Visit the Macedonia Homepage (by Nikolaos Martis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-06-04

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Τετάρτη 04-06-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης

Κύκλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ άφησαν να διαρρεύσει ότι η Ενωση έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ανχελ Ιορντανέσκου για να αναλάβει χρέη τεχνικού συμβούλου στην ομάδα και να είναι ταυτόχρονα προπονητής της εθνικής ομάδας της Ρουμανίας.

Πάντως σύμφωνα με τηλεγράφημα του Αθηναικού Πρακτορείου Ειδήσεων ο Ανχελ Ιορντανέσκου, σε δηλώσεις που έκανε στο Βουκουρέστι, επεσήμανε ότι οι διαπραγματεύσεις του με τον Παναθηναικό βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο σημείο λέγοντας μάλιστα ότι είναι πολύ πιθανό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρασίνων.

Ο Ιορντανέσκου είπε ακόμη ότι στην φόρμουλα της συμφωνίας του με τον Παναθηναικό προβλέπεται η δυνατότητα να διατηρήσει το πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή στην εθνική ομάδα της χώρας του.

-Η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ δικαίωσε την ΑΕΚ στην υπόθεση του Ευρυπίδη Κατσαβού, κάτι που σημαίνει ότι την ερχόμενη εβδομάδα η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών δεν θα κάνει δεκτή την διακοπή συμβολαίου που έχει επιβάλλει η Βέροια στον ποδοσφαιριστή.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Κατσαβός θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του και ενώ η ΑΕΚ, ο Παναθηναικός και ο ΠΑΟΚ έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

-Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Βασίλη Λάκη στον Ολυμπιακό μετά την χθεσινή επαφή που είχαν οι ερυθρόλευκοι με τον Πανηλειακό.

Να περάσουμε στο μπάσκετ,

Με εξώδικο που απέστειλε στον Χρήστο Μυριούνη ο Παναθηναικός καλεί τον παίκτη να υπογράψει σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τους πράσινους έναντι του ποσού των 100 εκατομμυρίων δραχμών περίπου και ενώ ο διεθνής φόργουορντ βρίσκεται ήδη με την εθνική ομάδα στο Ισραήλ.

Απο την πλευρά του ο Μυριούνης δηλώνει ενοχλημένος απο την στάση της ομάδας και υποστηρίζει ακόμη ότι πλέον δεν είναι δεσμευμένος απο τον Παναθηναικό.

Το Ισραήλ αντιμετωπίζει στις επτά το απόγευμα στην Ιερουσαλήμ η εθνική μας ομάδα των ανδρών στο πρώτο απο τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει με το εθνικό συγκρότημα της χώρας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας.

Ο Μάκης Δενδρινός υπέγραψε χθές συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια με τον Πανιώνιο. Πρώτος μεταγραφικός στόχος των Νεοσμυρνιωτών είναι ο Τζαννής Σταυρακόπουλος.

Τον ερασιτέχνη Αρη καταγγέλει ως υπαίτιο για την απόφαση του να αποχωρήσει απο την χορηγία του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου ο Ζαφείρης Σαμολαδάς.

Εκτάκτως συνεδριάζει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναθηναικού για να αποφασίσει την αναστολή των δραστηριοτήτων του συλλόγου " λόγω της επίμονης άρνησης της πολιτείας να εκπληρώσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις ", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ερασιτέχνης Παναθηναικός με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Στη πρεμιέρα του τετραεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου, η Γαλλία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Βραζιλια, χθες το βράδυ στη Λυων, παρουσία 30 χιλιάδων θεατών.

Σήμερα, στις 9 και μισή το βράδυ, στην Νάντ, η Αγγλία θα παίξει με την Ιταλία.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 4 June 1997 - 12:09:37 UTC