Browse through our Interesting Nodes for Greek Maritime Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-03-12

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ενισχύεται η Δικαιοσύνη
  • [02] «Σταθμός το Συνέδριο στην πορεία του ΠΑΣΟΚ»
  • [03] "Το νομοσχέδιο δεν διορθώνεται"

  • [01] Ενισχύεται η Δικαιοσύνη

    Τέσσερα νομοσχέδια του Υπουργείου Δικαιοσύνης ενέκρινε ομόφωνα η Κυβερνητική Επιτροπή που συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σωτήρης Χατζηγάκης αναφέρθηκε στα τέσσερα νομοσχέδια που εγκρίθηκαν από την Κυβερνητική Επιτροπή.

    Το πρώτο, είπε, αφορά την επιτάχυνση της διοικητικής δίκης και περιλαμβάνει 79 άρθρα. Πρόκειται, όπως είπε, με αυτό το νομοσχέδιο να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, να θωρακιστεί οικονομικά το Υπουργείο Δικαιοσύνης και γενικότερα η Δικαιοσύνη.

    Όπως είπε ο κ. Χατζηγάκης, προβλέπεται ένα μεγάλο πρόγραμμα οικοδόμησης νέων φυλακών, με βελτιωμένες συνθήκες ασφαλείας και διαβίωσης.

    Το δεύτερο νομοσχέδιο αφορά τη διαφθορά.

    Θωρακίζεται ο πολιτικός κόσμος, αφού το νομοσχέδιο περιλαμβάνει προβλέψεις για τον πολιτικό κόσμο και τους δημάρχους και τους νομάρχες, είπε ο κ. Χατζηγάκης. Οι πολιτικοί δεν φοβούνται τίποτα, είπε και πρόσθεσε ότι δεν φοβούνται να ρυθμίσουν τα ζητήματα, έτσι ώστε να είναι ανοιχτοί σε κρίσεις και κριτική.

    Το τρίτο νομοσχέδιο αφορά στο απόρρητο των επικοινωνιών και ο κ. Χατζηγάκης παρέπεμψε σε περιστατικά όπου -όπως είπε- παραβιάστηκε το απόρρητο. Πρόσθεσε ότι οι διατάξεις του νομοσχεδίου θωρακίζουν το απόρρητο και διασφαλίζουν το ιδιωτικότητα. Αντιμετωπίζονται απορρήτα του ιδιωτικού βίου και προστασίας προσωπικών δεδομένων.

    Το τέταρτο νομοσχέδιο αφορά τη Eurojustice και προβλέπει τη συνεργασία με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος.

    Ο κ. Χατζηγάκης ρωτήθηκε για τις απεργίες και κλήθηκε να απαντήσει εάν τάσσεται υπέρ της πολιτικής επιστράτευσης των απεργών. Είμαι υπέρ της τήρησης των νόμων, αλλά και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του κοινωνικού συνόλου, είπε ο κ. Χατζηγάκης και πρόσθεσε η κυβέρνηση προχωρά αφουγκραζόμενη την κοινή γνώμη και το κοινωνικό συμφέρον και νομίζω ότι προχωρά σωστά.

    Τέλος, αναφερόμενος στο έργο του εισαγγελέα Γ. Σανιδά και στην κριτική που του ασκείται, ο κ.Χατζηγάκης είπε ότι ο ειαγγελέας του Αρείου Πάγου κάνει το καθήκον του, είναι έγκριτος νομικός και το έργο του είναι σαφές και ευκρινές και μιλάει μόνο του. Δεν έχει ανάγκη άλλης υποστήριξης, είπε.

    Τα νομοσχέδια θα παρουσιαστούν αναλυτικά από τον υπουργό Δικαιοσύνης, αύριο σε συνέντευξη Τύπου.

    Συνεδρίαση ΚΥΣΕΑ

    Το πρωί, συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, προκειμένου να επιλέξει το νέο αρχηγό του Λιμενικού Σώματος.

