Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-10-22

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Eπισημοποιούνται οι υποψηφιότητες
  • [02] Συνάντηση Π. Μπεγλίτη - Α. Σαπίρο
  • [03] Εξόφληση χρεών νοσοκομείων
  • [04] Τελετή Αφής στην Ολυμπία
  • [05] Στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ

  • [01] Eπισημοποιούνται οι υποψηφιότητες

    Υπό την προεδρία του κ. Δ. Σιούφα, συνεδριάζει στις 8 μμ η οργανωτική επιτροπή του εκτάκτου συνεδρίου της ΝΔ.

    Με την κατάθεση των 50 υπογραφών που απαιτούνται επισημοποιούνται σήμερα οι υποψηφιότητες για την ηγεσία της ΝΔ.

    Μάλιστα μετά από μία άτυπη πολιτική συμφωνία των υποψηφίων, μεταξύ αυτών που υπογράφουν δεν είναι βουλευτές και ευρωβουλευτές, έτσι ώστε να μην υπάρξει διάσπαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

    Το απόγευμα η κα Ντόρα Μπακογιάννη κατέθεσε τη λίστα με τις 50 υπογραφές στελεχών και ψηφοφόρων του Συνεδρίου που την υποστηρίζουν για την ηγεσία της ΝΔ.

    Πρώτος υπογράφει ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης ενώ, μεταξύ αυτών που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα της κας Μπακογιάννη είναι οι τέως βουλευτές Γ. Βαληνάκης, Θ. Κασσίμης, Ι. Τζαμτζής, Παπαδημάτος και Λυκουρέζος.

    Στήριξη στην κα Μπακογιάννη δηλώνουν και οι δήμαρχοι Λαρισαίων, Αιγάλεω, Ηγουμενίτσας, Χαιδαρίου και Λαγκαδά και οι νομάρχες Ευρυτανίας, Δράμας, Κορινθίας, Χανίων, Λέσβου, Ξάνθης και Φθιώτιδας, πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωσταντίνος Μίχαλος, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Δημήτρης Βαγιωνάς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων από όλη τη χώρα.

    Η κα Μπακογιάννη το βράδυ θα συναντηθεί με νέους και νέες της Νεας Δημοκρατίας στο Ζάππειο.

    Περιοδείες

    Με περιοδείες ξεκίνησαν τη μάχη οι υποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔ.Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος βρέθηκαν σήμερα στην Αρχαία Ολυμπία για την αφή της Ολυμπιακής φλόγας, ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Βανκούβερ και είχαν παράλληλα επαφές με στελέχη του νομού Ηλείας. Ο Αντώνης Σαμαράς προγραμματίζει εντός του Σαββατοκύριακου να περιοδεύσει στη Βόρεια Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα.

    Διάλογος Ντ. Μπακογιάννη με πολίτες στην Ηλεία

    Με διάλογο με τους πολίτες της Ηλείας εγκαινίασε η Ντόρα Μπακογιάννη τις περιοδείες της σε όλη την Ελλάδα. Η υποψήφια για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε τις τέσσερις δεσμεύσεις της για την παράταξη, για την λειτουργία, τη δομή, για τις θέσεις που εκφράζει και για το μέλλον της όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε. Η κ. Μπακογιάννη δεσμεύτηκε για τον εκσυγχρονισμό του πολιτικού λόγου, την ανανέωση της εικόνας του κόμματός και τη δημιουργία ενός ανοιχτού, δημοκρατικού κόμματος με σύγχρονες δομές που θα ασκεί αξιόπιστη και αποτελεσματική αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ.

