Visit the American Hellenic Media Project (AHMP) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 22 January 2025
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 05-03-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνάντηση Καραμανλή - Γιούνκερ
  • [02] Κινητοποιήσεις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
  • [03] Υπερψηφίστηκε επί των άρθρων το νομοσχέδιο για το ΕΣΥ
  • [04] Πρόταση Τ. Παπαδόπουλου για επανέναρξη των συνομιλιών

  • [01] Συνάντηση Καραμανλή - Γιούνκερ

    H ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει, οι δημοσιονομικές προοπτικές της ΕΕ, το Σύμφωνο Σταθερότητας και η Στρατηγική της Λισαβόνας κυριάρχησαν στις συζητήσεις του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του προεδρεύοντος της ΕΕ, Λουξεμβούργιου πρωθυπουργού Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

    Ο Κ. Καραμανλής που θα δειπνήσει τη Δευτέρα το βράδυ στη Βίλα Λορέν των Βρυξελλών με τον Τούρκο ομόλογό του υπογράμμισε πως «τώρα είναι η ώρα για την Τουρκία να αποδείξει έμπρακτα - στην πράξη, ότι μπορεί και πραγματικά σκοπεύει στην πλήρη συμμόρφωση με το κοινοτικό κεκτημένο. Περιμένουμε από την τουρκική κυβέρνηση να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να εκπληρώσει όλα τα κριτήρια και τις υποχρεώσεις, όπως έχουν τεθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο».

    Ο Λουξεμβούργιος πρωθυπουργός υπογράμμισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι «όσο νωρίτερα υπογράψει η Τουρκία το πρωτόκολλο της Άγκυρας για το οποίο δεσμεύθηκε τόσο το καλύτερο για την ίδια και την ΕΕ».

    Ο Κ. Καραμανλής κατά πληροφορίες υπογράμμισε στη συνάντηση ότι πλέον ο πήχυς έχει ανέβει ψηλά για την Τουρκία μετά τις αποφάσεις για επ' αόριστον αναστολή των διαπραγματεύσεων με την Κροατία που έλαβε η Ένωση. Ο πρωθυπουργός τόνισε πως ενόψει της συνάντησης της Δευτέρας η ατμόσφαιρα έχει βελτιωθεί και πως υπάρχει αναμφίβολα μια καλή προσωπική σχέση και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι αυτό είναι υποβοηθητικό, αλλά δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε πλήρως. Αυτός όμως δεν είναι λόγος για να μη συζητούμε με τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση μιας γειτονικής χώρας».

    Απαντώντας σε ερώτηση για τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου ο κ. Καραμανλής είπε ότι έχουμε δεσμευθεί να εξομαλύνουμε πλήρως τις σχέσεις μας με την Τουρκία."Προφανώς, δεν είναι εύκολος ο δρόμος για να πετύχουμε αυτόν το στόχο. Υπάρχουν πολλά εμπόδια, το κλίμα είναι πολύ καλύτερο. Υποστηρίζουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας διότι περιμένουμε ότι μια εξευρωπαϊσμένη Τουρκία θα είναι ένας πολύ περισσότερο συμβατός γείτονας για την Ελλάδα και τις άλλες χώρες". Ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι πρέπει η Τουρκία να αποδείξει βήμα-βήμα ότι υιοθετεί τους ευρωπαϊκούς όρους, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα των μειονοτήτων και τον τρόπο που συμπεριφέρεται στις εξωτερικές της σχέσεις.

    Σε ό,τι αφορά το Δ' ΚΠΣ ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Η Ελλάδα υποστηρίζει την πρόταση της Επιτροπής. Θεωρούμε ότι είναι μια δίκαιη και ισορροπημένη τοποθέτηση. Η Ελλάδα υπήρξε θερμός υποστηρικτής της πρόσφατης διεύρυνσης. Πιστεύουμε ωστόσο ότι το κόστος της διεύρυνσης θα πρέπει να μοιραστεί κατά ένα δίκαιο και ισόρροπο - ισότιμο τρόπο μεταξύ των κρατών - μελών. Η πρόταση της Επιτροπής εγγυάται την επιτυχία της διεύρυνσης, ενώ ταυτόχρονα προωθεί τη συνοχή, καθώς επίσης και την ανταγωνιστικότητα εντός της ΕΕ. Την ίδια στιγμή επιβεβαιώνει την προώθηση των κοινών στόχων της Ένωσης. Αυτό πιστεύουμε ότι επιβεβαιώνεται και από την ανάγκη να έρθουμε σε συμφωνία και διαβεβαίωσα τον πρωθυπουργό κ. Γιούνκερ ότι θα έχει την πλήρη υποστήριξή μας στην προσπάθειά του να συναφθεί αυτή ως το τέλος της Λουξεμβουργιανής Προεδρίας».

