Browse through our Interesting Nodes on Academic Institutions in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 17 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 03-12-27

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (Κ) Αστυνομία - Χριστούγεννα - Διακίνηση
  • [02] (Κ) Πρωθυπουργός Ελλάδας - Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Ευχετήριο μήνυμα
  • [03] (Κ) Επισκόπηση Kυπριακού Τύπου
  • [04] (Κ) Κύπρος - Βόλεϊ - Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2004 - 2005
  • [05] (Κ) Αστυνομία - Διακίνηση - Στοιχεία
  • [06] (Κ) Γιατροί του Κόσμου - Αποστολή στη Γάζα - Ιράν
  • [07] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Ιράν - Συλλυπητήρια επιστολή
  • [08] (Κ) Εκπομπή για Ομογένεια
  • [09] (Κ) ΥΠΕΞ - Ιράν - Σεισμός - Κυβέρνηση - Βοήθεια
  • [10] (Κ) Πρόεδρος Στεφανόπουλος - Μήνυμα - Πρόεδρος Παπαδόπουλος
  • [11] (Κ) ΥΠΕΞ - Εκπρόσωπος - Αγκυρα - Κυπριακό

  • [01] (Κ) Αστυνομία - Χριστούγεννα - Διακίνηση

    [02] (Κ) Πρωθυπουργός Ελλάδας - Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Ευχετήριο μήνυμα

    Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Σημίτης, σε ευχετήριο μήνυμα που απέστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο, εκφράζει την ελπίδα όπως η ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση σηματοδοτήσει και την επίλυση του Κυπριακού και την επανένωση της νήσου, προς όφελος ολόκληρου του πληθυσμού της.

    [03] (Κ) Επισκόπηση Kυπριακού Τύπου

    Οι διαβουλεύσεις στην Αγκυρα για τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό, η αναβολή της ανάθεσης ''εντολής'' από τον Ραούφ Ντενκτάς για σχηματισμό λεγόμενης κυβέρνησης στα κατεχόμενα, καθώς και οι επικρίσεις τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης προς τη στάση του Γενικού Εισαγγελέα Σόλωνα Νικήτα είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα. Αλλα θέματα που προβάλλονται είναι τα δρακόντεια μέτρα που λαμβάνει το κράτος στον αερολιμένα Λάρνακας λόγω πληροφοριών για τρομοκρατικό κτύπημα, η ανανέωση των συλλογικών συμβάσεων καθώς και τα υποψήφια ονόματα για τη θέση του Κύπριου Επιτρόπου στην ΕΕ.

    Η ''Αλήθεια'' με τίτλο ''Δείχνουν την έξοδο στο Νικήτα'' γράφει ότι τα κόμματα της συγκυβέρνησης ''παίζουν τις τελευταίες ημέρες ένα περίεργο παιχνίδι'' γύρω από το θέμα του Γενικού Εισαγγελέα, επιδιώκοντας τον εξαναγκασμό του σε παραίτηση κατά τρόπο που να μην εμπλέκεται προσωπικά ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος. Αλλού η ''Α'' γράφει ότι ένα από τα σενάρια που συζητούνται αυτές τις μέρες στην Αγκυρα είναι η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό την πρώτη Φεβρουαρίου 2004, τρεις μέρες μετά τη συνάντηση του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον.

    Με τίτλο ''Νέες βολές κατά Νικήτα'' η ''Μάχη'' αναφέρεται στο Γενικό Εισαγγελέα και γράφει ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση επικρίνουν τη στάση του στο θέμα της απονομής χάριτος σε κρατούμενους τις γιορτές των Χριστουγέννων. Σημειώνει ότι η κυβέρνηση ανησυχεί για την εικόνα της και επιθυμεί ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο στη θέση του ΓΕ. Αλλού γράφει ότι λόγω νέων πληροφοριών για τρομοκρατικά κτυπήματα στην Κύπρο, οι αρχές ασφαλείας του κράτους έχουν μετατρέψει διακριτικά το αεροδρόμιο Λάρνακας σε απόρθητο φρούριο, χωρίς ωστόσο να ανησυχούν.

