Browse through our Interesting Nodes on Tourism & Recreation in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 97-07-08

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Τρίτη 08-07-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλλιπούσης απογευματινό Δελτίο

Τα επεισόδια των οπαδών της ΑΕΚ σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια αλλά και του τερματοφύλακα Βασίλη Καραγιάννη αμαύρωσαν τη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας δημιουργώντας κλίμα έντασης και αβεβαιότητας στα διοικητικά πράγματα της Ενωσης.

Ο Αλέξης Κούγιας προειδοποίησε πως αν συνεχιστούν αυτές οι αντιδράσεις από πλευράς των οργανωμένων οπαδών θα παραιτηθεί με αποτέλεσμα η ΠΑΕ ΑΕΚ να βυθιστεί στα προβλήματα, αρχής γενομένης της πώλησης του Χρήστου Κωστή.

Αντίθετα με τη Νέα Φιλαδέλφεια, στη Παιανία είχαμε πανηγυρική ατμόσφαιρα καθώς 3.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τους παίκτες στη πρώτη τους συγκέντρωση. Πόλος έλξης ήταν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Νορβηγοί Φράνκ Στράντλι και Ερικ Μίκλαντ καθώς και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Να περάσουμε στο μπάσκετ,

Σε μία ώρα αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο του Ελληνικού ο Ντίνο Ράτζα που εκτός απροόπτου θα είναι ο δεύτερος ξένος παίκτης του Παναθηναικού.

Ο Κροάτης σέντερ θα περάσει απο ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους.

Στον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου θα έχει συνάντηση τη Παρασκευή με τον πρόεδρο του ΤΑΚ Σωκράτη Κόκκαλη. Οπως λένε οι πληροφορίες ο παίκτης θα δώσει προταιρεότητα στον Ολυμπιακό και στη συνάντηση που θα έχει με τον κ.Κόκκαλη και μετά θα πάει στην Ιταλία όπου φέρεται να έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Κίντερ Μπολόνια.

Στο μεταξύ, ο Ντέιβιντ Ρίβερς βρίσκεται στην Ελλάδα και αύριο θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα αναφερθεί στους λόγους που ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και στην απόφαση του να συνεχίσει τη καριέρα του στη Κόντερ Μπολόνια.

Την ερχόμενη Πέμπτη είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη ο Γιώργος Σιγάλας προκειμένου να λάβει μέρος στα ντράφτ των Νιου Γιορκ Νικς.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ για τις εργασίες της 37ης συνόδου της διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, ενώ θα φυτέψει μία ελιά στο Αλσος των μελών της ΔΟΕ στη Πνύκα.

Υπέρ της υποψηφιότητας που έχει θέσει η Στοκχόλμη για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, τάχθηκαν σήμερα ο Αμερικανός πολυολυμπιονίκης, Καρλ Λιούϊς και ο συμπατριώτης του πρωταθλητής του τριπλούν Γουίλι Μπανκς.

Η Στοκχόλμη μαζί με την Αθήνα, τη Ρώμη, το Κέϊπ Τάουν και το Μπουένος Αϊρες, διεκδικούν την ανάληψη της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ η πόλη που θα διοργανώσει τελικά τους Αγώνες θα γίνει γνωστή στις 5 Σεπτεμβρίου μετά από σχετική ψηφοφορία των μελών της ΔΟΕ, που θα πραγματοποιηθεί στην Λωζάνη.

Τρία απέμειναν πριν την έναρξη του 34ου Ράλυ Αιγαίου και τα 42 σκάφη και τα πληρώματα τους είναι πανέτοιμα για την εκκίνηση την οποία θα κάνει ο χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης.

Στον εξωτερικό χώρο,

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής, Χούλιο Γκροντόνα, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στο Μπουένος Αϊρες, το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντιέγκο Μαραντόνα στην εθνική ομάδα της χώρας.

Ο Γκροντόνα έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση την καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση του Ντιεγκίτο, ο οποίος όπως είναι γνωστό, αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση με την ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, την Μπόκα Τζούνιορς.

Μετά απο πολύχρονη παρουσία στην Αρσεναλ, ο Πολ Μέρσον αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μίντλεσμπρο η οποία φέτος υποβιβάστηκε στην πρώτη κατηγορία του Αγγλικού πρωταθλήματος.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 8 July 1997 - 16:09:11 UTC