Visit the Hellenic Society of Virology (HSV) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 00-01-05

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

TEΤΑΡΤΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2000
  • [01] ΛΗΣΤΕΙΑ ΝΕΟ
  • [02] ΣΠΥΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
  • [03] ΚΥΠΡΟΣ ΧΙΟΝΙΑ
  • [04] ΦΙΛΑΝΙΩΤΗΣ
  • [05] ΜΙΧΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
  • [06] ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ
  • [07] ΑΒΕΡΩΦ ΗΜΙΚΡΑ
  • [08] ΖΙΒΑΝΑΡΗΣ ΑΒΕΡΩΦ
  • [09] ΑΗΚ ΝΕΟΦΥΤΟΥ
  • [10] ΠΕΟ ΑΤΑ
  • [11] ΕΚΠΡΟ ΕΡΓΑΤΕΣ
  • [12] ΤΚ ΧΑΛΑ ΣΟΥΛΤΑΝ
  • [13] ΕΚΡΗΞΗ ΛΥΚΑΒΗΤΟΣ Ν
  • [14] ΚΑΙΡΟΣ

  • [01] ΛΗΣΤΕΙΑ ΝΕΟ

    Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η αστυνομία για εντοπισμό και σύλληψη των δύο ληστών, οι οποίοι το πρωί εισέβαλαν στο κεντρικό κατάστημα της Λαϊκής Τράπεζας στη Λεμεσό, και υπό την απειλή όπλου απέσπασαν είκοσι-πέντε περίπου χιλιάδες λίρες.

    Γύρω στις έντεκα οι ληστές βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με ένα πεζό αστυνομικό στην περιοχή της Αγίας Τριάδος δυτικά της πλατείας Ηρώων. Ο αστυνομικός επιχείρησε να τους ακινητοποιήσει, ρίχνοντας εναντίον τους χαρτοφύλακα που κρατούσε. Τότε ένας από τους ληστές κατέβηκε από την αγωνιστική μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν και τον απείλησε με κοντόκανο όπλο. Στη συνέχεια απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Η αστυνομία έχει στήσει ενέδρες σε πολλά σημεία της πόλης.

    Η ληστεία διεπράχθη στις εννέα και τριάντα το πρωί. Οι ληστές φορώντας κουκούλες και αγωνιστικά κράνη μπήκαν στο κατάστημα και προτάσσοντας κοντόκανο όπλο ζήτησαν όλα τα χρήματα που βρίσκονταν στα ταμεία.

    Οι δύο θρασύτατοι ληστές μιλώντας ελληνικά είπαν επί λέξει:

    "Καλημέρα σας, ήρθαμε πάλι. Χρόνια Πολλά. Είμαστε φίλοι σας, δώστε μας τα λεφτά."

    Οι ληστές ζήτησαν από τους υπαλλήλους και τους τρεις πελάτες που βρίσκονταν στο κατάστημα να παραμείνουν ήρεμοι και να σηκώσουν τα χέρια ψηλά.

    Ο ένας από αυτούς κατευθύνθηκε στα ταμεία και πήρε γύρω στις είκοσι πέντε χιλιάδες λίρες, σε κυπριακά και ξένα νομίσματα.

    Ακολούθως απομακρύνθηκαν από τη σκηνή με αγωνιστική μοτοσικλέτα, χρώματος άσπρου.

    Είναι η δεύτερη φορά που το κεντρικό κατάστημα της Λαϊκής Τράπεζας στη Λεμεσό γίνεται στόχος των ληστών.

    Τον Οκτώβριο δύο ένοπλοι ληστές κατόρθωσαν να πάρουν εξήντα περίπου χιλιάδες λίρες. Η υπόθεση δεν έχει ακόμη εξιχνιασθεί και η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τα ίδια άτομα.

    [02] ΣΠΥΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    Στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, εισήχθη το πρωί ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Σπύρος Κυπριανού για συμπληρωματικές εξετάσεις, οι οποίες είχαν προγραμματισθεί την προηγούμενη φορά που εισήχθη στο Νοσοκομείο.

    Συγκεκριμένα ο κύριος Κυπριανού υπεβλήθη σε αγγειογραφία των στεφανιαίων και αιμοδυναμικό έλεγχο της μητροειδούς βαλβίδος.

