Browse through our Interesting Nodes on Telecommunications in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 26 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 06-07-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Μήνυμα για ειρήνευση στη Μέση Ανατολή
  • [02] Κλιμακώνεται η ένταση στη Μ.Ανατολή

  • [01] Μήνυμα για ειρήνευση στη Μέση Ανατολή

    Νέο μήνυμα για ειρήνευση στη Μέση Ανατολή έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου από την Ικαρία, όπου παραβρέθηκε στις γιορτές για την απελευθέρωση του νησιού από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

    Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι ο αγώνας των Ικαριωτών για απελευθέρωση μας εμπνέει σήμερα και αποδεικνύει πως όταν η Ελλάδα και οι Έλληνες θέλουν, μπορούν να φθάσουν σε μεγάλους στόχους και μεγάλα οράματα.

    Αυτή η πίστη, πρόσθεσε, πρέπει να υπάρχει ειδικά σήμερα μπροστά στις προκλήσεις της εποχής και σε μια μέρα όπου υπάρχει κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η Διεθνής Κοινότητα θα πρέπει να βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τις δύο πλευρές, με στόχο μια ελεύθερη και ανεξάρτητη Παλαιστίνη, που θα υπάρχει πλάι -πλάι με το Ισραήλ, σε συνθήκες συνεργασίας και ειρήνης. Επίσης πρόσθεσε ότι και ο Λίβανος θα πρέπει να μπορεί να ζήσει ανεξάρτητα και ειρηνικά.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου επανέλαβε ότι η Σοσιαλιστική Διεθνής θα πάρει κάθε πρωτοβουλία προς σ' αυτή την κατεύθυνση, καταδικάζοντας τη βία και τις μονομερείς ενέργειες.

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έφθασε το πρωί με σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού στην Ικαρία από τη Σάμο (όπου θα επιστρέψει το απόγευμα), όπου έγινε δεκτός με θερμές εκδηλώσεις από τους κατοίκους του νησιού.

    Ακολούθως ο πήρε μέρος σε σύσκεψη κομματικών στελεχών του νησιού, στη συνέχεια παρέστη στη δοξολογία στον Ιερό Ναό της πόλης του Αγ. Κηρύκου και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Πεσόντων, ενώ παρακολούθησε και παραδοσιακούς χορούς που χόρεψαν νέα παιδιά του νησιού.

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει το πρόγραμμά του με συνάντηση και συζήτηση με εκπροσώπους των τοπικών φορέων.

    Ομιλία Παπανδρέου σε κομματική σύσκεψη

    Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να νικήσει όχι μόνο στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές αλλά και στις εθνικές και να πετύχει μία νίκη η οποία θα είναι περισσότερο επωφελής για τον ελληνικό λαό, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σε σύσκεψη κομματικών στελεχών στην Ικαρία, ασκώντας, παράλληλα, έντονη κριτική στα πεπραγμένα της κυβερνητικής πολιτικής.

    Όπως ανέφερε ο κ. Παπανδρέου, η κυβέρνηση που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα έχει χαμηλώσει πολύ τον πήχυ και δημιούργησε ηττοπάθεια στον Έλληνα πολίτη ότι δεν μπορούμε, ότι όλα είναι δεδομένα και αποφασίζονται κάπου αλλού και ότι θα μείνουμε στη μιζέρια μας.

    Ως παράδειγμα μη επίλυσης των προβλημάτων ο κ. Παπανδρέου ανέφερε την ακτοπλοΐα, την υγεία και την παιδεία, όπου, όπως τόνισε, η κυβέρνηση "τα έχει κάνει θάλασσα".

    Τόνισε, επίσης, ότι στην κυβέρνηση δεν κοιτάνε το ευρύτερο συμφέρον, αλλά την παράταξή τους και το πως θα πάρουν και θα κρατήσουν τις καρέκλες της εξουσίας, για να μοιράσουν ρουσφιέτα και να κάνουν τα χατίρια των ισχυρότερων, αντί να δουν τις ανάγκες του ελληνικού λαού.

