Browse through our Interesting Nodes of Museums in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-02-04

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Νέα Δημοκρατία

[Β] Πολιτική - Ελλάδα

  • [01] Σουφλιάς
  • [02] Μάνος
  • [03] Βουλή-Ψηφοφορία
  • [04] Τουρκικές παραβιάσεις
  • [05] Στεφανόπουλος-Ακρόπολη
  • [Γ] Πολιτική - Βαλκάνια

  • [06] Τουρκία - Βιολογικά όπλα
  • [07] Τουρκία-Βάσεις
  • [Δ] Πολιτική - Διεθνή

  • [08] Ιράκ-Γελτσιν
  • [09] Κάστρο-Κλίντον
  • [Ε] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [10] Αντικειμενικά κριτήρια
  • [11] Ε.Ε-Απάτες
  • [12] Φορολογικές δηλώσεις
  • [13] Επιδοτούμενη εργασία
  • [ΣΤ] Καιρός - Σήμερα

    [Ζ] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Νέα Δημοκρατία

    Last Updated: Wednesday, 04-Feb-98 12:11:27
    Ολα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά στη Νέα Δημοκρατία μετά την ομόφωνη απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, να διαγράψει οριστικά από το κόμμα, τον Γιώργο Σουφλιά, το Στέφανο Μάνο και τον Βασίλη Κοντογιαννόπουλο.

    Το Πειθαρχικό Συμβούλιο που συνεδρίασε έως τη μία τη νύχτα, επέβαλε επίσης ποινές προσωρινής διαγραφής ενός έτους στους κυρίους Κάκκαλο, Τατούλη και Παπαληγούρα, ενώ απήλαξε τον κύριο Γιώργο Παναγιωτόπουλο.

    Οξύτατη αντίδραση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στις διαγραφές στελεχών της Ν.Δ η οποία συγκεντρώνει νέα σύννεφα πάνω από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς μάλιστα αναμένονται οι επόμενες κινήσεις από τους διαγραφέντες.

    Ο επίτιμος Πρόεδρος του κόμματος άφησε ευθείες αιχμές κατά του προέδρου του κόμματος και των στενών του συνεργατών, κάνοντας λόγο για "μία μικρή ομάδα επίδοξων κηδεμόνων που εξετέλεσε προγραφές, με μία μεθοδολογία ξένη προς την την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη.

    ΕΡΩΤΗΣΗ: Αισθάνεσθε κ.πρόεδρε , ότι σας έχουν θέσει και εσάς εκτός Νέας Δημοκρατίας;

    Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Εγώ θα ήθελα να σας πώς γενικότερα. Η εκτίμηση που εγώ κάνω είναι η εξής: Μία μικρή ομάδα επίδοξων κηδεμόνων προετοίμασε και εξετέλεσε προγραφές με μια μεθοδολογία η οποία είναι ξένη και άγνωστη προς τη δημοκρατική παράταξή μας.. Βέβαια η μεγάλη , φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη του 47%, ούτε πρέπει , ούτε πρόκειται ποτέ να συρικνωθεί στα όρια αυτής της μικρής ομάδας.

    Θέλω να ελπίζω ότι την πραγματικότητα αυτή θα την καταλάβει ο νέος αρχηγός, τον οποίο κανένας ούτε υπονόμευσε, ούτε κανείς δεν αμφισβήτησε.

    Εξ'άλλου, ώς κίνηση με στόχο την ουσιαστική αποδυνάμωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, θεωρείται και η χθεσινή δηλωση του Κώστα Καραμανλή, ότι ό πρώην πρωθυπουργός "κινείται υπεράνω των κομμάτων και δικαιούται να διατυπώνει απόψεις που δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις του κόμματος",ενώ τον αντικατέστησε από την προεδρία του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

    Το ενδιαφέρον είναι στραμένο και στον τρόπο που θα αντιδράσουν οι κύριοι Σουφλιάς,Μάνος και Κοντογιαννόπουλος,ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η στάση που θα κρατήσει η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.

    Ο Γιώργος Σουφλιάς που πήγε το πρωί στο γραφείο του, χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ χθες έκανε λόγο για προειλημένες αποφάσεις που σηματοδοτούν την αρχή του τέλους του κόμματος.