    Σε δηλώσεις στο ΡΙΚ ο Διευθυντής του Καρδιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Κώστας Ζαμπάρτας είπε ότι έπειτα από την εξέταση αυτή γίνονται σκέψης για επιδιόρθωση της βαλβίδος χειρουργικά.

    Διευκρίνισε πάντως ότι θα γίνουν και περαιτέρω εξετάσεις.

    Ο κύριος Κυπριανού αναμένεται να εξέλθει του Νοσοκομείου το απόγευμα.

    Με τον πρόεδρο της Βουλής είχε ήδη επικοινωνία ο πρόεδρος Κληρίδης, ενώ στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας Φρίξος Πετρίδης.

    Τον περασμένο Νοέμβριο, ο κύριος Κυπριανού είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού.

    [03] ΚΥΠΡΟΣ ΧΙΟΝΙΑ

    Συνεχίζεται η χιονόπτωση στο Τρόοδος, ενώ σε πολλές περιοχές βρέχει και σημειώνονται χαμηλές θερμοκρασίες.

    Το Τρόοδος και αρκετές ορεινές περιοχές ντύθηκαν στα άσπρα.Ολοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα.

    Το ύψος των χιονιών στην κορυφή του Ολύμπου είναι είκοσι εκατοστόμετρα και στην Πλατεία Τροόδους δέκα-πέντε.

    Στον Πρόδρομο το ύψος των χιονιών είναι δέκα με δεκαπέντε εκατοστόμετρα.

    Χιόνια έπεσαν επίσης σε ορεινές περιοχές των επαρχιών Λευκωσίας, Λεμεσού, Πάφου και Λάρνακας, με υψόμετρο επτακόσια μέτρα και άνω.

    Στις περιοχές αυτές υπάρχουν δρόμοι κλειστοί ή ολισθηροί.

    Στα ορεινά χωριά της Λεμεσού, Ομοδος, Βάσα Κοιλανίου, Μανδριά, Ζωοπηγή, Πελένδρι, έπεσε χιόνι για πρώτη φορά, ύστερα από έξι χρόνια.

    Στη διάρκεια της νύκτας έπεσαν όμως και ικανοποιητικές βροχές, οι οποίες κράτησαν μέχρι το πρωί.

    Στην πόλη και επαρχία Λεμεσού οι βροχές ήταν καταρρακτώδεις, ενώ καταρρακτώδεις βροχές, οι οποίες συνοδεύονταν από δυνατούς ανέμους έπεσαν και στην πόλη και την επαρχία Πάφου.

    Ικανοποιητικές ήταν και οι βροχές που έπεσαν στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, καθώς και στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου.

    Στη Λευκωσία από το πρωί πέφτουν βροχές κατά διαστήματα.

    [04] ΦΙΛΑΝΙΩΤΗΣ

    Τόσο τα χιόνια όσο και οι βροχές που σημειώνονται από χθες βράδυ σε ολόκληρη την Κύπρο δεν έφεραν καμιά βελτίωση στην υδατική μας κατάσταση δήλωσε στο Ρικ ο Διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κλεάνθης Φιλανιώτης.

    Ο κύριος Φιλανιώτης χαρακτήρισε τραγική την υδατική κατάσταση, προσθέτοντας ότι όσες βροχές καί να πέσουν στο επόμενο τρίμηνο δεν μπορούν να αναπληρώσουν το κενό που έχει δημιουργηθεί.

    Αυτός ο χειμώνας είπε είναι ο δεύτερος ξηρότερος του αιώνα.

    Ο κύριος Φιλανιώτης δήλωσε στο ΡΙΚ ότι είναι η πρώτη φορά φέτος που έχουμε χειμωνιάτικο καιρό, με χαμηλές θερμοκρασίες, τουλάχιστο τέσσερις βαθμούς χαμηλότερες από την κανονική.

    Ο μέσος όρος βροχόπτωσης το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι οκτώ κόμμα πέντε χιλιοστόμετρα ενώ το σύνολο για τον μήνα Ιανουάριο είναι δεκατρία χιλιοστόμετρα.

    [05] ΜΙΧΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

    Προσπάθεια της διεθνούς κοινότητας είναι να επιτευχθεί λύση πριν από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επιθυμία την οποία έχει και η κυπριακή κυβέρνηση δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου ύστερα από τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

    Ο κύριος Παπαπέρου είπε ότι το έτος 2002 μπορεί να χαρακτηριστεί ορόσημο για την όλη προσπάθεια.

