Browse through our Interesting Nodes of EU Member Governments, Politics & Mass Media Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-11-03

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΕΚΠΡΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
  • [03] ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
  • [04] ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΝΤΕΝΚΤΑΣ
  • [05] ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
  • [06] ΡΩΣΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
  • [07] ΔΗΚΟ ΕΡΤΟΓΑΝ
  • [08] ΕΔΕΚ ΕΡΤΟΓΑΝ
  • [09] ΡΑΔΙΟ ΧΡΗΜΑ
  • [10] ΕΚΠΡΟ ΒΙΑ
  • [11] ΔΗΚΟ ΒΙΑ
  • [12] ΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΘΡΑΙΩΤΗΣ
  • [13] ΕΚΡΗΞΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
  • [14] ΙΡΑΚ ΝΕΚΡΟΙ
  • [15] ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑ
  • [16] ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΥΡΟΡΑ
  • [17] ΚΑΙΡΟΣ Δευτέρα 3/11/03

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Αποκρυσταλλώνεται η πολιτική στήριξης που προσφέρει ο Ερντογαν στο Ντενκτάς εκτιμά η Λευκωσία σχολιάζοντας την επικείμενη επίσκεψη του Τουρκου Πρωθυπουργού στα κατεχόμενα.

    Η Αθήνα απορρίπτει εκ νέου την πρόταση Ερντογαν για τετραμερή ή πενταμερή για το Κυπριακό, θεωρώντας ότι υπονομεύει το σχέδιο Ανάν και αποσκοπεί στην αποδιεθνοποίηση του προβλήματος.

    Βολές του τουρκοκυπριακού τύπου κατά του Ντενκτάς. Μεταφέρει τον προεκλογικό αγώνα στην Τουρκία και κινητοποιεί το βαθύ κράτος.

    Στις 270 χιλιάδες λίρες έφθασαν ήδη οι εισφορές στο Ραδιομαραθώνιο για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Κορυφώνονται σήμερα και αύριο οι εκδηλώσεις.

    Η Αστυνομία έκαμε καλά τη δουλειά της, δηλώνει ο εκπρόσωπος σχολιάζοντας τα επεισόδια στον αγώνα Ομόνοιας Απόλλωνα.

    [02] ΕΚΠΡΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    Σιγά σιγά αποκρυσταλλώνεται η πολιτική στήριξης που προσφέρει ο πρωθυπουργός Ερντογαν στον Ραούφ Ντενκτάς, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας τις εντεινόμενες πληροφορίες για την επικείμενη παράνομη επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στα κατεχόμενα.

    Ο Κύπρος Χρυσοστομίδης επικαλέσθηκε τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη και πραγματικότητες στο νησί.

    Φαίνεται ότι η στάση Ερντογάν, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, οφείλεται στις πιέσεις προς την Τουρκία να συμβάλει για λύση, αλλά και στη σύνδεση του Κυπριακού με τις ευρωτουρκικές σχέσεις, ως εμπόδιο για την προώθησή τους.

    Ενόψει της κυκλοφορίας της έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Τουρκία την Τετάρτη, ο κύριος Χρυσοστομίδης είπε ότι υπάρχει αναφορά που υπονοεί πως το Κυπριακό τίθεται ως προϋπόθεση για την έναρξη διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας.

    Αναφερόμενος στα σενάρια γύρω από την Αμμόχωστο, ο κύριος Χρυσοστομίδης σημείωσε το γεγονός ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός έκανε ειδική αναφορά στο θέμα αυτό. Πρόσθεσε όμως, ότι η κάποια κινητικότητα που παρατηρείται στην περιφραγμένη περιοχή όπως το καθάρισμα δρόμων, δεν δείχνει ότι προετοιμάζεται κάτι μεγάλο.

