Visit our Archive of Documents from US Government Agencies Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 07-08-25

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κ.Καραμανλής:"Οι ώρες είναι κρίσιμες και απαιτούν ευθύνη".
  • [02] "Κινητοποίηση του λαού για τις φωτιές".
  • [03] Αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες της πρεμιέρας

  • [01] Κ.Καραμανλής:"Οι ώρες είναι κρίσιμες και απαιτούν ευθύνη".

    Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη στη Σπάρτη, στη Νομαρχία Λακωνίας, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και τη συμμετοχή των υπουργών ΠΕΧΩΔΕ, Επικρατείας, Εθνικής Άμυνας, Παιδείας,της περιφερειάρχη Πελοποννήσου, του Νομάρχη Λακωνία και τοπικών πολιτικών & υπηρεσιακών παραγόντων της Λακωνίας.

    Ο πρωθυπουργός σε δήλωσή του, μετά την σύσκεψη, έκανε λόγο για ''ημέρα πένθους'' και ''εθνική τραγωδία''.

    Συγκεκριμένα τόνισε:

    "Σήμερα είναι ημέρα εθνικού πένθους. Από χθες ζούμε μια εθνική τραγωδία. Θέλω να εκφράσω το βαθύ πόνο μου για τις ζωές που χάθηκαν και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν ανθρώπους τους.

    Η ελληνική πολιτεία, με όλες τις δυνάμεις της, με όλα της τα μέσα, δίνει τη μάχη για να δοθεί τέλος στη μεγάλη αυτή δοκιμασία που περνά ο Τόπος μας.

    Αυτές οι ώρες απαιτούν ευθύνη. Αξιώνουν άμιλλα προσφοράς. Είναι ώρες μάχης. Για μια ακόμη φορά, θέλω να τονίσω ότι όλοι οι Έλληνες στηρίζουμε, όλοι οι Έλληνες εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους που αγωνίζονται για να σταματήσει εδώ ο εφιάλτης. Η αυταπάρνηση, ο μέχρι αυτοθυσίας ηρωισμός τους υπογραμμίζει την ευθύνη όλων μας να συνδράμουμε ουσιαστικά, καθένας από τη θέση του και με τις δυνάμεις του, την προσπάθειά τους.

    Δίνουμε μια άνιση μάχη, σε πολλά μέτωπα, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες. Η Πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να επουλωθούν το ταχύτερο οι βαθιές πληγές που αφήνει πίσω της η πύρινη λαίλαπα".

    Στις πληγείσες περιοχές μετέβη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί τις πληγείσες από τις μεγάλες πυρκαγιές περιοχές της Ηλείας, ενώ ενημερώθηκε σχετικώς από τους τοπικούς φορείς.

    Ο κ. Παπούλιας εξέφρασε την οδύνη και τον οδυρμό του για τα θύματα από τις φωτιές, τονίζοντας πως αισθάνεται σαν ανήκαν στη δική του οικογένεια. Ας είναι τα τελευταία, πρόσθεσε.

    Εκτακτη σύσκεψη υπο τον πρωθυπουργό στην Αθήνα

    Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μετά τη Σπάρτη επέστρεψε στην Αθήνα και απο τις 12 το μεσημέρι προεδρεύει έκτακτης σύσκεψης για την αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών.

    Ο κ. Καραμανλής είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

    Οι προγραμματισμένες περιοδείες του πρωθυπουργού για σήμερα και αύριο δεν θα πραγματοποιηθούν.

    Δήλωση Κ.Καραμανλή

    «Ζούμε σήμερα μια ανείπωτη τραγωδία. Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για τον χαμό των συνανθρώπων μας. Η σκέψη όλων μας, αλλά και η έγνοια της Πολιτείας είναι στις οικογένειες που θρηνούν το χαμό των ανθρώπων τους. Είμαστε εδώ. Τους συμπαραστεκόμαστε. Νιώθουμε τον πόνο τους. Αυτές οι ώρες είναι πολύ δύσκολες για όλους μας. Είναι ώρες ευθύνης. Είναι ώρες μάχης", δήλωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μετά την σύσκεψη στην πληττόμενη από την πυρκαγιά περιοχή της Ζαχάρως, στον Νομό Ηλείας.