    Ο κ. Γιούνκερ τόνισε πως στόχος της λουξεμβουργιανής προεδρίας είναι να λυθεί το θέμα μέχρι τη σύνοδο του Ιουνίου, αλλά εμμέσως αναγνώρισε ότι υπάρχουν δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «γνωρίζουμε πού υπάρχουν οι αδυναμίες και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε στο βαθμό του δυνατού τις ελληνικές ανησυχίες».

    Για τη Στρατηγική της Λισαβόνας και οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν ότι η μέχρι τώρα πορεία δεν είναι επαρκής και υπολείπονται πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν. Ο Κ. Καραμανλής ανέφερε ότι ενημέρωσε τον κ. Γιούνκερ πως «η προσοχή μας θα εστιαστεί στη δημοσιονομική σταθερότητα, στην προώθηση της ανάπτυξης, στην ήπια προσαρμογή καθώς και στη βελτίωση της παιδείας και της εκπαίδευσης».

    Δυσκολίες υπάρχουν όπως τόνισαν και οι δυο πρωθυπουργοί και στην προσπάθεια να επέλθει συμφωνία για μεταρρύθμιση του Σύμφωνου Σταθερότητας.

    «Η Ελλάδα καλωσορίζει αυτήν την πρωτοβουλία. Βέβαια, είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στο σεβασμό του πλαισίου του Συμφώνου και των σχετικών αποφάσεων. Ωστόσο, θεωρούμε ότι ορισμένοι κανονισμοί του Συμφώνου είναι ιδιαίτερα αυστηροί και δεν προσαρμόζονται (επακριβώς) με τη δημοσιονομική προσαρμογή των κρατών - μελών», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής. Ο κ. Γιούνκερ τόνισε πως υπάρχουν προτάσεις της Προεδρίας και οι θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης και πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε ότι ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών πάλεψε ως λέων υπέρ των θέσεων αυτών στις τελευταίες συναντήσεις και εξήγησα στον φίλο μου, Κώστα, τα βασικά στοιχεία των συμπερασμάτων που έχουμε καταλήξει όσον αφορά τη Στρατηγική της Λισαβόνας».

    [02] Κινητοποιήσεις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

    Με επιτυχία, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνουν οι συνδικαλιστές, πραγματοποιήθηκε η τετράωρη στάση εργασίας των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, αλλά και η 24ωρη πανελλαδική απεργία στον χώρο πολλών και μεγάλων ομοσπονδιών (ΟΤΟΕ, ΟΜΕ-ΟΤΕ, ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, Ο.Α. κλπ), αλλά και Εργατικών Κέντρων σε μεγάλες πόλεις της χώρας.

    Ικανοποιητική ήταν επίσης η συμμετοχή, σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στο πεδίο του Άρεως και στην πορεία προς το υπουργείο Οικονομίας. Αξιοσημείωτη ήταν η κινητοποίηση των εμποροϋπαλλήλων (ΟΙΥΕ) που, απεργώντας για το ωράριο λειτουργίας, για πρώτη φορά μετά από χρόνια ουσιαστικά έκλεισαν μεγάλα καταστήματα στο κέντρο της πόλης.

    Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος έκανε λόγο για "τρανταχτό μήνυμα" προς την κυβέρνηση, την κάλεσε "να αλλάξει κατεύθυνση στην πολιτική της" και προειδοποίησε ότι "οι αγώνες θα συνεχιστούν".

    Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος δήλωσε ότι έχει ανοίξει μια νέα περίοδος κοινωνικών συγκρούσεων, χαρακτήρισε τη σημερινή απεργία "σταθμό αλλά και αφετηρία και όχι τέλος", ενώ κάλεσε τους εργαζόμενους "να δημιουργήσουν νέους κοινωνικούς και πολιτικούς συσχετισμούς, μέσα από τη συνάντηση με τους αγρότες, τους μικρομεσαίους, τα νέα κοινωνικά κινήματα".

    Στην απεργιακή συγκέντρωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Φίλιππος Θωμάς (ΠΑΣΚΕ) που υπογράμμισε ότι με την απεργία οι εργαζόμενοι απαντούν "καμία άλλη ανοχή σε πολιτικές που μας βλάπτουν και μας κάνουν φτωχότερους". Δήλωσε ότι τα συνδικάτα απορρίπτουν "κάθε πρόταση που περικόπτει ασφαλιστικά δικαιώματα και προσδοκίες", κατήγγειλε τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα αλλά και των συμβασιούχων στο Δημόσιο και ζήτησε μέτρα κατά της ανεργίας.

    Στη συγκέντρωση μίλησαν επίσης ο Φ. Αγαδάκος (ΓΣΕΕ, ΔΑΚΕ) και ο Θ. Βασιλόπουλος (ΟΙΥΕ, Συνασπισμός). Παραβρέθηκε επίσης αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με τους βουλευτές Γ. Κουτσούκο, Δ. Κουσελά και Α. Μακρυπίδη, ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλ. Αλαβάνος και τμήματα των αντιπολεμικών και κοινωνικών κινημάτων. Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ θα συμμετάσχουν στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο της 19 Μαρτίου, στο Σύνταγμα.

    Επόμενος "σταθμός" για τα συνδικάτα θα είναι η πανελλαδική απεργία της 11ης Μαΐου, οπότε (λόγω Πάσχα) θα γιορταστεί η φετινή Πρωτομαγιά. Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε διαδήλωση προς το υπουργείο Οικονομίας, όπου αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών παρέδωσε το απεργιακό ψήφισμα.

    Ξεχωριστά το ΠΑΜΕ

    Το ΠΑΜΕ διοργάνωσε συγκέντρωση και πορεία ξεχωριστή από εκείνη της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Η συγκέντρωση του έγινε στην πλατεία Κάνιγγος και ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή, που κατέληξε στα Προπύλαια.

    Η έναρξη της πορείας του ΠΑΜΕ σήμανε και τον τερματισμό της συμβολικής κατάληψης του υπουργείου Εμπορίου που είχαν πραγματοποιήσει, από νωρίς το πρωί, μέλη του ΠΑΜΕ, τα οποία είχαν αναρτήσει πανό στην πρόσοψη του κτιρίου με τα συνθήματα "Κάτω τα χέρια από την Κυριακή αργία, Οχι επέκταση ωραρίου, 35ωρο, 7ωρο, 5ήμερο".

    Η υπεράσπιση της αργίας της Κυριακής, καθώς και οι διεκδικήσεις για 1.200 ευρώ κατώτερο μισθό, 48 ευρώ κατώτερο μεροκάματο, 900 ευρώ κατώτερη σύνταξη, άμεση επιδότηση όλων των ανέργων με το 80% του μεροκάματου των 48 ευρώ και 960 ευρώ επίδομα ανεργίας, αποτέλεσαν τα κύρια σημεία του διεκδικητικού πλαισίου του ΠΑΜΕ.

    Στη συγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος, ο κεντρικός ομιλητής Κώστας Μυτιληνιού, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Αθήνας "Προμηθέας", είπε ότι η κατάσταση των εργαζομένων θα χειροτερεύσει, την ίδια στιγμή που τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου αυξάνονται και τόνισε ότι τα λόγια πως "δεν αντέχει η οικονομία", αποτελούν πρόκληση για τους εργαζόμενους που πλήττονται από την ανεργία, την υποαπασχόληση, τις απολύσεις, τη λιτότητα.