    [03] ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    Προσπάθεια υπονόμευσης του σχεδίου Ανάν και αποδιεθνοποίησης του Κυπριακού διαβλέπει η Αθήνα πίσω από την πρόταση του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογαν για σύγκληση Τετραμερούς ή Πενταμερούς, ως μεθόδου επίλυσης του προβλήματος, και την απορρίπτει για άλλη μια φορά. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών Παναγιώτης Μπεγλίτης σε συνέντευξη σε αθηναϊκό ραδιοσταθμό, υπενθύμισε ότι η ελληνική κυβέρνηση απέρριψε άλλες δύο φορές την τουρκική πρόταση, τονίζοντας ότι από τον καιρό που ανέλαβε την πρωθυπουργία ο Ταγίπ Ερντογαν, έχουμε γίνει μάρτυρες μιας σειράς παλινωδιών και αντιφάσεων στο Κυπριακό. Γεγονός, πρόσθεσε, που επιβεβαιώνει ένα μεγάλο αδιέξοδο. Υπενθύμισε επίσης τις δηλώσεις του Τούρκου στρατηγού Οζκιόκ ότι ακόμη και σε λύση του Κυπριακού, η Τουρκία δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Κύπρο και είπε ότι αυτό ισοδυναμεί με επιβεβαίωση της κατοχής και της εισβολής, αλλά και υπονόμευση του σχεδίου Ανάν. Τόνισε ότι με την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση το Κυπριακό εκτός από τη διεθνή του διάσταση αποκτά πλέον και ευρωπαϊκή, γεγονός που θα επηρεάσει αρνητικά την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας. Ο κύριος Μπεγλίτης επικαλέστηκε την έκθεση προόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Τουρκία, η οποία επαναλαμβάνει με τον πιο σαφή τρόπο την ανάγκη συμβολής της Αγκυρας στην επίλυση του Κυπριακού στη βάση των αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών και ύστερα από διαπραγματεύσεις επί του σχεδίου Ανάν.

    [04] ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΝΤΕΝΚΤΑΣ

    Τις επικρίσεις του τουρκοκυπριακού Τύπου προκαλεί η προσπάθεια του Ραούφ Ντενκτάς να μεταφέρει τον προεκλογικό του αγώνα επί τουρκικού εδάφους. Η Ορτάμ γράφει ότι ο Ντενκτάς περιοδεύει στην Τουρκία και κινητοποιεί το βαθύ κράτος με αποκλειστικό στόχο να παρεμποδίσει το δρόμο που οδηγεί προς τη λύση. Στις διάφορες διαλέξεις και ομιλίες του, ο Ντενκτάς επικεντρώνεται σε βολές κατά του σχεδίου Ανάν και της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η Κύπρις καταγγέλλει για άλλη μια φορά τις μαζικές προσλήψεις στο λεγόμενο δημόσιο με αποκλειστικό στόχο, όπως γράφει, την ψηφοθηρία. Δημοσιεύει μάλιστα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία τον τελευταίο καιρό διορίστηκαν στο λεγόμενο δημόσιο και σε λεγόμενους ημικρατικούς οργανισμούς όπως ο ραδιοσταθμός "Μπαϋράκ" χίλιοι πεντακόσιοι υπάλληλοι.

    [05] ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    Εκτενή αναφορά κάμνει ο τουρκοκυπριακός Τύπος και στην έλευση του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογαν στα κατεχόμενα, για τα πανηγύρια που οργανώνει το κατοχικό καθεστώς για την επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους στις 15 Νοεμβρίου. Στα κατεχόμενα ο Ταγίπ Ερντογαν θα παραμείνει μία ημέρα και θα έχει συναντήσεις με τον Ντενκτάς και τους αρχηγούς των τουρκοκυπριακών κομμάτων, στέλλοντας έτσι το μήνυμα ότι θα συνεργασθεί με τους νικητές των λεγόμενων εκλογών, όποιοι κι αν θα είναι αυτοί.

    [06] ΡΩΣΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

    Με υποδείξεις και παραινέσεις προς την Αγκυρα κινείται η ρωσική διπλωματία στο Κυπριακό, ώστε να πεισθεί η τουρκική πλευρά για την ανάγκη επίλυσης του προβλήματος στη βάση των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών. Ανώτερη διπλωματική πηγή στο ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι στις επαφές με Τούρκους αξιωματούχους, η Μόσχα τονίζει ότι η λύση του Κυπριακού θα είναι προς όφελος όχι μόνο των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων, αλλά και της Τουρκίας. Η ίδια πηγή τάχθηκε υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων το συντομότερο δυνατό, στη βάση του σχεδίου Ανάν.