    Τόνισε ωστόσο ότι εαν δεν επιτευχθεί λύση λόγω της αδιαλλαξίας της Τουρκίας δεν πρέπει η Κύπρος να καταστεί όμηρος αλλά να προχωρήσει για ένταξη στην ευρωπαϊκή ένωση.

    Σε ερώτηση κατά πόσον όλη αυτή η προσπάθεια της διεθνούς κοινότητας καταγράφεται και με συγκεκριμένα στοιχεία είπε ότι αυτό το αποδεικνύουν οι συνομιλίες που διεξάγονται και δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη.

    Αναφερόμενος στο θέμα των βολιδοσκοπήσεων για αλλαγή του πολιτεύματος στο πλαίσιο λύσης του κυπριακού ο κύριος Παπαπέτρου είπε ότι αυτό δεν απασχόλησε το εθνικό συμβούλιο επειδή δεν υπήρχε συγκεκριμένη πρόταση ή εισήγηση για κάτι τέτοιο.

    Είπε όμως ότι υπήρξαν βολιδοσκοπήσεις για κάτι τέτοιο και σε ερώτηση εαν γίνονται σκέψεις για αντιμετώπιση του ενδεχομένου να υπάρξει και πρόταση είπε ότι οι ομάδες εργασίες μελετούν διάφορες πτυχές αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει ποιά είναι αυτά τα θέματα που συζητούν.

    Ο πρόεδρος, είπε, μελετά το ενδεχόμενο να απευθυνθεί προς τον κυπριακό λαό με δημοσιογραφική διάσκεψη πριν αναχωρήσει για το δεύτερο γύρο των συνομιλιών.

    [06] ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ

    Ο Ραούφ Ντενκτάς δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτε για αυτά που λέγονται και γράφονται για προτεινόμενη αλλαγή του προεδρικού συστήματος σε προεδρευόμενο κοινοβουλευτικό, σε μια ενωμένη Κύπρο.

    Είπε ότι πρόκειται για διαδόσεις και αποκυήματα φαντασίας και κάλεσε αυτούς που προωθούν αλλαγή του πολιτειακού συστήματος στην Κύπρο να προβληματισθούν.

    Σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό τύπο ο Ντενκτάς είπε ότι εάν στόχος είναι να εφαρμοσθεί και στην Κύπρο η διαδικασία που ακολουθήθηκε στο Λίβανο, αυτοί που την προωθούν πρέπει να προβληματισθούν από το γεγονός ότι εκεί η διαδικασία οδήγησε σε αιματοκύλισμα.

    [07] ΑΒΕΡΩΦ ΗΜΙΚΡΑ

    Βαρειές κατηγορίες διετύπωσε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Αβέρωφ Νεοφύτου εναντίον της Αρχής Τηλεπικοινωνιών και της Αρχής Ηλεκτρισμού.

    Μιλώντας στο Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ ο κύριος Νεοφύτου κατηγόρησε τους δύο ημικρατικούς οργανισμούς για έλλειψη προγραμματισμού, γεγονός που δημιουργεί σοβαρή καθυστέρηση στην εκτέλεση διαφόρων έργων.

    Ο κύριος Νεοφύτου χαρακτήρισε τους δύο οργανισμούς παραχαϊδεμένα και προστατευόμενα παιδιά του δημοσίου, και μίλησε για κρατικά μονοπώλια και προνομιακή μεταχείριση.

    Ο κύριος Νεοφύτου απολογήθηκε και πάλι προς τους πολίτες, οι οποίοι, όπως είπε, δικαιολογημένα διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην εκτέλεση των διαφόρων έργων.

    Ο υπουργός Μεταφορών επέρριψε στους δύο οργανισμούς την ευθύνη για την καθυστέρηση στην κατασκευή της Λεωφόρου Λεμεσού στα Λατσιά, προσθέτοντας ότι ενώ όλα ήταν έτοιμα, ΑΗΚ και ΑΤΗΚ δεν είχαν υποβάλει τις μελέτες τους.

    Τόνισε επίσης την ανάγκη για συντονισμό και προγραμματισμό των διαφόρων υπηρεσιών, ώστε να προωθείται απρόσκοπτα η εκτέλεση των διαφόρων έργων.