    Στόχος της κας Μπακογιάννη, όπως επεσήμανε η ίδια, είναι ανατροπή της σημερινής κατάστασης, χαρακτηρίζοντας πάντως τη διαδρομή δύσκολη. "Χρειάζεται οργάνωση, ομοψυχία, συντονισμός και αγωνιστικότητα. Να διαμορφώσουμε μια νέα, σύγχρονη, πειστική προγραμματική πρόταση. Μια πρόταση που είναι σε συνέπεια με την ιδεολογία μας - τον κοινωνικό φιλελευθερισμό - και την κεντροδεξιά φυσιογνωμία της παράταξής μας. Να αρθρώσουμε έναν σύγχρονο, αξιόπιστο πολιτικό λόγο, ανοιχτό σε νέα ρεύματα σκέψης και σε νέες ιδέες", τόνισε η κ. Μπακογιάννη, η οποία και επεσήμανε πως η επόμενη μέρα πρέπει να είναι μέρα ενότητας για την παράταξη. "Στη δύσκολη ανηφορική πορεία που έχουμε μπροστά μας δεν περισσεύει κανείς, κανείς δεν πρέπει να λείψει" ξεκαθάρισε.

    Δηλώσεις Π. Ψωμιάδη

    Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, κατά τη συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου, αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

    «Καιρός είναι να ακουστεί η φωνή της αυτοδιοίκησης, η φωνή της περιφέρειας», είπε, ενώ αναφερόμενος στη διοικητική μεταρρύθμιση σημείωσε:

    «Προσωπικά, εύχομαι η νέα κυβέρνηση να κάνει τομές και στην τοπική και στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση. Αυτό που δεν έκανε η παράταξη που κυβερνούσε μέχρι πρότινος, να το κάνει η σημερινή. Αυτές είναι μεγάλες τομές, αυτές είναι μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Από κει ξεκινάει η επανίδρυση του κράτους».

    [02] Συνάντηση Π. Μπεγλίτη - Α. Σαπίρο

    Η τρομοκρατία, η καταπολέμηση της πειρατείας, η κατάσταση στο Αφγανιστάν, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ήταν μεταξύ άλλων τα θέματα που συζήτησαν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο αναπληρωτής υπουργός Πάνος Μπεγλίτης με το βοηθό υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδιο για πολιτικο-στρατιωτικές υποθέσεις Άντριου Σαπίρο.

    Η συνάντηση διήρκεσε 45 λεπτά και σε αυτή συμμετείχαν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος και ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Σπέκχαρντ.

    Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις.

    [03] Εξόφληση χρεών νοσοκομείων

    Η εξόφληση των χρεών των νοσοκομείων που αγγίζουν τα 6,2 δισ. ευρώ είναι προτεραιότητα του υπουργείου Υγείας, το οποίο προωθεί ρύθμιση σύμφωνα με την οποία θα έχει αποπληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου το μεγαλύτερο μέρος των χρεών προς τους οφειλέτες, ενώ όπως έγινε σήμερα γνωστό από τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τα χρέη αυτά θα συμπεριληφθούν στον προϋπολογισμό του κράτους.

    Η νέα υπουργός Υγείας, αναφερόμενη στην εικόνα της υγείας όπως την παρέλαβε η νέα κυβέρνηση και ύστερα από την ενημέρωση μετά την ορκωμοσία της, τη χαρακτήρισε "μαύρη" όχι μόνο όσον αφορά τα οικονομικά, αλλά στο σύνολό της.

    Στην πρώτη συνάντηση που είχε η κ. Ξενογιαννακοπούλου με τους δημοσιογράφους, παρούσα ήταν και η υφυπουργός Υγείας Φώφη Γεννηματά, η οποία τόνισε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη για όσα συμβαίνουν σήμερα στο χώρο της υγείας και πρόσθεσε ότι η νέα ηγεσία είναι αποφασισμένη να συγκρουστεί με οποιαδήποτε συμφέροντα για το όφελος του πολίτη.

    Ανάμεσα στα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τη νέα υπουργό Υγείας και αφορούν κυρίως τα οικονομικά της Υγείας, είναι και η σύσταση κοινής επιτροπής των υπουργείων Υγείας και Οικονομίας με στόχο τη ρύθμιση των χρεών σε συνδυασμό με την αλλαγή του συστήματος των προμηθειών, η οποία όπως έγινε γνωστό, θα προχωρήσει.