    Ο ''Πολίτης'' με πρωτοσέλιδο τίτλο ''Ελάτε όλοι στην Αγκυρα'' γράφει ότι η τουρκική κυβέρνηση θα καλέσει στην Αγκυρα πιθανότατα το επόμενο Σαββατοκύριακο Τ/Κ πολιτικούς ηγέτες και τον Ραούφ Ντενκτάς με σκοπό τις επείγουσες διαβουλεύσεις για το Κυπριακό και το σχηματισμό ψευδοκυβέρνησης. Οπως αναφέρει ο ''Π'' η Τουρκία προσανατολίζεται σε πακέτο αλλαγών επί του σχεδίου Ανάν, αντί σε ένα χωριστό σχέδιο λύσης. Αλλού γράφει ότι το Κεντρικό Συμβούλιο Προσφορών ενέκρινε τη διάθεση 13 εκατ. λιρών για την αγορά επταόροφου κτιρίου στις Βρυξέλλες για στέγαση της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Κύπρου στην ΕΕ, και όλων των υπηρεσιών της κυπριακής Πρεσβείας στο Βέλγιο, με πιθανή μετακόμιση τον προσεχή Ιούνιο.

    ''Η Σημερινή'' γράφει σήμερα στο κύριο της θέμα με τίτλο ''Σκληρό παζάρι για αυξήσεις'' ότι με τη λήξη των συλλογικών συμβάσεων στο τέλος του χρόνου αυτού αναμένεται ένα σκληρό παζάρι μεταξύ εργοδοτών και συντεχνιών, κυρίως στο θέμα των μισθολογικών αυξήσεων. Αναφέρει ότι επηρεάζονται περίπου 130.000 εργαζόμενοι. Σε άλλο της θέμα η ''Σ'' γράφει ότι αρκετοί Ε/Κ επέλεξαν να περάσουν τα Χριστούγεννα στα κατεχόμενα, αφού σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας 2.683 Ε/Κ μετέβησαν στις κατεχόμενες περιοχές την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ την ίδια μέρα 2.667 Τ/Κ εισήλθαν στην ελεύθερη Κύπρο.

    ''Ο Φιλελεύθερος'' με τίτλο ''Ξεκαθαρίζει για Επίτροπο'' γράφει ότι στον κατάλογο του Προέδρου Παπαδόπουλου για τον Κύπριο Επίτροπο στην ΕΕ προστίθεται και το όνομα του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργου Λιλλήκα. Τα άλλα ονόματα είναι ο ΥΠΕΞ Γιώργος Ιακώβου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης και ο πρώην Γενικός Διευθυντής του ΥΠΕΞ Μιχάλης Ατταλίδης. Αλλού γράφει ότι υπό μορφή έκθεσης, η κυβέρνηση θα υποβάλει στις 15 Ιανουαρίου την απάντησή της προς τον Κοινοτικό Επίτροπο για τη Διεύρυνση Γκούντερ Φερχόιγκεν για την πρόοδο και τον προγραμματισμό της Κύπρου όσον αφορά την εναρμόνιση με το κοινοτικό κεκτημένο.

    [04] (Κ) Κύπρος - Βόλεϊ - Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2004 - 2005

    Η κυπριακή εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα τη Βόρειο Ιρλανδία στο πλαίσιο του ομίλου πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2004 - 2005, που διεξάγεται στην Ανδόρα.

    [05] (Κ) Αστυνομία - Διακίνηση - Στοιχεία

    [06] (Κ) Γιατροί του Κόσμου - Αποστολή στη Γάζα - Ιράν

    Οι Κύπριοι μέλη της διεθνούς οργάνωσης ''Γιατροί του Κόσμου'' βρίσκονται υπό ατμό για την προετοιμασία αποστολής στη Λωρίδα της Γάζας και ως εκ τούτου επί του παρόντος καθίσταται αδύνατη η ετοιμασία αποστολής στο Ιράν για την περίθαλψη των θυμάτων του σεισμού που έπληξε τη χώρα.