    Δηλώσεις αναμένεται να κάνουν εντός της ημέρας και οι κύριοι Μάνος και Κοντογιαννόπουλος.

    Λύσεις μέσα απο διάλογο που πρέπει να αρχίσει πρώτα από τη Νέα Δημοκρατία ζήτησε χθες ο Στέφανος Μάνος ενώ ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος σε επιστολή του επέμεινε στην στάση που τήρησε

    Αναβολή της συνεδρίασης του Πειθαρχικού είχε ζητήσει από τον Κώστα Καραμανλή, ο Μιλτιάδης Εβερτ.

    Μιλώντας το πρωί στον Antenna, ο Γιώργος Σούρλας δηλώσε ότι προέχει να γίνει προσπάθεια να διατηρηθεί η ενότητα του κόμματος και πρόσθεσε ότι βρήκε πολύ αυστηρή την διαδικασία παραπομπής στο Πειθαρχικό, ενώ θα έπρεπε να παραπεμφθούν στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

    Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, τόνισε ότι θα ήταν πολύ πιό οδυνηρό εάν δεν είχαν ληφθεί μέτρα

    Ο Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε πως όλοι είναι υποχρεωμένοι να συντάσσονται με τις συλλογικές αποφάσεις των οργάνων του κόμματος.

    Ο Απόστολος Ανδρεουλάκος χαρακτήρισε την απόφαση του Πειθαρχικού προς την σωστή κατεύθυνση, ενώ ο Σπήλιος Σπηλιοτόπουλος είπε ότι καλό θα ήταν να μην είχαμε φτάσει στις διαγραφές.

    Τις εξελίξεις στη Ν.Δ, σχολίασε χθές ο πρωθυπουργός μετά τη συνεδρίαση του Εκετελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τες ώς απόρροια της έλλειψης σαφούς πολιτικής κατεύθυνσης και επεξεργασμένου προγράμματος.

    Πάντως οι όποιες διεργασίες στη Νέα Δημοκρατία δεν αποκλείεται να έχουν σοβαρές επιπτώσεις σε ολόκληρο το υπάρχον πολιτικό σκηνικό.

    Την ίδια ώρα στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει ικανοποίηση και δεν αποκλείεται ο Κώστας Σημίτης εκμεταλλευόμενος την κρίση της ΝΔ να προχωρήσει σε νέους σοβαρούς πολιτικούς χειρισμούς.

    [Β] Πολιτική - Ελλάδα

    Last Updated: Wednesday, 04-Feb-98 14:04:14

    [01] Σουφλιάς

    Δήλωση 03/02/98, προ της αποφάσεως Η ηγεσία της ΝΔ χαρακτηρίζεται από αδυναμία και αβουλία στη χάραξη πολιτικής όπως έγινε πρόσφατα στο θέμα των ΔΕΚΟ .

    Αντί να αποφασίζει για τα καίρια και ουσιαστικά προβλήματα επέλεξε ως πρώτη απόφαση να οδηγήσει το κόμμα σε περιπέτειες.

    Επέλεξε το χθες με την αναβίωση παλαιοκοματικών μεθόδων δίωξης θέσεων και ιδεών μέσω του Πειθαρχικού. Η ιστορία του κόμματος δεν παραπέμπεται στο Πειθαρχικό. Δεν θα προσερχόμουν έστω κι αν είχε νόμιμη σύνθεση γιατί δεν θέλω να συμβάλλω σε μεθοδεύσεις που υπονομεύουν την ενότητα του κόμματος και νομιμοποιήσω προειλλημμένες αποφάσεις που μπορεί να σηματοδοτούν την αρχή του τέλους του κόμματος αλλά όχι και της παράταξης .

