Browse through our Interesting Nodes for Financial Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 97-04-11

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

ANT1 Radio

Παρασκευή 11-04-97

Γράφει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης

- -Σε καμία ενέργεια δεν έχει προβεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ότι αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών της ομάδας όπως τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθές.

Συγκεκριμένα αναφέρεται " Ο πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης και η Δίοικηση της εταιρίας δεν έχουν προβεί σε καμία ενέργεια σχετική με ανανέωση συμβολαίων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Αυτό θα γίνει την κατάλληλη χρονική περίοδο οπότε και θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Μέχρι τότε τα σενάρια μπορούν να περιμένουν ", καταλήγει η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και ενώ το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια των Ιβιτς και Αλεξανδρή.

- " Προέχει το παιχνίδι του Σαββάτου και μετά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος " δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Πέτρος Ραβούσης αναφερόμενος στα παιχνίδια με τον Παναθηναικό για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Στο μεταξύ ο Στράτος Γιδόπουλος σχολιάζοντας την απόφαση της επιτροπής διαιτησίας να παραπέμψει στην πειθαρχική επιτροπή τον διαιτητή της συνάντησης Ιωνικού-ΑΕΚ Κύρο Βασσάρα, είπε ότι η ενέργεια αυτή είναι ένας ψυχολογικός εκβιασμός ενόψει των τελευταίων έξι αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

-Με μία καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, σβήνει η άσχημη εικόνα που δημιουργήθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αυτό υποστήριξε ο προπονητής του Παναθηναικού Βέλιμιρ Ζάετς ο οποίος τόνισε ακόμη ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα στο αυριανό ντέρμπι, η ομάδα του θα αποκτήσει καλύτερη ψυχολογία ενόψει του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στο Στάδιο Καραισκάκη.

-Να περάσουμε στο μπάσκετ, 60 εκατομμύρια δραχμές μοιράστηκαν χθές οι παίκτες του Ολυμπιακού ως πρίμ για τα επιτυχημένα αποτελέσματα της ομάδας στους αγώνες με την Παρτιζάν και τον Παναθηναικό για την Ευρωλίγκα.

-Λάρισα και Αρης αναμετρώνται στις εννέα και τέταρτο το βράδυ στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για την πρώτη των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.

-Η Γαλλική Μπούρζ κατέκτησε το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα στις γυναίκες. Νίκησε με 71-52 την Γερμανική Βούπερταλ στον τελικό που έγινε χθές στο κλειστό της Λάρισας.

-Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε με 3-0 την Λίβερπουλ στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης.

Τα γκολ της κατόχου του τίτλου, σημειωσαν ο Λεονάρντο στο 10ο λεπτό, ο Κόε στο 42ο και ο Λερουά στο 83ο λεπτό.

Στον άλλο ημιτελικό, η Μπαρτσελώνα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Φιορεντίνα. Στο 42ο λεπτό ο Ναδάλ προηγείθηκε για την ομάδα της Βαρκελώνης και ισοφάρισε στο 62ο λεπτό ο Μπατιστούτα για την ομάδα της Φλωρεντίας.

Οι επαναληπτικές συναντήσεις θα διεξαχθούν σε 15 ημέρες.

© ANT1 Radio 1997


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Friday, 11 April 1997 - 10:09:11 UTC