    [08] ΖΙΒΑΝΑΡΗΣ ΑΒΕΡΩΦ

    Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Μιχαλάκης Ζιβανάρης απέρριψε τον χαρακτηρισμό του παραχαϊδεμένου παιδιού, που έδωσε ο κύριος Νεοφύτου στην Αρχή Τηλεπικοινωνιών.

    Η Ατήκ, είπε, εργάζεται σωστά και αποτελεσματικά, χωρίς να δημιουργεί οποιοδήποτε πρόβλημα στην κυβέρνηση.

    Μιλώντας στο Τρίτο πρόγραμμα του Ρικ, ο κύριος Ζιβανάρης τόνισε την ανάγκη συντονισμού, συνεργασίας και προγραμματισμού των διαφόρων υπηρεσιών και πρόσθεσε ότι η Αρχή Τηλεπικοινωνιών θα ενισχύσει την προσπάθεια του υπουργού Μεταφορών για βελτίωση της αποτελεσματικότητας της δημόσιας υπηρεσίας.

    Είπε επίσης ότι την ευθύνη για την καθυστέρηση φέρει σε αρκετές περιπτώσεις το Τμήμα Δημοσίων Εργων.

    [09] ΑΗΚ ΝΕΟΦΥΤΟΥ

    Την ανάγκη συντονισμού τών διαφόρων Υπηρεσιών τόνισε καί ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Ηλεκτρισμού Γιώργος Γεωργιάδης.

    Είπε επίσης ότι δεν πρέπει να αποδοθούν ευθύνες στην ΑΗΚ για την καθυστέρηση στην κατασκευή της Λεωφόρου Λεμεσού στα Λατσιά.

    Η καθυστέρηση στην προκειμένη περίπτωση, πρόσθεσε, οφείλεται στην έλλειψη συντονισμού.

    Ο κύριος Γεωργιάδης εισηγήθηκε την σύγκληση σύσκεψης υψηλού επιπέδου για λήψη οριστικών αποφάσεων καί τόνισε ότι η ΑΗΚ θα βρίσκεται στο πλευρό του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών στην προσπάθειά του για βελτίωση της αποδοτικότητας του δημοσίου.

    [10] ΠΕΟ ΑΤΑ

    Διαφωνεί η ΠΕΟ με τον τρόπο υπολογισμού του τιμαριθμικού επιδόματος που θα δοθεί από την πρώτη Ιανουαρίου του 2000.

    Η ΠΕΟ υποστηρίζει ότι με την αύξηση του τιμαριθμικού επιδόματος κατά επτά κόμμα σαρανταέξι τοις εκατό, οι εργαζόμενοι χάνουν ένα κόμμα τριαντατρία τοις εκατό.

    Ανακοίνωση της ΠΕΟ αναφέρει ότι με την αφαίρεση των αυξήσεων στους φόρους κατανάλωσης, το τιμαριθμικό επίδομα από οκτώ κόμμα εξήντα τέσσερα τοις εκατό θα είναι επτά κόμμα σαράντα έξι τοις εκατό πάνω στους βασικούς μισθούς.

    Το ποσοστό αυτό, αναφέρει η ΠΕΟ, στο μέλλον θα γίνεται πιο μεγάλο αφού ουσιαστικά αλλάζει η βάση υπολογισμού του τιμαριθμικού επιδόματος.

    Με τον τρόπο αυτό καταλήγει η ΠΕΟ ακρωτηριάζουν τον θεσμό της ΑΤΑ και δεν αναπληρώνουν πλήρως την αγοραστική αξία των μισθών που έχει διαυρωθεί από την αύξηση των τιμών.

    [11] ΕΚΠΡΟ ΕΡΓΑΤΕΣ

    Την ελπίδα ότι εντός των ημερών θα επιλυθεί το θέμα του χυτηρίου στους Εργάτες εξέφρασε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου μετά τη συνεδρία του Υπουργικού συμβουλίου.

    Ο κύριος Παπαπέτρου είπε ότι στη συνεδρία μίλησε ο Γενικός Εισαγγελέας και στη συνέχεια ελήφθησαν κάποιες αποφάσεις.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει σε μια διευθέτηση με τον ιδιοκτήτη του χυτηρίου ώστε να ανασταλεί για τρεις μήνες η λειτουργία του εργοστασίου.

