Browse through our Interesting Nodes of EU Member Governments, Politics & Mass Media Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-06-12

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟ
  • [03] ΙΑΚΩΒΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗ
  • [04] ΣΤΡΟΒΙΛΙΑ 1486
  • [05] ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΣΤΟΧΟΣ
  • [06] ΓΟΥΕΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑ
  • [07] ΓΚΡΟΣΜΑΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
  • [08] ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑ
  • [09] ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ
  • [10] ΑΝΑ ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΟΙ
  • [11] ΚΟΥΤΣΟΥ ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΟΙ
  • [12] ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΚΙΑ
  • [13] ΒΕΡΕΓΓΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ
  • [14] ΜΕΣΗ ΣΚΟΤΩΜΟΙ
  • [15] ΚΡΑΝΙΑ ΑΙΘΙΟΠΙΑ
  • [16] ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΙΔΥΜΑ
  • [17] ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΕΝΝΑ
  • [18] ΧΡΗΜΑ ΠΕΜΠΤΗ
  • [19] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [20] ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΕΜΠΤΗ 12/06/2003

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Απαράδεκτη οποιαδήποτε προώθηση και εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων, τονίζει ο πρόεδρος Παπαδόπουλος, στο υπουργείο Οικονομικών.

    Απαντά στα περί εκκαθαρίσεων στο Προεδρικό Μέγαρο και θέτει το ερώτημα, αν δεν δικαιούται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να επιλέγει τη γραμματέα του.

    Το Κυπριακό συζητούν Κόλιν Πάουελ και Κόφι Ανάν. Στρατηγικός στόχος Ελλάδας και Κύπρου η επίλυση του προβλήματος.

    Ο πρώην οικισμός Βεραγγάρια στα Κάτω Πολεμίδια μετατρέπεται σε πανεπιστημιούπολη.

    Γυναίκα στην Αυστραλία γέννησε στο μπάνιο χωρίς να ξέρει καν ότι ήταν έγκυος.

    [02] ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟ

    Οι Ειδήσεις αναλυτικά.

    Με απαιτήσεις ως προς τον τρόπο λειτουργίας και απόδοσης της δημόσιας υπηρεσίας, μίλησε ο πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος, κατά την επίσκεψή του το πρωί στο υπουργείο Οικονομικών.

    Σε ιμιλία του στο προσωπικό του υπουργείου Οικονομικών, ο πρόεδρος Παπαδόπουλος κατέστησε σαφές, πως δεν πρόκειται να δεχθεί την προώθηση και εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων.

    Δεν τον ενδιαφέρει, τόνισε, σε ποιό κομματικό χώρο ανήκει ο καθένας, φτάνει όπως είπε, να επιδεικνύεται ο απαιτούμενος ζήλος και η αφοσίωση, ώστε να εκπληρωθεί το κυβερνητικό πρόγραμμα.

    Ο πρόεδρος Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα είναι αμείλικτη σε κρούσματα διαφθοράς, ενώ αναφερόμενος στα θέματα αξιολογήσεων, κάκισε το γεγονός πως τα 95 τοις εκατόν των δημοσίων υπαλλήλων εμφανίζονται ως εξαίρετοι.

    Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε το υπουργείο Οικονομικών τεράστιας σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους και τον υπουργό Οικονομικών, ένα μάρτυρα που δεν δοξάζεται.

    Οι προτεραιότητες του υπουργείου Οικονομικών θα συζητηθούν το απόγευμα, σε έκτακτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

    [03] ΙΑΚΩΒΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗ

    Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Κόλιν Πάουελ και ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν συζήτησαν το Κυπριακό στην Ουάσιγκτον και συμφώνησαν να συνεχίσουν την αναταλλαγή απόψεων στο περιθώριο της τετραμερούς συνάντησης για το Μεσανατολικό, στο Αμμάν.