    Η κ. Ξενογιαννακοπούλου τόνισε για μία ακόμα φορά με έμφαση ότι θα επαναφέρει τη λίστα φαρμάκων με σκοπό να εξορθολογιστούν οι δαπάνες στο χώρο της Υγείας. Ανέφερε ότι η λίστα που θα ισχύσει, θα καταρτιστεί με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, κάτι που το υπουργείο Υγείας ελπίζει ότι θα συμβάλει σημαντικά στον περιορισμό της φαρμακευτικής δαπάνης και κυρίως αυτής που αφορά τα νοσοκομειακά φάρμακα.

    Τόσο η υπουργός όσο και η υφυπουργός Υγείας έχουν καταγράψει ελλείψεις σε όλα τα νοσοκομεία. Η κ. Ξενογιαννακοπούλου δεσμεύτηκε ότι έως το 2010 θα έχουν προσληφθεί τουλάχιστον 3.000 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, ενώ ήδη σχεδιάζει τον εξορθολογισμό στα διοικητικά συμβούλια των νοσοκομείων, οι θέσεις των οποίων θα πληρωθούν μέσα από αξιοκρατικές διαδικασίες, όπως είπε.

    Σε ερώτηση που αφορούσε τις επιτροπές του υπουργείου Υγείας η υπουργός επανέλαβε ότι ήδη έχει ζητήσει την παραίτηση όλων των επιτροπών και ανέφερε ότι στο εξής θα λειτουργήσουν μόνο όσες είναι απαραίτητες.

    Σχετικά με το ζήτημα του καπνίσματος και τα παράπονα πολλών πολιτών ότι το νέο μέτρο δεν εφαρμόζεται, η νέα υπουργός Υγείας χαρακτήρισε αντιφατικό το ρυθμιστικό πλαίσιο για την απαγόρευση του καπνίσματος, καθώς είπε ότι δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί.

    Όσον αφορά το τι θα γίνει με το μέτρο στο εξής, ανέφερε ότι αυτό επανεξετάζεται με στόχο να είναι πραγματικά αποτελεσματικό.

    [04] Τελετή Αφής στην Ολυμπία

    Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αρχαία Ολυμπία η τελετή Αφης της Ολυμπιακής Φλόγας, ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2010 που θα διεξαχθούν στο Βανκούβερ του Καναδά. Παρόντες στην τελετή, μεταξύ άλλων, ήταν ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, ο εκτελεστικός διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής "Βανκούβερ 2010", Τζον Φούρλονγκ, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε η υφυπουργός Πολιτισμού, Αντζελα Γκερέκου, και την αξιωματική αντιπολίτευση η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη.

    Ο Πρόεδρος της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ, στην ομιλία του επισήμανε: «Η μεγαλύτερη εθνική Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία στην Ιστορία θα καλλιεργήσει πνεύμα συμμετοχής σε μία παγκόσμια κοινότητα. Θα συνενώσει όλους εμάς ως πολίτες του κόσμου, συνδεδεμένους με τις Ολυμπιακές αξίες της αριστείας, της φιλίας και του σεβασμού. Θα εμπνεύσει νέες ελπίδες, νέα όνειρα, ιδιαίτερα ανάμεσα στη νέα γενιά που συμμετέχει στους Αγώνες. Θα καλέσει τους Καναδούς και τους επισκέπτες απ΄ όλο τον κόσμο να συγκεντρωθούν και να γιορτάσουν τους Αγώνες με ζεστή καρδιά. Θα είναι άλλο ένα δείγμα για το πώς οι Αγώνες του Βανκούβερ θα κάνουν τη διαφορά, διαδίδοντας τις Ολυμπιακές Αξίες στα πέρατα του κόσμου».

    Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, τόνισε στον χαιρετισμό του: «Έχουν περάσει ήδη 45 χρόνια από την πρώτη φορά που άναψε το Ιερό Φως για τη διοργάνωση Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά το δέος που νιώθουμε όλοι μας, παραμένει μοναδικό. Όπως μοναδική είναι η ιστορική σημασία αυτού του τόπου, αλλά και τα μηνύματα που αναδεικνύει η τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. Η Ολυμπία, εδώ και χιλιάδες χρόνια, αποτελούσε κέντρο Αθλητισμού και Πολιτισμού, τόπο λατρείας και ειρηνικό σημείο αναφοράς του τότε γνωστού κόσμου. Εδώ ακριβώς που πατάμε σήμερα, γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Σε ένα τοπίο ήμερο και ειρηνικό, από τα πιο όμορφα της Ελλάδας. Εδώ, λες και η ίδια η φύση καλεί τους ανθρώπους σε ειρηνική συνάθροιση για την καλλιέργεια του αθλητικού ιδανικού, την ευγενή άμιλλα.

    Η Ολυμπιακή Φλόγα σύντομα θα φτάσει και στο Βανκούβερ, την Ολυμπιακή πόλη που θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2010. Και μεταφέρεται εκεί, για να διαδώσει το μεγάλο όραμα για ειρήνη και συναδέλφωση των λαών. Η Ολυμπιακή Φλόγα είναι, άλλωστε, το ίδιο το σύμβολο της ειρήνης, της Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Ας μην ξεχνάμε ότι στην αρχαιότητα, οι πόλεμοι μεταξύ των πόλεων, σταματούσαν προσωρινά κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Όσοι θα έχουν την τύχη να νιώσουν το μεγαλείο της μεταφοράς του Ολυμπιακού Φωτός, μαζί με αυτούς που θα παρακολουθήσουν από κοντά την Λαμπαδηδρομία, δεν πρέπει μόνο να εμπνευστούν από τις διαχρονικές αξίες, αλλά και να κρατήσουν χώρο στην καρδιά τους για τη ζέστη και τη λάμψη της ιερής φλόγας, ώστε να αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές των Ολυμπιακών Ιδεωδών».

    Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκτελεστικός διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής «Βανκούβερ 2010», Τζον Φούρλονγκ, λέγοντας: «Ο Καναδάς είναι μία χώρα φιλόξενη, με ζεστή καρδιά. Είναι τιμή για μας που μας δόθηκε το δικαίωμα να μεταφέρουμε τη Φλόγα. Ως τις 12 Φεβρουαρίου θα έχει επισκεφθεί 1.030 καναδικές κοινότητες, θα έχει δεχθεί την ευλογία σε 119 τελετές από Αβορίγινες, θα έχει αγγίξει τρεις ωκεανούς και θα έχει κρατηθεί ψηλά από ένα αμάλγαμα του καναδικού λαού, που θα αντιπροσωπεύει όλες τις ηλικίες, τους πολιτισμούς, τα θρησκεύματα και τις γλώσσες. Καθώς θα προχωράμε θα γιορτάζουμε την ελευθερία να είμαστε υπέροχοι, την ελευθερία να χρησιμοποιούμε τη φαντασία μας και να εξερευνούμε, καθώς και την ελευθερία να εξετάζουμε καινοτόμες ιδέες. Αυτή είναι η δύναμη της Φλόγας και του Αθλητισμού. Ευχαριστούμε τον ελληνικό λαό. Είναι χαρά μας να είμαστε εδώ και ναι γιορτάζουμε αυτή την εξαιρετική περίσταση μαζί σας».

    O πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, Σπύρος Ζαννιάς ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και χαρά που η Ολυμπιακή Φλόγα θα ταξιδέψει στο όμορφο Βανκούβερ, τη μοναδική πόλη κοντά σε θάλασσα, που διοργανώνει Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα σύγχρονα κτίρια, προσαρμοσμένα στο περιβάλλον και στο παραδοσιακό χαρακτήρα της γειτονιάς του Γκαστόουν, θα φιλοξενήσουν τη νεολαία όλου του κόσμου, ζευγαρώνοντας την αγάπη για τον Αθλητισμό με την απαίτηση για Παγκόσμια Ειρήνη».