    "Αυτή την ώρα εκατοντάδες άνθρωποι, πυροσβέστες, στρατιώτες, άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, απλοί πολίτες, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, δίνουν, με κίνδυνο της ζωής τους, τη μάχη με τις φλόγες των πύρινων μετώπων. Είμαστε εδώ. Τους στηρίζουμε. Τους εμπιστευόμαστε. Μήνες τώρα βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή, με επαγγελματική ευσυνειδησία, με αυταπάρνηση, με αυτοθυσία. Διακινδυνεύουν και τη ζωή τους για να προστατέψουν συνανθρώπους μας που κινδυνεύουν, περιουσίες συμπολιτών μας που απειλούνται, τη δημόσια περιουσία, το φυσικό περιβάλλον.

    Εκείνο που προέχει τώρα είναι η κατάσβεση των πυρκαγιών και η αποκατάσταση των υλικών καταστροφών. Είναι αυτονόητη η δέσμευσή μας ότι όλες οι δασικές εκτάσεις που κάηκαν κηρύσσονται αυτομάτως αναδασωτέες. Όπως επίσης και ότι προχωρά αμέσως η καταγραφή και η αποτίμηση των ζημιών, για να αποζημιωθούν οι πληγέντες, όπως προβλέπει ο νόμος.

    Αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες οι Ελληνίδες, οι Έλληνες είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε ένα. Μια ψυχή. Μια δυνατή ψυχή», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

    Τραγικός απολογισμός

    Στους 37 έχουν φτάσει μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, οι άνθρωποι που έχουν χάσει τη ζωή τους από τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο.

    Σύμφωνα με την τραγική λίστα των θυμάτων,που έχει στα χέρια της η Πυροσβεστική,τα απανθρακωμένα σώματα βρέθηκαν ως εξής:Στη Μάκιστο 12, στην Αρτέμιδα 11, στη Σμέρνα 2,στο Ξηροχώρι 2 και από ένα στα χωριά Βρεστός, Σκλήβα, Λογγός και Χρυσοχώρι. Άλλοι έξι νεκροί είχαν εντοπισθεί από χθες στη Μάνη.

    Εξ άλλου, σε εξέλιξη βρίσκονται ακόμη 33 πυρκαγιές στην Ελλάδα, οι δε δυνατοί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι πυρκαγιές σε πολλά μέτωπα στην Πελοπόννησο και οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς.

    Τα πιο επικίνδυνα μέτωπα είναι στον Ταΰγετο,στην Καλλιθέα του Πάρνωνα, στη Μεταξάδα της Μεσσηνίας και στην Μεγαλόπολη.

    Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εκκένωσης των χωριών Κατσίμπαλη,Μαλωτά,Ρούτα και Μακρύση στην Μεγαλόπολη,ενώ κινδυνεύει άμεσα και η πόλη της Μεγαλόπολης,αφού η φλόγες απέχουν σε απόσταση αναπνοής από τα πρώτα σπίτια.

    Σε έκτακτη ενημέρωση νωρίτερα σήμερα το πρωί στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής, ο αρχιπύραρχος Νίκος Διαμαντής ανέφερε πως στη μάχη της πυρόσβεσης έχουν ριχτεί με το πρώτο φως της μέρας,το σύνολο των εναέριων μέσων,που επιχειρούν στη βάση Στερεάς Ελλάδας και Πελοποννήσου,19 αεροσκάφη και 18 ελικόπτερα,ενώ σήμερα αναμένονται και δύο ακόμη πυροσβεστικά αεροσκάφη από τη Γαλλία,που ανταποκρίθηκε αμέσως στο χθεσινό κάλεσμα της Ελλάδας προς τις χώρες της ΕΕ για βοήθεια. Παράλληλα, εξετάζεται η προσφορά τριών ελικοπτέρων από ιδιώτη.

    Αυτή τη στιγμή,ο δυνατός αέρας στον Πάρνωνα και στον Ταϋγετο,όπου μαίνεται η πυρκαγιά,καθιστά απαγορευτική τη συνδρομή των αεροσκαφών και οι ρίψεις νερού γίνονται μόνο από ελικόπτερα.

    Κι ενώ οι πύρινες γλώσσες κατατρώγουν από προχθές δάση,χωριά και ανθρώπους,σήμερα τη νύχτα εκδηλώθηκαν νέες εστίες σε 19 ακόμη περιοχές της χώρας,σε Στερεά Ελλάδα,Πελοπόννησο,Ήπειρο και Λευκάδα.