    Σε δηλώσεις στο ΡΙΚ, από την Ουάσιγκτον ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Ιακώβου, είπε ότι διαπίστωσε έντονο αμερικανικό ενδιαφέρον για λύση του Κυπριακού, σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Εθνη. Ολοι συμφωνούν, ανέφερε, ότι την ευθύνη για το ναυάγιο της Χάγης, φέρουν ο Ντενκτάς και η Αγκυρα καί διαπιστώνουν ότι συνεχίζεται η αρνητικότητα της τουρκικής πλευράς.

    Ο υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε την εκτίμηση ότι εξελίξεις στο Κυπριακό πρέπει να αναμένονται μετά τις έκλογες στα Κατεχόμενα, προσθέτοντας ότι με το Ντενκτάς στην εξουσία δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή της στάσης της τουρκικής πλευράς.

    [04] ΣΤΡΟΒΙΛΙΑ 1486

    Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ εεξέφρασε ανησυχία για τις πρόσφατες περαιτέρω παραβιάσεις στα Στροβίλια, εκ μέρους των τουρκικών δυνάμεων κατοχής και των Τουρκοκυπρίων.

    Το ψήφισμα, με αριθμό 14-86, καλεί την τουρκική πλευρά να αποκαταστήσει το στάτους κβο, που υπήρχε στην περιοχή πριν από τις 30 Ιουνίου του 2000.

    Με το ψήφισμά του, το Συμβούλιο Ασφαλείας αποφάσισε εξάμηνη παράτασση της θητείας της Ούνφικυπ και αύξηση των μελών της πολιτικής αστυνομίας της, λόγω του αυξημένου ρόλου της , από τη μερική άρση των περιορισμών στη διακίνηση.

    [05] ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΣΤΟΧΟΣ

    Στρατηγικός στόχος για την Ελλάδα και την Κύπρο παραμένει η επίλυση του Κυπριακού, υπό το φως και των νέων δεδομένων με την υπογραφή της Συνθήκης Προσχώρησης στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

    Ο εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών Παναγιώτης Μπεγλίτης, επανέλαβε ότι η διαδικασία για την επίλυση του Κυπριακού δεν έχει τερματισθεί και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, θα κινηθεί την επόμενη περίοδο, βοηθούμενος και από τα ενδιαφερόμενα μέρη και δεδομένου ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά θα αποδεχθεί να διαπραγματευθεί στη βάση του σχεδίου του.

    Ο κύριος Μπεγλίτης έκαμε τις δηλώσεις ενόψει της επίσκεψης στην Αθήνα του Τόμας Γουέστον για συνομιλίες με τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου στο επίκεντρο των οποίων θα είναι το κυπριακό και οι προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών.

    [06] ΓΟΥΕΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑ

    Ο Τόμας Γουέστον μεταβαίνει στην Αθήνα από τη Ρώμη, όπου είχε επαφές με την ιταλική κυβέρνηση, καθώς η Ιταλία αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, την 1η Ιουλίου.

    Θα επισκεφθεί επίσης τη Λευκωσία και την Αγκυρα.

    [07] ΓΚΡΟΣΜΑΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

    Ο υφυπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Μαρκ Γκρόσμαν δήλωσε ότι κανένας δεν μπορεί να επιβάλει στα ενδιαφερόμενα μέρη τη λύση του Κυπριακού.

    Κάλεσε, ωστόσο, τις δύο πλευρές να αποδεχθούν το σχέδιο Ανάν, το οποίο χαρακτήρισε δίκαιο και καλό, προσθέτοντας ότι Ουάσιγκτον θα συνεχίσει να ζητεί από την Τουρκία να το υποστηρίζει.

    Ο κύριος Γκρόσμαν, ο οποίος μιλούσε στο συνέδριο της Πσέκα, στην Ουάσιγκτον, είπε ότι η ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση, είναι ορθή για όλους αλλά και κίνητρο για συνολική επίλυση του Κυπριακού και επέκρινε την άρνηση του Ραούφ Ντενκτάς να την υποστηρίξει.

