Browse through our General Nodes about Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 11-09-14

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΚΥΠΡΙΑΚΟ - ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ - ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
  • [02] ΜΑΡΙ - ΕΚΡΗΞΗ - ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ
  • [03] ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
  • [04] ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - ΑΠΟΕΛ - ΝΙΚΗ

  • [01] ΚΥΠΡΙΑΚΟ - ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ - ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

    Νέα συνάντηση θα έχουν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Ερογλου, στο πλαίσιο των εντατικών συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού.

    Οι ηγέτες αναμένεται να συναντηθούν στην οικία της Ειδικής Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ Λίζας Μπάτενχαϊμ στις 15.30, ενώ νωρίτερα το πρωί, στις 9.30 θα συναντηθούν οι σύμβουλοί τους.

    Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνάντησης, την περασμένη Δευτέρα, οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις στο κεφάλαιο αλλοδαπών, ασύλου, υπηκοοτήτων και μετανάστευσης και σήμερα αναμένεται να συνεχίσουν τη συζήτηση επί του ιδίου κεφαλαίου.

    [02] ΜΑΡΙ - ΕΚΡΗΞΗ - ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

    Με την κατάθεση του τέως Υπουργού Αμυνας Κώστα Παπακώστα, συνεχίζεται και σήμερα, από τις 9.30 το πρωί, η ακροαματική διαδικασία ενώπιον της Μονομελούς Ερευνητικής Επιτροπής του Πόλυ Πολυβίου για την έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», στο Μαρί.

    Κατά τη σημερινή διαδικασία, έχουν κληθεί να καταθέσουν επίσης ο Αστυνόμος Α Χαραλαμπος Χαραλάμπους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο Ανδρέας Λοϊζίδης, Ανώτερος Υπαστυνόμος της ΕΜΑΚ.

    [03] ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

    Ο Υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας παρουσιάζει σήμερα ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο συνεδριάζει από τις 9.00, τον προϋπολογισμό του κράτους για το 2012.

    Στον κρατικό προϋπολογισμό έχουν ενσωματωθεί τα μέτρα του πρώτου πακέτου μέτρων για εξυγίανση των δημοσίων οικονομικών που ψήφισε στις 26 Αυγούστου η Ολομέλεια της Βουλής. Πρόβλεψη του προϋπολογισμού για το 2012, όπως είχε δηλώσει ο κ. Καζαμίας, είναι η μείωση του ελλείμματος λίγο κάτω από το 2% του ΑΕΠ.

    Με την έγκριση του από το Υπουργικό Συμβούλιο, ο προϋπολογισμός θα κατατεθεί αύριο στη Βουλή. Εξάλλου, ο Υπουργός Οικονομικών αναμένει σήμερα την απόφαση των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΠΑΣΥΔΥ επί του δεύτερου πακέτου μέτρων για την οικονομία που ετοιμάζει η Κυβέρνηση έτσι ώστε αυτό να κατατεθεί αύριο μαζί με τον κρατικό προϋπολογισμό στη Βουλή.

    [04] ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - ΑΠΟΕΛ - ΝΙΚΗ

    Τσάμπιονς Λιγκ - ΑΠΟΕΛ Νίκη

    Την πρώτη στην ιστορία του νίκη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε την Τρίτη το βράδυ ο ΑΠΟΕΛ, μετά την επικράτηση του στο ΓΣΠ με 2 -1 επί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

    Η νίκη του ΑΠΟΕΛ ήρθε ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και παρά το γεγονός ότι η ρωσική ομάδα προηγήθηκε στο 64ο λεπτό.

    Την ανατροπή του σκορ ο ΑΠΟΕΛ την πέτυχε μέσα σε ένα δίλεπτο, με τα γκολ που πέτυχαν στο 73ο λεπτό του αγώνα ο Μαντούκα και στο 74ο λεπτό ο Αΐλτον.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html 2.01 run on Wednesday, 14 September 2011 - 9:29:13 UTC