    [07] ΔΗΚΟ ΕΡΤΟΓΑΝ

    Το Δημοκρατικό Κόμμα διαπιστώνει ότι Αγκυρα και Ντενκτάς, με κοινές θέσεις και κοινές μεθοδεύσεις, επιδιώκουν να θέσουν προσκόμματα σε οποιεσδήποτε διαδικασίες δεν εξυπηρετούν την αδιάλλακτη πολιτική τους στο κυπριακό και να διαμορφώσουν συνθήκες, που θα εξυπηρετούν το στρατηγικό τους στόχο για αναγνώριση του κατοχικού καθεστώτος. Σε ανακοίνωσή του το Δήκο καταγγέλλει για πολλοστή φορά τις τουρκικές μεθοδεύσεις και καλεί τη διεθνή κοινότητα να αντιμετωπίσει με περισσότερη αυστηρότητα και αποφασιστικότητα την τουρκική αδιαλλαξία.

    [08] ΕΔΕΚ ΕΡΤΟΓΑΝ

    Την παράνομη επίσκεψη Ερντογαν στα κατεχόμενα καταδικάζει και το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών Εδέκ. Σε ανακοίνωση του κινήματος, τονίζεται ότι η επίσκεψη συνιστά μια νέα πρόκληση της Τουρκίας και επιβεβαιώνει τη στροφή του Ερτογαν προς τις ακραίες θέσεις του Ντενκτάς και του Τουρκικού στρατιωτικού κατεστημένου, ενώ συγκρούεται κατάφωρα με το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Η Τουρκία, προστίθεται, πρέπει να κατανοήσει ότι η συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου και η κλιμακούμενη αδιαλλαξία της υπονομεύουν την όποια προοπτική της να έχει ευρωπαϊκό μέλλον. Η Εδέκ καλεί την κυβέρνηση να καταγγείλει διεθνώς την επίσκεψη.

    [09] ΡΑΔΙΟ ΧΡΗΜΑ

    Διακόσιες εβδομήντα χιλιάδες λίρες συγκεντρώθηκαν μέχρι αυτή την ώρα, στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου για παιδιά με ειδικές ανάγκες, που άρχισε στις έξι το πρωί και ολοκληρώνεται τα μεσάνυκτα της Τρίτης. Τον παλμό των γεγονότων του διημέρου μεταδίδει το Τρίτο Πρόγραμμα, ενώ ειδικές εκπομπές θα μεταδώσει και η τηλεόραση του ΡΙΚ. Για τη συλλογή εισφορών λειτουργούν 55 περίπτερα σε όλες τις πόλεις, ενώ δώδεκα αυτοκίνητα - κουμπαράδες θα περιέλθουν όλες τις κοινότητες, τα σχολεία και τις βιομηχανικές περιοχές. Σήμερα αρχίζουν πορείες, μέλη των ομοσπονδιών Ποδηλατιστών και Μοτοσυκλέτας, εθελοντές Πεζοπόροι του Ραδιομαραθώνιου και δρομείς της αστυνομίας, ενώ συνεχίζουν την πορεία τους ο Γιάννης Κούρος και ο Μιχάλης Αγρότης. Θα πραγματοποιηθούν επίσης θεατρικές, αθλητικές και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Το Ραδιομαραθώνιο οργανώνει για δέκατη τέταρτη χρονιά το ΡΙΚ σε συνεργασία με τον Ομιλο Λαϊκής.

    [10] ΕΚΠΡΟ ΒΙΑ

    Η αστυνομία έκανε καλά τη δουλειά της, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας τα επεισόδια στον αγώνα Ομόνοιας - Απόλλωνα.

    Αναφερόμενος στο επίμαχο ζήτημα της σύλληψης του γυμναστή του Απόλλωνα Αντώνη Κέζου, ο κύριος Χρυσοστομίδης ανέφερε ότι η σύλληψη έγινε για αυτόφορο αδίκημα.