    [08] ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑ

    Αφορισμούς και γενικότητες χαρακτήρισε ο πρόεδρος Παπαδόπουλος τις κατηγορίες Αναστασιάδη, για εκκαθαρίσεις οπαδών του από το Προεδρικό Μέγαρο και το Δημόσιο.

    Σε δηλώσεις στο πλαίσιο της επίσκεψής του, στο υπουργείο Οικονομικών, ο πρόεδρος Παπαδόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά, πως από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα μόνο ένας αποθηκάριος, μετακινήθηκε από το Προεδρικό Μέγαρο και αυτό για υπηρεσιακούς λόγους.

    Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας διερωτήθηκε αν είναι νοητό, ένα άτομο, όπως η ιδιαιτέρα γραμματέας, να παραμένει στην θέση της, ακόμη και μετά την εκλογή νέου προέδρου. Δεν μπορεί, είπε, να μη γίνονται τέτοιου είδους μετακινήσεις.

    [09] ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ

    Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ακόμη στο Προεδρικό Μέγαρο υπηρεσία σύνδεσης με το Διαδίκτυο, δήλωσε ο Μάριος Καρογιάν, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του προέδρου της Δημοκρατίας.

    Σε δηλώσεις στο ΡΙΚ, ο κύριος Καρογιάν χαρακτήρισε συνειδητές υπερβολές επικρίσεις του προέδρου του ΔηΣύ για εκκαθαρίσεις στο Προεδρικό Μέγαρο.

    Σε ό,τι αφορά τα διοικητικά συμβούλια των Ημικρατικών Οργανισμών, τόνισε ότι ο πρόεδρος Παπαδόπουλος έχει ξεκάθαρες θέσεις καί δεν διαχωρίζει ανθρώπους και υπαλλήλους ανάλογα με την κομματική τους τοποθέτηση. Δεν θα επικρατήσουν, είπε, αποκλεισμοί και δεν αποκλείεται να διοριστούν και άτομα, που προέρχονται από τον χώρο της αντιπολίτευσης ή που δεν ανήκουν σε κόμματα.

    [10] ΑΝΑ ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΟΙ

    Ο πρόεδρος του ΔηΣύ Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε ότι στην απαντητική επιστολή που του απηύθυνε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν αφήνεται περιθώριο διαλόγου με την αντιπολίτευση, για συμμετοχή της στα διοικητικά συμβούλια των Ημικρατικών Οργανισμών.

    Σε δηλώσεις στο ΡΙΚ, ο κύριος Αναστασιάδης, ανέφερε ότι αυτό που ζητεί ο ΔηΣύ είναι μια παρουσία που να δίνει την ευκαιρία στην αντιπολίτευση να παρακολουθεί και να ασκεί έλεγχο.

    Ο πρόεδρος του ΔηΣύ μίλησε και πάλι για νοοτροπία άλωσης των πάντων και επανέλαβε τα περί εκκαθαρίσεων στην αστυνομία, το στράτευμα, το Προεδρικό Μέγαρο και αλλού.

    Ανέφερε επίσης ότι διοικητικά συμβούλια Ημικρατικών Οργανισμών έχουν πάρει οδηγίες από την κυβέρνηση για αναστολή προσλήψεων.

    [11] ΚΟΥΤΣΟΥ ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΟΙ

    Ο πρόεδρος των Νέων Οριζόντων Νίκος Κουτσού δήλωσε πως ο κύριος Αναστασιάδης έπρεπε να εφαρμόσει όσα λέγει σήμερα όταν το κόμμα του βρισκόταν στην εξουσία καί κρατούσε, κατά την έκφρασή του, και το κρέας και το μαχαίρι.

    Ο κύριος Κουτσού υποστήριξε ότι πρέπει να αλλάξει το σύστημα διορισμού των διοικητικών συμβουλίων των Ημικρατικών Οργανισμών, τα οποία να πάρουν άλλο ρόλο καί να λειτουργούν υπό συγκεκριμένους όρους εντολής. Για τον εκσυγχρονισμό του θεσμού ζήτησε την έναρξη διαλόγου.