    Ο κύριος Σουφλιάς επίσης κατηγόρησε την ηγεσία της Ν.Δ για αδυναμία στη χάραξη πολιτικής και τόνισε ότι ο δρόμος που ακολουθεί το κόμμα είναι ο δρόμος της συρρίκνωσης και της αναξιοπιστίας της πολιτικής του πρότασης

    [02] Μάνος

    Δήλωση 03/02/98, προ της αποφάσεως

    Γνωρίζεται ότι σε όλη την πολιτική μου ζωή έλεγα κι εκάνα πάντοτε αυτό που πίστευα σωστό , αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος ή τις μικροκομμματικές σκοπιμότητες . Το γνωρίζεται ότι είναι έτσι και μου το αναγνωρίζεται . Δεν καταλαβαίνω τι έκανε εκείνους που αποφάσισαν τις διαγραφές , ώστε να ξεχάσουν τις Δημοκρατικές αρχές του κόμματος, ούτε για πιο λόγο έπρεπε να στηρίξουμε τις θέσεις του κύριου Κολλά και των άλλων συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ . Δεν καταλαβαίνω γιατί λέμε όχι και όταν συμφωνούμε , όταν μια Κυβερνητική πρωτοβουλία ακολουθεί το δικό μας πρόγραμμα .

    Είμαστε στη μέση μιας βαθειάς οικονομικής κρίσης από τη στάση όλου του πολιτικού κόσμου , θα εξαρτηθεί αν θα προλάβουμε το τραίνο της Ευρώπης ή αν θα μείνουμε στο περιθώριο .

    Εγώ θέλω να έχω τη συνειδησή μου ήσυχη . Δεν θα κάνω ούτε ένα βήμα πίσω από τις αρχές και θέσεις που πιστεύω και για τις οποίες αγωνίζομαι τόσα χρόνια . Τις θέσεις αυτές στο παρελθόν τις συκοφάντησαν , τώρα τις διαγράφουν . Αλλά ότι και να κάνουν αυτές είναι η μόνη λύση για την Ελλάδα .

    [03] Βουλή-Ψηφοφορία

    Με 142 ψήφους υπέρ και 121 κατά υπερψηφιστηκε απο την κυβερνητική πλειοψηφία η επίμαχη διάταξη για τις εργασιακές σχέσεις στις ΔΕΚΟ.

    Συνολικά 20 βουλευτές απο ΠΑΣΟΚ, αναμεσά τους και πολλά στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης

    Τη διαφωνία τους γνωστοποίησαν δία της απουσίας οι: Αναστάσιος Πεπονής - Νόρα Κατσέλη - Λάμπρος Κανελλόπουλος - Αλέκος Χρυσανθακόπουλος - Δημήτρης Πιπεργιάς - Χάρης Καστανίδης - Στέλιος Παπαθεμελής - Γιάννης Καψής και Σήφης Βαλυράκης.

    [04] Τουρκικές παραβιάσεις

    Εικοσι παραβιάσεις απο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη σημειώθηκαν χθες από τις 10.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι στις περιοχές Λήμνου, Λέσβου, Χίου, Τήλου, Ρόδου και Κώ.

    Οι Τούρκοι πραγματοποίησαν τις παραβιάσεις τους με F-16 και F-4 Φάντομ και αναχαιτίστηκαν σε όλες τις περιπτώσεις από 24 Ελληνικά αεροσκάφη.

    [05] Στεφανόπουλος-Ακρόπολη

    Την Ακροπολη επισκέφθηκε συνοδεία του υπουργού Πολιτισμού , για μία ώρα, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

    Ο κ. Στεφανόπουλος ενημερώθηκε από την έφορο αρχαιοτήτων Ακροπόλεως, κα.Ισμήνη Τριάντη, για τα προγράμματα αναστηλώσεως κυρίως στο ναό της Αθηνάς Νίκης και τον Παρθενώνα.

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε τις εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης των μνημείων πολύ μεγάλης σημασίας και δήλωσε ότι γίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο..

    [Γ] Πολιτική - Βαλκάνια

    Last Updated: Wednesday, 04-Feb-98 13:58:58

    [06] Τουρκία - Βιολογικά όπλα

    Ο υπουργός Αμυνας της Τουρκίας Ισμέτ Σεζγίν μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον υπουργό Εξωτερικών Ισμαήλ Τζέμ λίγη ώρα μετά την αναχώρηση του τελευταίου στη Βαγδάτη, υπογράμμισε τον ``κίνδυνο που διατρέχει η Τουρκία απο τα χημικά και βιολογικά όπλα που διαθέτει το Ιράκ``.

