Visit the Sites Mirrored on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-11-18

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Wednesday, 18-Nov-98 15:56:26

Στην μάχη της πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2000 μπαίνει σήμερα η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών που αντιμετωπίζει την Αλβανία, στις 4 το απόγευμα στο στάδιο ''Κεμάλ Σταφά''.

''Ελπίζω οι παίκτες μου να έχουν συνειδητοποιήσει οτι ήρθαμε στα Τίρανα για να κερδίσουμε το παιχνίδι, να πάρουμε τους τρείς βαθμούς και με μια νίκη τον Μάρτιο επι της Νορβηγίας, να είμαστε πλέον το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση''. Αυτά δήλωσε χθες ο Ανχελ Ιορντανέσκου αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι για τα προκριματικα του ''Ευρω 2000''.

Περίπου 15 χιλιαδες θεατές θα παρακολουθήσουν τον πρώτο μετα απο δυο χρόνια επίσημο αγώνα της Αλβανίας στην έδρα της.

''Παιδιά κερδίστε για μας'' ήταν το χθεσινο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Σπόρ Εξπρές, η οποία στο σχετικο άρθρο αναφέρει μεταξύ άλλων οτι το πρίμ για κάθε παίκτη σε περίπτωση νίκης του Αλβανικού συγκροτήματος θα φτάσει τις 4 χιλιαδες δολλάρια (περισσότερο απο 1 εκατομμύριο δραχμές) ενω στη συνέχεια ζητάει απο τους παίκτες να κερδίσουν έτσι ώστε ''να δείξουμε οτι δεν είμαστε...Αλβανία''.

Ο Ανχέλ Ιορντανέσκου θα παρατάξει εκτος απροοπτου τους Ατματζίδη, Ζαγοράκη, Γεωργάτο, Ουζουνίδη, Καλλιτζάκη, Νταμπίζα, Μάρκο ή Λυμπερόπουλο, Πουρσανίδη, Μαχλά, Φρατζέσκο και Νικολαϊδη.

Κατα την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου που έδωσαν οι δυο προπονητές, στα Τίρανα, οι έλληνες δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Ιορντανέσκου για το θέμα της ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός είπε

''Εγώ ήμουν ξεκάθαρος στην τελευταία συνέντευξη τύπου. Δεν πιστεύω οτι έχει αλλαξει η ατμόσφαιρα στην ομάδα και οι παίκτες ασχολούνται μόνο με τον αγώνα. Οσο για το μέλλον, ας αφήσουμε το χρόνο να λύσει το πρόβλημα. Εγώ, πάντως, έχω πεί οτι δεν θα σπάσω το συμβόλαιο μου με την ΕΠΟ''.

Απο την πλευρά του ο Γενικός Γραμματεας της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης δήλωσε ''Για μας δεν

υπάρχει θέμα και όπως λέει ο ίδιος δεν σπάει το συμβόλαιο του, ούτε και η ομοσπονδία θα το κάνει. Δεν πιστεύω οτι τις επόμενες ημέρες θα έρθει ο προπονητής και θα μας πεί κάτι διαφορετικό''.

Η εθνική ελπίδων στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, συνέτριψε με 5-0 την Αλβανία. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός της Ρόμα, Λάμπρος Χούτος σημειωσε 4 γκολ και κέρδισε ενα πέναλτυ, με το οποίο ο Καραγκούνης ανοιξε το σκόρ.

Η εθνική με τη νίκη της αυτή έφτασε τους 8 βαθμούς και είναι 2η στην βαθμολογία πίσω απο την Νορβηγία που έχει 9 βαθμούς μετά απο 4 αγώνες.

Πάνω στον Ερικ Μίκλαντ, έχουν πέσει ο γιατρός και οι φυσιοθεραπευτές του Παναθηναϊκού, για να αγωνιστεί στο κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα στο Κιέβο με την Δυναμό για το Τσάμπιονς Ληγκ.

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής αμέσως μετά την εξέταση του απο τον καθηγητή Αργύρη Μήτσου, που διεγνωσε πρόβλημα στους κοιλιακούς μύς, μίλησε αποκλειστικά στην τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ και αποκάλυψε το παραπονο του για την δυσπιστια με την οποία αντιμετωπίστηκε η περίπτωση του τραυματισμού του.

Για το Κύπελλο Σαπόρτα στο μπάσκετ, ο Αρης νίκησε με 79-73 στη Γαλλια την Λιμόζ, ενω η ΑΕΚ έχασε με 87-82 απο την Παρτιζάν στο Βελιγράδι.

Την Τσιμπόνα του Ζάγκρεμπ αντιμετωπίζει στις εξι και τέταρτο στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστασεων ο Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Τέλος, ο Παναγιώτης Γιαννάκης κάλεσε χθες 14 παίκτες στην εθνική ομάδα μπάσκετ για τους αγώνες του δεύτερου γύρου για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 99, με Σλοβενία, Σλοβακία και Βουλγαρία.

Οι παίκτες που κλήθηκαν Σιγάλας, Κορωνιός, Οικονόμου, Αλβέρτης, Ρετζιάς, Μπουντούρης, Παπανικολάου, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Τσακαλίδης, Κακιούζης, Καραγκουτης, Λιαδέλης και Σιούτης.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 18 November 1998 - 17:09:11 UTC