    [07] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Ιράν - Συλλυπητήρια επιστολή

    Τη διαβεβαίωση ότι ο λαός της Κύπρου στέκεται παρά το πλευρόν του φίλου λαού της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν στην υπεράνθρωπη προσπάθειά του να αντιμετωπίσει την εθνική τραγωδία που προκάλεσε ο σεισμός, εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Χριστόφιας, σε συλλυπητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο του Ισλαμικού Κοινοβουλίου του Ιράν Μehdi Karoubi.

    [08] (Κ) Εκπομπή για Ομογένεια

    Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Ευχετήρια μηνύματα ---------------------------------------------- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος με την ευκαιρία των εορτών απέστειλε ευχετήρια μηνύματα προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο και τον Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

    Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση, απέστειλε ευχετήρια μηνύματα και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Απόστολο Κακλαμάνη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστα Καραμανλή.

    Πρωθυπουργός Ελλάδας - Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Ευχετήριο μήνυμα ------------------------------------------------------------------- Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Σημίτης, σε ευχετήριο μήνυμα που απέστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο, εκφράζει την ελπίδα όπως η ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση σηματοδοτήσει και την επίλυση του Κυπριακού και την επανένωση της νήσου, προς όφελος ολόκληρου του πληθυσμού της.

    Ο κ. Σημίτης αφού ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο για το ευχετήριο μήνυμα που του απέστειλε, απευθύνει τις ευχές της ελληνικής κυβέρνησης και του ιδίου προσωπικά για πρόοδο και ευημερία.

    Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Ελλάδα - Τουρκία - Κυπριακό ------------------------------------------------------ Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος κάλεσε την Τουρκία να ξεκαθαρίσει τη θέση της στο Κυπριακό, προκειμένου να οδηγηθεί η τουρκοκυπριακή πλευρά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού με βάση το σχέδιο Ανάν.

    Σε δηλώσεις κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Μέλαθρο Ευγηρίας στη Μακεδονίτισσα και απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι είχε συνάντηση με τον Αμερικανό Πρεσβευτή στη Λευκωσία Μάικλ Κλόσον, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις επαφές που είχε στην Αγκυρα ο Συντονιστής για το Κυπριακό στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ Τόμας Γουέστον.

    Ερωτηθείς εάν ανησυχεί από τις εξελίξεις στην Τουρκία και ειδικότερα από την σύσκεψη στην Αγκυρα για καθορισμό της πολιτικής και επεξεργασία των θέσεων της τουρκικής πλευράς στο σχέδιο Ανάν, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος απάντησε: ''Γιατί να μας ανησυχεί'';

    ''Πρώτα από όλα'', δήλωσε ο Πρόεδρος, ''δεν ξέρω εάν θα καθορισθεί πολιτική. Σήμερα'', συνέχισε, ''είχα συνάντηση με τον Πρεσβευτή των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος με ενημέρωσε για τις επαφές του κ. Γουέστον στην Τουρκία και τα θέματα είναι αβέβαια ακόμα. Ούτε ποιοι θα μετάσχουν στη σύσκεψη είναι γνωστό, ούτε ποιο είναι το αντικείμενο της σύσκεψης''.

    ''Εμείς'', πρόσθεσε, ''θέλουμε η Τουρκία να ξεκαθαρίσει τη θέση της για το Κυπριακό και ελπίζουμε αυτό το ξεκαθάρισμα να οδηγήσει τον κ. Ντενκτάς, ή οποιοδήποτε θα έχουμε συνομιλητή, πίσω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για να γίνουν οι διαπραγματεύσεις με βάση το σχέδιο Ανάν''.

