Browse through our General Nodes about Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 03-02-26

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (K) Μπους - Σημίτης - Κυπριακό
  • [02] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Κύπρος - Επαφές
  • [03] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [04] (Κ) Εκπρόσωπος - Εθνικό Συμβούλιο - Αναβολή
  • [05] (Κ) Γουέστον - Κύπρος
  • [06] (Κ) Αμερικανός Πρεσβευτής - Ιράκ
  • [07] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Πρόεδρος ΝΔ - Συνάντηση
  • [08] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Αποστολή - Πτήσεις
  • [09] (Κ) Ομιλος Λαϊκής - Οικονομικά αποτελέσματα 2002
  • [10] (Κ) ΘΟΚ - Επαναδιορισμός Αντη Παρτζίλη
  • [11] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Κύπρος - Αφιξη
  • [12] (K) Τιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας
  • [13] (Κ) Παπαδόπουλος - Τρίτο σχέδιο Ανάν
  • [14] (Κ) Αντης Παρτζίλης - Κτίριο ΘΟΚ
  • [15] (K) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [16] (Κ) Πρόεδρος ΔΗΣΥ - Κυπριακό
  • [17] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Αφιξη - Δηλώσεις (1)
  • [18] (Κ) ΕΔΗ - Κυπριακό - ΓΓ ΟΗΕ
  • [19] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Πρόεδρος Κληρίδης - Εναρξη συνάντησης
  • [20] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Αφιξη - Δηλώσεις (2)
  • [21] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Πρόεδρος Κληρίδης - Λήξη συνάντησης
  • [22] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Οικία Βλόσοβιτς - Αφιξη
  • [23] (Κ) Παντελής Κούρος - Τρίτο Σχέδιο - Πρόεδρος Κληρίδης
  • [24] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Παπαδόπουλος - Εναρξη συνάντησης
  • [25] (Κ) Κίνημα Αδεσμεύτων - Διάσκεψη Κορυφής - Κυπριακό
  • [26] (Κ) Σώτος Λιασίδης - Ινδονησία - Διαπιστευτήρια
  • [27] (Κ) Δημήτρης Ποταμίτης - Απεβίωσε
  • [28] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Ντενκτάς - Εναρξη συνάντησης
  • [29] (Κ) Κληρίδης - Παπαδόπουλος - Προεδρικό
  • [30] (Κ) Παπαδόπουλος - Δηλώσεις (1)
  • [31] (Κ) Κληρίδης - Παπαδόπουλος - Λήξη συνάντησης
  • [32] (Κ) Παπαδόπουλος - Δηλώσεις (2)
  • [33] (Κ) Παπαδόπουλος - Συναντήσεις - Συνεργάτες
  • [34] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Ντενκτάς - Λήξη συνάντησης
  • [35] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Επιστροφή στο ξενοδοχείο
  • [36] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Επιστροφή στο ξενοδοχείο (Ορθή επανάληψη)
  • [37] (Κ) Πλατφόρμα ''Λύση-Επανένωση Τώρα'' - Εκδήλωση
  • [38] (K) Τσελεπής - Παπαδόπουλος - Διαπραγματευτική oμάδα

  • [01] (K) Μπους - Σημίτης - Κυπριακό

    Το γεγονός ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζορτζ Μπους και ο Ελληνας Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης συζήτησαν το Κυπριακό κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους τηλεφωνικής επικοινωνίας, επιβεβαίωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Αρι Φλάισερ.

    [02] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Κύπρος - Επαφές

    Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Κόφι Ανάν φθάνει στην Κύπρο λίγο πριν από τις 2.00 το απόγευμα στο πλαίσιο των προσπαθειών του για προώθηση της διαδικασίας για εξεύρεση συνολικής λύσης του κυπριακού προβλήματος.

    Οπως δήλωσε σήμερα στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ Μπράιαν Κέλι, ο κ. Ανάν θα έχει στις 3.30 μ.μ. συνάντηση με τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην οικία του κ. Κληρίδη.

    Στη συνέχεια ο ΓΓ του διεθνούς οργανισμού θα συαντήσει τον εκλελεγμένο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο στην οικία του Αναπληρωτή Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ζμπιγκνιέβ Βλόσοβιτς, κοντά στο αεροδρόμιο Λευκωσίας.

