Visit the Hellenic Ministry of National Defence (MOD) Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-07-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΚΚΕ: "Προβοκατόρικη επίθεση"
  • [02] Σε εξέλιξη πυρκαγιά στη Βοιωτία
  • [03] Δυναμικό "παρών" στο Πεκίνο

  • [01] ΚΚΕ: "Προβοκατόρικη επίθεση"

    Το Πολιτικό Γραφείο της ΚΕ του ΚΚΕ με σημερινή του, μακροσκελή ανακοίνωση, τονίζει ότι οι επιθέσεις κατά του κόμματος δεν θα σταματήσουν και σημειώνει ότι «η προβοκατόρικη επίθεση κατά του ΚΚΕ, σχετικά με την υπόθεση COSMOTE - "Γερμανός", είναι βέβαιο ότι θα πέσει στο κενό, ότι θα γίνει μπούμερανγκ στους εμπνευστές και πρωταγωνιστές της, όπως συνέβη και στο παρελθόν, ειδικότερα την περίοδο 1991-1992, όταν επίσης εξαπολύθηκε μεθοδευμένη επίθεση που επίσης έπεσε στο κενό και μάλιστα σε πιο δύσκολες, σε σύγκριση με σήμερα, στιγμές για το ΚΚΕ και το διεθνές κομμουνιστικό κίνημα».

    Σύμφωνα με το Πολιτικό Γραφείο, «η συκοφαντική, γεμάτη ψέματα, επίθεση κατά του ΚΚΕ υπηρετεί και τον εξής στόχο: Να αδυνατίσει έως και να παραμερίσει την όποια πληροφόρηση δίνεται σήμερα για το ζήτημα της ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ, να υποκατασταθεί η ευθύνη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με την ανύπαρκτη του ΚΚΕ».

    «Η δυσοσμία των σκανδάλων πνίγει τις ηγεσίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ αποκαλύπτεται πλατειά η σήψη του αστικού πολιτικού συστήματος», υπογραμμίζει το ΠΓ του ΚΚΕ και προσθέτει ότι «η πολιτική που γεννά τα σκάνδαλα, είναι η ίδια που φέρνει την ακρίβεια, την ανεργία, τους μισθούς και τις συντάξεις πείνας, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας. Είναι η ίδια που θα φέρει τα χειρότερα στο άμεσο μέλλον. Είναι η ίδια που κάνει το ψάρι να βρωμάει από το κεφάλι με την εξαγορά με πολιτικό χρήμα στελεχών και με την στήριξη ηγεσιών. Αυτοί που κατηγορούν το ΚΚΕ, είναι οι ίδιοι που ενθαρρύνουν μια άλλης μορφής διαφθορά: Την εξαγορά συνειδήσεων ανθρώπων που υποφέρουν από ανεργία και φτώχεια, με ταξίματα και προσωρινά ρουσφέτια, αντί ψήφου».

    Το ΠΓ του ΚΚΕ κατηγορεί το ΛΑΟΣ ότι « παίζει τη δύναμη κρούσης. Είναι το κόμμα που προσφέρεται για την ανοιχτή μεταφορά και εκτόξευση του πιο πρόστυχου και πρωτόγονου αντικομμουνισμού της εποχής των "κονσερβοκουτιών", της εποχής των στρατοδικείων και των Παρθενώνων της Μακρονήσου».

    Για το ΠΑΣΟΚ, το ΠΓ του ΚΚΕ αναφέρει ότι «ολοφάνερος είναι και ο ρόλος της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Επιβεβαιώθηκε ότι αποτελεί την βασική πηγή απβ όπου εκπορεύεται η ανήθικη επίθεση κατά του ΚΚΕ», και σημειώνει ότι «αυτά τα γνωρίζει και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, όμως προτιμά να τα αποσιωπά. Προτιμά τα υπονοούμενα, επαναλαμβάνει και αυτός τα σχετικά με μια απουσία του ΚΚΕ από την επιτροπή της Βουλής. Ψαρεύει, ως συνήθως, σε θολά νερά».

