Browse through our Interesting Nodes on the Cyprus Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-11-19

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Thursday, 19-Nov-98 19:49:21

H εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει την Αλβανία στα Τίρανα, μένοντας στο 0-0 μετά απο μία μέτρια εμφάνιση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Η ελληνική ομάδα, στο στάδιο Κεμάλ Στάφα, μπροστά σε 20 και πλεον χιλιάδες φιλάθλων (αναμεσα τους και 1000 έλληνες) παρουσιασε καλό θεαμα μόνο στο δεύτερο μέρος, όπου είχε και δυο δοκάρια, με τον Νικολαϊδη στο 62ο λεπτό και τον Γεωργάτο στο 86ο λεπτό.

Στη βαθμολογια μετά απο 3 αγώνες, προηγείται η Λεττονια με 6 βαθμούς ακολουθεί η εθνική μας με 5 βαθμούς. Στην τρίτη θέση είναι η Σλοβενία με την Νορβηγία με 4, η Γεωργία έχει 3 και η Αλβανία 2 βαθμούς.

Οι επόμενοι αγώνες του ομίλου μας, στις 27 Μαρτίου του 99 παίζουν Ελλάδα- Νορβηγία και Γεωργία- Σλοβενία και στις 31 Μαρτίου Σλοβενία-Αλβανία και Λετονια-Ελλάδα.

Ικανοποιημένος έμεινε ο Ανχέλ Ιορντανέσκου απο την απόδοση της εθνικής μας ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο του χθεσινου αγώνα, τονίζοντας παράλληλα οτι το αποτέλεσμα μας δίνει ελπίδες για το μέλλον.

''Εγινε ενα πολύ όμορφο παιχνίδι με φάσεις μπροστά και απο τις δυο εστίες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Στην επανάληψη όμως, ανεβήκαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες'' είπε ο Ιορντανέσκου και στη συνέχεια τόνισε την πολύ καλή εμφάνιση του Νίκου Λυμπερόπουλου, λέγοντας χαρακτηριστικά ''Δεν ξέρω πιά θα ήταν η εξέλιξη του αγώνα αν τον είχα χρησιμοποιήσει απο την αρχή''.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός σημειωσε οτι το παιχνιδι με την Νορβηγία τον Μάρτιο, στην Αθήνα, θα κρίνει το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στον όμιλο μας.

''Εγώ δεν σπάω το συμβόλαιο μου με την ΕΠΟ'' δήλωσε χθες το απόγευμα ο Ιορτανέσκου, μιλώντας στους έλληνες δημοσιογράφους στα Τίρανα, μετά το τέλος του αγώνα με την Αλβανία.

Ο Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Μπάσκετ, νίκησε με 83- 70 την Τσιμπόνα του Ζάγκρεμπ.

Στις εξι το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ούλκερ, ενω στη Λιουμπλιάνα ο ΠΑΟΚ στις εννεα και τέταρτο αντιμετωπίζει την Ολύμπια.

Και οι τέσσερις ελληνικές ομάδες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, στους ''32'' του Κυπέλλου Κόρατς.

Στους χθεσινοβραδυνούς τελευταίους αγώνες της πρώτης φάσης, ο Πανιώνιος νίκησε στη Γιουγκοσλαβία την Ζελέζνικ με 79-68, ο Παπάγου με 91-81 επικράτησε της Τέλεκομ Βόννης με 91-81 ενω το Ηράκλειο νίκησε με 81-61 την Σλοβακική Χεμοσβνίτ.

Αντιθετα έχασε ο Απόλλωνας Πάτρας στη Βοσνία με 66-49 απο την Τσίτλουκ.

Στην επόμενη φάση ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει την Ιταλική Ρέτζιο Εμίλια, ο Απόλλωνας την Ισραηλινή Μακάμπι Ρισόν, ο Παπάγου την Σιαουλιάϊ απο την Λιθουανία και το Ηράκλειο την Τούλα απο την Ρωσία.

Με την 4η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Τρίτης Εθνικής Κατηγορίας στο ποδοσφαιρο.

Στον 1ο ομιλο τα αποτελέσματα Κερατσίνι-Αιγάλεω 0-0 Παναργειακός-Αχαϊκή 4-1 Ναυπακτιακός-Λεβαδειακός 0-0 Αιολικός-Ατρόμητος 2-0 Παναιγιάλειος-Αγερσανί Νάξου 3-0 Μαρκό-Ρέθυμνο 1-1

Στη βαθμολογια Παναιγιάλειος 9, Αιγάλεω-Ρέθυμνο- Λεβαδειακός-Ατρόμητος 6 βαθμοί.

Στον 2ο ομιλο τα αποτελέσματα Αετός Σκύδρας-Πρέβεζα 1-1 Καστοριά-Απόλλων Κρυας Βρύσης 2-0 Ναουσα-Κοζάνη 3-0 Ποσειδών Μηχανιώνας-Καρδίτσα 3-1 Ολυμπιακός Βόλου-Δόξα Δράμας 3-0 Αμπελόκηποι-Κιλκισιακός 0-1 Στη βαθμολογια Κοζάνη και Ποσειδών Μηχανιώνας 9 βαθμοι.

Χθες το βράδυ για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2000 είχαμε

Σαν Μαρίνο-Κύπρος 0-1, Βορειος Ιρλανδία-Μολδαβία 2- 2, Γιουγκοσλαβία-Εϊρε 1- 0, Μάλτα-Σκόπια 1-2.

Η Νορβηγία, αντίπαλος της εθνική μας στα προκριματικά του Ευρω-2000, σε φιλικό αγώνα στο Καϊρο, μπροστά 30 χιλιάδες θεατές αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αιγυπτο.

Στην Τιφλίδα, η Γεωργια (αντίπαλος επίσης της εθνικής μας), σε φιλικο παρουσια 28 χιλιάδων θεατών, νίκησε 3-1 την Εσθονια.

Σε αλλα φιλικά παιχνίδια Αγγλια-Τσεχία 2-0, Γερμανία-Ολλανδία 1-1, Ιταλία- Ισπανία 2-2, Λουξεμβούργο-Βέλγιο 0-0, Ουγγαρία- Ελβετία 2-0.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Thursday, 19 November 1998 - 18:09:11 UTC