    Πρόσθεσε ότι το κόμμα του θα έχει επαφές με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, για ανταλλαγή απόψεων ως προς τη συμμετοχή μελών των Νέων Οριζόντων στους Ημικρατικούς Οργανισμούς.

    [12] ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΚΙΑ

    Ο ΔηΣύ θα ανακοινώσει την Τρίτη ή την Τετάρτη τα ονόματα των μελών της σκιώδους κυβέρνησης, που θα σχηματίσει για παρακολούθηση του έργου της κυβέρνησης.

    Τα μέλη της σκιώδους κυβέρνησης θα αποκαλούνται επίτροποι.

    Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΔηΣύ Νίκος Αναστασιάδης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση αρνείται να συνεργασθεί με την αντιπολίτευση στα μεγάλα θέματα και συνεχίζει να την αγνοεί.

    Σε παρατήρηση αν αυτό που τον ενοχλεί στην απαντητική επιστολή του προέδρου Παπαδόπουλου, είναι η αναφορά του σε αναξιοκρατία, ο κύριος Αναστιασιάδης, είπε ότι στις συμπεριφορές που παρακολουθεί συγκαταλέγεται και αυτό.

    [13] ΒΕΡΕΓΓΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ

    Ικανοποιείται το αίτημα των Κάτω Πολεμιδιών για την μετατροπή σε πανεπιστημιούπολη του πρώην βρετανικού οικισμού Βερεγγάρια.

    Η μετατροπή περιλαμβάνεται σε αναθεωρημένο τοπικό σχέδιο, το οποίο παρουσιάστηκε χθες βράδυ από το Δήμο Κάτω Πολεμιδιών στους επάρχους Λεμεσού και Κερύνειας, που εκπροσωπούσαν τον υπουργό Εσωτερικών. Αποδεκτό φαίνεται να γίνεται και το αίτημα του Δήμου για την απομάκρυνση της κτηνοτροφικής ζώνης.

    Παραμένουν, ωστόσο, οι διαφορές για επέκταση της οικιστικής ζώνης, θέμα που εκκρεμεί για 15 χρόνια, καθώς και η παραχώρηση οικοπέδων για σκοπούς εμπορικής ανάπτυξης.

    Δόθηκε περιθώριο οκτώ μηνών για υποβολή ενστάσεων.

    [14] ΜΕΣΗ ΣΚΟΤΩΜΟΙ

    Η ειρηνευτική προσπάθεια στη Μέση Ανατολή δέχθηκε βαρύ πλήγμα από την έξαρση της βίας.

    Στη χθεσινή επίθεση αυτοκτονίας Παλαιστινίου καμικάζι και στις αντεπιθέσεις Ισραηλινών με ελικόπτερα. σκοτώθηκαν 27 άτομα, 16 Ισραηλινοί και έντεκα Παλαιστίνιοι.

    Ο Παλαιστίνιος καμικάζι πυροδότησε εκρηκτικά, με τα οποία ήταν ζωσμένος, σε λεωφορείο στα Ιεροσόλυμα. Το Ισραήλ απάντησε στην επίθεση λίγα λεπτά αργότερα.

    [15] ΚΡΑΝΙΑ ΑΙΘΙΟΠΙΑ

    Απολιθώματα τριών κρανίων, που πιστεύεται ότι είναι ηλικίας 160 χιλιάδων ετών ανακαλύφθηκαν στην Αιθιοπία. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι με την ανακάλυψη αυτή ανοίγονται φωτεινοί δρόμοι για τον τρόπο που αναπτύχθηκε το ανθρώπινο είδος.

    Τα κρανία, που ανήκουν σε δύο ενήλικες και ένα παιδί, ανακαλύφθηκαν από παλαιοντολόγους του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, το 1997. Τα χαρακτηριστικά τους είναι παρόμοια με του σημερινού ανθρώπου. Απολιθώματα κρανίων που είχαν ανακαλυφθεί στο παρελθόν πιστεύεται ότι είναι εκατόν με 130 χιλιάδων χρόνων.

