Browse through our Interesting Nodes on Social Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-10-22

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κατάργηση των στέιτζ στον δημόσιο τομέα
  • [02] Eπισημοποιήθηκαν οι υποψηφιότητες
  • [03] Παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.
  • [04] "Αστυνομική αυθαιρεσία"

  • [01] Κατάργηση των στέιτζ στον δημόσιο τομέα

    Άτυπο υπουργικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, υπό τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής δήλωσε πως είναι οριστική η απόφαση της κυβέρνησης για την κατάργηση των στέιτζ (stage) στον δημόσιο τομέα, τα οποία και χαρακτήρισε ως "παράνομη διαδικασία" κατά τη διακυβέρνηση της ΝΔ.

    "Δεν θα ανανεώσουμε τις συμβάσεις των στέιτζ", τόνισε ο κ. Πεταλωτής και πρόσθεσε ότι για το ζήτημα θα υπάρξει ευρεία δημόσια διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους, μεταξύ των οποίων, όπως ανέφερε, μπορεί να είναι η ΓΣΕΕ, εκπρόσωποι εργαζόμενων με stage και η οικονομική επιτροπή.

    Ερωτηθείς αν μπορούν να δικεδικήσουν τη μονιμοποίησή τους εκείνοι που είχαν 24μηνη σύμβαση, ο Γ. Πεταλωτής είπε ότι δεν έχει υπόψη του κάποιο νόμο που να μπορεί να θεμελιώνει δικαίωμα μονιμοποίησής τους.

    Σε ερώτηση για το αν μπορούν όσοι έχουν συμπληρώσει τους 24 μήνες της σύμβασης να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με 50% μοριοδότηση, όπως φέρεται να έχει υποστηρίξει ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, ο εκπρόσωπος είπε ότι "διαφωνήσαμε και ως αντιπολίτευση με το νόμο της ΝΔ και με ένα μεγάλο ποσοστό μοριοδότησης". Τόνισε δε ότι "θα αλλάξουμε τον νόμο.

    Ερωτηθείς σχετικά, ο Γ. Πεταλωτής είπε ότι δεν υπάρχει καμία διαφωνία ανάμεσα στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, σχετικά με το ζήτημα, επισημαίνοντας ότι οι αποφάσεις είναι συλλογικές.

    Ακόμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι "τα προγράμματα stage τα βλέπουμε με τελείως διαφορετική ματιά" και πως "θα βάλουμε εκείνες τις δικλείδες και τις εγγυήσεις στον ιδιωτικό τομέα ώστε να επιτελούν το ρόλο τους".

    Εξ άλλου, ο κ. Πεταλωτής είπε ότι "μέλημα" της κυβέρνησης είναι να μη χαθούν μόνιμες θέσεις στον ιδιωτικό τομέα με την αντικατάστασή τους από θέσεις μέσω προγραμμάτων stage.

    Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

    Στο θέμα της μοριοδότησης τόσο για τους συμβασιούχους γενικώς, όσο και για αυτούς των προγραμμάτων stage έδωσε έμφαση ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος σε δήλωσή του.

    "Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βυθισμένη στο χάος των συναρμοδιοτήτων και στην ασυνεννοησία των υπουργών της εκφράζει τις αντιφατικές προθέσεις της για τη μοριοδότηση των συμβασιούχων και των προγραμμάτων stage", δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

    Ο πρώην Υπουργός δήλωσε επίσης ότι "πρώτο το ΠΑΣΟΚ το 2003 εφάρμοσε προγράμματα stage στο στενό δημόσιο τομέα με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Η κυβέρνηση Καραμανλή ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με τη μοριοδότησή του, καθώς επρόκειτο για προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων. Αν το ΠΑΣΟΚ ξανανοίξει το θέμα των μοριοδοτήσεων θα είναι ανακόλουθο, ανάλγητο, απέναντι στους ανέργους που θα αφήσει, αλλά θα παραβιάσει και την κοινοτική νομοθεσία, καθώς αυτή αποτελεί στοιχείο εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας".

    «Συνθλίβοντας τα όνειρα χιλιάδων νέων ανθρώπων δεν μειώνονται τα δημόσια ελλείμματα, φωτίζεται απλώς το έλλειμμα κοινωνικής ευαισθησίας που χαρακτηρίζει τη νέα κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Αντ. Σαμαράς.

    Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν καταργεί τα στέιτζ. Μεταφέρει τα συγκεκριμένα προγράμματα στον ιδιωτικό τομέα και τα γενικεύει, και ταυτόχρονα τιμωρεί τους άνεργους που είχαν καταφύγει στα stage του δημοσίου, στέλνοντάς τους ξανά στην ανεργία, στο όνομα της αξιοκρατίας, τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

    Η αντιπαράθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. για τα προγράμματα stage είναι υποκριτική, αφού και τα δύο αυτά κόμματα τα χρησιμοποίησαν ως εργαλεία πελατειακών σχέσεων. Ακόμα και οι «πέτρες» γνωρίζουν σε αυτή τη χώρα ότι κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ήταν που πρωτοεφάρμοσε τα προγράμματα στέιτζ το 1996, και κυβερνήσεις της Ν.Δ. ήταν που γενίκευσαν την εφαρμογή τους μετά το 2004, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

    «Ας τα ονομάσουν όπως θέλουν. Ας τα προσαρμόσουν όπως θέλουν. Μην στερήσουν, όμως, τη δουλειά από χιλιάδες νέους και νέες που βρήκαν μια ελάχιστη διέξοδο στα αδιέξοδά τους», υπογραμμίζει ο ΛΑ.Ο.Σ.

    [02] Eπισημοποιήθηκαν οι υποψηφιότητες

    Υπό την προεδρία του κ. Δ. Σιούφα, συνεδριάζει από τις 8 μμ η οργανωτική επιτροπή του εκτάκτου συνεδρίου της ΝΔ.

    Με την κατάθεση των πενήντα υπογραφών από τέσσερις υποψηφίους για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ανοίγει και επισήμως η κούρσα για την εκλογή του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ απομένουν πολλές διαδικαστικές λεπτομέρειες, κυρίως όσον αφορά την ημερομηνία εκλογής από την βάση.

    Από τις υπογραφές στήριξης των υποψηφίων που απαιτούνται από το καταστατικό απουσιάζουν ονόματα βουλευτών, κάτι που είχε διατυπωθεί ως πολιτική ευχή από την οργανωτική επιτροπή ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα διχασμού των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

    Ωστόσο, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με τις 50 υπογραφές που κατέθεσαν προσπαθούν να στείλουν μηνύματα ότι έχουν ερείσματα σε όλους τους εκπροσώπους του συνεδρίου που προέρχονται είτε από την κομματική οργάνωση, είτε από την επιχειρηματική δράση, είτε από την Τοπική Αυτοδιοίκηση ή ακόμη είναι πρώην βουλευτές και υπουργοί. Η "ακτινογραφία" των υπογραφών δείχνει ακόμη ότι οι υποψήφιοι επιδίωξαν να δείξουν ότι έχουν ερείσματα στο σύνολο της χώρας.

    Την υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη υπογράφουν μεταξύ άλλων έξι δήμαρχοι, με πρώτο τον δήμαρχο Αθηναίων και πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ Νικήτα Κακλαμάνη, επτά νομάρχες, πέντε πρώην βουλευτές, ανάμεσά τους και ο στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή, Γ. Βαληνάκης, 4 πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ καθώς και πολλά στελέχη από την κομματική οργάνωση, εργατικά κέντρα, τη ΔΑΚΕ κλπ.

    Επίσης την υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη υπογράφουν ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κώστας Μίχαλος και ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοπίδας Καλλίρης αλλά και πρόεδροι άλλων συλλόγων.

    Την υποψηφιότητα του κ. Αβραμόπουλου υπογράφουν μεταξύ άλλων επτά δήμαρχοι, υποψήφιοι νομάρχες και νομαρχιακοί σύμβουλοι, πέντε πρώην βουλευτές και υποψήφιοι βουλευτές, εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ, της περιφερειακής οργάνωσης, πρόεδροι από επιμελητήρια, εργατικά κέντρα και εμπορικών συλλόγων. Ανάμεσά τους είναι η κ. Ευαγγελία Βελέντζα, πρώην μέλος της Εκτελεστικής επιτροπής της ΝΔ, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αθήνας Γιώργος Ξεπαπαδάκος, ο αντιπρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Κωνσταντίνος Παπασπύρου, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Εμμανουήλ Πεπόνης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Γιώργος Σπηλιώπουλος και η πρώην βουλευτής Μάρω Κοντού.

    Την υποψηφιότητα του κ. Σαμαρά υπογράφουν 12 πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές, πέντε υποψήφιοι βουλευτές και ευρωβουλευτές, επτά νομάρχες και δήμαρχοι και πρόεδροι Εμπορικών συλλόγων, μέλη της ΚΕ , εκπρόσωποι από τις κομματικές οργανώσεις και πρόεδροι επιμελητηρίων. Ανάμεσά τους ο πρώην βουλευτής Γιάννης Αβέρωφ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Κώστας Ατζουλάτος, ο δήμαρχος Σερρών Γιάννης Βλάχος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας Παναγής Καρέλας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών Θανάσης Ξινίδης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου Κρήτης Γιώργος Παπαδάκης, ο αναπληρωτής οργανωτικής γραμματείας της ΓΣΕΕ Φίλιππος Ταυρής.