    [05] Στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ

    Με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής, συνεχίζεται σήμερα η φάση των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ και το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετούς σημαντικούς αγώνες.

    Στον 6ο όμιλο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Στουρμ Γκρατς, με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τον φέρει σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Καβάλα και καλούνται να ξεπεράσουν το «σοκ» από την πρώτη απώλεια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο Χενκ Τεν Κάτε επαναλαμβάνει την πλήρη στήριξη στους παίκτες και αναμένεται να βασισθεί για ακόμη μία φορά στην εμπειρία των ποδοσφαιριστών του, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει σε τέτοιους αγώνες το «ειδικό βάρος» που έχει ο Παναθηναϊκός σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Από την πλευρά τους, οι Αυστριακοί που πάντα παίζουν ανοικτό και επιθετικό ποδόσφαιρο, θα παραταχθούν στο ΟΑΚΑ για τους τρεις βαθμούς, αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα μείνουν μακριά από την πρόκριση. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Γαλατασαράι, φιλοξενεί την Ντιναμό Βουκουρεστίου, με τους Τούρκους να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

    Παράλληλα, στο πλαίσιο του 9ου ομίλου, η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Λευκορωσία από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Η «Ενωση» θέλει θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μην πάει «στράφι» η νίκη επί της Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ, ωστόσο το έργο της δεν είναι εύκολο, αφού οι Λευκορώσοι είναι κυρίως ομάδα έδρας. Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Μπενφίκα θα υποδεχθεί την Εβερτον, με τους «αετούς της Λισαβόνας» να θέλουν τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να παραμείνουν «ζωντανοί» για την πρόκριση. Από την πλευρά τους, οι Αγγλοι, θα παίξουν για δύο αποτελέσματα, έτσι ώστε να παραμείνουν το φαβορί για ένα «εισιτήριο» που οδηγεί στην επόμενη φάση.

    Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Αγιαξ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Λιλ-Τζένοα, Σέλτικ-Αμβούργο, Χάποελ Τελ Αβίβ-Ραπίντ Βιένης, Φούλαμ-Ρόμα, Λάτσιο-Βιγιαρεάλ, Στεάουα Βουκουρεστίου-Φενερμπαχτσέ, και Μπιλμπάο-Νασιονάλ.

    Το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες, έχουν ως εξής:

    --1ος ΟΜΙΛΟΣ--

    Τιμισοάρα - Αντερλεχτ

    Αγιαξ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ν-Ι-Η Τερμ Β

    Αντερλεχτ 1-1-0 3-1 4

    Ντιναμό Ζαγκρεμπ 1-0-1 3-2 3

    Αγιαξ 0-2-0 1-1 2

    Τιμισοάρα 0-1-1 0-3 1

    --2ος ΟΜΙΛΟΣ--

    Βαλένθια - Σλάβια Πράγας

    Λιλ - Τζένοα

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ν-Ι-Η Τερμ Β

    Λιλ 1-1-0 6-2 4

    Βαλένθια 1-1-0 4-3 4

    Τζένοα 1-0-1 4-3 3

    Σλάβια Πράγας 0-0-2 1-7 0

    --3ος ΟΜΙΛΟΣ--

    Σέλτικ - Αμβούργο

    Χαποέλ Τελ Αβίβ - Ραπίντ Βιένης

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ν-Ι-Η Τερμ Β

    Ραπίντ Βιένης 1-1-0 4-1 4

    Αμβούργο 1-0-1 4-5 3

    Χαποέλ Τελ Αβίβ 1-0-1 4-5 3

    Σέλτικ 0-1-1 2-3 1

    --4ος ΟΜΙΛΟΣ--

    Βέντσπιλς - Σπόρτινγκ Λισ.