    Μετά το πέρας της συνεδρίασης ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιώργος Βουλγαράκης, ανακοίνωσε ότι στη θέση του αρχηγού επελέγη ο πρώτος υπαρχηγός κ. Ρεντζεπέρης Θεόδωρος, ο οποίος όπως είπε, θα ξεκινήσει τη θητεία του στην τελετή που θα γίνει την επόμενη Δευτέρα.

    Ο νυν αρχηγός κ. Σιωνίδης τερματίζει εδώ τη θητεία του και του απονέμεται ο τίτλος του επίτιμου αρχηγού του Λιμενικού, είπε ο κ. Βουλγαράκης.

  • **Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες για συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

    Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα συζητηθεί η πορεία της Συνθήκης της Λισαβόνας, με έμφαση στις κλιματικές αλλαγές και την ενέργεια. Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα ανακοινώσει τις προτάσεις της Επιτροπής για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών.

    [02] «Σταθμός το Συνέδριο στην πορεία του ΠΑΣΟΚ»

    Καθοριστική στιγμή για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα θα είναι το 8ο Συνέδριο του Κινήματος το οποίο αρχίζει αύριο στο κλειστό γυμναστήριο του Ταε κβον ντο, τόνισε ο Γραμματέας του Εθνικού του Συμβουλίου Νίκος Αθανασάκης σε συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσίασε τα χαρακτηριστικά του συνεδρίου, η δε Λούκα Κατσέλη μίλησε για συνέδριο υψηλών προσδοκιών.

    Όπως ανέφερε ο κ. Αθανασάκης, οι συζητήσεις στο συνέδριο θα αφορούν μεν το ΠΑΣΟΚ, αλλά κυρίως τη χώρα,την κοινωνία και τους πολίτες, καθώς η χώρα με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ο κατήφορος στον οποίο η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα πλήττει τους πολλούς, πρόσθεσε ο κ. Αθανασάκης.

    Το συνέδριο, όπως ανέφερε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, θα είναι σταθμός στην πορεία του Κινήματος, ώστε να δημιουργηθεί μια νέα ενότητα και μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία για να οδηγηθεί η χώρα σε μια νέα πορεία και δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι όλοι μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε τη χώρα στη νέα πορεία και με νέα αυτοπεποίθηση να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει.

    Ο επικεφαλής της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου Χρήστος Πολυζωγόπουλος τόνισε ότι μια επίπονη και δύσκολη προσπάθεια ολοκληρώνεται, ενώ αναφέρθηκε και στις πολλές δυσκολίες που έπρεπε να αντιμετωπιστούν στην πορεία προς το συνέδριο, λόγω και των εσωκομματικών τριβών που προηγήθηκαν και τόνισε ότι αυτές οι δυσκολίες το ΠΑΣΟΚ θα τις έχει υπερβεί αμέσως μετά το συνέδριο και θα διαμορφώσει μια νέα δυναμική.

    Οπως ανέφερε ο κ.Πολυζωγόπουλος έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες για να συγκροτηθεί το Κίνημα απο τη βάση μέχρι την κορυφή με ισχυρό κεντρικό ιστό και ισχυρή περιφέρεια.

    Υπάρχουν, πρόσθεσε, οι όροι για μια νέα πολιτική συμφωνία και όλες οι δυνάμεις του Κινήματος με συντονισμό και εξωστρέφεια θα ανταποκριθούν σε αυτά που επιτάσσει η προϊστορία και η προοπτική του Κινήματος.

    Μίλησε, επίσης, για μια νέα πολιτική συμφωνία η οποία θα υποστηριχθεί από όλους, χωρίς προσπάθειες απαξίωσης του Κινήματος και με πλήρη στήριξη του προέδρου.

    Η κα Λούκα Κατσέλη, η οποία είναι αρμόδια για τον διάλογο που θα αναπτυχθεί σε πέντε ενότητες, παράλληλα με τη λειτουργία της Ολομέλειας του Συνεδρίου, μίλησε για επαναπροσδιορισμό της ταυτότητας του Κινήματος στο Συνέδριο, το οποίο, όπως τόνισε, ξεφεύγει από τα όρια μιας στενής κομματικής διαδικασίας. Επίσης ανέφερε ότι στο συνέδριο θα φανούν και οι μεγάλες διαφορές μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αλλά και με τα άλλα κόμματα, ενώ παράλληλα θα δοθεί βήμα για την έκφραση των κοινωνικών κινημάτων.