    Ως προς το ενδεχόμενο να δεχθεί η Τουρκία την επανέναρξη του διαλόγου για λύση του Κυπριακού πριν από την επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ερντογάν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στις 28 Ιανουαρίου 2004, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι έχει ερωτήσει για αυτό το θέμα και ''ουδεμία σχέση έχει η επίσκεψη του κ. Ερντογάν με το Κυπριακό''.

    Κληθείς να σχολιάσει την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδας και Τουρκίας για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου και κατά πόσον τέτοιου είδους συμφωνίες διευκολύνουν την προώθηση του Κυπριακού ή εάν απλώς το ζήτημα αυτό τίθεται στο περιθώριο προκειμένου να αναπτυχθούν οι μεταξύ τους διμερείς σχέσεις, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος απάντησε ότι δεν γνωρίζει για τη συμφωνία αυτή.

    ''Ασφαλώς'', πρόσθεσε, ''μας ενδιαφέρει η σχέση Ελλάδας με την Τουρκία στην έκταση που αφορά την Κύπρο ή που επηρεάζει την Κυπριακή Δημοκρατία''.

    ''Η Κύπρος'', δήλωσε ο Πρόεδρος, ''δεν μπορεί να καθορίζει και δεν έχει δικαίωμα να επεμβαίνει στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδας που αφορά γενικότερα και ευρύτερα συμφέροντα του ελληνικού λαού και του κράτους''.

    Τάσος Γιαννίτσης - Κυπριακό ------------------------------- Εντονη κινητικότητα στο Kυπριακό κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2004, αναμένει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Τάσσος Γιαννίτσης, ο οποίος αναφέρει ότι από την 1η Μαΐου και μετά, επειδή η Κύπρος θα είναι και τυπικά μέλος της ΕΕ, ''θα προκύψουν πολύ σημαντικά ζητήματα που θα διαμορφώσουν μια άλλου τύπου δυναμική''.

    Σε συνέντευξη του στο ''ΣΚΑΪ 100,3'', ο κ. Γιαννίτσης είπε πως το πρώτο εξάμηνο περιμένει μία κινητικότητα από πλευράς Τουρκίας, την οποία όμως δεν θεωρεί ότι θα είναι σε τέτοια έκταση ώστε να οδηγήσει σε κάποιο απτό αποτέλεσμα.

    Αγκυρα - Σύσκεψη - Κυπριακό - Γκιουλ - Σεζέρ - Ερντογάν ---------------------------------------------------------- Η πολιτική της Τουρκίας στο Κυπριακό και την Ευρωπαϊκή Ενωση θα βρίσκεται στο επίκεντρο σημερινής σύσκεψης που θα έχουν ξανά με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Αμπντουλάχ Γκιουλ, οι Τούρκοι Πρεσβευτές που υπηρετούν στις 15 χώρες μέλη της ΕΕ, την Ουάσινγκτον και τα κατεχόμενα.

    Σε προηγούμενή τους συνάντηση με τον κ. Γκιουλ αποφασίστηκε όπως η Τουρκία καταβάλει προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού και λέχθηκε πως δεν θα πρέπει το πρόβλημα αυτό να προβάλλεται ως δικαιολογία για την πορεία της Τουρκίας προς την ΕΕ.

    Πρόεδρος Βουλής - Ιράν - Συλλυπητήρια επιστολή ------------------------------------------------ Τη διαβεβαίωση ότι ο λαός της Κύπρου στέκεται παρά το πλευρόν του φίλου λαού της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν στην υπεράνθρωπη προσπάθειά του να αντιμετωπίσει την εθνική τραγωδία που προκάλεσε ο σεισμός, εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Χριστόφιας, σε συλλυπητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο του Ισλαμικού Κοινοβουλίου του Ιράν Μehdi Karoubi.