    Ο Σεζγκίν, υποστήριξε οτι ``υπάρχει κίνδυνος απο τα όπλα μαζικής καταστροφής και τους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς που διαθέτουν οχι μονο το Ιράκ, αλλα και η Συρία και το Ιράν``. Ο Σεζγκίν απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου είπε οτι ``προς το παρόν δεν υπήρξε αίτημα των Αμερικανών για χρησιμοποίηση της βάσης του Ιντζιρλικ``.

    [07] Τουρκία-Βάσεις

    Ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Ετζεβίτ υπογραμμίζει τον κίνδυνο να χρησιμοποιήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες τη βάση Ιντζιρλίκ των Αδάνων δίχως τη συγκατάθεση της Τουρκίας. Στις αποκλειστικές του δηλώσεις που δημοσιεύονται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας ``Μιλλιέτ``, ο Ετζεβίτ υπογραμμίζει οτι ``η Τουρκία μπορεί να αντιμετωπίσει τετελεσμένα γεγονότα``.

    Η ``Μιλλιέτ`` δημοσιεύει σήμερα τις δηλώσεις Ετζεβίτ με τον πρωτοσέλιδο κύριο τίτλο ``Κίνδυνος τετελεσμένων γεγονότων``. Η εφημερίδα στον υπότιτλο της αναφέρει το εξής: ``Ιστορική προειδοποίηση απο τον Ετζεβίτ: Η Αμερική μπορεί να χρησιμοποιήσει τη βάση του Ιντζιρλίκ δίχως τη συγκατάθεση της Τουρκίας``.

    Στις δηλώσεις του ο Ετζεβίτ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το μειωμένο ενδιαφέρον των ΗΠΑ για την πρωτοβουλία της Αγκυρας στην κρίση λέει οτι ``δεν ενδιαφέρει και τόσο την Τουρκία το τί σκέφτονται οι ΗΠΑ ή άλλες χώρες στο θέμα της πρωτοβουλίας αυτής``. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Τούρκος αντιπρόεδρος λέει επίσης οτι ``οι πάντες στην Τουρκία συμπεριλαμβανομένων και των στρατιωτικών δεν επιθυμούν τη στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ στο Ιράκ``.

    [Δ] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Wednesday, 04-Feb-98 13:59:26

    [08] Ιράκ-Γελτσιν

    Τον κινδυνο γενικευμένου πυρηνικού πολέμου στον Περσικό επισημαίνει ο Ρώσος πρόεδρος Μπορίς Γιέλτσιν.

    "Ο Κλίντον", είπε ο ρώσος πρόεδρος," ενεργεί με ιταμό τρόπο. Πρέπει να είναι κανείς συνετός με ένα τέτοιο όπλο", τόνισε, αναφερόμενος προφανώς στη χθεσινή προειδοποίηση του υπουργού Αμύνης Γουίλιαμ Κοέν για αποφασιστικό χτύπημα εναντίον του Ιράκ και τη φημολογούμενη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων εναντίον του.

    Ο κίνδυνος κλιμάκωσης της κρίσης σε όλη την Μέση Ανατολή εξανάγκασε την αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών Μαντλήν Ολμπράιτ να ζητήσει την διαβεβαίωση του ισραηλινού πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου πως το Ισραήλ δεν θα απαντήσει με πυρηνικά όπλα εναντίον του Ιράκ σε περίπτωση που το τελευταίο εξαπολύσει επίθεση με πυραύλους Σκάντ εναντίον του.

    [09] Κάστρο-Κλίντον

    Ο Φιντέλ Κάστρο εξέφρασε την υποστήριξή του στον αμερικανό πρόεδρο Μπιλ Κλίντον στο σκάνδαλο "Μόνικαγκέιτ" τονίζοντας πως επιθυμεί "ειλικρινά να ξεπεράσει τις προσωπικές του δυσκολίες".

    Ο αμερικανός πρόεδρος είναι θύμα μιας "συνομωσίας" τόνισε ο κουβανός ηγέτης, καταδικάζοντας τις "βρώμικες ενέργειες των πολιτικών του αντιπάλων".

    "Ο Κλίντον αντιμετωπίζει δυσκολίες και εμείς δεν χαιρόμαστε γι` αυτό.Αντιθέτως, επιθυμούμε ειλικρινά να τις ξεπεράσει" τόνισε ο ηγέτης του τελευταίου κομμουνιστικού κράτους στον δυτικό κόσμο.