    Οσον αφορά τα οικονομικά του κόμματος, το Πολιτικό Γραφείο της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει ότι το κόμμα αντλεί το κύριο μέρος των οικονομικών του πόρων από τους εργαζόμενους που το εμπιστεύονται, με ετήσιες οικονομικές εξορμήσεις, αλλά και μηνιάτικες συνδρομές και εισφορές των κομματικών μελών και φίλων. Εισπράττει τους μισθούς και συνολικά τις αποδοχές και τις συντάξεις των βουλευτών και ευρωβουλευτών, κομματικών μελών και όλων των μελών του που έχουν δημόσια αξιώματα. Αποζημιώνει όσα στελέχη του έχουν καταμερισθεί να είναι στη διάθεση του κόμματος όλη μέρα, χωρίς επαγγελματική υποχρέωση και για όσο διάστημα ισχύει το καθήκον αυτό, με χαμηλό μισθό και χωρίς άλλες πρόσθετες απολαβές. Όλες οι τοπικές οργανώσεις του καλύπτουν τα έξοδά τους με ένα μέρος των συνδρομών και εισφορών οπαδών και φίλων του ΚΚΕ και διαβεβαιώνει ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει τα ονόματα χιλιάδων και χιλιάδων μελών, φίλων και άλλων ανθρώπων του μόχθου που το στηρίζουν οικονομικά και οι περισσότεροι δίνουν από το υστέρημά τους. Πολλές φορές στο παρελθόν ενισχυτές του ΚΚΕ διώχτηκαν επειδή συνεισέφεραν έστω και λίγες δραχμές στο Κόμμα μας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

    Το ΠΓ αναφέρει επίσης ότι το ΚΚΕ ασκεί και επιχειρηματική δραστηριότητα, σύμφωνα με το άρθρο 45 του Καταστατικού του και προσθέτει ότι αυτό «ενοχλεί τους αντιπάλους του. Πρέπει βέβαια να τους υπενθυμίσουμε ότι δε θα ζητηθεί η άδεια κανενός και ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει να ασκεί την ίδια δραστηριότητα, για να γίνεται πιο καλή και ισχυρή η δράση του για τα λαϊκά συμφέροντα».

  • ** Αύριο στις 11 το πρωί, η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφθεί τα πρακτορεία διανομής τύπου «ΑΡΓΟΣ» και «ΕΥΡΩΠΗ» (Εμμανουήλ Παπά 3, Αθήνα), όπου θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

    [02] Σε εξέλιξη πυρκαγιά στη Βοιωτία

    Σε κατοικημένη περιοχή κατευθύνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί στην περιοχή του Αγίου Μελετίου του Δήμου Δερβενοχωρίων στη Βοιωτία.

    Η πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη και κατακαίει από τις 11.00 δασική έκταση χαμηλής βλάστησης και πεύκων, κατευθύνεται νοτιοανατολικά από την περιοχή του Αγίου Μελετίου προς τον οικισμό-χωριό Πάνακτον, όπως ενημέρωσε η Πυροσβεστική, ενώ στην περιοχή πνέουν άνεμοι μέτριας έντασης.

    Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ενισχύθηκαν και έχουν φτάσει τα 30 οχήματα με 70 πυροσβέστες, 96 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 7 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

    [03] Δυναμικό "παρών" στο Πεκίνο

    Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου, όπου ανακοίνωσε τη σύνθεση της ελληνικής αποστολής για το μεγάλο ραντεβού του επόμενου μήνα. Παράλληλα έγινε και η επίσημη παρουσίαση της πολιτικής ενδυμασίας των αθλητών και των συνοδών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δημιούργημα της εταιρείας Folli-Follie.

    «Εικοσιτέσσερις ημέρες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Ελλάδα είναι έτοιμη να δώσει δυναμικό "παρών" στο Πεκίνο, με τη μεγαλύτερη αποστολή στην Ιστορία της. Υπολογίζουμε ότι η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Πεκίνο, θα αποτελείται από 160 αθλητές και αθλήτριες. Προσωπικά είμαι αρκετά αισιόδοξος για αρκετές ελληνικές επιτυχίες, όμως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η διάδοση του Ολυμπιακού πνεύματος και η Ολυμπιακή Εκεχειρία», είπε ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Μίνως Κυριακού.