    Το συνέδριο θα αρχίσει αύριο το απόγευμα με μικρή εισαγωγική παρέμβαση του κ. Ν. Αθανασάκη ενώ θα ακολουθήσει εκλογή προεδρείου και ομιλία του Προέδρου του Κινήματος Γιώργου Παπανδρέου.

    Μετά την ομιλία του κ. Παπανδρέου θα μιλήσει ο συντονιστής της ΚΟΕΣ Χρήστος Πολυζωγόπουλος και θα απευθύνει χαιρετισμό ο γενικός γραμματέας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Λουίς Αγιάλα.

    Θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί των εκπροσώπων των κομμάτων.

    Από τη ΝΔ θα παραστεί ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Λευτέρης Ζαγορίτης, από το ΚΚΕ το μέλος του Πολιτικού Γραφείου Κώστας Παρασκευάς και από το Συνασπισμό ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας.

    Οπως ανέφερε ο κ.Αθανασάκης, πρόσκληση απεστάλη και στον Αλέκο Αλαβάνο ως πρόεδρο της Κοινοβουλευτικης Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος απάντησε -ευχαριστώντας για την πρόσκληση - ότι και τους δύο πολιτικούς σχηματισμούς θα εκπροσωπήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

    Στο συνέδριο δεν έχει προσκληθεί και δεν θα παραστεί εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ.

    Οπως αναφέρθηκε, στις εργασίες του συνεδρίου εχουν κληθεί να παραστούν και να χαιρετήσουν εκπρόσωποι της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος , της Σοσιαλιστικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Σοσιαλιστικής Διεθνούς των γυναικών και αντιπροσωπείες των κυπριακών κομμάτων. Αυτή τη φορά δεν έχουν προσκληθεί ξένες αντιπροσωπείες, ωστόσο,όπως ανέφερε ο κ.Αθανασάκης, έχουν εκδηλώσει πρόθεση να στείλουν αντιπροσωπείες πολλά συγγενή κόμματα.

    Εχουν επίσης προσκληθεί οι πρέσβεις όλων των χωρών που διαθέτουν διπλωματική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά θα παραστεί σε συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αμερικανός πρέσβης, όπως ανέφερε ο κ.Αθανασάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

    Παράλληλα με τη συνεδρίαση της Ολομέλειας του συνεδρίου θα διεξάγεται διάλογος σε πέντε ενότητες, οι οποίες θα αναπτυχθούν σε 25 στρογγυλά τραπέζια.

    Οι ενότητες είναι δημοκρατία - πολιτικό σύστημα, πράσινη ανάπτυξη, αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος, παιδεία, δυνατή Ελλάδα.

    Στο συνέδριο θα πάρουν μέρος περίπου 7.100 σύνεδροι από τους οποίους οι 2.270 μετέχουν ως θεσμικοί εκπρόσωποι και 4.806 εκλεγμένοι σύνεδροι, όπως προβλέπεται από το καταστατικό, σύμφωνα με το οποίο σε κάθε ένα θεσμικό εκπρόσωπο αντιστοιχούν δύο εκλεγμένοι σύνεδροι.

    Οπως ανέφερε ο επικεφαλής της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης Γιώργος Ανωμερίτης έχει καλυφθεί το ποσοστό του 40% για τη συμμετοχή των γυναικών, ενώ δεν χρειάστηκε να ενεργοποιηθεί η ποσόστωση του 15% που είχε προβλεφθεί για τη συμμετοχή της νεολαίας, καθώς το ποσοστό αυτό υπερκαλύφθηκε και έφθασε το 23%.

