Browse through our Interesting Nodes on the Cyprus Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 05-01-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Μεγάλη διαδήλωση στο Πόρτο Αλέγκρε κατά του Τζορτζ Μπους και της παγκοσμιοποίησης
  • [02] Μειώθηκαν τα ράντζα στα νοσοκομεία, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο Ν. Κακλαμάνης
  • [03] Την ηγεσία του Αρείου Πάγου επισκέφθηκε ο υπ.Δικαιοσύνης, Α.Παπαληγούρας
  • [04] Ρουσόπουλος: Να τεθούν περιορισμοί στην πολυθεσία των δημοσιογράφων στο δημόσιο τομέα
  • [05] Σημαντικό προβάδισμα στον Κ. Καραμανλή έναντι του Γ. Παπανδρέου, δίνει δημοσκόπηση της VPR-C
  • [06] 24-ωρο αποκλεισμό των Τεμπών, από τις 10 το πρωί της Παρασκευής, αποφάσισαν οι βαμβακοπαραγωγοί

  • [01] Μεγάλη διαδήλωση στο Πόρτο Αλέγκρε κατά του Τζορτζ Μπους και της παγκοσμιοποίησης

    Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν, χθές Τετάρτη, στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική του Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους, τον πόλεμο στο Ιράκ και την παγκοσμιοποίηση, με την ευκαιρία της διοργάνωσης του πέμπτου Παγκόσμιου Κοινωνικού Φόρουμ.

    Η αστυνομία εκτιμά ότι στη διαδήλωση συμμετείχαν περίπου 200.000 άτομα.

    Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από εννέα διαφορετικά σημεία και συναντήθηκαν στη λεωφόρο Μπόρχες ντε Μεντέιρος, έναν από τους κεντρικούς δρόμους του Πόρτο Αλέγκρε. Στο τελευταίο κομμάτι της πορείας επικεφαλής τέθηκε μια ομάδα Αφρικανών εκπροσώπων που κρατούσαν ένα πανό με την επιγραφή: "Κοινωνικό Φόρουμ στην Αφρική το 2007".

    Το Παγκόσμιο Κοινωνικό Φόρουμ οργανώνεται ως απάντηση στο ετήσιο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός και στόχος του είναι να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στις φτωχές και τις αναπτυσσόμενες χώρες. Το επόμενο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θα γίνει ταυτόχρονα σε διάφορες πόλεις της Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής, ενώ το 2007 θα πραγματοποιηθεί σε μία περιοχή, πιθανότατα σε κάποια αφρικανική πόλη.

    Αργότερα σήμερα, θα δοθεί μια συναυλία στην οποία θα συμμετάσχει και ο υπουργός Πολιτισμού της Βραζιλίας, Ζιλμπέρτο Ζιλ.

    [02] Μειώθηκαν τα ράντζα στα νοσοκομεία, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο Ν. Κακλαμάνης

    Από το νέο σύστημα εφημεριών, που εφαρμόζει πιλοτικά το υπουργείο Υγείας, προκύπτει μείωση των ράντζων στα μεγάλα νοσοκομεία της πρωτεύουσας σε ποσοστά που αγγίζουν το 90%. σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Υγείας, Νικήτας Κακλαμάνης.

    Ηδη, το υπουργείο Υγείας, με εγκύκλιό του, ζητά να αναπροσαρμοστεί το νέο σύστημα εφημεριών ώστε να βελτιωθούν και ορισμένα σχέδια εφημεριών τα οποία δεν απέδωσαν στην πράξη, καθώς τα νοσοκομεία που συμμετείχαν δεν μπορούσαν να εφημερεύουν αποτελεσματικά την ίδια ημέρα.

    Ο κ. Κακλαμάνης άφησε να εννοηθεί ότι μπαίνουν στο στόχαστρο πλέον του υπουργείου Υγείας οι διευθυντές των κλινικών που αναπτύσσουν πελατειακές σχέσεις με τους ασθενείς και ευθύνονται ως ένα βαθμό για την εμφάνιση των ράντζων, αλλά και άλλων παρενεργειών που δυσχεραίνουν την περίθαλψη των πολιτών.