    Αναφορικά με τους στόχους που έχει θέσει η ΕΟΕ, στη σχετική διοργάνωση, ο κ. Κυριακού είπε: «Οι στόχοι έχουν τεθεί εδώ και τέσσερα χρόνια. Η προετοιμασία άρχισε στην ώρα της και η οικονομική ενίσχυση από την Πολιτεία ήταν μεγάλη, αν και ήρθε λίγο αργά και συγκεκριμένα 18 μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα παιδιά μας δεν έχουν προετοιμαστεί όπως θα έπρεπε γεγονός που μας γεμίζει με αισιοδοξία».

    Σχετικά με το θέμα των ελέγχων ντόπινγκ, ο πρόεδρος της ΕΟΕ τόνισε: «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θεωρεί το θέμα του ντόπινγκ ιδιαίτερα σοβαρό. Το θεωρούμε έγκλημα. Να είστε βέβαιοι ότι όλοι στην Ολομέλεια της ΕΟΕ κάνουν ότι μπορούν πάνω στο συγκεκριμένο τομέα. Μόνο ένας τρελός μπορεί να ντοπαριστεί, αλλά και αυτός να είσαστε σίγουροι ότι θα αποκαλυφθεί».

    Ο Τζόνις Βούτσας, που εκπροσώπησε τη Folli-Follie στη συνέντευξη Τύπου, είπε ότι «η εταιρεία, είναι περήφανη γιατί συμμετέχει στη διοργάνωση με τον συμβολικό αυτό τρόπο. Είναι ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία μας, η ανάθεση δημιουργίας της πολιτικής ενδυμασίας των αθλητών και των συνοδών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο σχεδιασμός των ρούχων, αποτέλεσε πρόκληση για τη δημιουργική μας ομάδα. Τα ρούχα, στην απόχρωση του λευκού και του ανοιχτού γκρι, αντικατροπτίζουν τη μοντέρνα φωτεινή Ελλάδα με το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων».

    Η παρουσίαση της πολιτικής ενδυμασίας των αθλητών και των συνοδών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έγινε από τους πρωταθλητές της κολύμβησης, Αγγελική Εξάρχου και Νίκο Ξυλούρη.

    Η ελληνική αποστολή

    Η Κατερίνα Θάνου, η οποία χθες, στο διεθνές μίτινγκ «Βαρδινογιάννεια», έπιασε το «χαμηλό» όριο στα 100 μέτρα, βρίσκεται στη λίστα των αθλητών και αθλητριών που ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Πεκίνο για τους 29ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Μοναδικές εκκρεμότητες στη συγκεκριμένη λίστα, είναι το μπάσκετ (το προολυμπιακό τουρνουά της Αθήνας βρίσκεται σε εξέλιξη) και ο στίβος. Επίσης εκκρεμούν απόφασεις των διεθνών ομοσπονδιών για τα αθλήματα των καταδύσεων και του τζούντο, που ενδέχεται να τροποποιήσουν τη σύνθεση των αντίστοιχων ομάδων. Τέλος, λόγω τραυματισμών, δεν έχει δηλωθεί η τελική σύνθεση των ομάδων υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών.

    Αναλυτικά:

    ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ

    Λένα Δανιηλίδου (μονό & διπλό)

    Άννα Γερασίμου (διπλό)

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιώργος Καλοβελόνης

    ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

    Νίκος Κουρτίδης (105κ.)

    Κώστας Γκαρίπης (94κ.)

    Αναστάσιος Τριανταφύλλου (94κ.)

    Βικτωρία Μαυρίδου (+75κ.)