    "Αναγκαστήκαμε μέσα στη νύχτα να εκκενώσουμε επτά χωριά",τόνισε ο κ. Διαμαντής.

    Απαντώντας σε ερώτηση περί του συντονισμού στη χθεσινή εκκένωση των χωριών της Πελοποννήσου που επλήγησαν,ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής επεσήμανε:

    "Από νωρίς χθες το απόγευμα η Πυροσβεστική και η Αστυνομία είχαν ενημερώσει τους κατοίκους των απειλούμενων χωριών να εγκαταλείψουν τις εστίες τους. Δυστυχώς, πολλοί δεν το έκαναν. Έτσι, μέσα στη νύχτα είχαμε εκατοντάδες εγκλωβισμούς,στους οποίους επεμβήκαμε, όπου, φυσικά, υπήρχε οδική πρόσβαση".

    Στο δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής έχει επιστρατευθεί κλιμάκιο του στρατού αποτελούμενο από 500 άτομα,τα οποία κατανεμήθηκαν στις περιοχές της Πελοποννήσου,όπου μαίνονται οι καταστροφικές πυρκαγιές.

    Στο μεταξύ, προσήχθησαν αργά χθες τη νύχτα τρεις ύποπτοι για εμπρησμό στην Ελευσίνα,τη Σαλαμίνα και τα Τρόπαια Αρκαδίας.

    Φωτιά στους πρόποδες Υμηττού

    Φωτιά εκδηλώθηκε στις 12.30 στην έξοδο του Παπάγου κοντά στο νεκροταφείο της περιοχής,όπου υπάρχει πευκόφυτο δάσος.

    Επί τόπου έσπευσαν 20 οχήματα της πυροσβεστικής με 60 άνδρες και ένα ελικόπτερο.

    Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία εκφράζονται φόβοι για επέκταση της φωτιάς καθώς ο κύριος όγκος επίγειων και εναέριων δυνάμεων είναι δεσμευμένες στις πυρκαγιές της Πελοποννήσου κι ο άνεμος στην Αττική είναι ισχυρός.

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των πυρκαγιών

    Σε συνέχεια προηγουμένων ανακοινώσεων σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε περιοχές των Νομών Ηλείας, Λακωνίας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Κορίνθου, Ευβοίας, Αττικής, Ιωαννίνων λόγω πυρκαγιών, γνωρίζονται τα εξής:

    Από 10.15 ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία στην Εθνική οδό Τριπόλεως Καλαμάτας. Τα οχήματα εκτρέπονται από το 165 χιλ. Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω της Εθνικής Οδού Τριπόλεως - Πύργου από διόδια Νεστάνης προς Βυτίνα στο 56 χιλ., αριστερά Δημητσάνα - Καρήτενα- Μεγαλόπολη και Εθνική Οδό Τριπόλεως - Καλαμάτας.

    Νομός Ηλείας:

    Β§ Από ώρα 07:15 δόθηκε στην κυκλοφορία η Επαρχιακή Οδός Πύργου-Κυπαρισσίας.

    Β§ Παραμένει κλειστή η Επαρχιακή Οδός Κρεστένων-Ανδρίτσαινας. Από Ανδρίτσαινα προς τα χωρία Σέκουλα, Πλατιάνα, Αλιφείρι η κυκλοφορία των οχημάτων έχει απαγορευτεί.

    Β§ Οι δρόμοι που περικλείονται μεταξύ των περιοχών Ζαχάρω-Ανδρίτσαινας-Κρέστενας παραμένουν κλειστοί. Η κυκλοφορία από Κρέστενα προς Ζαχάρω διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Πύργου-Κυπαρισσίας.

    Β§ Έχει απαγορευτεί η προσβασιμότητα προς το χωρίο Δαφνούλα.

    Β§ Από Ανδρίτσαινα προς Τρίπολη η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

    Νομός Λακωνίας:

    Β§ Η Εθνική Οδός Σπάρτης Καλαμάτας παραμένει κλειστή από το 24ο χιλ. έως το 39ο χιλ.

    Β§ Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο του Νομού, η κυκλοφορία διεξάγεται ομαλά.

    Νομός Αρκαδίας:

    Β§ Από ώρα 07:00 η Εθνική Οδός Τριπόλεως -Καλαμάτας κλειστή από το 17ο χιλ. έως το 24ο χιλ.