    Σε συνέχεια των όσων είχε πει ο υπουργός μετά την αιφνιδιαστική του επίσκεψη στο Λαϊκό Νοσοκομείο για ορισμένους γιατρούς που δεν θέλουν να προχωρήσει το σύστημα εφημεριών, εξήγησε ότι δεν είναι μόνο τα ράντζα που εμφανίζονται με τη στάση τους, αλλά ενδεχομένως και οι μεγάλες λίστες αναμονής όσων ασθενών νοσηλεύονται στα νοσοκομεία για να χειρουργηθούν.

    Ενδεικτικά αναφέρθηκε στα παράδειγμα ασθενών με καρκίνο και κήλη όπου απαιτούνται τουλάχιστον 15 ημέρες νοσηλείας πριν γίνει η επέμβαση. Υπήρξε, είπε, η σκέψη από το υπουργείο Υγείας ότι θα μπορούσε να εκδοθεί μια εγκύκλιος που να προβλέπει ότι η επιβάρυνση των ασθενών από την επιπλέον νοσηλεία τους θα επιβαρύνει στο εξής τη διοίκηση του νοσοκομείου και ενδεχομένως και τους διευθυντές των κλινικών. Όμως, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι αυτό είναι μια σκέψη που δεν υιοθετείται προς το παρόν.

    Όσον αφορά το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει με τα κρεβάτια εντατικής θεραπείας, ο κ. Κακλαμάνης ανακοίνωσε τη συνεργασία με το νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν" από το οποίο θα νοικιάζονται 30 κλίνες για να αντιμετωπίζονται τα έκτακτα περιστατικά που δεν βρίσκουν κρεβάτι εντατικής θεραπείας σε δημόσιο νοσοκομείο.

    Μάλιστα, εξετάζεται η επέκταση του μέτρου και σε άλλες κλίνες γενικής νοσηλείας που θα μπορούσαν να νοικιαστούν από το "Ερρίκος Ντυνάν".

    Ηδη, από το υπουργείο Υγείας όπως έγινε γνωστό εκδόθηκε εγκύκλιος που καθορίζει ότι όλες οι εισαγωγές ασθενών θα γίνονται στο εξής με την ευθύνη του γραφείου κινήσεως και η ευθύνη για τις τακτικές εισαγωγές θα βαραίνει τη διοίκηση του νοσοκομείου και όχι τους διευθυντές των κλινικών.

    [03] Την ηγεσία του Αρείου Πάγου επισκέφθηκε ο υπ.Δικαιοσύνης, Α.Παπαληγούρας

    Τον πρόεδρο και εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Κάππο και Δ. Λινό αντίστοιχα, τον προϊστάμενο της επιθεώρησης δικαστηρίων, αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Π. Κακκαλή και τους επιθεωρητές των δικαστηρίων, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Δικαιοσύνης Αναστάσης Παπαληγούρας, προκειμένου να ενημερωθεί επί της πορείας των ερευνών για τα παραδικαστικά κυκλώματα.

    Εξερχόμενος του δικαστικού Μεγάρου ο κ. Παπαληγούρας ανέφερε ότι ενημερώθηκε για την αποτελεσματικότητα των μέτρων που έλαβε η ίδια η δικαιοσύνη για την αντιμετώπιση της διαφθοράς στο χώρο της. Ακόμα σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Παπαληγούρας, με τους δικαστικούς λειτουργούς συζήτησε για τις επιπτώσεις του όλου κλίματος που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική κοινωνία και πώς είναι δυνατόν να εξαλειφθεί κάθε σκιά πάνω απο το σώμα των Ελλήνων δικαστών, που στη μεγάλη τους πλειοψηφία χαρακτηρίζονται απο ήθος και ακεραιότητα.

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης επισήμανε ότι η πολιτεία θα προχωρήσει άμεσα σε αυστηρά νομοθετικά μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστούν τα νοσηρά φαινόμενα και να αποκατασταθεί απολύτως η εμπιστοσύνη του πολίτη στους δικαστές.

    [04] Ρουσόπουλος: Να τεθούν περιορισμοί στην πολυθεσία των δημοσιογράφων στο δημόσιο τομέα

    Οι αρχές που θα πρέπει να διέπουν στο εξής τις επαγγελματικές σχέσεις μεταξύ των δημοσιογράφων και του δημοσίου τομέα, αλλά και θέματα σχετικά με την εφαρμογή του κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, τέθηκαν στο τραπέζι του διαλόγου μεταξύ των εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων και των συνδικαλιστικών ενώσεων των δημοσιογράφων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Θόδωρου Ρουσόπουλου.