    [03] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Η χθεσινή επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Αθήνα και οι δηλώσεις τόσο του ιδίου όσο και του Ελληνα Πρωθυπουργού για το Κυπριακό καθώς και η αναμενόμενη σημερινή του κάθοδος στην Κύπρο κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των κυπριακών εφημερίδων. Αλλα θέματα που προβάλλονται είναι η εξαγγελία υποψηφιότητας για την προεδρία του ΔΗΣΥ από τον Ιωάννη Κασουλίδη, η χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία Μπους - Σημίτη και η δήλωση του Προέδρου της Κομισιόν Ρομάνο Πρόντι για την Κύπρο είναι τα κύρια θέματα στο σημερινό κυπριακό Τύπο.

    Η ''Αλήθεια'' με κύριο τίτλο ''Θετικά βλέπει η Αθήνα το τρίτο σχέδιο'' γράφει πως η ελληνική κυβέρνηση αντικρίζει θετικά το τρίτο σχέδιο Ανάν για το Κυπριακό, ενώ ο Ελληνας Πρωθυπουργός δήλωσε χθες μετά τη συνάντηση με το ΓΓ του ΟΗΕ πως το τρίτο σχέδιο αποτελεί μια πολύτιμη εργασία που μπορεί να οδηγήσει σε λύση. Σε άλλη είδηση αναφέρει πως κοινή βάση για αντιμετώπιση των κρίσιμων εξελίξεων που σημειώνονται στο Κυπριακό διαπιστώθηκε χθες κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Βουλής και ΓΓ του ΑΚΕΛ Δημήτρη Χριστρόφια και του Προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη οι οποίοι αντάλλαξαν προβληματισμούς για τις εξελίξεις στο εθνικό θέμα.

    ''Η Μάχη'' υπό τον πρωτοσέλιδο τίτλο ''Παρέμβαση Μπους ζήτησε η Αθήνα'' γράφει ότι λίγες ώρες πριν συναντήσει το ΓΓ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν, ο Ελληνας Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ζήτησε από τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζορτζ Μπους να ασκήσει την επιρροή του για να καμφθεί η τουρκική αδιαλλαξία. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ο Πρεσβευτής της Βρετανίας στην Αγκυρα Πέτερ Γουέστμακοτ επέδωσε στον Τούρκο Υφυπουργό Εξωτερικών Ουγιούρ Ζιγιάλ πρόταση της χώρας του για την παραχώρηση του 50% περίπου των εδαφών των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, σε περίπτωση επίτευξης συμφωνίας στο Κυπριακό.

    Ο ''Πολίτης'' στο κύριο θέμα με τίτλο ''Σε επιφυλακή Αθήνα και Λευκωσία'' αναφέρεται στις δύο πρωτεύουσες οι οποίες βρίσκονται σε επιφυλακή περιμένοντας το τρίτο σχέδιο Ανάν, το οποίο παρά τις διαβεβαιώσεις για ισορροπίες ενδέχεται να περιλαμβάνει πρόνοιες οι οποίες θα καθιστούν μάλλον δυσκολότερη τη θέση της ε/κ πλευράς. Αλλού γράφει ότι ο Ιωάννης Κασουλίδης εξήγγειλε σε συνέντευξη Τύπου την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού, λέγοντας ότι "το κόμμα χρειάζεται έναν πολιτικό ηγέτη ο οποίος να έχει απήχηση και διεισδυτικότητα σε όλους τους πολιτικούς χώρους".

    ''Η Σημερινή'' με τίτλο ''Θέλει λύση εξπρές ο Ανάν'' γράφει πως ο ΓΓ του ΟΗΕ επιθυμεί λύση εξπρές και θα υποβάλει το τρίτο σχέδιο αμέσως μετά την άφιξή του σήμερα στην Κύπρο. Σημειώνει επίσης πως χθες ο εκλελεγμένος Πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος συναντήθηκε με τον απερχόμενο Πρόεδρο Κληρίδη και τον ενημέρωσε για τις επαφές του στην Αθήνα. Γράφει ακόμη πως ο Ραούφ Ντενκτάς δήλωσε χθες πως δεν πρόκειται να υπογράψει, ενώ παράλληλα ο Ταγίπ Ερντογάν υπογράμμισε ότι η λύση είναι κοντά. Αλλού γράφει πως το χιόνι στο Τρόοδος έφθασε το ένα μέτρο, ενώ αποκλεισμένα παρέμειναν χθες 19 χωριά.