    Ο κ. Χριστόφιας στην επιστολή του αναφέρει ότι με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκε την είδηση για τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, που στοίχισε τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους προκαλώντας ανείπωτο πόνο και απροσμέτρητη συμφορά.

    Γιατροί του Κόσμου - Αποστολή στη Γάζα - Ιράν ------------------------------------------------- Οι Κύπριοι μέλη της διεθνούς οργάνωσης ''Γιατροί του Κόσμου'' βρίσκονται υπό ατμό για την προετοιμασία αποστολής στη Λωρίδα της Γάζας και ως εκ τούτου επί του παρόντος καθίσταται αδύνατη η ετοιμασία αποστολής στο Ιράν για την περίθαλψη των θυμάτων του σεισμού που έπληξε τη χώρα.

    Η αποστολή, στην οποία συμμετέχουν και μέλη του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, θα αναχωρήσει από την Κύπρο την Πρωτοχρονιά με σκοπό να διενεργήσει χειρουργικές επεμβάσεις κατά κύριο λόγο σε παιδιά. Θα μεταφέρει επίσης ιατροφαρμακευτικό υλικό αξίας 10.000 λιρών περίπου, ενώ προτίθεται να αποξηράνει και το έλος που βρίσκεται στη Γάζα με στόχο τη δημιουργία πάρκου.

    Αστυνομία - Χριστούγεννα - Διακίνηση --------------------------------------- Συνολικά 2.667 Τουρκοκύπριοι και 2.683 Ελληνοκύπριοι διακινήθηκαν κατά την ημέρα των Χριστουγέννων από και προς τα κατεχόμενα. Την επομένη των Χριστουγέννων, Παρασκευή διακινήθηκαν προς και από τα κατεχόμενα 8.291 άτομα, 5.845 Ελληνοκύπριοι και 2.446 Τουρκοκύπριοι.

    Κύπρος - Βόλεϊ - Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2004 - 2005 ---------------------------------------------------- Η κυπριακή εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα τη Βόρειο Ιρλανδία στο πλαίσιο του ομίλου πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2004 - 2005, που διεξάγεται στην Ανδόρα.

    [09] (Κ) ΥΠΕΞ - Ιράν - Σεισμός - Κυβέρνηση - Βοήθεια

    Βοήθεια ύψους 100.000 δολαρίων θα προσφέρει η Κύπρος προς το λαό του Ιράν, μετά τον καταστροφικό σεισμό που στοίχισε τη ζωή σε 20.000 άτομα.

    [10] (Κ) Πρόεδρος Στεφανόπουλος - Μήνυμα - Πρόεδρος Παπαδόπουλος

    ''Η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ μας καθιστά αισιόδοξους για το μέλλον και δημιουργεί βάσιμες ελπίδες προς όφελος ολόκληρου του πληθυσμού της'', αναφέρει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος σε μήνυμά του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο.

    [11] (Κ) ΥΠΕΞ - Εκπρόσωπος - Αγκυρα - Κυπριακό

    Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Ιακώβου κάλεσε την Τουρκία να αφήσει τη διγλωσσία που τη διακατέχει στο θέμα του Κυπριακού και να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της προς τη διεθνή κοινότητα, η οποία επιθυμεί διαπραγματεύσεις και λύση μέχρι την 1 Μαϊου 2004.

    ''Η Τουρκία πρέπει να αποφασίσει για την πολιτική της πάνω στο Κυπριακό, αφού μέχρι τώρα χαρακτηρίζεται από διγλωσσία ή τριγλωσσία, με συνέπεια να μην γνωρίζει κανείς ποια είναι η πραγματική πολιτική και πρόθεσή της απέναντι στη διεθνή κοινότητα, η οποία ενδιαφέρεται για έναρξη διαπραγματεύσεων και λύση του Κυπριακού πριν την πρώτη Μαϊου του 2004, όπως είναι και η δική μας θέση'', υπογράμμισε ο κ. Ιακώβου.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Saturday, 27 December 2003 - 18:49:11 UTC