    Στην τοποθέτησή του, ο κ. Ρουσόπουλος ανέφερε ότι το μεγάλο ζητούμενο είναι η θέσπιση αρχών και κανόνων τις οποίες κάθε κυβέρνηση οφείλει να ακολουθεί. Ο κ. Ρουσόπουλος τάχθηκε υπέρ της παράλληλης ενασχόλησης δημοσιογράφου σε θέσεις καθαρά δημοσιογραφικές, αλλά είπε ότι θα πρέπει να τεθούν περιορισμοί στην πολυθεσία στο δημόσιο τομέα.

    Ανέφερε επίσης ότι θα πρέπει όλοι να στηρίξουν την πρωτοβουλία των Ενώσεων Συντακτών για την καταγραφή κανόνων δεοντολογίας, παρέχοντας στις Ενώσεις τις δυνατότητες που θα τις βοηθήσουν να διαπιστώσουν - ως θεματοφύλακες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας - αν κάποια μέλη τους παραβαίνουν αυτούς τους κανόνες.

    Διευκρίνισε ότι η πρωτοβουλία του δεν έχει στόχο ούτε τη δαιμονοποίηση του θέματος, ούτε το "κυνήγι μαγισσών". Στο θέμα που προέκυψε σχετικά με απόρρητες δαπάνες που σχετίζονται με δημοσιογράφους ο κ. Ρουσόπουλος δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν διατίθενται τέτοιες δαπάνες από τη σημερινή κυβέρνηση και όπως πιστεύει το ίδιο ισχύει και για τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

    Στο ζήτημα της δημοσιοποίησης των ονομάτων των δημοσιογράφων οι οποίοι εργάζονται στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, ο κ. Ρουσόπουλος ξεκαθάρισε ότι το νομικό πλαίσιο επιτρέπει σε όποιον έχει έννομο συμφέρον να ζητήσει αυτές τις λίστες και να του παραδοθούν.

    Από τις πιθανές ρυθμίσεις στο θέμα της εργασίας των δημοσιογράφων στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, ο κ. Ρουσόπουλος έκανε εξαίρεση για τους δημοσιογράφους οι οποίοι εργάζονται στην κρατική τηλεόραση και στα κρατικά πρακτορεία ειδήσεων.

    Τις θέσεις του κόμματος της ΝΔ κωδικοποίησε ο Θεόδωρος Κασίμης λέγοντας ότι θα πρέπει να απαγορευθεί η πολυαπασχόληση των δημοσιογράφων στο δημόσιο τομέα. Επίσης να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τις αργομισθίες και τέλος, οι λίστες με τα ονόματα των δημοσιογράφων που εργάζονται στο δημόσιο τομέα να δοθούν στις Ενώσεις των δημοσιογράφων για να χειριστούν εκείνες το ζήτημα.

    Το ΠΑΣΟΚ εκπροσώπησαν οι κύριοι Τηλέμαχος Χυτήρης και Νίκος Αθανασάκης. Δεν διαφώνησαν με την ανάγκη να καθοριστούν οι προϋποθέσεις και τα ασυμβίβαστα, ωστόσο επιτέθηκαν στην κυβέρνηση και στον κ. Θόδωρο Ρουσόπουλο για την πολιτική επιλογή να ανοίξει στην παρούσα στιγμή ένα τέτοιο θέμα.

    Ο κ. Χυτήρης ανέφερε ότι όλες αυτές τις μέρες οι δημοσιογράφοι βρίσκονται υπό κατηγορία με αφορμή την τοποθέτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στη Βουλή ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που "τα πιάνουν". Σήμερα πρόσθεσε ο κ. Χυτήρης, οι κατηγορίες αυτές μετατρέπονται σε δημόσια συζήτηση. Οι δημοσιογράφοι, κατέληξε, θα πρέπει να ρυθμίσουν τα του οίκου τους.