    ''Ο Φιλελεύθερος'' υπό τον τίτλο ''Φόβοι για το χειρότερο'' γράφει πως Αθήνα και Λευκωσία εκφράζουν φόβους για το ενδεχόμενο το τρίτο έγγραφο, που κατά πάσα πιθανότητα θα διαμοιράσει σήμερα ο ΓΓ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν στις εμπλεκόμενες πλευρές στην Κύπρο, να είναι χειρότερο από τα δύο προηγούμενα. Σε άλλη είδηση αναφέρεται στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι, ο οποίος εξέφρασε την προτίμηση του για την ένταξη μιας ενωμένης Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση και κάλεσε τα ενδιαφερόμενα μέρη να εντείνουν τις προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού.

    Η ''Χαραυγή'' με πρωτοσέλιδο τίτλο ''Στη Ν. Υόρκη η συνέχεια'' γράφει πως ο Κόφι Ανάν έρχεται σήμερα στην Κύπρο με την πρόθεση να απαιτήσει τις προσεχείς ημέρες στη Νέα Υόρκη το ναι ή το όχι από τις δύο πλευρές στο τρίτο σχέδιό του. Αλλού γράφει πως έντονη είναι η αντίδραση των Καρπασιτών στις πληροφορίες ότι στο νέο αναθεωρημένο σχέδιο Ανάν δεν θα περιλαμβάνεται η Καρπασία στις υπό ε/κ διοίκηση περιοχές.

    Η αγγλόφωνη εφημερίδα ''Cyprus Mail'' με τίτλο ''Επικεφαλής του ΟΗΕ: Τώρα ή ποτέ'', γράφει πως ο ΓΓ του ΟΗΕ σε δηλώσεις του στην Αθήνα προειδοποίησε χθες πως εάν χαθεί η ευκαιρία για λύση του Κυπριακού τώρα τότε μπορεί να μην προκύψει άλλη. Σε άλλο θέμα γράφει πως σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία της ΕΕ, οι καθηγητές στην Κύπρο που εργάζονται σε δημόσια σχολεία είναι από τους πλέον υψηλότερα αμειβόμενους στην ΕΕ και βρίσκονται τρίτοι στη λίστα απολαβών.

    Η εβδομαδιαία εφημερίδα ''Financial Times'' γράφει στο κύριο θέμα πως οι Τράπεζες Κύπρου και Λαϊκής ανακοίνωσαν μεγάλες ζημιές για το 2002, για πρώτη φορά μετά την τουρκική εισβολή. Σε άλλο θέμα σημειώνει πως αρχές Μαρτίου θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Υγείας οι νέες και μειωμένες τιμές φαρμάκων, ύστερα από καταγγελίες καταναλωτών για εξωφρενικές τιμές των φαρμάκων στην Κύπρο σε σύγκριση με άλλες χώρες.

    (ΚΥΠΕ/ΕΛΑ/ΑΑΡ/ΓΠ)

    [04] (Κ) Εκπρόσωπος - Εθνικό Συμβούλιο - Αναβολή

    Αναβάλλεται η σημερινή συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου.

    Ο κ. Παπαπέτρου ανέφερε πως τα μέλη του Σώματος έχουν ειδοποιηθεί πως η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί είτε την αύριο Πέμπτη είτε την Παρασκευή.

    [05] (Κ) Γουέστον - Κύπρος

    [06] (Κ) Αμερικανός Πρεσβευτής - Ιράκ

    Το Ιράκ πρέπει να συμμορφωθεί άμεσα με το ψήφισμα 1441 του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, δήλωσε ο Αμερικανός Πρεσβευτής στην Κύπρο Μάικλ Κλόσσον, υπογραμμίζοντας πως εάν ο Σαντάμ Χουσεϊν συμμορφωθεί ''δεν θα υπάρξει πόλεμος'' αλλιώς ''ο κόσμος θα τον αφοπλίσει''.

    [07] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Πρόεδρος ΝΔ - Συνάντηση

    Μισή ώρα διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή με το ΓΓ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν κατά την οποία συζητήθηκε το Κυπριακό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΓΓ του ΟΗΕ εμφανίστηκε αισιόδοξος, μετά την επίσκεψή του στην Αγκυρα, εκτιμώντας ότι η τουρκική κυβέρνηση επιθυμεί να βρεθεί λύση.

