Browse through our Interesting Nodes for Financial Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek, 99-03-09

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna <www.antenna.gr/> - email: webmaster@antenna.gr

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τον Πανηλειακό στο Ολυμπιακό Στάδιο και διατήρησε την διαφορά των τεσσάρων βαθμών απο την δεύτερη ΑΕΚ ενώ ξέφυγε με έξι βαθμούς απο τον τρίτο Παναθηναικό, με την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης εθνικής κατηγορίας στο ποδόσφαιρο.

Τα γκόλ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι Γκόγκιτς, Αλεξανδρής και Τζόρτζεβιτς.

Ο επιθετικός του Πανηλειακού Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή τον τραυματισμό του απο μαρκάρισμα του Γιώργου Ανατολάκη, με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 χαρακτήρισε ανεγκέφαλο και δολοφόνο τον αμυντικό του Ολυμπιακού και υποστήριξε ότι δεν τον τιμωρούν οι διαιτητές επειδή παίζει στον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων Ντούσαν Μπάγεβιτς είπε ότι η συμπεριφορά του επιθετικού της ομάδας Πίτερ Οφορίκουε είναι αντι-επαγγελματική.

Στην Ελευσίνα, η τοπική ομάδα νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο και ανέβηκε στην 14η θέση της βαθμολογίας.

Στην βαθμολογία 1.Ολυμπιακός 53 2.ΑΕΚ 49 3.Παναθηναικός 47 4.ΠΑΟΚ 43 5.Αρης 39 6.Σκόντα Ξάνθη 38 7.Ιωνικός 36 8.ΟΦΗ 32 9.Ηρακλής 30 10.Εθνικός Αστέρας 29 11.Πανηλειακός 25 12.Πανιώνιος 24 - Καβάλα 24 14.Ελευσίνα 22 15.Προοδευτική 21 16.Απόλλων Αθηνών 19 17.Βέροια 13 18.Εθνικός 8

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής Πανιώνιος-Καβάλα Βέροια-Ελευσίνα Παναθηναικός-Αρης ΟΦΗ-Απόλλων Αθηνών Εθνικός-Ιωνικός Πανηλειακός-ΑΕΚ Ηρακλής-ΠΑΟΚ Προοδευτική-Ολυμπιακός Σκόντα Ξάνθη-Εθνικός Αστέρας

Περίπου ένα μήνα θα μείνει εκτός γηπέδων ο τερματοφύλακας του Παναθηναικού Αντώνης Νικοπολίδης ο οποίος υπέστη τελικά θλάση στους προσαγωγούς στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό.

Με χρηματικό πρόστιμο ενός εκατομμυρίου δραχμών τιμωρήθηκαν απο την δίοικηση της ΠΑΕ ΑΕΚ οι Ρε και Σέμπουε με αφορμή την καθυστερημένη επιστροφή τους απο την Λιβερία.

Στο μεταξύ ο τραυματισμός του Ακη Ζήκου δεν ήταν σοβαρός.

Ο μέσος της ΑΕΚ που χτύπησε στο πόδι στο μάτς με τον ΟΦΗ, θα μείνει εκτός προπονήσεων για τρείς μέρες και επομένως εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό την Δευτέρα στον Πύργο.

Ο Αρης θα αντιμετωπίσει απόψε στις 9 στην Σλοβενία την Πιβοβάρνα, στον επαναληπτικό αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Σαπόρτα στο μπάσκετ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στους τέσσερις της διοργάνωσης μετά την νίκη της με 95-72, δηλαδή με διαφορά 23 πόντων, στο πρώτο παιχνίδι, την περασμένη Τρίτη στο Αλεξάνδρειο.

Ο Γιώργος Πανταζόπουλος της Νήαρ Ηστ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στο μπάσκετ. Δεύτερος ήταν ο Ντράγκαν Τάρλατς του Ολυμπιακού και τρίτος ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα του ΠΑΟΚ.

Τα Χανιά νίκησαν με 16-9 την Πάτρα στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στο πόλο.

Υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αυστραλίας είναι ο Αλκέτας Παναγούλιας, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τύπου της ομογένειας.

(c) Antenna 1999


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 9 March 1999 - 15:09:09 UTC