    Ο Νίκος Αθανασάκης έθεσε το ερώτημα αν η κυβέρνηση εμφανίζεται ως προστάτης της ελευθεροτυπίας και σκοπεύει να νομοθετήσει. Πρόσθεσε ότι το θέμα άνοιξε από την πλευρά της κυβέρνησης για αντιπερισπασμό και αποπροσανατολισμό και προέβλεψε ότι θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

    Από την πλευρά του ΚΚΕ, ο βουλευτής Αντώνης Σκυλάκος τάχθηκε υπέρ του πλήρους ασυμβίβαστου της εργασίας των δημοσιογράφων, όχι μόνο στα γραφεία Τύπου του δημοσίου τομέα, αλλά και στα γραφεία Τύπου επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα. Επίσης, είπε ότι θα πρέπει να δίνονται οι καταστάσεις με τα ονόματα των δημοσιογράφων που απασχολούνται στο δημόσιο τομέα στη Βουλή. Ο κ Σκυλάκος, τόνισε ότι οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να είναι καλά αμειβόμενοι, ώστε να καταργηθεί η παράλληλη απασχόληση και να διασφαλίζονται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την ελεύθερη άσκηση του λειτουργήματός τους.

    Από την πλευρά του ΣΥΝ ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου Νίκος Βούτσης ξεκίνησε την τοποθέτησή του λέγοντας ότι η διαπλοκή έχει ως στόχο τον έλεγχο και τη χειραγώγηση της ενημέρωσης και ακολούθως συμφώνησε με τις προτάσεις που καταθέτει η ΕΣΗΕΑ και με τις προτάσεις που κατέθεσε η "Αριστερή παράταξη" στην οποία συμμετέχουν δυνάμεις της επιρροής του ΣΥΝ.

    Είπε ακόμη, ότι αποτελεί ζήτημα αυτορρύθμισης των δημοσιογράφων το θέμα της απασχόλησης στα γραφεία Τύπου, πρέπει να δοθούν ενημερωμένες οι λίστες στις δημοσιογραφικές Ενώσεις και εφόσον οι ίδιες το επιθυμούν να τις δώσουν στη δημοσιότητα και κατέληξε ότι το ισχύον νομικό πλαίσιο είναι απολύτως σαφές, πρέπει να εφαρμοστεί και ενδεχομένως να γίνουν κάποιες προσθήκες στα ασυμβίβαστα στους ισχύοντες κώδικες.

    Επανέφερε την πρόταση του κόμματός του για κατάργηση του υπουργείου Τύπου και των υπηρεσιών του και έκλεισε την τοποθέτησή του λέγοντας ότι η ευαισθησία της δημοκρατικής κοινής γνώμης έχει τρωθεί επανειλημμένα από τη λειτουργία δημοσιογράφων που εμφανίζονται ως "ηχεία ή παπαγαλάκια ή βαποράκια" συγκεκριμένων συμφερόντων.

    Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μανώλης Μαθιουδάκης ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι δεν αντιλαμβάνεται για ποιό λόγο τίθεται το θέμα σε αυτές τις διαστάσεις, αλλά η Ενωση προσήλθε στο διάλογο γιατί δεν φοβάται. Ο κ. Μαθιουδάκης ανέφερε ότι πρέπει να υπάρξει πλήρης διαχωρισμός του δημοσιογραφικού επαγγέλματος από κάθε μορφή δημοσίων σχέσεων, δεν είναι επιδίωξη της Ενωσης η πολυθεσία, η ΕΣΗΕΑ ζητά από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να δώσει όλες τις καταστάσεις των δημοσιογράφων στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

    Διευκρίνισε πάντως, ότι η εργασία στο δημόσιο δεν αποτελεί κάτι επιλήψιμο, και ότι επιλήψιμο είναι μόνο η παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας.

    Στη συζήτηση συμμετείχαν και οι εκπρόσωποι των Ενώσεων Μακεδονίας-Θράκης, Στερεάς Ελλάδας και Πελοποννήσου. Οι εκπρόσωποι των τοπικών ενώσεων τάχθηκαν υπέρ της αυτορρύθμισης των δημοσιογράφων και υποστήριξαν ότι οι λίστες με τα ονόματα των δημοσιογράφων θα πρέπει να δοθούν στις τοπικές ενώσεις, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν πρέπει να απαγορευθεί η παράλληλη απασχόληση των δημοσιογράφων.

    [05] Σημαντικό προβάδισμα στον Κ. Καραμανλή έναντι του Γ. Παπανδρέου, δίνει δημοσκόπηση της VPR-C

    Σημαντικό προβάδισμα στον Κ. Καραμανλή έναντι του Γ. Παπανδρέου, στο ερώτημα Β«ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός ;Β», δίνει δημοσκόπηση που διενήργησε η VPR-C, για λογαριασμό του ραδιοσταθμού ΣΚΑΪ.

