αθήνα/Πεδίον Άρεως

    19:30:00 Αναγόρευση σε επίτιμο διδάκτορα του ΑΠΘ του Αμερικανού καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστήμιου Χάρβαρντ των ΗΠΑ και πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Νευροχειρουργικών Εταιρειών, Peter McLaren Black. Θεσσαλονίκη/Παλιά Φιλοσοφική Σχολή

    20:00:00 Παρουσίαση του βιβλίου του Louis Coutelle ''Για την ποιητική διαμόρφωση του Διονυσίου Σολωμού". Χαιρετισμός από τον Αγγελο Δεληβοριά. Αθήνα/Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη 1)

    20:30:00 Διάλεξη με θέμα "Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας - μια ευκαιρία για την Ελλάδα την εποχή της οικονομικής κρίσης" θα δώσει το μέλος του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου της Γερμανίας, Hans-Josef Fell (Χανς Γιόζεφ Φελ), που είναι εκπρόσωπος σε θέματα ενεργειακής πολιτικής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας "Συνασπισμός 90/Οι Πράσινοι" και μέλος της Επιτροπής για θέματα Περιβάλλοντος, Προστασίας της Φύσης και Πυρηνικής Ασφάλειας. Θεσσαλονίκη/Ινστιτούτο Γκέτε

    21:30:00 Θεατρικές παραστάσεις από διπλωματικές εργασίες φοιτητών. Μία εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας παρουσιάζει το Τμήμα Θεάτρου του Α.Π.Θ. παρουσιάζοντας στο κοινό δύο θεατρικές παραστάσεις που προέκυψαν από τις διπλωματικές εργασίες των φοιτητών του. Όλες οι παραστάσεις είναι ανοιχτές για το κοινό. Θεσσαλονίκη/Θέατρο "Κλειώ" (Εγνατίας 122) ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

  • Μπάσκετ-Α2 Ανδρών (2η ημέρα)

    16:30 Ολυμπιάς-ΑΓΟ Ρεθύμνου

    16:30 Λαύριο-ΚΑΟ Δράμας

    17:30 ΑΕΚ Άργους-Πανερυθραϊκός

    17:30 Πανελευσινιακός-Αρκαδικός

    17:30 Νήαρ Ηστ-Απόλλων Π.

    17:30 Κόροιβος Αμ.-Πιερικός Αρχέλαος

    17:30 Ίκαροι Σ.-Αμύντας

    17:30 Ερμής Λ.-Παγκράτι

  • Μπάσκετ-Α1 Γυναικών (2η ημέρα)

    16:00 Παναθηναϊκός-Απόλλων Πτ.

    16:00 Άρης θες.-ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ

    16:00 Ολυμπιακός Β.-ΠΑΟΚ

    18:30 Αθηναϊκός-ΔΑΣΑΛ

    18:30 Αμαρυλλίς-Πρωτέας Β.

    15:00:00 Ποδόσφαιρο-Γιουρόπα Λιγκ: Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Λεβερκούζεν Χάινκες

    17:00:00 Ποδόσφαιρο-Κύπελλο Ελλάδας (Δ΄ φάση): Ηλιούπολη-Ολυμπιακός

    17:30:00 Ποδόσφαιρο-Γιουρόπα Λιγκ: Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Αντερλεχτ Αριελ Γιάκομπς. Αθήνα/ΟΑΚΑ

    18:00:00 Ποδόσφαιρο-Γιουρόπα Λιγκ: Συνέντευξη Τύπου του προπονητή τοθ ΠΑΟΚ Μάκη Χάβου. Θεσσαλονίκη/γήπεδο Τούμπας

    18:30:00 Ποδόσφαιρο-Γιουρόπα Λιγκ-: Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Βιγιαρεάλ Γκραρίδο. Θεσσαλονίκη/γήπεδο Τούμπας

    19:00:00 Ποδόσφαιρο-Γιουρόπα Λιγκ: Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ΑΕΚ Μανουέλ Χιμένεθ. Αθήνα/ΟΑΚΑ

    19:15:00 Ποδόσφαιρο-Γιουρόπα Λιγκ: Συνέντευξη Τύπου του προποντή του Αρη Εκτορ Ραούλ Κούπερ

    19:30:00 Μπάσκετ-Ευρωλίγκα (3η ημέρα): Ολυμπιακός-Ουνικάχα Μάλαγα

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [05] Πρωτοποριακό επίτευγμα

    Γερμανοί επιστήμονες πέτυχαν ένα σημαντικό επίτευγμα, καθώς ανέπτυξαν ένα "τσιπάκι" που εμφυτεύεται στον αμφιβληστροειδή του ματιού και επιτρέπει σε τελείως τυφλούς να διακρίνουν σχήματα και αντικείμενα γύρω τους. Η νέα τεχνολογία-θεραπεία μπορεί να γίνει ρουτίνα για μερικά είδη τύφλωσης σε περίπου πέντε χρόνια.

    Η καινοτομική και πολλά υποσχόμενη συσκευή, που παρουσιάστηκε στο περιοδικό βιολογίας "Proceedings of Royal Society B" της Βασιλικής Εταιρίας επιστημών της Βρετανίας, αναπτύχθηκε από τον καθηγητή Έμπερχαρτ Τσρένερ, πρόεδρο του Οφθαλμολογικού Νοσοκομείου του πανεπιστημίου του Τίμπιγκεν και διευθυντή της εταιρίας Retinal Implant AG, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ, το BBC και τη βρετανική "Ιντιπέντεντ".

    Οφθαλμίατροι χαρακτήρισαν εντυπωσιακό το επίτευγμα και, όπως είπαν, μπορεί να αλλάξει τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι υποφέρουν από μια κληρονομική γενετική εκφυλιστική νόσο, τη μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια (retinitis pigmentosa) που προκαλεί τύφλωση και η οποία πλήττει περίπου έναν στους 4.000 ανθρώπους διεθνώς.

    Μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο εμφυτεύματα που τοποθετούνταν πάνω -και όχι κάτω- από τον αμφιβληστροειδή και απαιτούσαν παράλληλα από τον πάσχοντα να φορά μια εξωτερική κάμερα και μια μονάδα επεξεργασίας, δημιουργώντας ένα είδος τεχνητού (βιονικού) ματιού.

    Όπως είπε ο γερμανός ερευνητής, η συσκευή επιτρέπει στους πάσχοντες να διαθέτουν αρκετή όραση για να αυτοεξυπηρετούνται στην καθημερινή ζωή τους, καθώς μπορούν πλέον να εντοπίζουν αντικείμενα σε ένα τραπέζι μπροστά τους, καθώς και να περπατούν μέσα στο δωμάτιο μόνοι τους χωρίς να σκοντάφτουν σε εμπόδια.

    Οι πρώτες δοκιμές ήσαν ενθαρρυντικές, καθώς τρεις τυφλοί (δύο άνδρες και μια γυναίκα) ξαναβρήκαν σε ένα βαθμό το φως τους. Σε μερικούς πάντως πάσχοντες (έγιναν συνολικά εμφυτεύσεις σε 11 άτομα) δεν σημειώθηκε βελτίωση της όρασής τους, καθώς η περίπτωσή τους κρίθηκε πολύ προχωρημένη.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 3 November 2010 - 11:30:31 UTC