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Βαλέριος Λεωνίδης, Παύλος Σαλτσίδης

    ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

    Βλάσης Μάρας (ατομικό)

    Στεφανί Μπισμπίκου (ατομικό)

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Δημήτρης Ράφτης, Κωνσταντίνος Σιούτης

    ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

    Ελίνα Ανδριόλα (ατομικό)

    Δήμητρα Καφαλίδου (ανσάμπλ)

    Βασιλική Μανιού (ανσάμπλ)

    Όλγα-Αφροδίτη Πιλάκη (ανσάμπλ)

    Παρασκευή Πλεξίδα (ανσάμπλ)

    Ιωάννα Σαμαρά (ανσάμπλ)

    Νικολέτα Τσαγάρη (ανσάμπλ)

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Νέλι Τοντόροβα Ασένοβα, Μαρίνα Φατέεβα, Βασιλική Παπαποστόλου

    ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ

    Καλλίνικος Κρεάνγκα (ατομικό & ομαδικό)

    Παναγιώτης Γκιώνης (ατομικό & ομαδικό)

    Ντανιέλ Τσιόκας (ομαδικό)

    Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου (αναπληρωματικός)

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Νίκος Κωστόπουλος

    ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

    Ευτυχία Μαντζαράκη (Laser Rdl)

    Αντωνία Φράι (RSX γυναικών)

    Σοφία Μπεκατώρου (Yngling)

    Σοφία Παπαδοπούλου (Yngling)

    Βιργινία Κραβαριώτη (Yngling)

    Ανδρέας Κοσματόπουλος (470)

    Ανδρέας Παπαδόπουλος (470)

    Αιμίλιος Παπαθανασίου (FINN)

    Ευάγγελος Χειμωνάς (Laser Std)

    Νίκος Κακλαμανάκης (RSX ανδρών)

    Ιορδάνης Πασχαλίδης (Tornado)

    Κώστας Τριγκώνης (Tornado)

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Παναγιώτης Νικηφορίδης, Άντονι Μπρους Κένταλ, Απόστολος Καρνούτσος Παναγιώτης Μπίζιος, Νίκος Παπαγεωργίου, Αθανάσιος Πινιάρης

    ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

  • Εκκρεμεί πρόκριση.

    ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΛΑΛΟΜ

    Μαρία Φερεκίδη (Κ1)

    Χρήστος Τσακμάκης (C1)

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ρομπέρτο Ντ`Άντζελο

    ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΗΡΕΜΑ ΝΕΡΑ

    Ανδρέας Κιλιγκαρίδης (C1 1.000μ., C1 500μ.)

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ζνζίσλαβ Ζμπίνιεβ Ζνζίσλαβ

    ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

    Ευτυχία Πάππα-Παπαβασιλοπούλου (10μ. γυναικών)

  • Εκκρεμεί απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας. Πιθανή συμμετοχή ακόμη

    τριών αθλητών στα ατομικά. Από την τελική σύνθεση θα εξαρτηθεί και

    ο συνοδός προπονητής

    ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

    Ελένη Κωστή - 100μ. ελεύθερο, 200μ. ελεύθερο

    Ειρήνη Καβαρνού - 100μ. πεταλούδα

    Αγγελική Εξάρχου - 100μ. πρόσθιο, 200μ. πρόσθιο

    Στέλλα Μπούμη - 200μ. ύπτιο

    Ελβίρα Ευσταθίου - 400μ. ελεύθερο, 800μ. ελεύθερο

    Μάρθα Μάτσα - 50μ. ελεύθερο

    Μαριάννα Λυμπερτά - Μαραθώνιος

    Άρης Γρηγοριάδης - 100μ. ελεύθερο, 100μ. ύπτιο

    Σωτήρης Πάστρας - 100μ. πεταλούδα

    Ρωμανός-Ιάσων Αλυφαντής - 100μ. πρόσθιο, 200μ. πρόσθιο, 200μ. πεταλούδα, 400μ. μικτή ατομική, 4x200μ. ελεύθερο (αναπληρωματικός)

    Ανδρέας Ζήσιμος - 4x200μ. ελεύθερο, 200μ. ελεύθερο

    Ιωάννης Κοκκώδης - 200μ. μικτή ατομική, 4x200μ. ελεύθερο (αναπληρωματικός)

    Δημήτρης Χασιώτης - 200μ. ύπτιο

    Σπυρίδων Γιαννιώτης - 400μ. ελεύθερο, 1.500μ. ελεύθερο, 4x200μ. ελεύθερο (αναπληρωματικός), Μαραθώνιος