    Αντίθετα, μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι υπογραφές της υποψηφιότητας του κ. Ψωμιάδη.

    Περιοδείες

    Με περιοδείες ξεκίνησαν τη μάχη οι υποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔ.Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος βρέθηκαν σήμερα στην Αρχαία Ολυμπία για την αφή της Ολυμπιακής φλόγας, ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Βανκούβερ και είχαν παράλληλα επαφές με στελέχη του νομού Ηλείας. Ο Αντ.Σαμαράς θα περιοδεύσει το Σάββατο στην Αργολίδα και την Αρκαδία, ενώ την Κυριακή θα περιοδεύσει στη Μεσσηνία και την Δευτέρα στη Λακωνία.

    Διάλογος Ντ. Μπακογιάννη με πολίτες στην Ηλεία

    Με διάλογο με τους πολίτες της Ηλείας εγκαινίασε η Ντόρα Μπακογιάννη τις περιοδείες της σε όλη την Ελλάδα. Η υποψήφια για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε τις τέσσερις δεσμεύσεις της για την παράταξη, για την λειτουργία, τη δομή, για τις θέσεις που εκφράζει και για το μέλλον της όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε. Η κ. Μπακογιάννη δεσμεύτηκε για τον εκσυγχρονισμό του πολιτικού λόγου, την ανανέωση της εικόνας του κόμματός και τη δημιουργία ενός ανοιχτού, δημοκρατικού κόμματος με σύγχρονες δομές που θα ασκεί αξιόπιστη και αποτελεσματική αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ.

    Στόχος της κας Μπακογιάννη, όπως επεσήμανε η ίδια, είναι ανατροπή της σημερινής κατάστασης, χαρακτηρίζοντας πάντως τη διαδρομή δύσκολη. "Χρειάζεται οργάνωση, ομοψυχία, συντονισμός και αγωνιστικότητα. Να διαμορφώσουμε μια νέα, σύγχρονη, πειστική προγραμματική πρόταση. Μια πρόταση που είναι σε συνέπεια με την ιδεολογία μας - τον κοινωνικό φιλελευθερισμό - και την κεντροδεξιά φυσιογνωμία της παράταξής μας. Να αρθρώσουμε έναν σύγχρονο, αξιόπιστο πολιτικό λόγο, ανοιχτό σε νέα ρεύματα σκέψης και σε νέες ιδέες", τόνισε η κ. Μπακογιάννη, η οποία και επεσήμανε πως η επόμενη μέρα πρέπει να είναι μέρα ενότητας για την παράταξη. "Στη δύσκολη ανηφορική πορεία που έχουμε μπροστά μας δεν περισσεύει κανείς, κανείς δεν πρέπει να λείψει" ξεκαθάρισε.

    Δηλώσεις Π. Ψωμιάδη

    Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, κατά τη συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου, αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

    «Καιρός είναι να ακουστεί η φωνή της αυτοδιοίκησης, η φωνή της περιφέρειας», είπε, ενώ αναφερόμενος στη διοικητική μεταρρύθμιση σημείωσε:

    «Προσωπικά, εύχομαι η νέα κυβέρνηση να κάνει τομές και στην τοπική και στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση. Αυτό που δεν έκανε η παράταξη που κυβερνούσε μέχρι πρότινος, να το κάνει η σημερινή. Αυτές είναι μεγάλες τομές, αυτές είναι μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Από κει ξεκινάει η επανίδρυση του κράτους».

    [03] Παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

    Την παραίτηση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγου Βασίλη Τσιατούρα ζήτησε και έλαβε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Αφορμή στάθηκαν τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια και η προσαγωγή ατόμων από πολιτικούς χώρους, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα αργότερα με εντολή του κ. Χρυσοχοΐδη, καθώς σε βάρος τους δεν υπήρχε κανένα στοιχείο.

    Ο κ. Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις του με αφορμή τα συγκεκριμένα γεγονότα είπε ότι οι λογικές σερίφη και ράμπο οφείλονται σε υπερβάλλοντα ζήλο, ο οποίος δεν είναι καλός οδηγός για την Αστυνομία.

    "Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη από όσους προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και το ξανακάνω δημοσίως", είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης και εξήγγειλε ως άμεση προτεραιότητα την ίδρυση ειδικού γραφείου διερεύνησης καταγγελιών αστυνομικής αυθαιρεσίας και, δεύτερον, νέου σύγχρονου αυστηρού και αποτελεσματικού πειθαρχικού κώδικα στην Αστυνομία.

