Browse through our Interesting Nodes about Agriculture in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 97-06-03

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Τρίτη 03-06-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης απογευματινό Δελτίο

Δυσάρεστες οι εξελίξεις στο ΤΑΚ Αρης. Ο Ζαφείρης Σαμολαδάς ξάφνιασε τους πάντες και τα πάντα και ανακοίνωσε πριν από λίγο τη παραιτησή του από το ΤΑΚ, ενώ κατείγγειλε τη σύμβαση χορηγίας με υπαιτιότητα του ερασιτέχνη. Μάλιστα ζητάει να του καταβληθούν 700 εκ. δραχμές που έχει καταβάλει.

Tην πρώτη του συνάντηση μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ είχε πριν από λίγο ο Γιάννης Ιωαννίδης, με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΤΑΚ ΑΕΚ Γιάννη Γρανίτσα.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τον οικονομικό προϋπολογισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου κι από αύριο θα αρχίσουν τις διερευνητικές επαφές με τους μάνατζερ των παικτών που βρίσκονται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, καθώς και με τους ξένους πάικτες που βρίσκονται, ήδη, στην ομάδα. Σημειώνεται, ότι ο Ιωαννίδης διέψευσε ότι είχε πρόταση ή, συνομιλίες με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Παύλο Γιαννακόπουλο.

Σήμερα αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο Ντέιβιντ Ρίβερς προκειμένου να συζητήσει το ενεδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμερικανός παίκτης προτίθεται να ζητήσει περίπου ενάμιση δισεκατομμύριο δραχμές για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Πρόβλημα έχει προκύψει με την αποστολή της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ στο Τελ Αβίβ για τα δύο φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί με την αντίστοιχη ομάδα του Ισραήλ, καθώς η ελληνική ομοσπονδία μπάκσετ περιμένει σχετική οδηγία του ΥΠΕΞ.

Η εθνική μας ομάδα ανδρών του μπάσκετ όπου την Τετάρτη και την Πέμπτη θα δώσει φιλικά παιχίδια με το Ισραήλ στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος της Ισπανίας.

" Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αθήνας θα προσπαθήσω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου στα 100 μέτρα ". Αυτό δήλωσε ο Καναδός χρυσός Ολυμπιονίκης Ντόνοβαν Μπέιλι λίγο μετά την νίκη του επί του Αμερικανού Μάικλ Τζόνσον στην κούρσα των 150 μέτρων ένας πρός έναν που έγινε στο Τορόντο ανάμεσα στους δύο θεωρητικά ταχύτερους ανθρώπους στον κόσμο.

Μεταξύ άλλων ο Μπέιλι δήλωσε ότι θα δεχθεί να συμμμετάσχει και πάλι σε παρόμοιο αγώνα αρκεί να έχει κάποιον άλλο αντίπαλο όπως τον Λίνφορντ Κρίστι ή τον Μπρούνο Σουρίν.

Η εθνική ομάδα του Ιράν κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ επίτευξης τερμάτων σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου μετά την ευρεία νίκη με 17-0 που πέτυχε εναντίον της αντίστοιχης των νήσων Μαλδίβων, για τα προκριματικά της Ασιατικής ζώνης του παγκοσμίου κυπέλλου του 1998.

Το παιχνίδι διεξήχθη στη Δαμασκό της Συρίας ενώ το παλιό ρεκόρ είχε σημειωθεί στο παιχνίδι Νέας Ζηλανδίας-Νήσοι Φίτζι που έληξε με 13-0 στις 16 Αυγούστου του 1981, για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου του 1982.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 3 June 1997 - 16:09:12 UTC