Browse through our Interesting Nodes for Financial Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Monday, 18 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 02-08-21

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συναντήσεις πρωθυπουργού.
  • [02] Καταθέσεις για "17 Νοέμβρη".
  • [03] Συνάντηση Σκανδαλίδη-Μπακογιάννη.
  • [04] Ιατρικό δελτίο για υγεία Χ.Φλωράκη.
  • [05] Συναντήσεις Σημίτη με Χριστοδουλάκη και Γκαργκάνα.
  • [06] Προληπτικά μέτρα για αποτροπή καταστροφών από πλημμύρες.
  • [07] Ελληνικό σχέδιο για οικονομική ανασυγκρότηση βαλκανίων.

  • [01] Συναντήσεις πρωθυπουργού.

    21/08/2002 13:29:19

    Η πορεία της οικονομίας τέθηκε επί τάπητος κατά τη συνάντηση που είχαν το πρωί ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Χριστοδουλάκη. Κατά τη συνάντηση εξετάστηκε το πακέτο των φοροελαφρύνσεων που θα ανακοινωθεί στη ΔΕΘ και η κατάρτιση του νέου προϋπολογισμού. Το μεσημέρι ο κ.Σημίτης συναντήθηκε με το διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Νίκο Γκαργκάνα, με τον οποίο εξέτασε την πορεία της οικονομίας.

    [02] Καταθέσεις για "17 Νοέμβρη".

    21/08/2002 13:27:44

    Κατ`αντιπαράσταση εξέταση με τον Σάββα Ξηρό και τον Βασίλη Τζωρτζάτο, θα ζητήσει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Παπαδημητρίου, τον οποίο οι δύο τρομοκράτες φέρονται να είχαν πυροβολήσει στα πόδια το Δεκέμβριο του 1992. Εξάλλου, ο κ.Παπαδημητρίου διατύπωσε παράκληση προς τη γυναίκα που είχε εμποδίσει το δρόμο του στην ενέργεια εναντίον του, να τον βοηθήσει να ξεδιαλύνει το θέμα, αν δεν μετείχε ενεργά στην οργάνωση και είχε βρεθεί στο σημείο τυχαία. Στο μεταξύ, ολοκλήρωσε το μεσημέρι την κατάθεσή του ενώπιον του εφέτη ανακριτή Λεωνίδα Ζερβομπεάκου, ο αστυνομικός Ιωάννης Παπαφώτης.

    [03] Συνάντηση Σκανδαλίδη-Μπακογιάννη.

    21/08/2002 13:25:09

    Την ανησυχία της για τη διεξαγωγή των Δημοτικών και Νομαρχιακών εκλογών τον προσεχή Οκτώβριο, εξέφρασε η υποψήφια του συνδυασμού "Αθήνα Αύριο", Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εσωτερικών Κώστα Σκανδαλίδη. Ανέφερε ότι υπάρχουν 200.000 δημότες που έχουν τοποθετηθεί τυχαία σε εκλογικούς καταλόγους, 20.000 διπλοεγγεγραμμένοι και 25.000 τα ονόματα των οποίων δεν εμφανίζονται πουθενά. Ο κ.Σκανδαλίδης αφού δήλωσε πως σε πολλά θέματα συμφωνεί με την κ.Μπακογιάννη είπε πως την ερχόμενη Τρίτη θα συνεδριάσει η διακομματική επιτροπή για την οριστικοποίηση των εκλογικών καταλόγων.

    [04] Ιατρικό δελτίο για υγεία Χ.Φλωράκη.

    21/08/2002 12:18:32

    Σύντομα θα βγεί από το νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός" ο επίτιμος πρόεδρος του ΚΚΕ Χαρίλαος Φλωράκης, όπως προκύπτει από το επίσημο ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε το πρωί από το νοσοκομείο. Σύμφωνα με το ίδιο δελτίο, ο Χαρίλαος Φλωράκης εμφάνισε πνευμονική λοίμωξη και του χηρηγήθηκε αντιβίωση και συμπληρωματική φαρμακευτική αγωγή και ήδη ο ασθενής απο το πρωί είναι απύρετος, ευδιάθετος και η όρεξή του επανήλθε.

    [05] Συναντήσεις Σημίτη με Χριστοδουλάκη και Γκαργκάνα.

    21/08/2002 07:33:00

  • Ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης θα έχει σήμερα συνεργασία με τον υπουργό Οικονομίας- Οικονομικών Νίκο Χριστοδουλάκη και το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Νίκο Γκαργκάνα με αντικείμενο τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις, τις οποίες και θα ανακοινώσει από του βήματος της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

    [06] Προληπτικά μέτρα για αποτροπή καταστροφών από πλημμύρες.

    21/08/2002 07:32:53

  • Σειρά προληπτικών μέτρων για την αποτροπή καταστροφών από πλημμύρες στις περιοχές γύρω από τον Κηφισό ποταμό, αποφασίσθηκε στη διάρκεια χθεσινής σύσκεψης στο υπουργείο Εσωτερικών. Μεταξύ άλλων, θα γίνεται τοποθέτηση σάκων με άμμο κοντά στις γέφυρες, όπου παρουσιάζονται προβλήματα κατά τη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων, για την αναχαίτιση των υδάτων.

    [07] Ελληνικό σχέδιο για οικονομική ανασυγκρότηση βαλκανίων.

    21/08/2002 07:32:47

  • Υπεγράφη χθες στο Βουκουρέστι η συμφωνία του Ελληνικού Σχεδίου για την οικονομική ανασυγκρότηση των Βαλκανίων από τον υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Λοβέρδο και την αρμόδια υπουργό σε θέματα ευρωπαϊκής ένταξης κυρία Χίλντεγκατ Πούβακ. Πρόκειται για διμερή συμφωνία, η οποία θα συμβάλει στην ευρωπαϊκή πορεία της Ρουμανίας προς την Ευρωπαϊκή Ενωση.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 21 August 2002 - 11:30:16 UTC