    Η έρευνα καταγράφει δημοτικότητα του πρωθυπουργού 52% έναντι 19% που συγκεντρώνει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Η δημοσκόπηση, που έγινε στο διάστημα από 20 έως 21 Ιανουαρίου σε δείγμα 1000 ατόμων στο σύνολο της χώρας με τηλεφωνικές συνεντεύξεις, καταγράφει τις απόψεις των ερωτηθέντων σε μια σειρά ζητημάτων, όπως τα προβλήματα της καθημερινότητας, η οικονομική κατάσταση, η ισχύς των ΜΜΕ, οι αγροτικές κινητοποιήσεις και η βία στα γήπεδα.

    Ιεραρχώντας τα προβλήματα που τους απασχολούν οι ερωτώμενοι προβάλλουν την ανεργία, τους χαμηλούς μισθούς και τις συντάξεις και ακολουθούν η Παιδεία, η εγκληματικότητα και η Υγεία.

    Όσον αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, το 36% θεωρούν ως καταλληλότερη τη ΝΔ έναντι του 13% που συγκεντρώνει το ΠΑΣΟΚ.

    Σε ό,τι αφορά στην οικονομική κατάσταση, το 37% πιστεύει ότι τα οικονομικά του θα παραμείνουν στάσιμα τους επόμενους 12 μήνες, το 39% πιστεύει ότι με τα εισοδήματά του τα καταφέρνει και το 34% ότι τα καταφέρνει με δυσκολία. Όσον αφορά την ακρίβεια το 42% πιστεύει ότι τα καταναλωτικά αγαθά έχουν αυξηθεί αρκετά και το 34% πάρα πολύ.

    Αναφορικά με την ισχύ των ΜΜΕ στην Ελλάδα, το 82% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι τα μέσα έχουν περισσότερη δύναμη από αυτή που προβλέπουν το Σύνταγμα και οι νόμοι, το 91% θεωρούν ότι ορισμένοι επιχειρηματίες επηρεάζουν την πολιτική ζωή. Το 87% πιστεύει ότι είναι σημαντική η καταπολέμηση της διαπλοκής, την οποία θεωρούν ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει σε ποσοστό 57%.

    Οι ερωτηθέντες θεωρούν ότι αποτελεσματικότερα μπορεί να αντιμετωπίσει την διαφθορά και την διαπλοκή ο Κ. Καραμανλής κατά 41%, ο Γ. Παπανδρέου κατά 12%, ενώ αποστασιοποιημένο εμφανίζεται το 26%. Στο ερώτημα ποια κυβέρνηση εμπιστεύεστε περισσότερο για την καταπολέμηση της διαπλοκής, το 40% απαντά η ΝΔ, το 17% το ΠΑΣΟΚ, ενώ 25% δεν εμπιστεύονται κανένα.

    Σε άλλη ενότητα ερωτημάτων για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, το 57% πιστεύει ότι τα αιτήματα των αγροτών είναι μάλλον δίκαια, ενώ 61% δεν εγκρίνει το κλείσιμο των δρόμων και 16% θεωρεί τα αιτήματα άδικα.

    Τέλος, σε ερωτήσεις για τη βία στα γήπεδα, το 41% πιστεύει ότι οι ποινές σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο ήταν πολύ δίκαιες, το 31% ότι οι ομάδες έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη για τα επεισόδια, ενώ 27% δεν έχει και τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στην αθλητική ηγεσία για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα και 25% καθόλου εμπιστοσύνη.

    [06] 24-ωρο αποκλεισμό των Τεμπών, από τις 10 το πρωί της Παρασκευής, αποφάσισαν οι βαμβακοπαραγωγοί

    Τον 24-ωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού στα Τέμπη από τις 10 το πρωί της Παρασκευής, μέχρι και τις 10 το πρωί του Σαββάτου, αποφάσισαν οι βαμβακοπαραγωγοί του νομού Λάρισας.

    Την απόφαση έλαβαν την Πέμπτη, αργά το βράδυ, μετά από συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής. Όπως δήλωσαν οι αγροτοσυνδικαλιστές εάν και αύριο δεν υπάρξουν εξελίξεις από πλευράς της κυβέρνησης και συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την απορρόφηση των αδιάθετων βαμβακιών, θα συνεδριάσουν εκ νέου το Σάββατο το πρωί και θα αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 28 January 2005 - 13:22:23 UTC