    Βασίλειος Δεμέτης - 4x200μ. ελεύθερο, 400μ. μικτή ατομική

    Ιωάννης Γιαννούλης - 4x200μ. ελεύθερο

    Νίκολαος Ξυλούρης - 4x200μ. ελεύθερο

    Απόστολος Τσαγκαράκης - 50μ. ελεύθερο

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Χριστόδουλος Χούμας, Χρυσάφης Βαγγελακάκης, Γιώργος Βάλλας, Νικόλαος Γέμελος, Μιλτιάδης Κανελλόπουλος

    ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

    Χρυσή Μπισκιτζή (διπλό σκιφ ελαφρών βαρών)

    Αλεξάνδρα Τσιάβου (διπλό σκιφ ελαφρών βαρών)

    Δημήτρης Μούγιος (διπλό σκιφ ελαφρών βαρών)

    Βασίλης Πολύμερος (διπλό σκιφ ελαφρών βαρών)

    Γιάννης Χρήστου (σκιφ)

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Τζιοβάνι Ποστιλιόνε, Γιώργος Κουρκουμπάς, Απόστολος Παλαιοπάνος

    ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

    Βάσω Καραντάσιου (ομάδα 1)

    Βίκυ Αρβανίτη (ομάδα 1)

    Θάλεια Κουτρουμανίδου (ομάδα 2)

    Μαρία Τσιαρτσιάνη (ομάδα 2)

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μανώλης Ρουμελιώτης

    ΠΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

    Εμζάριος Μπεντινίδης (74κ.)

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιώργος Λέων

    ΠΑΛΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ

    Παναγιώτης Παπαδόπουλος (120κ.)

    Θόδωρος Τουνουσίδης (96κ.)

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ευαγγελία Νικολάου

    ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΙΣΤΑΣ

    Χρήστος Βολικάκης (Κέιριν)

    Παναγιώτης Βουκελάτος (ομαδικό)

    Θανάσης Μαντζουράνης (ομαδικό, Κέιριν)

    Βασίλης Ρέππας (ομαδικό, Σπριντ)

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, Δημήτρης Κυριακόπουλος

    ΠΥΓΜΑΧΙΑ

    Ηλίας Παυλίδης (91κ.)

    Γιώργος Γαζής (75κ.)

    Αναστάσιος Μπερδέσης (81κ.)

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Πίο Εφρέν Μαρτίνες Σίλβα

    ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

    Γιώργος Σαλαβαντάκης (σκητ ανδρών)

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Τομ Φρανκ Άντον Αλντερίν

    ΣΤΙΒΟΣ

    Η πρόκριση συνεχίζεται. Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία οι αθλητές

    που έχουν πετύχει ή πλησιάζουν τα όρια πρόκρισης είναι:

    ΓΥΝΑΙΚΕΣ

    Φλώρα Ρεντούμη - 100μ. εμπόδια

    Δέσποινα Ζαπουνίδου - 20.000μ. βάδην

    Ευαγγελία Ξυνού - 20.000μ. βάδην

    Αθανασία Τσουμελέκα - 20.000μ. βάδην

    Ειρήνη Κοκκιναρίου - 3.000μ. στιπλ

    Δήμητρα Ντόβα - 400μ.

    Βοϊσάβα Λίκα - Ακοντισμός

    Δωροθέα Καλπακίδου - Δισκοβολία

    Αφροδίτη Σκαφίδα - Επί κοντώ

    Αργυρώ Στρατάκη - Έπταθλο

    Ελένη Δοντά - Μαραθώνιος

    Στυλιανή Παπαδοπούλου - Σφυροβολία

    Χρυσοπηγή Δεβετζή - Τριπλούν, Μήκος

    Αθανασία Πέρρα - Τριπλούν

    Αντωνία Στεργίου - Ύψος

    Μαρία Καρασταμάτη - 100μ.

    Κατερίνα Θάνου - 100μ.