    "Θέλω -τόνισε- να είμαι σαφής. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν είναι ευφημισμός. Ενδεχομένως να γίνουν λάθη. Ενδεχομένως κάποιοι να δείξουν υπερβάλλοντα ζήλο. Άλλοι, ίσως να θέλουν να ονειρεύονται αντάρτικα πόλεων και εξεγέρσεις. Όμως, σκοπός μας είναι μία ανοιχτή πόλη, όπου δεν θα έχουν θέση αστυνομικές αυθαιρεσίες, ούτε θα υπάρχουν άβατα για τους πολίτες. Ο δρόμος είναι ανηφορικός. Απέναντί μας βρίσκονται αυτοί που χάνουν το ελεύθερο να πλιατσικολογούν και να βανδαλίζουν ανενόχλητοι το κέντρο. Οι πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία επικροτούν την προσπάθειά μας".

    Αναφερόμενος στη συμπεριφορά της Αστυνομίας είπε ότι "δεν θέλουμε ένα αστυνομοκρατούμενο κέντρο. Δεν πιστεύουμε ότι η καταστολή είναι τρόπος για να εξασφαλίζουμε κοινωνική ειρήνη και ποιότητα ζωής των κατοίκων. Εδώ και δέκα μέρες στα Εξάρχεια και στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας είναι παρούσα η Ελληνική Αστυνομία. Βάζουμε τέλος στα γκέτο και τα ``άβατα``. Επαναφέρουμε τη νομιμότητα και το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών. Το μήνυμά μας με πράξεις και όχι δηλώσεις είναι σαφές. Δέχομαι τη φωνή, την οργή των πολιτών για ασφαλείς ανθρώπινες γειτονιές. Δεν δέχομαι ιδεολογήματα που θα καλύπτουν την ανομία και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των Αθηναίων".

    Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν κρίσεις για να επιλεγεί ο νέος αρχηγός στην Ελληνική Αστυνομία.

    [04] "Αστυνομική αυθαιρεσία"

    "Ακραίο περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας και βίας", χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τη σύλληψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφων, οι οποίοι ήταν χθες βράδυ στην παρουσίαση βιβλίου του Χριστόφορου Κασδαγλή στα Εξάρχεια.

    Ο Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ζήτησε ο έλεγχος της αστυνομίας να γίνεται από Διακομματική Επιτροπή της Βουλής, να γίνει ο εκδημοκρατισμός των Σωμάτων Ασφαλείας, με στόχο να προστατεύουν τους πολίτες και να μην έχουν κατασταλτικό, όπως είπε, ρόλο και ζήτησε την κατάργηση του νόμου για την ποινικοποίηση της κουκούλας.

    Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει μετατρέψει τα Εξάρχεια σε "λωρίδα της Γάζας" και κατήγγειλε ότι γίνεται προσπάθεια στοχοποίησης συγκεκριμένου πολιτικού φόρουμ και των ανθρώπων που σκέφτονται, επισημαίνοντας ότι κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό για το συμβάν.

    Σημείωσε ότι περιστατικά σαν το χθεσινοβραδυνό, είναι συνηθισμένα στα Εξάρχεια το τελευταίο δεκαήμερο και ζήτησε οι αστυνομικοί να μην προχωρούν σε συλλήψεις χωρίς στοιχεία και να μην συλλαμβάνουν όσους διαμαρτύρονται για άδικες συλλήψεις ανηλίκων, επισημαίνοντας ότι κρούσματα βίας υπάρχουν, αλλά δεν οριοθετούνται σε μια περιοχή και αναφέρθηκε στα πρόσφατα επεισόδια στο Παγκράτι.

    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας χαρακτήρισε επικίνδυνη έως αδιέξοδη την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, λέγοντας ότι προσβάλλει τα δικαιώματα, τις ελευθερίες και την αξιοπρέπεια των πολιτών.

    Είπε ότι η χθεσινοβραδυνή "επιχείρηση" έγινε με συγκεκριμένη διαταγή και όχι εν θερμώ, ενώ τόνισε ότι τόσο οι αστυνομικοί διευθυντές και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός, λέγοντας ότι οι αστυνομικοί ενήργησαν από υπερβάλλοντα ζήλο.

    Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός περιέγραψε το περιστατικό και είπε, ότι "η γλυκανάλατη εικόνα της κυβέρνησης στα ΜΜΕ δεν θα περάσει άλλο, όταν αστυνομοκρατείται το κέντρο της Αθήνας".

    Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν δύο από τους τρεις συλληφθέντες, ο Στέλιος Ελληνιάδης δημοσιογράφος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ο δημοσιογράφος Κώστας Δαματόπουλος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην προσωπική τους εμπειρία, ενώ απουσίαζε ο επίσης συλληφθείς χθες το βράδυ, συγγραφέας Δημήτρης Παπαχρήστος.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 22 October 2009 - 18:30:26 UTC