    Κριτική άσκησε ο κ. Παπανδρέου και στην εξωτερική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση, τονίζοντας ότι ενώ είχαν μπει οι βάσεις μίας ηρεμίας και σιγουριάς, έχουμε ξαναμπεί σε μία διελκυστίνδα κλιμάκωσης της έντασης με τη γείτονα χώρα. Επίσης ανέφερε ότι η κυβερνητική πολιτική στερεί σημαντικά ποσά για τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το παράδειγμα των Ικαριωτών, οι οποίοι σαν σήμερα το 1912 επαναστάτησαν κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, δείχνει ότι οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε πολλά και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται να παίρνει πρωτοβουλίες.

    Αναφέρθηκε στη νέα αρχή που έκανε το ΠΑΣΟΚ εδώ και δύο χρόνια, η οποία, όπως είπε, στηρίζεται στην αξιολόγηση του έργου του, στον εντοπισμό των αδυναμιών του παρελθόντος και στην επιλογή των νέων στόχων. Διαμορφώσαμε, τόνισε, ένα πρόγραμμα το οποίο θα παρουσιαστεί σε μεγάλη έκταση πριν από τις δημοτικές εκλογές και συνολικά πριν από τις εθνικές εκλογές.

    Τόνισε ότι οι στόχοι είναι πάντα η αναμόρφωση της Παιδείας, η οποία κοστίζει πολύ στην ελληνική οικογένεια, η πρόνοια, η υγεία και η προσέλκυση επενδύσεων ώστε να πραγματοποιηθεί η ανάπτυξη.

    Διαβεβαίωσε ότι αυτούς τους στόχους το ΠΑΣΟΚ μπορεί να τους πραγματοποιήσει και δεν πρόκειται να δεχθεί την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, η οποία, όπως είπε, αντί να χτίσει πάνω στα επιτεύγματα των προηγούμενων ετών τα γκρέμισε όλα.

    Τέλος, ο κ. Παπανδρέου κάλεσε τα στελέχη του κόμματος, τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς να δώσουν από κοινού τον αγώνα για το νέο μέλλον της χώρας, που συνδυάζεται με τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές και τις εθνικές εκλογές.

    Σύσκεψη Παπανδρέου με εκπροσώπους τοπικών φορέων

    Την προσοχή των εκπροσώπων των τοπικών φορέων στη χρήση του όρου "γκρίζες ζώνες" επέστησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι σε σύσκεψη με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των φορέων αυτών στην Ικαρία, όπου βρέθηκε για να παραστεί στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του νησιού.

    Ο κ. Παπανδρέου σχολιάζοντας αναφορές κάποιων εκπροσώπων περί "γκρίζων ζωνών" για να του δείξουν ότι παραμελούνται από την κεντρική εξουσία, τους ζήτησε να μη χρησιμοποιούν τον όρο αυτό, τουλάχιστον δημόσια, για να επισημάνουν ότι έχουν προβλήματα επιλεξιμότητας ή επενδύσεων.

    Δεν μπορούμε, πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, να υιοθετούμε τις απαιτήσεις της Τουρκίας για να ενισχύσουμε μια επιχειρηματολογία προς την κεντρική εξουσία. Με τον τρόπο αυτό, πρόσθεσε, εμπεδώνεται η πεποίθηση και η αίσθηση ότι μπορεί να υπάρχει πράγματι κάποια αμφισβήτηση.

    Δεν υπάρχει αμφισβήτηση και δεν δεχόμαστε ότι μπορεί να υπάρξει αμφισβήτηση, υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου, ενώ πρόσθεσε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα μπορούσε να είχε κλείσει το θέμα των λεγόμενων "γκρίζων ζωνών" αν, όπως είπε, δεν είχαν χαθεί τα τελευταία χρόνια πολλές ευκαιρίες από την κυβέρνηση.

    Εξάλλου, ο κ. Παπανδρέου αναφερόμενος στο θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών με το κέντρο και ειδικότερα στο θέμα της απελευθέρωσης, τόνισε ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι η κοινωνική συνοχή και αν δεν υπάρξει ισορροπία μεταξύ της πλήρους απελευθέρωσης και της κοινωνικής συνοχής τα αδύναμα στρώματα και οι μειονεκτικές περιοχές θα πληρώσουν υψηλό τίμημα.

