Visit the Web Pages Hosted by HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-07-16

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Thursday, 16-Jul-98 18:37:49

Ο Ολυμπιακός απέκτησε χθες τον Κροάτη μπασκετμπωλίστα Αριαν Κόμαζετς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με δικαιωμα ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο απο την ομάδα του Πειραια.

Παρότι δεν έγιναν γνωστοί οι οικονομικοί όροι υπολογίζεται οτι θα πάρει περίπου 800 χιλιάδες δολλάρια για τον κάθε χρόνο.

Ο Κόμαζετς ήταν υποψήφιος για την θέση του φόργουορντ μαζί με τους Μπιλ Εντουαρτς, Τζόρτζ Μακλάουντ, Ντεϊλ Ελίς και Μάριο Ελι και προτιμήθηκε καθώς πέρυσι είχε μια εντυπωσιακή χρονιά με την φανέλλα της Βαρέζε την οποία οδήγησε στην Ευρωλίγκα, χωρίς μάλιστα να δημιουργήσει και το παραμικρό πρόβλημα με την συμπεριφορά του.

Τον παίκτη διεκδικούσε μέχρι την τελευταία στιγμή η Τουρκική Τόφας Μπούρσα, που έχει στις τάξεις της και τον Ρίβερς.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του δεύτερου ξένου που θα είναι εκτός απροόπτου ο Μπάϊρον Ντίνκινς.

Η ΕΠΟ με έγγραφο που απέστελε χθες στον Παναθηναϊκό, καλεί την πράσινη ΠΑΕ να ανακαλέσει την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια και να συνηγορήσει στην αποστολή της μπλε κάρτας του Γεωργιάδη του Χαραλάμπους στην Νιούκαστλ.

Αλλιώς κινδυνύει ακόμη και με αποκλεισμό απο το Τσάμπιονς Λήγκ και υποβιβασμό στην δεύτερη εθνική κατηγορία λόγω παραβίασης του καταστατικού της ΦΙΦΑ και της ΕΠΟ αφού απαγορεύεται αυστηρά απο την παγκόσμια ομοσπονδία η ανάμειξη της Πολιτικής Δικαιοσύνης σε αθλητικές διαφορές.

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του αθλητικού δικαστηρίου της Λωζάνης, αναφορικά με την προσφυγή της ΕΝΙC κατά της απόφασης της ΟΥΕΦΑ να αποκλείσει την ελληνική ομάδα απο το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, επειδή έχει κοινό ιδιοκτησιακό καθεστώς με την Σλάβια Πράγας.

Η εθνική μας ομάδα μπάσκετ των ελπίδων στο δεύτερο αγώνα της για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που γίνεται στο Τραπάνι της Σικελίας, έχασε με 69- 64 απο την Γερμανία.

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε με 2,5 μήνες αποκλεισμό της έδρας του (που αντιστοιχούν 10 περίπου αγωνιστικές), τον Ναυτικό Ομιλο Χίου για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με τα Χανιά για την προημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Πόλο.

Επίσης τιμώρησε τον πολίστα Καρακόζη με 7 αγωνιστικές και τον συμπαίκτη του Φιλιππάκη με 5 για τα επεισόδια σε βάρος του διαιτητή Μαθιουδάκη.

Εκατό αθλητές απο 40 χώρες θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας για σκάφη τύπου ΦΙΝΝ που θα γίνει απο 13 εως 23 Αυγούστου στο Φαληρικό Ορμο.

Στις 10 το πρωϊ ξεκινάει απο το Πυθαγόρειο της Σάμου με προορισμό τη Χίο, το τρίτο και τελευταίο σκέλος του 35ου Ράλλυ Αιγαίου.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Thursday, 16 July 1998 - 16:09:09 UTC