    [08] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Αποστολή - Πτήσεις

    Με δύο χωριστές πτήσεις φθάνει στην Κύπρο ενωρίς σήμερα το απόγευμα η αποστολή των Ηνωμένων Εθνών με επικεφαλής το Γενικό Γραμματέα του διεθνούς οργανισμού Κόφι Ανάν.

    Στις 1.50 μ.μ. θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας το αεροπλάνο των Ηνωμένων Εθνών (UNO 025), που θα μεταφέρει στο νησί τον κ. Ανάν, τον Αναπληρωτή ΓΓ, Σερ Κιέραν Πρέντεργκαστ, την Εκτελεστικό Βοηθό του ΓΓ του ΟΗΕ Ελίζαμπεθ Λίντεμάγερ, την Εκπρόσωπο Τύπου του ΟΗΕ Χουά Ζιανγκ και τον Πίτερ Σμιτς, που διετέλεσε ανώτερος Σύμβουλος της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

    Με την ίδια πτήση θα φθάσουν και τα μέλη της αποστολής Αναστασία Ντελέντα, Εσκίντερ Ντεμπέμπε και Μαρκ Χόφμαν.

    [09] (Κ) Ομιλος Λαϊκής - Οικονομικά αποτελέσματα 2002

    Ζημιά 53,5 εκατομμύρια λίρες μετά τη φορολογία παρουσίασαν τα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου της Λαϊκής Τράπεζας για το έτος 2002 σε σχέση με ζημιά 13,05 εκατομμύρια λίρες το 2001.

    [10] (Κ) ΘΟΚ - Επαναδιορισμός Αντη Παρτζίλη

    Επαναδιορίστηκε στη θέση του Διευθυντή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου ο νυν Διευθυντής του ΘΟΚ Αντης Παρτζίλης.

    [11] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Κύπρος - Αφιξη

    Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Κόφι Ανάν έφθασε στην Κύπρο. Το αεροπλάνο των ΗΕ που τον μετέφερε προσγειώθηκε λίγο πριν τις 2.00 το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

    Ο κ. Ανάν θα έχει στις 3.30 μ.μ. συνάντηση με τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην οικία του κ. Κληρίδη.

    Στις 5 μ.μ. ο ΓΓ του διεθνούς οργανισμού θα συναντήσει τον εκλελεγμένο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο στην οικία του Αναπληρωτή Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ζμπιγκνιέβ Βλόσοβιτς, κοντά στο αεροδρόμιο Λευκωσίας.

    Στις 6.30 μ.μ. ο κ. Ανάν θα δεχθεί τον Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς στην οικία του κ. Βλόσοβιτς.

    Τον κ. Ανάν υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο Διευθυντής εθιμοτυπίας Νέαρχος Παλάς, ενώ από πλευράς Ηνωμένων Εθνών ο Ειδικός Σύμβουλός του για το Κυπριακό Αλβαρο ντε Σότο.

    Τον κ. Ανάν συνόδευσαν στην πτήση UNO 025, ο Αναπληρωτής ΓΓ, Σερ Κιέραν Πρέντεργκαστ, η Εκτελεστικό Βοηθό του ΓΓ του ΟΗΕ Ελίζαμπεθ Λίντεμάγερ, την Εκπρόσωπο Τύπου του ΟΗΕ Χουά Ζιανγκ και τον Πίτερ Σμιτς, που διετέλεσε ανώτερος Σύμβουλος της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

    Με την ίδια πτήση έφθασαν και τα μέλη της αποστολής Αναστασία Ντελέντα, Εσκίντερ Ντεμπέμπε και Μαρκ Χόφμαν.

    [12] (K) Τιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας

    
    
    Eπίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας
    για πράξεις άμεσης παράδοσης
    ----------------------------------
    
    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 26/02/2003
    διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που
    οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία
    μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων με
    τον πελάτη:
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,7161            1,7263
    Δολάριο ΗΠΑ                      1,8455            1,8565
    Λίρα Αγγλίας                     1,1709            1,1779
    ----------------------------------------------------------------
    
    Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
    -----------------------------------
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    ΓΕΝ Ιαπωνίας                     216,3761        218,1071
    Δολάριο Αυστραλίας                 3,0427          3,0670
    Δολάριο Καναδά                     2,7541          2,7761
    Κορώνα Δανίας                     12,7337         12,8355
    Κορώνα Νορβηγίας                  13,0594         13,1638
    Κορώνα Σουηδίας                   15,6001         15,7249
    Φράγκο Ελβετίας                    2,5048          2,5248
    

    [13] (Κ) Παπαδόπουλος - Τρίτο σχέδιο Ανάν

    Το τρίτο σχέδιο του ΓΓ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν είχε στα χέρια του σήμερα ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με έγκυρες πηγές.