    Είναι υποχρέωση της πολιτείας, τόνισε, να διατηρήσει την κοινωνική συνοχή παράλληλα με την προώθηση της απελευθέρωσης. Και αμφισβήτησε ότι η κυβέρνηση προχώρησε σε σοβαρή απελευθέρωση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών και σε σοβαρή κοινωνική πολιτική.

    Επίσης, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι το καθεστώς του Άμστερνταμ πρέπει να ισχύσει, αλλά και να ενισχυθούν οι φθίνουσες και οι προβληματικές περιοχές, καθώς και τα νησιά και να ξεφύγουμε από τους αυστηρούς κανόνες της αγοράς.

    Σχετικά με το θέμα των ζωνών χρήσης γης και της χωροταξίας, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι χρειάζεται αφενός η στήριξη από την τοπική κοινωνία αλλά κυρίως καθαροί κανόνες, διότι διαφορετικά θα αναπτυχθούν η γραφειοκρατία, η συναλλαγή και η διαφθορά.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε επίσης ότι για το ελληνικό κράτος η απελευθέρωση θα ήταν μία μεγάλη αποκέντρωση, προσθέτοντας ότι η αυτοδιοίκηση αν έχει αρμοδιότητες, πόρους και έλεγχο από τους πολίτες, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Απαιτείται να υπάρξει αιρετή περιφέρεια και αυτό ο κ. Παπανδρέου υποσχέθηκε θα το κάνει το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση.

    [02] Κλιμακώνεται η ένταση στη Μ.Ανατολή

    Με γενικότερη ανάφλεξη απειλείται η Μέση Ανατολή, εξαιτίας των εκτεταμένων στρατιωτικών επιχειρήσεων του Ισραήλ στο Λίβανο ως αντίποινα για τη σύλληψη και ομηρία στρατιωτών του από ενόπλους της Χεζμπολλάχ.

    Το ισραηλινό πυροβολικό και η αεροπορία βομβαρδίζουν νυχθημερόν στόχους της Χεζμπολλάχ αλλά και τις υποδομές του Λιβάνου, τις οποίες έχουν καταστρέψει ολοκληρωτικά.

    Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας,ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την Τρίπολη και το Μπααλμπέκ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 17 άτομα ,εκ των οποίων οι εννέα στρατιώτες και 44 τραυματίστηκαν. Χθες σκοτώθηκαν και επτά Καναδοί ενώ τρεις ομοεθνείς τους τραυματίστηκαν.

    Από την πλευρά της, η Χεζμπολλάχ εκτόξευσε πολλούς πυραύλους Κατιούσα που έπληξαν τις ισραηλινές πόλεις Ναζαρέτ, Γκιβάτ Χέλα και Αφούλ, στη Γαλιλαία, ενώ σήμερα ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από το νότιο Λίβανο έπληξαν το λιμάνι της Χάιφας, στο βόρειο Ισραήλ, όπου χθες είχαν σκοτωθεί οκτώ άμαχοι.

    Πέντε ρουκέτες έπληξαν διάφορες συνοικίες της πόλης αυτής, η οποία απέχει περίπου 40 χλμ. από τα σύνορα και είναι η τρίτη μεγαλύτερη του Ισραήλ, με 275.000 κατοίκους. Το ισραηλινό ιδιωτικό τηλεοπτικό Κανάλι 10 μετέδωσε επικαλούμενο αστυνομική πηγή πως δεν υπήρξαν τραυματίες από την επίθεση.

    Ο ραδιοσταθμός του ισραηλινού στρατού μετέδωσε σήμερα πως οι ισραηλινές δυνάμεις σχεδιάζουν να εμποδίσουν τους αντάρτες της Χεζμπολάχ να πλησιάζουν σε απόσταση μικρότερη του 1 χλμ. από τα σύνορα του Ισραήλ με το Λίβανο δημιουργώντας εκεί μια "ζώνη ασφαλείας".

    Η κυβερνητική εκπρόσωπος Μίρι Εϊσίν δήλωσε εξάλλου σήμερα πως το Ισραήλ δεν σχεδιάζει να τερματίσει την επίθεσή του εναντίον των ανταρτών της Χεζμπολάχ στο Λίβανο.

    Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Αναν, ο οποίος συμμετέχει στη σύνοδο της G8 στην Αγία Πετρούπολη, απηύθυνε σήμερα έκκληση προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές στην κρίση του Λιβάνου, να καταλήξουν το συντομότερο δυνατό σε συμφωνία για κατάπαυση του πυρός ώστε να επιτραπεί η ανάπτυξη διεθνούς ειρηνευτικής δύναμης στα σύνορα Λιβάνου-Ισραήλ.

    Στις Βρυξέλλες συνεδριάζουν σήμερα οι υπουργοί Εξωτερικών των 25 χωρών-μελών της ΕΕ με θέμα τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Τους υπουργούς Εξωτερικών θα ενημερώσει ο ύπατος εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ενωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας Χαβιέ Σολάνα. Ο Φιλανδός υπουργός Εξωτερικών Ερκι Τουομιόγια δήλωσε ότι οι 25 ζήτησαν την άμεση κατάπαυση του πυρός στη Μέση Ανατολή και τόνισαν ότι είναι απαραίτητο να υπάρξει μια λύση προκειμένου να διασωθεί η ειρηνευτική διαδικασία στην περιοχή.

    Στο μεταξύ το Λίβανο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ΟΗΕ, η οποία εξέφρασε την υποστήριξή της, στην έκκληση της κυβέρνησης του Λιβάνου για εκεχειρία, αλλά ζήτησε και την απελευθέρωση των δύο ισραηλινών στρατιωτών.

    Στη Βηρυτό μεταβαίνει σήμερα και ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ντομινίκ ντε Βιλπέν μετά από αίτημα του προέδρου Ζακ Σιράκ για να εκφράσει τη στήριξη της Γαλλίας στο λαό του Λιβάνου.

    Επίσης, η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολίζα Ράις δήλωσε πως εξετάζει την πιθανότητα να μεταβεί στη Μέση Ανατολή προκειμένου να βοηθήσει να αποκλιμακωθεί η κρίση, απηύθυνε ωστόσο, παράλληλα, έκκληση στη διεθνή κοινότητα.

    Σε εξέλιξη βρίσκεται μεσολαβητική προσπάθεια της Μόσχας, σύμφωνα με το ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Όπως είπε χρησιμοποιεί όλους τους διαύλους επικοινωνίας που διαθέτει στη Μέση Ανατολή για να πετύχει την απελευθέρωση των δύο ισραηλινών στρατιωτών και εκτιμά πως η προσπάθεια αυτή δεν θα είναι μάταιη.

    Η Συρία αποστέλλει μη στρατιωτικό υλικό βοηθείας στο Λίβανο για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των ισραηλινών επιθέσεων, δήλωσε ο επικεφαλής του συμβουλίου που επιβλέπει τις διμερείς σχέσεις. Οι αρχές της Συρίας ήραν τα τέλη αεροδρομίων και λιμένων για να βοηθήσουν όλους όσοι επιθυμούν να αποχωρήσουν από το Λίβανο μέσω Συρίας, δήλωσε ο Νάσρι αλ Χούρι, γενικός γραμματέας του ύπατου σύριο-λιβανικού συμβουλίου .

    Εντείνονται οι επιχειρήσεις επαναπατρισμού

    Την συνδρομή της ελληνικής κυβέρνησης ζήτησε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα

    Τσαρλς Ρίς προκειμένου να εξασφαλισθούν πλωτά μέσα, για τη μεταφορά

    Αμερικανών πολιτών που ενδεχομένως να ζητήσουν την απομάκρυνσή τους από τον Λίβανο. Το αίτημα αυτό διατύπωσε ο κ. Ρίς στον υφυπουργό Εξωτερικών Θεόδωρο Κασσίμη σε συνάντηση που είχε μαζί του σήμερα το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών κατά την οποία έγινε εκτίμηση της κατάστασης που επικρατεί στη Μέση Ανατολή.

    Ο κ. Κασσίμης τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση κάνει μεγάλες προσπάθειες για

    να βοηθήσει όχι μόνο Έλληνες, αλλά και ξένους πολίτες που επιθυμούν να

    απομακρυνθούν από το Λίβανο. Όσον αφορά την εξασφάλιση πλωτών μέσων για την κάλυψη όλων των αιτημάτων που έχουν υποβληθεί, επεσήμανε ότι θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια παρά τις αυξημένες ανάγκες της ελληνικής ακτοπλοΐας λόγω της θερινής περιόδου.