    Νομός Μεσσηνίας:

    Β§ Η Εθνική Οδός Καλαμάτας-Σπάρτης κλειστή στο ύψος Αρτεμισίου, από το 24ο χιλ. έως το 39ο χιλ.

    Νομός Κορίνθου:

    Β§ Η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Τριπόλεως διεξάγεται κανονικά.

    Νομός Ευβοίας:

    Β§ Δεν υπάρχει αποκλεισμός στο όλο το Οδικό Δίκτυο.

    Νομός Αττικής:

    Β§ Από ώρα 07:15 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους Βεϊκου, Αναγεννήσεως, Καποδιστρίου και Κύμης.

    Νομός Ιωαννίνων:

    Β§ Δεν υφίσταται διακοπή κυκλοφορίας στο Οδικό Δίκτυο.

    Συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολους Παπούλια

    Συλλυπητήριο μήνυμα για τους νεκρούς στις πυρκαγιές σε Ζαχαρώ και Αερόπολη, εξέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

    Στο μήνυμα του ο κ. Παπούλιας αναφέρει τα εξής:

    «Εκφράζω την οδύνη μου για την τραγωδία. Εκφράζω την αλληλεγγύη μου στις οικογένειες των θυμάτων, τον σεβασμό μου σε εκείνους που δίνουν τη μάχη, σε όλους τους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται. Ζούμε μέρες εθνικού πένθους και περισυλλογής που μακάρι να μην επαναληφθούν. Και ας πράξουμε ό,τι είναι αναγκαίο για να μην επαναληφθούν».

    [02] "Κινητοποίηση του λαού για τις φωτιές".

    Την ανάγκη κινητοποίησης του λαού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε δηλώσεις της στη Ζαχάρω, την οποία επισκέφθηκε νωρίτερα και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί.

    "Αφού, όπως όλα δείχνουν, υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, έτσι οργανωμένα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε", δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα, η οποία κάλεσε τα μέλη του ΚΚΕ να τεθούν στη διάθεση των αρχών και των αρμοδίων φορέων και να βοηθήσουν στο πρόβλημα των πυρκαγιών.

    Δηλώσεις Παπαρήγα για τις φωτιές απο τα Οινόφυτα.

    «Δεν περισσεύουν πια δάκρυα, ούτε οργή και αγανάκτηση για την ανθρώπινη, φυσική και οικονομική τραγωδία, που έχουμε στη Μεσσηνία, τη Λακωνία και την Ηλεία. Και δεν ξέρουμε μέχρι που θα φτάσει", δήλωσε κατά την περιοδεία της στα Οινόφυτα η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα αναφερόμενη στις μεγάλες και καταστροφικές πυρκαγιές στην Πελοπόννησο.

    Η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι το ζήτημα είναι καθαρά πολιτικό με την εξής έννοια: "Και τα φυσικά φαινόμενα και τις φυσικές τραγωδίες μπορεί κανείς να τα αντιμετωπίσει. Όλα τα φυσικά φαινόμενα δεν είναι ανίκητα. Εδώ ένα πράγμα βγαίνει στην επιφάνεια. Η ανάπτυξη που διαχρονικά γίνεται στην Ελλάδα, η οποία γίνεται σε βάρος των ανθρώπινων συμφερόντων, σε βάρος των εργαζομένων. Τα πάντα έχουν αρχή, τέλος και μέση το κέρδος. Αυτή είναι η Ελλάδα του σκληρού πυρήνα, αυτή είναι η ισχυρή Ελλάδα".

    Η Γραμματέας του ΚΚΕ πρόσθεσε ότι το πολιτικό συμπέρασμα που πρέπει να εξαχθεί και ενόψει των εκλογών είναι:

    " Φτάνει πια η εμπορευματοποίηση της γης, τα εγκαταλελειμμένα δάση, τα εγκαταλελειμμένα χωριά με τους ηλικιωμένους, που δεν είναι σε θέση να αυτοπροστατευτούν, σε εκείνα τα έρημα χωριά που αντιμετωπίζουν τη λαίλαπα της φλόγας. Είναι ζήτημα πολιτικό σε αυτή την περιοχή πέρα από τα όποια φυσικά φαινόμενα ή τον αέρα. Η χρήση, η εμπορευματοποίηση της γης είναι ο σπινθήρας».