    Ο κ. Μυτιληνιού επέκρινε επίσης τις "συμβιβασμένες πλειοψηφίες των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ", ενώ χαρακτήρισε τη σημερινή τους κινητοποίηση ως μια αποσπασματική, ξεκομμένη εκδήλωση χωρίς προοπτική κλιμάκωσης. Παράλληλα κάλεσε σε συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), στις 7 το απόγευμα στα Προπύλαια και στην πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ, για άμεσο τερματισμό της κατοχής στο Ιράκ και το Αφγανιστάν και για την μη αποστολή Ελλήνων στρατιωτών στο Ιράκ.

    [03] Υπερψηφίστηκε επί των άρθρων το νομοσχέδιο για το ΕΣΥ

    Αλλαγές στο σώμα του σχεδίου νόμου για την αναμόρφωση του ΕΣΥ, επέφερε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Νικήτας Κακλαμάνης, απαντώντας σε παρατηρήσεις της αντιπολίτευσης και των εκπροσώπων των ιατρών και των κοινωνικών λειτουργών.

    Το νομοσχέδιο για τη νέα δομή του ΕΣΥ, υπερψηφίστηκε σήμερα και επί των άρθρων.

    Σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις, στις Ολομέλειες των Συμβουλίων Υγειονομικής Περιφέρειας (ΣΥΠΕ), που γνωμοδοτούν προς τον υπουργό Υγείας για θέματα ανάπτυξης των πολιτικών υγείας και για το συντονισμό των Διοικήσεων των νοσοκομείων, θα μετέχει και ένας εκπρόσωπος των γενικών ιατρών της Περιφέρειας (οριζόμενος από την Ελληνική Εταιρεία Γενικής Ιατρικής) καθώς και ένας εκπρόσωπος των κοινωνικών λειτουργών, οριζόμενος από το Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος.

    Επίσης, στα Διοικητικά Συμβούλια των νοσοκομείων του ΕΣΥ, αντί του διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας, θα μετέχει αιρετός εκπρόσωπος των ιατρών, ξέχωρα από τον εκπρόσωπο του λοιπού επιστημονικού προσωπικού του νοσοκομείου.

    Εξάλλου, απαλείφθηκε διάταξη που απαγόρευε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που νομίμως παρέχουν φυσικοθεραπευτικές υπηρεσίες, να εκτελούν παραπεμπτικά φυσικοθεραπείας ασφαλιστικών ταμείων, αν αυτά έχουν συνταγογραφηθεί από ιατρούς που διατηρούν έμμισθες σχέσεις μαζί τους.

    Κατά τα άλλα, και κατά τη σημερινή συζήτηση του νομοσχεδίου για το ΕΣΥ στην Ολομέλεια, συνεχίστηκε η αντιπαράθεση της πλειοψηφίας και της αξιωματικής - κυρίως - αντιπολίτευσης, αναφορικά με τη φιλοσοφία και το πνεύμα του.

    Ο εισηγητής της ΝΔ, Ανδρέας Καραγκούνης, υπενθύμισε, απαντώντας στις χθεσινές αιτιάσεις του ΠΑΣΟΚ, τη δήλωση του Παρασκευά Αυγερινού ότι «δεν υπήρξε ποτέ Εθνικό Σύστημα Υγείας», υποστηρίζοντας συνάμα ότι «κανενός το αυτί δεν ίδρωσε να κάνει πράξη το νόμο του Αλέκου Παπαδόπουλου για τις προμήθειες».

    «Διαλύσατε τον τομέα της Πρόνοιας και πήρατε τα περιουσιακά στοιχεία και τα μοιράσατε σε φίλους και μη φίλους, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δεν αφήσατε τίποτα όρθιο. Χάθηκαν 20 δις δρχ. από το Ββ Πακέτο Ντελόρ για τον ευαίσθητο τομέα της Πρόνοιας» ανέφερε ο εισηγητής της ΝΔ, ενώ ο βουλευτής Ηλείας της συμπολίτευσης, Παναγιώτης Αδρακτάς, κατέθεσε στοιχεία για κτήριο που είχε δωριστεί στο υπουργείο Υγείας χωρίς να αξιοποιηθεί άλλως, παρά ως «προεκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ».