    Το αν χρησιμοποιήθηκε δυσανάλογη βία είναι κάτι το οποίο θα κριθεί στο δικαστήριο, είπε ο εκπρόσωπος.

    Αναφερόμενος στην ανοιχτή ρήξη του Υπουργού Δικαιοσύνης Δώρου Θεοδώρου και του προέδρου του Δησύ Νίκου Αναστασιάδη, ο κύριος Χρυσοστομίδης είπε ότι δεν επιτρέπονται από κανένα παρεμβάσεις στο έργο της αστυνομίας.

    Αν υπήρξε ή όχι παρέμβαση από πολιτικό πρόσωπο, πρόσθεσε, είναι κάτι υπό διευρεύνηση.

    Ο κύριος Χρυσοστομίδης είπε επίσης ότι η συμπεριφορά Κέζου έναντι του αστυνομικού οργάνου ήταν ανεπίτρεπτη και η σύλληψή του δεν έπρεπε να διακοπεί.

    Στο ερώτημα αν ο αστυνομικός είχε δικαίωμα να προβεί σε σύλληψη ατόμου που περιλαμβανόταν στο φύλλο αγώνα, ο κύριος Χρυσοστομίδης είπε ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι χώρος ασυλίας: ισχύουν οι κανονισμοί της Φίφα αλλά δεν υπερισχύουν του νόμου και της τάξης. Αν αστυνομικό όργανο, πρόσθεσε, κρίνει ότι έχει διαπραχθεί ποινικό αδίκημα μπορεί να επέμβει και να συλλάβει ακόμα και ποδοσφαιριστή αν χρειαστεί.

    [11] ΔΗΚΟ ΒΙΑ

    Τη θλίψη του για τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα, εκφράζει με ανακοίνωσή του το Δήκο. Παράλληλα απευθύνει έκκληση προς όλα τα εμπλεκόμενα και ενδιαφερόμενα μέρη να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για επικράτηση της αθλητοπρέπειας και του σωστού φίλαθλου πνεύματος στα κυπριακά γήπεδα. Το Δήκο τονίζει στην ανακοίνωσή του την ανάγκη να ανακοπεί η προσπάθεια πολιτικοποίησης του ποδοσφαίρου ή προσέγγισης των ποδοσφαιρικών πραγμάτων ανάλογα με πολιτικο-ιδεολογικές πεποιθήσεις.

    [12] ΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΘΡΑΙΩΤΗΣ

    Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Ακέλ στο Παραλίμνι Τάκης Κυθραιώτης, με γραπτή δήλωσή του διαψεύδει τους ισχυρισμούς του βουλευτή του ΔΗΣΥ Χρίστου Πουργουρίδη, ότι δεν έχει αποδεχθεί την παραίτηση του Ανδρέα Κακκουλή, γαμπρού του δημάρχου. Φαίνεται ότι ο κύριος Πουργουρίδης σκόπιμα θολώνει τα νερά, αναφέρει στη δήλωσή του ο κύριος Κυθραιώτης. Επικαλείται παράλληλα τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30 Οκτωβρίου, σημειώνοντας ότι ο μοναδικός που δεν αποδέχθηκε την παραίτηση του κυρίου Κακκουλή ήταν ένας δημοτικός σύμβουλος του Δημοκρατικού Συναγερμού.

    [13] ΕΚΡΗΞΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

    Εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής ισχύος εξερράγη λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα σε είσοδο διαμερίσματος που βρίσκεται στον όγδοο όροφο πολυκατοικίας στη λεωφόρο Νίκης, στη Λευκωσία. Το διαμέρισμα ενοικιάζει ο Νίκος Πόρας από το Στρόβολο. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων η αστυνομία συνέλαβε ένα άτομο.

