Read about Turkey's early 20th Century Genocides (by R.J. Rummel) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-04-15

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Τρίτη 15-04-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης

- -Ο Μιχάλης Κυρίτσης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναικού στη θέση του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.

Ο Ελληνας τεχνικός ανέλαβε τις τύχες της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και όπως δήλωσε πρώτος στόχος του είναι να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών ενόψει των πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Μετά απο παρέμβαση του προέδρου του πράσινου ΤΑΚ Παύλου Γιαννακόπουλου ο Τζόν Αμίτσι ενσωματώθηκε και πάλι απο το απόγευμα στην ομάδα του Παναθηναικού.

-Να περάσουμε στο ποδόσφαιρο, Αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια και μέσα σε ήρεμο κλίμα ο Παναθηναικός προετοιμάζεται για τον αυριανό τελικό του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΚ στις οκτώ και μισή το βράδυ στο Στάδιο Καραισκάκη.

Ο Βέλιμιρ Ζάετς στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε τόνισε ότι η ομάδα του μόνο εφόσον διαθέτει πάθος και πείσμα θα μπορέσει να εκπληρώσει το μοναδικό στόχο που της έχει απομείνει στη φετινή χρονιά ενώ παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου. Στο μεταξύ ο Γιάννης Καλλιτζάκης που υπέστη θλάση στο δικέφαλο την περασμένη εβδομάδα, θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου ένα μήνα.

-Πρωτοφανής απόφαση για τα ελληνικά αθλητικά χρονικά εξέδωσε χθές ο αθλητικός δικαστής. Με την κατηγορία ότι διαπραγματευόταν την απόκτηση του μεσοαμυντικού της Βέροιας Ευριπίδη Κατσαβού σε μη μεταγραφική περίοδο και έχοντας ως βάση την συνέντευξη που είχε δώσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στις 23 Ιανουαρίου στην οποία ανέφερε ότι θέλει να μεταγραφεί μόνο στην ΑΕΚ, ο κ. Παπαιωάννου επέβαλλε στην ΑΕΚ πρόστιμο ενός εκατομμυρίου δραχμών ενώ της απαγόρευσε να αποκτήσει και τον παίκτη μελλοντικός.

Αντίθετα ο Ευρυπίδης Κατσαβός απαλλάχθηκε απο κάθε κατηγορία.

Απο την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι " θα καταθέσει έφεση κατά της πρωτοφανούς αποφάσεως του κ.Παπαιωάννου που τιμώρησε με σκληρό και προσβλητικό τρόπο την ΑΕΚ στην υπόθεση του ποδοσφαιριστή Κατσαβού ".

-Σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην πρώτη εθνική κατηγορία έκανε ο Απόλλων Αθηνών μετά τη χθεσινή του νίκη με 3-0 επί της Καλαμάτας στη Ριζούπολη, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 29η αγωνιστικη.

-Για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής κατηγορίας, η Δόξα Βύρωνα νίκησε στην έδρα της με 2-0 τη Δόξα Δράμας, ο Εθνικός κέρδισε έκτος έδρας με 4-0 τον Πύργο ενώ Καλαμμαριά και Ελευσίνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Θεσσαλονίκη.

-Στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στο βόλλευ, ο Αρης κέρδισε στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας με 3-1 σέτ την Ορεστιάδα και χρειάζεται μία ακόμη νίκη για να κατακτήσει τον τίτλο αφού πλεόν έχει το προβάδισμα με 2-1. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι αύριο στην ακριτική πόλη.

-Εξελίξεις στον Αρη δρομολόγισε η προχθεσινή ήττα απο την Καβάλα, που τον έφερε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Δόθηκε υποχρεωτική άδεια στον Χουαν Ραμόν Ρότσα μέχρι το τέλος της περιόδου ενω το πρωϊ θα ανακοινωθεί η πρόσληψη του τεχνικού διδύμου Γιώργου Φοιρού και Ντίνου Κούη.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 15 April 1997 - 10:09:14 UTC