    Αντιθέτως, ο εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές ομιλητές του κόμματός του, επέμειναν στις αιτιάσεις τους περί κομματικοποίησης του χώρου της Υγείας, υποστηρίζοντας ότι, ενώ η κυβέρνηση κρατά στο περιφερειακό σύστημα Υγείας τις αρμοδιότητες των καταργηθέντων ΠΕΣΥ, «η διοίκηση της δομής αυτής στενεύει και ελέγχεται απόλυτα από το κράτος».

    «Στο Δ.Σ. δεν υπάρχει κανένας κοινωνικός φορέας, δεν εκπροσωπείται καμία έκφραση των τοπικών κοινωνιών. Ουσιαστικά είναι όλοι διορισμένοι, εκτός από έναν εκπρόσωπο των εργαζομένων, ο οποίος θα εκφράζει τους εργαζόμενους σβ ένα στενό χώρο στον οποίο θα πάνε μέσα από ένα ευνοϊκό σύστημα - άρα θα έχει έντονη κομματική ταυτότητα» σημείωσε ο κος Αντωνακόπουλος.

    «Το φαινόμενο του διοικητή της ΔΥΠΕ, να έχει παράλληλα και την ιδιότητα του γενικού διευθυντή, συνιστά παραβίαση του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα - και όσον αφορά τη διετή θητεία, πιστεύουμε ότι είναι μικρή, εκτός κι αν πρόκειται για μια τεχνική για να έχουμε συνεχώς σε ένταση κάποια στελέχη με μια σύντομη αναδιανομή της εξουσίας» προσέθεσε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ.

    Ενστάσεις για την αμοιβή, αλλά και τις αρμοδιότητες των Διοικητών των Διοικητικών Υγειονομικών Περιφερειών, εξέφρασε ο εισηγητής του ΚΚΕ, Π. Κοσσιώνης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, ότι «και μόνον για την παράγραφο 34 του άρθρου 3 (σ.σ. που προβλέπει τη συγκρότηση Ανωνύμων Εταιρειών με πρωτοβουλία των Διοικητών, για τη διαχείριση των υποδομών των ΔΥΠΕ) θα έπρεπε να καταψηφίσουμε το άρθρο».

    Ο κος Κοσσιώνης, εμφανίστηκε επίσης απαισιόδοξος σχετικά με άλλες διατάξεις, όπως τη συμβολή των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών στην οργάνωση των ΔΥΠΕ, ή τη συγκρότηση των Τμημάτων Υγιεινής κι Ασφάλισης των Εργαζομένων.

    Ο εισηγητής του ΣΥΝ, Α. Λεβέντης, πρότεινε στον υπουργό Υγείας να ξανασκεφτεί τις δυνατότητες και αρμοδιότητες που παραχωρεί στα όργανα διοίκησης των νοσοκομείων, κρίνοντας ότι οι νέες ρυθμίσεις θα δυσχεράνουν την ταχεία και αποτελεσματική λήψη των αποφάσεων: «Η μετατροπή των νοσοκομείων και των προνοιακών μονάδων σε ΝΠΔΔ με δικό τους προϋπολογισμό, είναι μια κατβ αρχάς θετική εξέλιξη, ωστόσο έχουμε τις επιφυλάξεις μας όσον αφορά τις διοικήσεις και για όλους αυτούς τους ελέγχους και τις αναφορές που πρέπει να κάνουν προς την περιφέρεια και το υπουργείο, προκειμένου να κάνουν την παραμικρή κίνηση».

    [04] Πρόταση Τ. Παπαδόπουλου για επανέναρξη των συνομιλιών

    Πρόταση στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Κόφι Αναν για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό υπέβαλε ο Κύπριος πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος.

    Σε δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο τη Πολωνίας Αλεξάντερ Κβασνιέφσκι, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Τ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η πρόταση διαβιβάστηκε πριν από ένα μήνα μέσω του αντιπροσώπου της Κύπρου στα Ηνωμένα Εθνη.

    Ο Τ. Παπαδόπουλος ανέφερε στον Πολωνό πρόεδρο ότι η Κυπριακή Δημοκρατία επιθυμεί επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, το συντομότερο δυνατό, στη βάση του σχεδίου Αναν, για βιώσιμη, διζωνική λύση.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 17 March 2005 - 21:45:01 UTC