Visit the Hellenic Society of Virology (HSV) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-07-14

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Δευτέρα 14-07-97

Την επιθυμία του να συνεχίσει την καρριέρα του στο Ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλλα της Κίντερ Μπολώνια εξέφρασε στον προεδρο του συλλόγου Αφρέντο Κατσόλα ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Ο διοικητικός ηγέτης της Κίντερ προσπάθησε να πείσει τον νεαρό παίκτη αναφέροντας του, οτι το ιδιωτικό συμφωνητικό που έχει με τον Ολυμπιακό, δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επίτευξη συμφωνίας του με την Ιταλική ομάδα.

Συμφωνα με πληροφορίες η Κίντερ θα προσφύγει αύριο κιόλας στη ΦΙΜΠΑ προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα. Απο την πλευρά του ο 20χρονος διεθνής παίκτης περιμένει την άφιξη του μανατζερ του, το πρωϊ στην Μπολώνια προκειμένου να πάρουν μαζί την οριστική απόφαση.

Μέχρι το βράδυ αναμένονται εξελίξεις καθώς ο παίκτης θα επιστρέψει απο την Ιταλία και θα συναντηθει, όπως έχει υποσχεθεί ο ίδιος με τον προεδρο του Ολυμπιακου Σωκράτη Κόκκαλη.

Παράταση για μερικά 24ωρα στην άφιξη του Μπάιρον Σκοτ στην Ελλάδα. Ο 36χρονος Αμερικανός που αρχικά είχε προγραμματίσει να έρθει στην Ελλάδα σήμερα τις πρώτες πρωϊνές ώρες ειδοποίησε τον Παναθηναϊκό ότι θα έρθει το αργότερο μέχρι τη Τέταρτη λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας.

Σήμερα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Κροάτης Ντίνο Ράτζα και εκτός απροόπτου θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Τη τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσε η εθνική μας ομάδα μπάσκετ των παίδων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στο Πέπινστερ του Βελγίου.

Επικράτησε 80-70 στην δεύτερη παράταση της αντίστοιχης της Κροατίας. Η κανονική διάρκεια του αγώνα ήταν 53-53, ενώ στο τέλος της πρώτης παράτασης οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 64-64.

Πρώτοι σκόρερ της εθνικής μας ήταν οι Πέττας 30 πόντους, Λιώδης 16, Ανθης 15.

Στο ποδόσφαιρο,

H AEK στο πρώτο της φιλικό αγώνα επί Γερμανικού εδάφους έχασε απο την τουρκική Φενέρ Μπαχτσέ με 2-1.

Η ελληνική ομάδα παρά την ήττα της ικανοποιησε με την εμφάνιση της. Η Φενέρ Μπαχτσέ προηγήθηκε στο 17, ισοφάρισε ο Νικολάϊδης στο 45 και το τελικό 2-1 για τους Τούρκους έγινε στο 59.

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί Γερμανικού εδάφους θα δώσει σήμερα και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ερασιτεχνική Χαουενστάιν.

Ο Ούγγρος Σλόταν Κόβατς βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και σήμερα είναι πολύ πιθανό να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Τη καθιέρωση των πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου από την προσεχή αγωνιστική περίοδο αποφάσισε η ΕΠΟ.

Προπηλακισμοί και ένταση στη 2η ημέρα της γενικής συνέλευσης της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου που έγινε στα Χανιά, όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ Κώστας Τριβέλας προσπάθησε να εμποδίσει τον πρόεδρο ποδοσφαιρικών σωματείων Θεσσαλίας Θανάση Παπαγιάνη να μιλήσει στο ακροατήριο για τρίτη φορά.

Στο στίβο,

Την δεύτερη θέση στη βαθμολογια των μεταλλιων με 12 χρυσά, 11 αργυρά και 14 χάλκινα κατέκτησε η Ελλάδα στους Βαλκανικούς Αγώνες Στιβου εφήβων- νεανίδων που έγιναν στην Σμύρνη.

Στο πόλο,

Η εθνική μας ομάδα των νεανίδων παίζει σήμερα τη πρόκριση για τα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Πράγα. Στις 7.15 θα αντιμετωπίσει την Ιταλία και με νίκη προκρινεται στους {4} της κορυφαίας διοργάνωσης.

Στο μπιτς βόλεϊ,

Οι Ελβετοί Πολ και Μάρτιν Λάτσιγκα πήραν τον τίτλο στο τουρνουά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που έγινε στη Ρόδο και μαζί τα 6.000 δολλάρια που ήταν το χρηματικό έπαθλο.

Καλύτερη ελληνική ομάδα ανδρών οι Δημητρακάκος / Οικονόμου που πήραν την 9η θέση και στις γυναίκες οι Σφυρή / Καραντάσιου επίσης την 9η θέση.

Ο Καναδός οδηγός της Φόρμουλα Ενα, Ζακ Βιλνέβ με Ουίλιαμς Ρενό κέρδισε το βρετανικό γκραν-πρι της Φόρμουλα Ενα που έγινε στο Σίλβερστοουν.

Κάλυψε τα 303,260 χιλιόμετρα της διαδρομής σε μια ώρα 28 λεπτά 1 δευτερόλεπτο και 665 χιλιοστά, δηλαδή κινήθηκε με μέση ωριαία ταχύτητα 206, 703 χιλιομέτρων.

Δεύτερος, 10 δευτερόλεπτα και 205 χιλιοστά πίσω από το νικητή, τερμάτισε ο Γάλλος Ζαν Αλεζί (Μπενετόν Ρενό).

Στην κατάταξη των οδηγών προηγείται ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής Μίκαελ Σουμάχερ (Φεράρι) με 47 βαθμούς, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι εγκατέλειψε κατά τη διάρκεια του βρετανικού γκραν πρι. Ακολουθούν ο Βιλνέβ με 43 βαθμούς, ο Αλεζί με 21.

Στην γενική κατάταξη των κατασκευαστών προηγείται η
* Φεράρι με 65 βαθμούς και ακολουθούν
* Ουίλιαμς με 62,
* Μπενετόν με 35 και
* ΜακΛάρεν με 24 βαθμούς.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Monday, 14 July 1997 - 10:09:11 UTC