    Ο κ. Αθανασάκης απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το μεγάλο αριθμό των συνέδρων είπε ότι υπάρχει σχετική παράδοση στο ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι αυτό που έχει σημασία είναι η διαδρομή προς το συνέδριο.

    Ανέφερε, επίσης, απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ότι το ΠΑΣΟΚ κινείται προς την έξοδο από τη δύσκολη περίοδο και σε μία και μόνη αποστολή να φύγει από την εξουσία η κυβέρνηση της ΝΔ και να ανοίξει ο δρόμος για μια άλλη πορεία της χώρας. Και ανέφερε ως παράδειγμα πολιτικής της κυβέρνησης που πλήττει τους πολλούς, τον διπλασιασμό της άμεσης φορολογίας για τη μέση ελληνική οικογένεια στο διάστημα που κυβερνά η ΝΔ.

    Τόνισε επίσης ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η νίκη στις εκλογές όποτε και αν γίνουν, ενώ για τη σημερινή συνάντηση του κ. Γ. Παπανδρέου με τον Αλέξη Τσίπρα - κατά τη διάρκεια της απεργιακής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα - ανέφερε ότι μπορούμε να συναντιόμαστε στο πεδίο των αγώνων και να έχουμε κοινές δράσεις, με ό,τι αυτό σημαίνει.

    Απαντώντας σε ερώτηση για τον συμβολισμό της παρουσίας του κ. Παπανδρέου στην απεργιακή συγκέντρωση, ο κ. Αθανασάκης τόνισε ότι ο κ. Παπανδρέου θα παρίσταται σε τέτοιες εκδηλώσεις, όποτε κρίνει ότι το Κίνημα πρέπει να εκπροσωπηθεί από τον ίδιο. Και υπογράμμισε ότι σήμερα υπάρχει μια πολύ ιδιαίτερη κατάσταση, καθώς οι πάντες σχεδόν βρίσκονται σε κινητοποίηση, είτε ετοιμάζονται να κινητοποιηθούν, αποδίδοντας τις κινητοποιήσεις στην κυβερνητική πολιτική. Πρόσθεσε ότι κάθε τί που η κυβέρνηση βαφτίζει μεταρρύθμιση πλήττει τους πολλούς και οφελεί τους λίγους, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στα σχέδιά της είναι η αποδυνάμωση του ασφαλιστικού συστήματος κι η ενίσχυση της ιδιωτικής ασφάλισης.

    Ζήτησε η κυβέρνηση να λάβει σοβαρά υπόψη της τις κινητοποιήσεις και να πάρει πίσω το νομοσχέδιο για το ασφαλστικό.

    Το ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε, θα είναι κοντά στους εργαζόμενους που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους, καθώς αποστολή του είναι να υπερασπίζεται τα δικαιώματα του λαού.

    [03] "Το νομοσχέδιο δεν διορθώνεται"

    Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που έφερε για συζήτηση η κυβέρνηση δεν διορθώνεται αλλά καταγγέλλεται και καταψηφίζεται, δήλωσε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα της ΕΣΗΕΜ-Θ και υπογράμμισε πως αν περάσει στη Βουλή τότε, θα πρέπει από την επομένη να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ανατροπής του.

    Η κα Παπαρήγα κάλεσε τους εργαζόμενους να αγωνιστούν όλοι μαζί χωρίς καμία διάκριση και όχι ο κάθε κλάδος για το δικό του ταμείο.

    Σε ό,τι αφορά την απεργία της ΔΕΗ είπε ότι το ΚΚΕ στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων, αλλά υπάρχουν σοβαρές ευθύνες για το ταμείο της ΔΕΗ που διαμορφώθηκε με νομοσχέδιο το οποίο ψήφισαν στη βουλή η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο Συνασπισμός.

    Η κα Παπαρήγα τόνισε ότι το ΚΚΕ θα μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας απέναντι στους εργαζόμενους, είτε αυτή είναι δυσάρεστη είτε είναι ευχάριστη και σημείωσε ότι ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει διαψευστεί το ΚΚΕ ακόμα και στις προβλέψεις που έχει κάνει.

    Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να γίνει επίταξη των απεργών η γγ του ΚΚΕ κατήγγειλε μια τέτοια ενέργεια.

    Αναφερόμενη στις πολιτικές εξελίξεις η κα Παπαρήγα είπε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι τα λαϊκά στρώματα έχουν την τάση να αποσκιρτήσουν από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και το ότι κερδίζει έδαφος η πεποίθηση ότι δεν έχουν να περιμένουν τίποτε από την εναλλαγή των δύο μεγάλων κομμάτων στην εξουσία.

    Ταυτόχρονα όμως κάλεσε τους εργαζόμενους να προσέχουν αυτό που έρχεται από τη γωνία, όπως είπε χαρακτηριστικά, γιατί και εκεί μπορεί να επιφυλάσσονται εκπλήξεις.

    Παρατήρησε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες για αλλαγή του σκηνικού όμως αλλαγή του σκηνικού σημαίνει σκηνοθεσία με το ίδιο έργο και τα σενάρια που υπάρχουν, όπως υπογράμμισε, είναι ή μια κυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ, ή ως εφεδρεία κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.

    Η γγ του ΚΚΕ κάλεσε τους εργαζόμενους να μην παραπλανηθούν από υποκατάστατα λύσεων. Δεν χρειάζεται τόνισε, ούτε υποκατάστατο της ΝΔ ούτε υποκατάστατα του ΠΑΣΟΚ.

    Η κα Παπαρήγα είπε επίσης ότι το ΚΚΕ είναι κερδισμένο από τις δημοσκοπήσεις και δεν βλέπει την πολιτική ως ποδοσφαιρικό αγώνα στον οποίο μπορεί να κερδίσει το αουτσάιντερ. Παρατήρησε ακόμα πως ανατροπή του πολιτικού σκηνικού δεν γίνεται με χάπενινγκ και τρικ.

    Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στα Βαλκάνια είπε ότι το βέτο της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Σκοπίων δεν έχει αξία, διότι είναι για εσωτερική κατανάλωση. Θα έπρεπε η ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει τα ελληνικά στρατεύματα από το Κόσοβο, το Αφγανιστάν και άλλες περιοχές του κόσμου, τόνισε.

    Ομιλία της Αλ. Παπαρήγα για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια

    «Το ζήτημα του ονόματος της ΠΓΔΜ είναι μέρος του προβλήματος και όχι το πρόβλημα», υπογράμμισε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, το απόγευμα, κατά τη διάρκεια ομιλίας της για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, σε κομματική εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

    Ως προς τη θέση για μη πρόσκληση της ΠΓΔΜ για ένταξη στο ΝΑΤΟ που έθεσε η κα Ντόρα Μπακογιάννη στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, είπε ότι «πρόκειται για ένα παζάρι που φαινομενικά είναι λίγο πιο σκληρό από πριν».

    Κατηγόρησε τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ότι έπαιξαν στο επικίνδυνο παιγνίδι του διαίρει και βασίλευε στα Βαλκάνια.

    Η κα Παπαρήγα υπενθύμισε τις θέσεις που διατύπωσε κατά καιρούς το ΚΚΕ, από το 1992 μέχρι σήμερα, για το θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ και τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και σημείωσε πως αξίζει να δει κανείς και το θέμα του βέτο, ως μέσο πίεσης, εφόσον η ΠΓΔΜ δεν παραιτείται από κάθε αλυτρωτική προπαγάνδα.

    Πρότεινε την απόσυρση των ελληνικών στρατευμάτων από τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, το Κόσοβο και το Αφγανιστάν και να μην αναγνωρίσει η Ελλάδα το ανεξάρτητο Κόσοβο.

    Νωρίτερα, η κα Παπαρήγα συναντήθηκε με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Ηλία Κουσκουβέλη, συζήτησε για τα ζητήματα του Πανεπιστημίου και τόνισε την ανάγκη να καταστεί ανενεργός ο νόμος πλαίσιο για τα ΑΕΙ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 12 March 2008 - 17:30:23 UTC