    Φανή Χαλκιά - 400μ. εμπόδια

    Χριστίνα Χαντζή Νεάγκ - 400μ. εμπόδια

    Ειρήνη Δημητράκη - Τριπλούν

    Δήμητρα Εμμανουήλ - Επί κοντώ

    Νικόλια Κυριακοπούλου - Επί κοντώ

    Νίκη Πανέτα - Τριπλούν

    Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου - Σφυροβολία

    Στέλλα Πιλάτου - Μήκος

    Ειρήνη Τερζόγλου - Σφαιροβολία

    Αγγελική Τσιολακούδη - Ακοντισμός

    ΑΝΔΡΕΣ

    Κωνσταντίνος Δουβαλίδης - 110μ. εμπόδια

    Αναστάσιος Γκούσης - 200μ.

    Περικλής Ιακωβάκης - 400μ. εμπόδια

    Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος - 50.000μ. βάδην

    Λούης Τσάτουμας - Μήκος

    Ανδρέας Αναστόπουλος - Σφαιροβολία

    Αλέξανδρος Παπαδημητρίου - Σφυροβολία

    Δημήτρης Τσιάμης - Τριπλούν

    Κωνσταντίνος Μπανιώτης - Ύψος

    Δημήτρης Γράβαλος - 4χ400μ.

    Στέλιος Δημότσιος - 4χ400μ.

    Παντελής Μελαχροινούδης - 4χ400μ.

    Κωνσταντίνος Αναστασίου - 4χ400μ.

    Γιώργος Ντούπης - 4χ400μ.

    Γιώργος Ήλτσιος - Ακοντισμός

    Παναγιώτης Σαρρής - 100μ.

    Γιάννης-Γιώργος Σμαλιός - Ακοντισμός

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Κώστας Σπανίδης, Μαρία Ζαροκανέλου, Δέσποινα Πάκου, Γιώργος Πομάσκι, Θανάσης Σιούντρης

    ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

    Ευανθία Μακρυγιάννη (ντουέτο)

    Δέσποινα Σολωμού (ντουέτο)

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Αναστασία Γκούτσεβα

    ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

    Κυριακή Κούβαρη (+67κ.)

    Ελισάβετ Μυστακίδου (-67κ.)

    Αλέξανδρος Νικολαίδης (+80κ.)

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Γίνχο Τσο, Κωνσταντίνος Τζιδημόπουλος

    ΤΖΟΥΝΤΟ

    Λαυρέντης Αλεξανίδης (-60κ.)

    Ταριέλ Ζιντιρίδης (-66κ.)

    Ηλίας Ηλιάδης (-90κ.)

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Νίκος Ηλιάδης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης

  • Εκκρεμεί απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας για μία θέση

    στη χώρα μας στα -100 κιλά

    ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

    Ελπίδα Ρωμάντζη

    Ευαγγελία Ψάρρα

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Νασούλας

    ΤΡΙΑΘΛΟ

    Ντενίζ Δημάκη

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Βασίλης Κρομμύδας

    ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

    ΓΥΝΑΙΚΕΣ

    Σταυρούλα Αντωνάκου

    Αγγελική Γερόλυμου

    Γεωργία Ελληνάκη

    Σοφία Ιωσηφίδου

    Σταυρούλα Κοζομπόλη

    Γεωργία Λαρά

    Κυριακή Λιόση

    Ευαγγελία Μωραϊτίδου

    Αικατερίνη Οικονομοπούλου

    Αντιγόνη Ρουμπέση

    Χριστίνα Τσουκαλά

    Μαρία Τσούρη

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Κυριάκος Ιωσηφίδης, Γιώργος Μορφέσης

    ΑΝΔΡΕΣ

    Χρήστος Αφρουδάκης

    Γιώργος Αφρουδάκης

    Αντώνιος Βλοντάκης

    Νικόλαος Δεληγιάννης

    Αργύρης Θεοδωρόπουλος

    Κωνσταντίνος Κοκκινάκης

    Δημήτριος Μάζης

    Δημήτριος Μιτελούδης

    Εμμανουήλ Μυλωνάκης

    Γιώργος Ντόσκας

    Γιώργος Ρέππας

    Αναστάσιος Σχίζας

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Αλεσάντρο Καμπάνια, Παναγιώτης Τρούλος


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 15 July 2008 - 14:30:25 UTC