    [14] (Κ) Αντης Παρτζίλης - Κτίριο ΘΟΚ

    Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες των ανθρώπων του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ) βρήκαν τελικά τη δική τους στέγη σε ένα πολυδύναμο και ελκυστικό για το κοινό κρατικό θέατρο, το οποίο θα αρχίσει να ανεγείρεται στις αρχές του 2004, στο χώρο του παλιού ΓΣΠ, στο κέντρο της πρωτεύουσας.

    [15] (K) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    
    
    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου
    διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:
    
    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                            86,39  (-3,00)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £  1.931.877
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20          £  1.469.704    328,24  (-5,59)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £  1.402.466     95,16  (-5,63)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
    Οργανισμοί                £      5.612     76,51  (-0,48)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £      3.266     18,21  (-2,20)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £     34.466     60,84  (-1,12)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £      3.502     92,90  (-0,73)
    Εμπορικές Εταιρείες           £     20.574     18,44  ( 0,16)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £     81.676     71,45  (-1,89)
    Ετ. Πληροφορικής              £      3.965      3,06  (-1,29)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £     17.680     16,80  (-0,36)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
    ψαριών                    £         25     12,01  ( 0,25)
    Ξενοδοχεία                    £      4.188     44,17  (-1,49)
    Αλλες Εταιρείες               £     66.986     80,64  (-0,47)
    
    * Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του
    

    [16] (Κ) Πρόεδρος ΔΗΣΥ - Κυπριακό

    Είναι ανάγκη όλες οι πολιτικές δυνάμεις στην Κύπρο ενωμένες χειριστούν κατά τον πιο ορθό τρόπο τις εξελίξεις στο Κυπριακό, έτσι που αν είναι δυνατό να επιτευχθεί μια σωστή λύση μέσα στα πλαίσια των χρονοδιαγραμμάτων που έθεσαν τα Ηνωμένα Εθνη, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης.

    [17] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Αφιξη - Δηλώσεις (1)

    Ο ΓΓ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν δήλωσε αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Λάρνακας πως σήμερα το απόγευμα θα επιδώσει στις δυο πλευρές στην Κύπρο ένα νέο αναθεωρημένο σχέδιο και πως ελπίζει να το συζητήσει μαζί τους αύριο.

    Ο κ. Ανάν είπε πως φθάνει στο νησί σε μια αποφασιστική στιγμή, ελπίζοντας ότι ''οι ηγέτες, εν τη σοφία τους, θα φθάσουν σε μια συμφωνία στις επόμενες λίγες ημέρες''.

    [18] (Κ) ΕΔΗ - Κυπριακό - ΓΓ ΟΗΕ

    Η παρούσα πρωτοβουλία του ΟΗΕ για την επίλυση του Κυπριακού εισέρχεται στην τελική ευθεία, με την άφιξη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν στην Κύπρο, αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι Ενωμένοι Δημοκράτες (ΕΔΗ).

    [19] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Πρόεδρος Κληρίδης - Εναρξη συνάντησης

    Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν έφθασε πριν από λίγο στην οικία του απερχόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη.

    Τον κ. Ανάν υποδέχθηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος Κληρίδης και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Παντελής Κούρος.

    Εξω από την οικία του Προέδρου Κληρίδη βρίσκονται αρκετοί λειτουργοί και συνεργεία κυπριακών αλλά και ξένων μέσων μαζικής ενημέρωσης.

    Οι κ.κ. Ανάν και Κληρίδης δεν απάντησαν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις αλλά έδωσαν την ευκαιρία για λήψη φωτογραφιών.

    [20] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Αφιξη - Δηλώσεις (2)

    Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Κόφι Ανάν σε δηλώσεις κατά την άφιξή του στην Κύπρο ανέφερε ότι θα επιδώσει σήμερα το απόγευμα στους Ελληνοκύπριους και στους Τουρκοκύπριους την τελευταία αναθεώρηση του σχεδίου του για λύση του κυπριακού προβλήματος και ελπίζει σε συμφωνία εντός των επόμενων λίγων ημερών, όχι πέραν της μίας εβδομάδας.