    Στο μεταξύ, μετά από αίτημα του Υπουργείου Εξωτερικών, ευρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εκκενώσεως και ασφαλούς μεταφοράς από το Λίβανο Ελλήνων, οι οποίοι έχουν υποβάλλει σχετικό αίτημα στις διπλωματικές μας αρχές, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γενικού επιτελείου Εθνικής Αμυνας, που εξέδοσε αργά χθές το βράδυ. Ήδη η Φρεγάτα «ΨΑΡΑ» του Πολεμικού Ναυτικού πλέει προς λιμένα του Λιβάνου, για το σκοπό αυτό. Ταυτόχρονα, άλλη μία Φρεγάτα και δύο Αρματαγωγά ευρίσκονται σε άμεση ετοιμότητα απόπλου, για συμμετοχή στην επιχείρηση.

    Επίσης, για τον Λίβανο απέπλευσε το ΕΓ/ΟΓ πλοίο "Ιεράπετρα" προκειμένου να παραλάβει από εκεί ευρωπαίους πολίτες. Το "Ιεράπετρα", που ναυλώθηκε από τη γαλλική κυβέρνηση, ανήκει στην λασηθιωτική εταιρία ΛΑΝΕ προσέγγισε πρώτα στην Λεμεσό απ`όπου θα παραλάβει γιατρούς οι οποίοι θα προσφέρουν ιατρική βοήθεια σε τραυματίες. Η αποστολή του "Ιεράπετρα" χαρακτηρίζεται από την ΛΑΝΕ ως ανθρωπιστική.

    Το μεσημέρι της Κυριακής, έφθασε στην Αθήνα αεροσκάφος των Ολυμπιακών Αερογραμμών, το οποίο μετέφερε 64 Έλληνες και 26 υπηκόους άλλων κρατών. Το αεροσκάφος, το οποίο αναχώρησε χτες το απόγευμα για τη Δαμασκό, είχε ναυλωθεί από το υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο της δεύτερης επιχείρησης παροχής βοήθειας στους Έλληνες πολίτες που επιθυμούσαν να απομακρυνθούν από τη Βηρυτό η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της εμπόλεμης ζώνης. Το αεροσκάφος αναχώρησε από τη Συριακή πρωτεύουσα γύρω στις 11 το πρωί και σε λιγότερο από μια ώρα βρισκόταν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όπου αποβίβασε 46 Κύπριους πολίτες που είχαν ζητήσει τη συνδρομή της ελληνικής πρεσβείας στη Βηρυτό για φύγουν από τη φλεγόμενη περιοχή. Το Μπόινγκ 737 των Ολυμπιακών Αερογραμμών γύρω στις 2 το μεσημέρι έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" όπου τους Έλληνες επαναπατρισθέντες περίμεναν οι συγγενείς τους.

    Αυτή ήταν η δεύτερη αποστολή, για τον επαναναπατρισμό Ελλήνων από την εμπόλεμη ζώνη. Χθες άλλο ένα Μπόινγκ 737 των ΟΑ μετέφερε, με την ίδια διαδικασία, 53 Ελληνες, 20 Κύπριους, 8 Γάλλους, 2 Βρετανούς, 1 Αμερικανό, 1 Τσέχο, 1 Ιταλό και 5 άτομα διπλής υπηκοότητας.

    Επιχειρήσεις επαναπατρισμού πολιτών τους πραγματοποιούν πολλές χώρες.

    Λειτουργία ειδικού τηλεφωνικού κέντρου στο ΥΠΕΞ για το Λίβανο

    Από τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής έχει τεθεί σε λειτουργία το ειδικό τηλεφωνικό κέντρο στην Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, με το οποίο μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για Έλληνες υπηκόους που βρίσκονται στο Λίβανο.

    Ο αριθμός του τηλεφωνικού κέντρου είναι :

    210-368 1912 (12 γραμμές)

    Εναλλακτικά μπορούν να χρησιμοποιούνται και οι εξής γραμμές :

    210-368 1835

    210-368 1836

    210-368 1837

    210-368 1838

    210-368 1469


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 17 July 2006 - 12:30:19 UTC