    Απαντώντας σε ερώτηση για τις φωτιές στο Σχηματάρι και τα Δερβενοχώρια, η Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε:

    «Δεν το συζητώ, όταν υπάρχει μια τέτοια τραγωδία, πρέπει να υπάρχει αποζημίωση 100%. Και όχι μόνο η αποζημίωση για τις άμεσες συνέπειες. Διότι όταν καταστρέφεται η παραγωγή, όταν καταστρέφεται το δάσος περνάνε πάρα πολλά χρόνια για να υπάρχει νέα παραγωγή και μάλιστα σε συνθήκες της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ). Είναι αυτό που λέμε «ήταν στραβό το κλίμα και συνέβηκε και το παραπέρα». Με αυτή την έννοια βέβαια μιλάμε για αποζημιώσεις. Αλλά ξαναλέω: Το θέμα δεν είναι να έχουμε πυρκαγιές, να καίγεται η γη, τα δάση, οι περιουσίες και να ζητάμε αποζημιώσεις. Το ζήτημα είναι να κυριαρχήσει μία διαφορετική πολιτική, να καούν τα κέρδη θα έλεγα εγώ, αυτή είναι η αξία».

    Σήμερα η γγ του ΚΚΕ θα μεταβεί τις πληγείσες περιοχές στη Ζαχάρω, την Καλαμάτα και την Αερόπολη.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ.

    Βρισκόμαστε απέναντι σε μια πύρινη λαίλαπα πρωτοφανούς έκτασης και καταστροφής δασών, σπιτιών και νοικοκυριών. Θρηνούμε ανθρώπινες ζωές.

    Είναι ώρα άμεσης δράσης.

    Το Π.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. καλεί τις κομματικές οργανώσεις και την ΚΝΕ σε επαγρύπνηση και άμεση κινητοποίηση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

    Να κινητοποιήσουν το λαό για να προλάβουν αν είναι δυνατό την εκδήλωση νέων εμπρησμών.

    Να κινητοποιήσουν τα συνδικάτα, να απευθυνθούν και να καλέσουν σε ετοιμότητα τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλους τοπικούς φορείς.

    Αυτή τη στιγμή η αυξημένη λαϊκή επαγρύπνηση και κινητοποίηση είναι ο παράγοντας αποφασιστικής σημασίας για να προληφθούν νέες πυρκαγιές.

    Το χέρι των εμπρηστών αποθρασυμμένο από την πολιτική του δικομματισμού, τα διάφορα συμφέροντα και τις τεράστιες ελλείψεις του κρατικού μηχανισμού, μόνο η λαϊκή κινητοποίηση μπορεί να το εξουδετερώσει.

    [03] Αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες της πρεμιέρας

    Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ με απόφαση της Superleague, λόγω της εθνικής τραγωδίας στη χώρα από τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στη χώρα με δεκάδες θύματα και ανυπολόγιστες καταστροφές.

    Η ανακοίνωση της Superleague:

    «Την ώρα που η χώρα βιώνει μια εθνική τραγωδία, είναι επιβεβλημένη η αναβολή της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Με απόφαση της Superleague αναβάλλονται όλες οι σημερινές και αυριανές συναντήσεις της πρώτης αγωνιστικής».

    Αναβολή αγώνων και απο την ΕΠΟ

    Μετά την αναβολή, με απόφαση της διοργανώτριας αρχής (Superleague) του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, λόγω της εθνικής τραγωδίας από τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στη χώρα με δεκάδες θύματα και ανυπολόγιστες καταστροφές και η ΕΠΟ προχώρησε με τη σειρά της σε αναβολή όλων των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

    Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

    «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συναισθανόμενη τις κρίσιμες όσο και τραγικές στιγμές που βιώνει η χώρα και συμμεριζόμενη το πένθος όλων των Ελληνων για την απώλεια δεκάδων συνανθρώπων και συμπολιτών μας, ανακοινώνει ότι με απόφαση που έλαβε η Εκτελεστική Γραμματεία της προχώρησε στην άμεση αναστολή όλων των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων ανά την επικράτεια τόσο σε επαγγελματικό, όσο σε ερασιτεχνικό επίπεδο μέχρι νεωτέρας».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 25 August 2007 - 10:30:21 UTC