    Χέρτα Βερολίνου - Χέρενφεν

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ν-Ι-Η Τερμ Β

    Σπόρτινγκ Λισ. 2-0-0 4-2 6

    Βέντσπιλς 0-2-0 1-1 2

    Χέρτα Βερολίνου 0-1-1 1-2 1

    Χέρενφεν 0-1-1 2-3 1

    --5ος ΟΜΙΛΟΣ--

    Φούλαμ - Ρόμα

    ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Βασιλεία

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ν-Ι-Η Τερμ Β

    Φούλαμ 1-1-0 2-1 4

    Βασιλεία 1-0-1 2-1 3

    Ρόμα 1-0-1 2-2 3

    ΤΣΣΚΑ Σόφιας 0-1-1 1-3 1

    --6ος ΟΜΙΛΟΣ--

    Παναθηναϊκός-Στουρμ Γκρατς

    Γαλατασαράι-Ντιναμό Βουκ.

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ν-Ι-Η Τερμ Β

    Γαλατασαράι 1-1-0 4-2 4

    Παναθηναϊκός 1-0-1 2-3 3

    Ντιναμό Βουκ. 1-0-1 1-1 3

    Στουρμ Γκρατς 0-1-1 1-2 1

    --7ος ΟΜΙΛΟΣ--

    Σάλτσμπουργκ - Λέφσκι Σόφιας

    Λάτσιο - Βιγιαρεάλ

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ν-Ι-Η Τερμ Β.

    Σάλτσμπουργκ 2-0-0 4-1 6

    Βιγιαρεάλ 1-0-1 1-2 3

    Λάτσιο 1-0-1 5-2 3

    Λέφσκι Σόφιας 0-0-2 0-5 0

    --8ος ΟΜΙΛΟΣ--

    Σέριφ - Τβέντε

    Στεάουα Βουκ. - Φενέρμπαχτσε

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ν-Ι-Η Τερμ Β.

    Τβέντε 1-1-0 2-1 4

    Φενέρμπαχτσε 1-0-1 2-2 3

    Στεάουα Βουκ. 0-2-0 0-0 2

    Σερίφ 0-1-1 0-1 1

    --9ος ΟΜΙΛΟΣ--

    ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - ΑΕΚ

    Μπενφίκα - Εβερτον

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ν-Ι-Η Τερμ Β.

    Εβερτον 2-0-0 6-1 6

    ΑΕΚ 1-0-1 1-4 3

    Μπενφίκα 1-0-1 2-1 3

    ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 0-0-2 1-4 0

    --10ος ΟΜΙΛΟΣ--

    Σαχτάρ Ντόνετσκ - Τουλούζ

    Μπριζ - Παρτιζάν

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ν-Ι-Η Τερμ Β.

    Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-0-0 8-2 6

    Τουλούζ 1-1-0 5-4 4

    Μπριζ 0-1-1 3-6 1

    Παρτιζάν 0-0-2 3-7 0

    --11ος ΟΜΙΛΟΣ--

    Αϊντχόφεν - Κοπεγχάγη

    Σπάρτα Πράγας - Κλουζ

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ν-Ι-Η Τερμ Β.

    Αϊντχόφεν 1-1-0 3-2 4

    Κλουζ 1-0-1 2-1 3

    Κοπεγχάγη 1-0-1 1-2 3

    Σπάρτα Πράγας 0-1-1 2-3 1

    --12ος ΟΜΙΛΟΣ--

    Αούστρια Βιένης - Βέρντερ Βρέμης

    Αθλέτικ Μπιλμπάο - Νασιονάλ

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ν-Ι-Η Τερμ Β.

    Βέρντερ Βρέμης 2-0-0 6-3 6

    Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0-1 4-3 3

    Νασιονάλ 0-1-1 3-4 1

    Αούστρια Βιένης 0-1-1 1-4 1


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 22 October 2009 - 16:30:29 UTC