    ''Το απόγευμα θα επιδώσω άλλη μια αναθεώρηση του σχεδίου και ελπίζω να τη συζητήσω μαζί τους αύριο. Το περιεχόμενό της δεν θα πρέπει να είναι έκπληξη για αυτούς'', δήλωσε ο κ. Ανάν στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

    Εξέφρασε την ελπίδα ότι θα καρποφορήσει η παρούσα προσπάθειά του για τερματισμό της διαίρεσης στο νησί. ''Προσεύχομαι οι ηγέτες, εν τη σοφία τους, να έλθουν σε συμφωνία μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες."

    Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Ανάν είπε: "Εχω πει ότι το χρονοδιάγραμμα την 28η Φεβρουαρίου μπορεί να μετακινηθεί λίγο, αλλά οριστικά όχι πέραν των λίγων ημερών ή το μάξιμουμ τη μίαν εβδομάδα".

    ''Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κύπρο σε αυτή την αποφασιστική στιγμή. Οταν ήρθα στα μέσα Μαϊου, κοίταξα στα μάτια τον κόσμο και είδα ότι θέλουν να τερματιστεί αυτό το μακρόχρονο πρόβλημα που μοίρασε αυτό το όμορφο νησί για δεκαετίες'', είπε ο Γενικός Γραμματέας.

    Αναφερόμενος στις επαφές που θα έχει το απόγευμα στο νησί είπε ότι θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον κ. Παπαδόπουλο και με τον κ. Ντενκτάς και ενωρίτερα με τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Κληρίδη. "Αναμένω να τους συναντήσω απευθείας αύριο το πρωί. Αύριο θα συναντήσω επίσης και άλλους αρχηγούς πολιτικών κομμάτων, τόσο Τ/Κ όσο και Ε/Κ''.

    Ο κ. Ανάν αναφέρθηκε και στο χρονικό της κατάθεσης του σχεδίου του για λύση του Κυπριακού, λέγοντας πως υπεβλήθη στις δύο πλευρές στις 11 Νοεμβρίου και αναθεωρήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου με την ελπίδα επίτευξης συμφωνίας πριν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της Κοπεγχάγης. ''Η ευκαιρία χάθηκε'', σημείωσε ο ΓΓ.

    ''Το απόγευμα θα τους επιδώσω άλλη μια αναθεώρηση, την οποία ελπίζω να συζητήσω μαζί τους αύριο'', είπε ο κ. Ανάν. Επανέλαβε ότι οι προτάσεις ''δεν θα πρέπει να αποτελέσουν έκπληξη για αυτούς'', αφού πρόσθεσε, ο Ειδικός του Σύμβουλος για το Κυπριακό Αλβαρο ντε Σότο και η ομάδα του τις τελευταίες ημέρες ανασκόπησε με τα μέρη όλα τα προτεινόμενα για αλλαγή σημεία.

    Εάν επιτευχθεί συμφωνία μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες αυτό θα επιστρέψει στους Ε/Κ και Τ/Κ να πάνε στις κάλπες στις 30 Μαρτίου σε χωριστά δημοψηφίσματα για να δημιουργηθεί μια νέα τάξη πραγμάτων στην Κύπρο. Ετσι στις 16 Απριλίου μια ενωμένη Κύπρος θα υπογράψει τη Συνθήκη Προσχώρησης στην ΕΕ, πρόσθεσε.

    Ο ΓΓ του ΟΗΕ είπε ότι "ήρθα στην Κύπρο για να σας πω ότι ολόκληρη η διεθνής κοινότητα ελπίζει και προσεύχεται ότι μια λύση του Κυπριακού, τόσο καθυστερημένη, είναι επιτέλους κοντά. Πιστεύω πολύ έντονα ότι η προσφορά στο τραπέζι είναι δίκαιη και ισορροπημένη και ότι μία λύση θα φέρει πολλά οφέλη στις δύο πλευρές, στις μητέρες πατρίδες, στην περιοχή και στον κόσμο".

    [21] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Πρόεδρος Κληρίδης - Λήξη συνάντησης

    Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν είχε σήμερα συνάντηση 50 λεπτών με τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη, στην οικία του τελευταίου.

    Οι κ.κ. Ανάν και Κληρίδης δεν προέβησαν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις πριν ή μετά τη συνάντηση.

    Ο κ. Ανάν θα έχει τώρα συνάντηση με τον εκλεγμένο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο στην οικία του Αναπληρωτή Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο Ζμπιγκνιέβ Βλόσοβιτς.

