Browse through our Interesting Nodes of Diplomatic Missions in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 02-08-22

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στη φυλακή ο Λιασκώνης.
  • [02] Λέσβος-Νοσηλευτής σκότωνε ασθενείς.
  • [03] Καλλιθέα-πυρκαγιά.
  • [04] Καταγγελίες για πετρελαιοειδή.
  • [05] Συνάντηση Σημίτη - Χριστοδουλάκη.
  • [06] Ο υπουργός Υγείας ενημέρωσε το βράδυ τον πρωθυπουργό.
  • [07] Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο Ηλίας Λιασκώνης.
  • [08] Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο.

  • [01] Στη φυλακή ο Λιασκώνης.

    22/08/2002 14:03:28

    Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο Ηλίας Λιασκώνης, ο οποίος ομολόγησε χθες βράδυ στον ανακριτή Λαμίας ότι σκότωσε εν ψυχρώ τους τρεις κυνηγούς. Πρόσθεσε ότι τη δολοφονία τη σχεδίασε και την εκτέλεσε μόνος του και δεν έχει καμία σχέση άλλο άτομο, ενώ απέρριψε τους ισχυρισμούς που πρόβαλε στην αρχή ότι στην πράξη του αυτή είχε συνεργό του ένα 18χρονο Αλβανό. Η υπεράσπισή του ζήτησε να εξεταστεί απο ψυχιάτρους.

    [02] Λέσβος-Νοσηλευτής σκότωνε ασθενείς.

    22/08/2002 13:26:58

    Σειρά εγκληματικών ενεργειών κατά την άσκηση του λειτουργήματός του ομολόγησε στη διεύθυνση της υπηρεσίας του ένας 35χρονος νοσηλευτής του Κέντρου Υγείας Πλωμαρίου Λέσβου. Μεταξύ των ενεργειών αυτών περιλαμβάνονται και φόνοι ασθενών κατά την τελευταία δεκαετία, με τη χορήγηση λάθος φαρμάκων και άλλων παραϊατρικών πράξεων. Το όνομα του δράστη δεν έχει γίνει γνωστό.

    [03] Καλλιθέα-πυρκαγιά.

    22/08/2002 13:24:33

    Σβήστηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί σε ισόγειο κατάστημα με ηλεκτρικά είδη, στην Καλλιθέα, στην Αθήνα. Η φωτιά σβήστηκε μετά από έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δεν απειλήθηκαν τα διαμερίσματα της πενταόροφης πολυκατοικίας, ενώ οι ένοικοί της, την είχαν εκκενώσει προληπτικά. Από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών με την επωνυμία ''Ράδιο Κατουμά''.

    [04] Καταγγελίες για πετρελαιοειδή.

    22/08/2002 13:22:58

    Σοβαρές καταγγελίες για λαθρεμπόριο και νοθεία στα καύσιμα, έγιναν χθες στην αρμόδια επιτροπή της βουλής. Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εταιριών Επορίας Πετρελαιοειδών Βασίλης Σεραφειμάκης, τόνισε ότι διακινείται νοθευμένο πετρέλαιο κίνησης από το 49% των πρατηρίων. Σύμφωνα με την έκθεση του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου η λαθρεμπορία υγρών καυσίμων δρα ανεξέλεγκτη ενώ διακινούνται λαθραία και νοθευμένα καύσιμα σε όλη τη χώρα με βυτία ''γαλατάδικα'' ακόμη και με μπετονιέρες.

    [05] Συνάντηση Σημίτη - Χριστοδουλάκη.

    22/08/2002 07:21:30

  • Αυξηση του αφορολόγητου εισοδήματος, κατάργηση των ?πολυτελών? τεκμηρίων διαβίωσης, θέσπιση υψηλων αφορολόγητων ποσών εισοδήματος για τις πολύτεκνες οικογένειες και διατήρηση του ανώτατου συντελεστή φορολογίας εισοδήματος μελετά το υπουργείο οικονομίας, στο πλαίσιο της φορολογικής μεταρρύθμισης. Ο υπουργός Οικονομικών στη χθεσινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό τον ενημέρωσε για τις βασικές αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος που θα προβλέπει η μεταρρύθμιση.

    [06] Ο υπουργός Υγείας ενημέρωσε το βράδυ τον πρωθυπουργό.

    22/08/2002 07:21:24

  • Συζήτηση εφ΄όλης της ύλης είχαν το βράδυ ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τον υπουργό Υγείας Κώστα Στεφανή. Ο υπουργός Υγείας ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τα βήματα που έχουν γίνει από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του και συζήτησαν διεξοδικά τους τομείς υγείας και πρόνοιας. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η ελληνική προεδρία της ΕΕ, αλλά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

    [07] Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο Ηλίας Λιασκώνης.

    22/08/2002 07:21:17

  • Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε χθες το απόγευμα στον ανακριτή Λαμίας, ο Ηλίας Λιασκώνης, ο οποίος συγκλόνισε το Πανελλήνιο με τη μαζική δολοφονία των τριών κυνηγών, τους οποίους στη συνέχεια πέταξε σε φαράγγι, στην περιοχή της Αμφίκλειας. Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένας δικηγόρος της περιοχής δεν θέλησε να αναλάβει την υπεράσπιση του Λιασκώνη και ο ανακριτής ζήτησε από τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Λαμίας, να ορίσει ένα συνήγορο υπεράσπισης.

    [08] Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο.

    22/08/2002 07:21:11

  • Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη συνεδριάζει το πρωί το υπουργικό συμβούλιο, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εξετάσει την πορεία του κυβερνητικού έργου. Το απόγευμα ο κ. Σημίτης θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να αποφασιστούν οι πολιτικές προτεραιότητες της επόμενης περιόδου.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 22 August 2002 - 11:30:20 UTC