    [14] ΙΡΑΚ ΝΕΚΡΟΙ

    Αλλους τέσσερις Ιρακινούς νεκρούς, μεταξύ τους και ένα εντεκάχρονο αγόρι, καταγράφει η κλιμακούμενη βία στο Ιράκ. Τα επεισόδια σημειώθηκαν στη διάρκεια της νύκτας και το πρωί σε διάφορες περιοχές της χώρας. Στο Κιρκούκ, τρεις οβίδες που έρριξαν άγνωστοι, έπληξαν περιοχή όπου συνήθως συγκεντρώνονται νεαροί, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο και να τραυματισθούν έξι. Το εντεκάχρονο αγόρι σκοτώθηκε κοντά στην πόλη Φαλούτζια, από διασταυρούμενα πυρά Αμερικανών και ανταρτών. Ο τέταρτος Ιρακινός σκοτώθηκε όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε προσέκρουσε σε βόμβα που βρισκόταν τοποθετημένη στην άκρη του δρόμου. Από την έκρηξη τραυματίσθηκαν επτά Ιρακινοί.

    [15] ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑ

    Στη Λωρίδα της Γάζας, ο ισραηλινός στρατός εντόπισε και εξουδετέρωσε βόμβα μεγάλης ισχύος. Η βόμβα αποτελούμενη από τριάντα κιλά εκρηκτικών, εντοπίστηκε κοντά σε σημείο διέλευσης, στα σύνορα της Γάζας με το Ισραήλ. Στο ίδιο σημείο βρέθηκε, επίσης, ένα όπλο καλάσνικοφ. Στο μεταξύ, Παλαιστίνιος βομβιστής ανατινάχθηκε το πρωί στη Δυτική Οχθη, κοντά σε ισραηλινό φυλάκιο, χωρίς να προκαλέσει άλλα θύματα.

    [16] ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΥΡΟΡΑ

    Χωρίς τέλος είναι η περιπέτεια εκατοντάδων επιβατών του υπό βρετανική σημαία κρουαζιερόπλοιου "Αουρόρα", που είχαν προσβληθεί από γαστροεντερίτιδα, ενώ βρίσκονταν εν πλω. Λόγω των ανησυχιών που προκαλεί η ασθένειά τους, η Ισπανία έκλεισε σήμερα για πρώτη φορά από το 1985 τα σύνορά της με το Γιβραλτάρ, μετά την απόφασή του να παραχωρήσει άδεια ελλιμενισμού στο κρουαζιερόπλοιο. Τα σύνορα παρέμειναν κλειστά για 16 χρόνια, από το 1969, όταν κορυφώθηκε η διαμάχη μεταξύ Ισπανίας και Βρετανίας για την κυριαρχία του Γιβραλτάρ. Το "Αουρόρα", ένα από τα μεγαλύτερα και νεώτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο είχε αποπλεύσει από το Σαουθάμπτον στις 20 Οκτωβρίου με περισσότερους από δυόμιση χιλιάδες επιβάτες και πλήρωμα. Υστερα από αρκετές ημέρες ταξίδι, 430 επιβάτες στην πλειονότητά τους Βρετανοί, παρουσίασαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και παρέμειναν περιορισμένοι στις καμπίνες τους. Στο πλοίο είχαν επιβιβασθεί απο το Φλοίσβο του Φαληρικού Ορμου, όπου είχε αγκυροβολήσει προσωρινά Βρετανοί ιατροί, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεν θα χρειασθεί η μεταφορά ασθενών σε νοσοκομεία.

    [17] ΚΑΙΡΟΣ

    Και το Δελτίο Καιρού.

    Το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι, βορειανατολικοί έως νοτιανατολικοί τεσσάρων μποφόρ, ενώ στις προσήνεμες περιοχές θα πνέουν έως ισχυροί, πέντε μποφόρ. Στα δυτικά παράλια θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι, τριών έως τεσσάρων μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία, 31 βαθμοί στο εσωτερικό, 28 στα νότια παράλια, 26 στα δυτικά και 21 στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ σταδιακά θα εμφανίζονται ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως βορειανατολικοί ασθενείς, τριών μποφόρ και η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και τα υψηλότερα ορεινά και στους 17 στα παράλια.


    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Monday, 3 November 2003 - 17:47:28 UTC