Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-01-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Η ατζέντα της ημέρας

  • [01] Η ατζέντα της ημέρας

  • Κινητοποίηση γονέων, μαθητών και δασκάλων στο δήμο Χορτιάτη, οι οποίοι θα κλείσουν το δρόμο μπροστά από το δημαρχείο και θα προβούν σε αποκλεισμό-κατάληψη του δημαρχιακού μεγάρου. - 08:15:00, Θεσσαλονίκη

  • Κοινοβουλευτικό έργο: Βουλή

    10:00 Συζήτηση και λήψη απόφασης στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με την υπόθεση Ζίμενς.

    10:00 (ολομέλεια) Συζήτηση και λήψη απόφασης στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με την υπόθεση Ζίμενς.

    16:00 (ολομέλεια) Διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.

    09:30 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: "Κωνσταντίνα Κούνεβα: Το σκληρό πρόσωπο της ελληνικής πραγματικότητας". Θα ενημερώσουν οι υπουργοί Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Λοβέρδος και Μιχαήλ Χρυσοχοΐδης, αντίστοιχα, κά.

    12:00 (223) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ: Ενημέρωση από την υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σχετικά με τις εξελίξεις στον Τομέα της Υγείας και τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης.

    12:00 (Γερουσίας) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ: Ενημέρωση από την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, κα Κωνσταντίνα Μπιρμπίλη για το υπό κατάθεση νομοσχέδιο "Τροποποίηση του ν.2939/2001 (ΦΕΚ 179Α') "Συσκευασίες και εναλλακτική διαχείριση των συσκευασιών και άλλων προϊόντων - Ίδρυση Εθνικού Οργανισμού Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών και Άλλων Προϊόντων (Ε.Ο.Ε.Δ.Σ.Α.Π.) και του π.δ. 99/2008 (ΦΕΚ 154Α) "Συγκρότηση, διάρθρωση και λειτουργία του Εθνικού Οργανισμού Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών και Άλλων Προϊόντων και Κανονισμός Οικονομικής Διαχείρισης και Προμηθειών του Οργανισμού" και άλλες διατάξεις".

    18:00 (150) Επιτροπή Απολογισμού και Γενικού Ισολογισμού του Κράτους και Ελέγχου της Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του Κράτους: Συζήτηση επί των σχεδίων νόμων του Υπουργείου Οικονομικών: α) "Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους, οικονομικού έτους 2008".

    β) "Κύρωση του Ισολογισμού του Κράτους, οικονομικού έτους 2008".

    18:00 (151) Υποεπιτροπή Υδατικών Πόρων της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: Ποιότητα ποταμών στην Ελλάδα. Θα ενημερώσουν οι Κων/νος Παπακωνσταντίνου, αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) και Παναγιώτης Μέρκος, Γενικός Επιθεωρητής Περιβάλλοντος.

  • Ετησια συνεδρίαση Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή και Αγοράς - Λ. Κατσέλη - 10:00:00, Αθηνα/Καλλιθέα, Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας (Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου).

  • Συνέντευξη των Οικολόγων Πράσινων με τις θέσεις τους για τη διοικητική μεταρρύθμιση και τις αυτοδιοικητικές εκλογές - 11:30:00, Αθήνα/Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (GRC).

  • Κατάθεση στεφάνων για την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων & Ηρώων του Ολοκαυτώματος - 12:00:00, Αθήνα/Αγνωστος Στρατιώτης .

  • Συνέντευξη Τύπου WWF και Ελληνικής Ζωολογικής Εταιρίας για τα είδη της χώρας, που απειλούνται. Θέμα: «Κόκκινος συναγερμός» - 12:00:00, Αθήνα/Ακαδημίας 60 (Δικ. Σύλλογος).

  • Συνέντευξη Τύπου της οργάνωσης "Ακρίβεια-Ανεργία STOP" Θεσσαλονίκης και της Επιτροπής Αγώνα Πιερίας, με θέμα: "Αποκοπή της Ελλάδας στα δύο για μήνες μετά το δυστύχημα των Τεμπών", στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. - 12:30:00.

  • Συνέντευξη Τύπου της Interlife Ασφαλιστικής στο εστιατόριο "Κιούπια" στη Θεσσαλονίκη. - 13:30:00

  • Συνάντηση του Πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο - 14:00:00, Αθήνα/Μέγαρο Μαξίμου.

  • Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη - 14:30:00, Προεδρικό Μέγαρο.

  • Ασκηση διάσωσης ανθρώπου από την Ομάδα Διαχείρισης και Αντιμετώπισης Καταστροφών του ΑΠΘ, στο κτίριο διοίκησης "Κ.Καραθεοδωρή". - 14:30.

  • Τελετή υποδοχής του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου - 16:00:00, Σπάτα/αερ. "Ελ. Βενιζέλος".

  • Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει την σε συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα : "Για την οργάνωση της πάλης των εγαζομένων, τη λαϊκή αντεπίθεση" - 18:30:00, Περισσός.

  • Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Ζιούτου για το διεθνές εργατικό κίνημα - Ομιλία Α. Τσίπρα - 19:00:00, Αθήνα/ΕΣΗΕΑ.

  • Συνεδρίαση το Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης. - 19:00:00.

  • Εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων & Ηρώων του Ολοκαυτώματος - Κεντρική ομιλιία της υπουργού Παδείας Α. Διαμαντοπούλου - 19:00:00, Αθήνα/Ιερά Συναγωγή Αθηνών.

  • Συμμετοχή ΑΝΥΠΕΞ Δ. Δρούτσα στη διάσκεψη για το Αφγανιστάν, στο Λονδίνο, - Επίσης θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο Πανεπιστήμιο LSE για τις προοπτικές της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής

    Αθλητική ατζέντα

  • Υδατοσφαίριση-Κύπελλο-Κλήρωση προημιτελικών - 13:30:00, Αθήνα

  • Μπάσκετ-Ευρωλίγκα (Φάση των 16-1η Αγωνιστική, 5ος Όμιλος): Παναθηναϊκός-Παρτιζάν - 21:00:00, ΟΑΚΑ

  • Βόλεϊ-Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών (γ΄ φάση), 17.00 ΕΑ Λαρίσης - Πανελλήνιος

  • Βόλεϊ-Κύπελλο Συνομοσπονδίας Ανδρών (φάση των «8», 1ος αγώνας), 20:00 ΕΑ Πατρών-Ηρακλής

  • Βόλεϊ-Τσάλεντζ Καπ Γυναικών (φάση των «16», 1ος αγώνας), 17:30 Ηρακλής - Σεβεροντόνετσκ

    19:00 Μάριμπορ - Παναθηναϊκός


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 27 January 2010 - 5:30:13 UTC