    Ο Κάστρο εξέφρασε την λύπη του γιατί το σκάνδαλο Μόνικαγκέιτ "περιόρισε τον χρόνο που διέθεσαν τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα για την επίσκεψη του Πάπα Ιωάννη Παύλου στην Κούβα".

    [Ε] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Wednesday, 04-Feb-98 13:15:04

    [10] Αντικειμενικά κριτήρια

    Ειδικά συνεργεία σε όλες τις εφορίες θα εξυπηρετούν μισθωτούς - συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες , ενώ από το 2.000 θα καταργηθούν τα αντικειμενικά κριτήρια.

    Αυτό δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός, Γιώργος Δρύς, τονίζοντας ότι το έντυπο Ε3 δεν θα χρησιμοποιηθεί για επιβολή νέων φορολογιών.

    [11] Ε.Ε-Απάτες

    Το 5,4 % του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ενωσης, δηλαδή ποσό 1,3 τρισεκατομύρια δραχμές καταλήγουν στις τσέπες απατεώνων ή ξοδεύονται άσκοπα.

    Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι οικονομικοί ελεγκτές σε εκθεσή τους που κατέθεσαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

    [12] Φορολογικές δηλώσεις

    Πρόστιμο έως και ένα εκατομμύριο δραχμές περιμένει όσους δεν δηλώσουν ηθελημένα τα ακριβή περιουσιακά στοιχεία στην Εφορία.

    Ομως, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για δύο εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων και ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς η νέα φορολογική δήλωση κρύβει πολλές παγίδες.

    [13] Επιδοτούμενη εργασία

    Μέτρα για τη δημιουργία 65.000 νέων θέσεων επιδοτούμενης εργασίας εντός του ΄98, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Μιλτιάδης Παπαιωάννου.

    Το πρόγραμμα που αφορά νέους αλλά και μακροχρόνια ανέργους είναι συνολικού ύψους 108 δισεκατομμυρίων δραχμών από τα οποία τα 81 δισεκατομμύρια προέρχονται από το κοινοτικό ταμείο.

    Η επιδότηση των επιχειρήσεων ανά εργαζόμενο είναι 4 χιλιάδες δρχ, την ημέρα για συνεχή απασχόληση από 16 εώς 24 μήνες.

    [ΣΤ] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Wednesday, 04-Feb-98 12:08:52
    Επιδείνωση του καιρού από σήμερα με θυελλώδεις νοτιάδες, και ισχυρες βροχές και καταιγίδες ενώ χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

    Στην Αττική βροχές μετά το μεσημέρι και πιθανότατα καταιγίδες, άνεμοι ισχυροί και θερμοκρασία στην Αθήνα εώς 15 βαθμούς Κελσίου.

    Συννεφιά με βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες και στη Θεσσαλονίκη και θερμοκρασία στην πόλη εώς 9 βαθμούς.

    [Ζ] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated: Wednesday, 04-Feb-98 12:08:39
    Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει από σήμερα ο καιρός, με ισχυρές βροχές και ενισχυμένους νότιους ανέμους. Η κακοκαιρία συνεχίζεται και την Παρασκευή ενώ πέφτει η θερμοκρασία καθώς από την Πέμπτη θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι. Πρόσκαιρη βελτίωση περιμένουμε το Σάββατο.

    Αύριο Πέμπτη στην ανατολική και βόρεια Ελλάδα θα έχουμε ξανά βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Μάλιστα τοπικά τα φαινόμενα θα είναι και πάλι έντονα. Στην υπόλοιπη χωρα εκτός απο τις πρόσκαιρες βροχές θα υπάρχουν και διαστήματα με ήλιο.

    Τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά θα έχουμε και την Παρασκευή κυρίως στη κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ενώ στην νότια θα υπάρχουν και διαστήματα με ήλιο. Πάντως απο το βράδυ ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται.

    Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέτριοι και κατά τόπους στο Αιγαίο ισχυροί και η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση θα πλησιάσει το μεσημέρι στους 6 βαθμούς στα βόρεια και στους 13 με 14 στις αλλες περιοχές της χώρας.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Wednesday, 4 February 1998 - 12:41:33 UTC