    Το κόστος από τη μη λειτουργία του χυτηρίου θα επωμισθεί το κράτος ενώ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες θα επισπευτεί η διαδικασία αντικατάστασης των φίλτρων για οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος της ρύπανσης.

    Το κόστος για την αντικατάσταση των φίλτρων θα αναλάβουν μισό το κράτος και μισό ο ιδιοκτήτης.

    [12] ΤΚ ΧΑΛΑ ΣΟΥΛΤΑΝ

    Χίλιοι εξακόσιοι Τουρκοκύπριοι θα επισκεφθούν και πάλι την ερχόμενη Κυριακή το τέμενος Χαλά Σουλτάν στη Λάρνακα.

    Σε δηλώσεις στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Επίτροπος για Ανθρωπιστικά Θέματα Τάκης Χριστόπουλος, είπε ότι οι Τουρκοκύπριοι θα περάσουν στις ελεύθερες περιοχές γύρω στις επτά το πρωί από το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας και με λεωφορεία θα μεταφερθούν στη Λάρνακα.

    Στα κατεχόμενα θα επιστρέψουν γύρω στις πέντε το απόγευμα.

    Ο κύριος Χριστόπουλος ανακοίνωσε ότι η επόμενη επίσκεψη Ελληνοκυπρίων στο κατεχόμενο μοναστήρι του Αποστόλου Ανδρέα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα του Πάσχα.

    [13] ΕΚΡΗΞΗ ΛΥΚΑΒΗΤΟΣ Ν

    Αυτοσχέδιος μηχανισμός υψηλής ισχύος προκάλεσε την έκρηξη που σημειώθηκε στις τρεις και τριάντα μετά τα μεσάνυκτα στην οδό Καλλιπόλεως στη Λευκωσία, στο αυτοκίνητο του Τάκη Νικολάου, εισαγωγέα επίπλων απο τη Λευκωσία.

    Το αυτοκίνητο του Νικολάου, όπως και παρακείμενο αυτοκίνητο καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ εκτεταμένες ζημιές υπέστη τρίτο αυτοκίνητο.

    Σε κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία ο Νικολάου είπε ότι δεν έχει διαφορές με κανένα και πως δεν γνωρίζει ποιος ήθελε να του κάνει κακό.

    Ωστόσο αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Νικολάου πέφτει θύμα βομβιστών. Το 1995 άγνωστοι έβαλαν βόμβα έξω από το κατάστημα του στην Λεωφόρο Ιφιγενείας στην Ακρόπολη.

    Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχουν ανακριθεί πολλά άτομα.

    [14] ΚΑΙΡΟΣ

    Δελτίο Καιρού.

    Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

    Το απόγευμα ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.

    Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι δυνατοί τεσσάρων έως πέντε μποφόρ και τοπικά πολύ δυνατοί έξη μποφόρ.

    Η θάλασσα θα είναι κυματώδης και τοπικά πολύ κυματώδης.

    Και απόψε θα πέσουν βροχές και χιόνια στα ορεινά αλλά αργά τη νύκτα αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.

    Σε μερικές περιοχές στα ορεινά, ημιορεινά και μερικές περιοχές στο εσωτερικό θα σχηματισθεί παγετός.

    Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί εως δυτικοί ασθενείς εως μέτριοι τρία έως τέσσερα μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

    Η θερμοκρασία θα πέσει στους μηδέν βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους πέντε στα παράλια και στους πέντε βαθμούς στις ψηλότερες ορεινές περιοχές.

    Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά ψυχρός. Ωστόσο τοπικές νεφώσεις δυνατόν να φέρουν λίγα χιόνια στο Τρόοδος ή πολύ μεμονομένες βροχές στις ανατολικές περιοχές.

    Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί ως νοτιοδυτικοί μέτριοι ως ισχυροί τέσσερα εως πέντε μποφόρ και η θάλασσα ταραγμένη και τοπικά κυμματώδης.

    Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους έντεκα βαθμούς στο εσωτερικό και στους δεκατέσσερις στα παράλια, ενώ θα πέσει στο μηδέν στις ψηλότερες ορεινές περιοχές.


    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Wednesday, 5 January 2000 - 18:22:50 UTC