Browse through our Interesting Nodes on the Cyprus Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 26 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 97-04-11

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Παρασκευή 11-04-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης απογευματινό Δελτίο

Xωρίς τον Γιάννη Καλιτζάκη θα αγωνιστεί πιθανότατα ο Παναθηναϊκός στον τελικό του κυπέλλου Ελλαδος με την ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Ο διεθνής αμυντικός έπαθε θλάση στο δικέφαλλο κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στη Παιανία κι σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις θα απουσιάσει από τον τελικό.

-Με μία καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, σβήνει η άσχημη εικόνα που δημιουργήθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αυτό υποστήριξε ο προπονητής του Παναθηναικού Βέλιμιρ Ζάετς ο οποίος τόνισε ακόμη ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα στο αυριανό ντέρμπι, η ομάδα του θα αποκτήσει καλύτερη ψυχολογία ενόψει του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στο Στάδιο Καραισκάκη.

- " Προέχει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό και μετά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος " δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Πέτρος Ραβούσης αναφερόμενος στα παιχνίδια με τον Παναθηναικό για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Ο Γιώργος Ψυχομάνης που θα είναι διαιτητής του αυριανού αγώνα πρωταθλήματος ΑΕΚ - Παναθηναϊκού ορίστηκε να διευθύνει και τον τελικό του κυπέλλου Ελλαδος μεταξύ των δύο ομάδων, την ερχόμενη Τετάρτη.

Σε καμία ενέργεια δεν έχει προβεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ότι αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Ιβιτς και Αλεξανδρή. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει πως δεν έχει γίνει καμία ενέργεια και πως αν γίνει θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

-Να περάσουμε στο μπάσκετ,

60 εκατομμύρια δραχμές μοιράστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού ως πρίμ για τα επιτυχημένα αποτελέσματα της ομάδας στους αγώνες με την Παρτιζάν και τον Παναθηναικό για την Ευρωλίγκα που οδήγησαν την ομάδα στη τελικη φάση της διοργάνωσης.

- Συνεχίζονται σήμερα τα πλέι οφ της Α1 κατηγορίας στο μπάσκετ.

Η Λάρισα θα υποδεχτεί στις 9.15 τον Αρη στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων μέσα στην εβδομάδα.

Ο Αρης προηγείται με 1-0 στις νίκες κι αν επικρατήσει και σήμερα θα περάσει στους {8}, όπου περιμένει το Περιστέρι.

Σε περίπτωση νίκης της Λάρισας οι δύο ομάδες θα δώσουν τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που θα γίνει τη Κυριακή στο Αλεξάνδρειο.

-Η Γαλλική Μπούρζ κατέκτησε το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα στις γυναίκες.

Νίκησε με 71-52 την Γερμανική Βούπερταλ στον τελικό του φάιναλ φορ που έγινε στη Λάρισα.

Στο μικρό τελικό η Σλοβάκικη Ρουζόμπεροκ κέρδισε την ιταλική Ρόμα με 74-58.

- {Θέλω να συνεχίζω να παίζω βόλεϊ κι ελπίζω η παρουσία μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού να συνεχίζει να συμβάλει στην άνοδο του αθλήματος}, αναφέρει μεταξύ άλλων η Μις Ελλας 1997 Ευγενία Λιματζάκη σε τηλεγράφημα που έστειλε προς τον πρόεδρο της ομοσπονδίας βόλεϊ Θανάση Μπελιγράτη ο οποίος από τη πλευρά του την συνεχάρει για την διάκριση της.

Στη Κύπρο θα γίνει απόψε στις 7 το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της πρωτοπόρου Ανόρθωσης και του δεύτερου της βαθμολογίας Απόλλωνα. Η Ανόρθωση χρειάζεται ένα βαθμό για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

-Η Παρί Σεν Ζερμέν που είχε αποκλείσει από τα προημιτελικά του κυπέλλου κυπελλούχων την ΑΕΚ, έκανε το μεγάλο βήμα για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Στον πρώτο ημιτελικό που έγινε χθες στο Παρκ Ντε Πρενς νίκησε με 3-0 τη Λίβερπουλ με γκολ των Λεονάρντο στο 10ο λεπτό, Κόε στο 42ο και Λερουά στο 83ο λεπτό.

Στον άλλο ημιτελικό, η Μπαρτσελώνα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Φιορεντίνα. Στο 42ο λεπτό ο Ναδάλ έδωσε το προβάδισμα για την ομάδα της Βαρκελώνης και στο 62ο λεπτό ο Μπατιστούτα έκανε το 1-1.

Οι επαναληπτικές συναντήσεις θα διεξαχθούν στις 26 Απριλίου.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 11 April 1997 - 17:09:17 UTC