    [16] ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΙΔΥΜΑ

    Διπλή η χαρά για το ζεύγος Καραμανλή, προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

    Η Νατάσα Καραμανλή, έφερε στον κόσμο τα αναμενόμενα δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, που χαίρουν άκρας υγείας. Η κυρία Καραμανλή γέννησε με καισαρική τομή, σε ιδιωτική κλινική, στη μία και τριάντα μετά τα μεσάνυκτα.

    Ο σύζυγός της δεν την εγκατέλειψε, στιγμή, ακόμη και μέσα στο χειρουργείο.

    [17] ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΕΝΝΑ

    Στην άλλη άκρη του κόσμου, στην Αυστραλία, τα γεννητούρια ήταν εντελώς ανώδυνα.

    Εικοσι-οκτάχρονη, ιδιαίτερα ευτραφής, έπαθε το σοκ της ζωής της, όταν γέννησε στο μπάνιο, ένα αγοράκι, χωρίς να αντιληφθεί καν ότι ήταν έγκυος.

    Η απίστευτη ιστορία της Σούζη Μαγκάντι, παρουσιάζεται στην εφημερίδα, Χέραλντ Σαν, με τίτλο: Από πού ήρθες μωρό μου!..

    Η Μαγκάντι, της οποίας το βάρος αυξήθηκε ελάχιστα στους εννέα μήνες της κύησης, θέλησε να κάμει ένα ζεστό μπάνιο, όταν ξαφνικά και χωρίς κανένα πόνο γέννησε, με τη βοήθεια του συντρόφου της.

    Μητέρα και αγοράκι χαίρουν άκρας υγείας.

    [18] ΧΡΗΜΑ ΠΕΜΠΤΗ

    Αμελητέα πτώση μηδέν κόμμα μηδέν πέντε τοις εκατόν κατέγραψε σήμερα ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο και έκλεισε στις 86 κόμμα 27 μονάδες.

    Ο όγκος συναλλαγών ήταν ιδιαίτερα αυξημένος σε σύγκριση με προηγούμενες συναντήσεις και διαμορφώθηκε στις 819 χιλιάδες λίρες.

    [19] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    Απαράδεκτη οποιαδήποτε προώθηση και εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων, τονίζει ο πρόεδρος Παπαδόπουλος, στο υπουργείο Οικονομικών.

    Απαντά στα περί εκκαθαρίσεων στο Προεδρικό Μέγαρο και θέτει το ερώτημα, αν δεν δικαιούται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να επιλέγει τη γραμματέα του.

    Το Κυπριακό συζητούν Κόλιν Πάουελ και Κόφι Ανάν. Στρατηγικός στόχος Ελλάδας και Κύπρου η επίλυση του προβλήματος.

    Ο πρώην οικισμός Βεραγγάρια στα Κάτω Πολεμίδια μετατρέπεται σε πανεπιστημιούπολη.

    Γυναίκα στην Αυστραλία γέννησε στο μπάνιο χωρίς να ξέρει καν ότι ήταν έγκυος.

    [20] ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

    Και το Δελτίο Καιρού.

    Κυρίως αίθριος θα είναι ο καιρός το απόγευμα. Τοπικές όμως νεφώσεις, δυνατό να φέρουν μερικές βροχές, ιδιαίτερα στα ορεινά.

    Οι άνεμοι θα πνέουν θαλάσσιοι, ασθενείς έως μέτριοι, τριών έως τεσσάρων μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια, ισχυροί πέντε μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα νότια παράλια, έως ταραγμένη.

    Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 30 στα νότια παράλια, στους 27 στα δυτικά και στους 26 στα υψηλότερα ορεινά.

    Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος. Τοπικά δυνατό να σχηματισθεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νεφώση.

    Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, δύο έως τριών μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη έως λίγο ταραγμένη.

    Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, στους 20 στα νότια και στους 17 στα υψηλότερα ορεινά.

    Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι πολύ μεγάλος σε όλες τις δασικές περιοχές.


    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Thursday, 12 June 2003 - 13:13:36 UTC