    [22] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Οικία Βλόσοβιτς - Αφιξη

    Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν έφθασε στις 1645 στην οικία του Αναπληρωτή Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο Ζμπιγκνιέβ Βλόσοβιτς, όπου θα συναντηθεί με τον εκλελεγμένο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο και αργότερα με τον Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς.

    Τον κ. Ανάν, ο οποίος έφθασε συνοδευόμενος από τον Ειδικό του Σύμβουλο για το Κυπριακό Αλβαρο ντε Σότο, υποδέχθηκε ο κ. Βλόσοβιτς.

    Νωρίτερα εισήλθαν στην οικία Βλόσοβιτς οι βοηθοί του κ. Ανάν.

    Ο κ. Παπαδόπουλος μεταβαίνει στην οικία Βλόσοβιτς, στην ελεγχόμενη από τα Ηνωμένα Εθνη περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο Λευκωσίας.

    [23] (Κ) Παντελής Κούρος - Τρίτο Σχέδιο - Πρόεδρος Κληρίδης

    [24] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Παπαδόπουλος - Εναρξη συνάντησης

    Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν συναντάται αυτή την ώρα με τον εκλελεγμένο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο στην οικία του Αναπληρωτή Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο Ζμπιγκνιέβ Βλόσοβιτς.

    Ανάν και Παπαδόπουλος δεν έκαναν δηλώσεις πριν από τη συνάντηση.

    Τον κ. Παπαδόπουλο υποδέχθηκε ο κ. Βλόσοβιτς.

    [25] (Κ) Κίνημα Αδεσμεύτων - Διάσκεψη Κορυφής - Κυπριακό

    Λύση του Κυπριακού με εφαρμογή όλων των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών ζήτησε η σύνοδος κορυφής του Κινήματος των Αδεσμεύτων, που ολοκληρώθηκε στην Κουάλα Λουμπούρ.

    [26] (Κ) Σώτος Λιασίδης - Ινδονησία - Διαπιστευτήρια

    Ο Υπατος Αρμοστής της Κύπρου στην Αυστραλία Σώτος Λιασίδης επέδωσε στις 21 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Τζακάρτα, τα διαπιστευτήρια του στην Πρόεδρο της Ινδονησίας Megawati Soekarnoputri, ως παράλληλα διαπιστευμένος Πρεσβευτής της Κυπριακής Δημοκρατίας στη χώρα αυτή, με έδρα την Καμπέρα.

    [27] (Κ) Δημήτρης Ποταμίτης - Απεβίωσε

    Εφυγε από τη ζωή ο κυπριακής καταγωγής ηθοποιός Δημήτρης Ποταμίτης,

    [28] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Ντενκτάς - Εναρξη συνάντησης

    Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν συναντάται αυτή την ώρα με τον Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς, στην οικία του Αναπληρωτή Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο Ζμπιγκνιέβ Βλόσοβιτς.

    Ανάν και Ντενκτάς δεν έκαναν δηλώσεις πριν από τη συνάντηση.

    [29] (Κ) Κληρίδης - Παπαδόπουλος - Προεδρικό

    Στο Προεδρικό Μέγαρο για συνάντηση με τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη μετέβη ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος.

    [30] (Κ) Παπαδόπουλος - Δηλώσεις (1)

    Ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος διαβεβαίωσε το Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν για την απόφαση της ε/κ πλευράς να διεξάγει διαπραγματεύσεις για συνολική λύση του Κυπριακού «με εποικοδομητική και διαλλακτική διάθεση».

    Σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο Πολιτικό του Γραφείο μετά τη συνάντησή του με τον κ. Ανάν, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι ο ΓΓ θέλει να έχει προσωπική ανάμιξη σε αυτές τις φάσεις του κυπριακού προβλήματος, ελπίζοντας ότι η παρουσία του και η προσωπική του συμβολή θα δώσει ώθηση στις συνομιλίες.

    [31] (Κ) Κληρίδης - Παπαδόπουλος - Λήξη συνάντησης

    Συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο με τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη είχε απόψε ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος.

    [32] (Κ) Παπαδόπουλος - Δηλώσεις (2)

    Ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος δήλωσε ύστερα από τη συνάντηση που είχε με το ΓΓ των ΗΕ ότι «ο κ. Ανάν θέλει να αναλάβει προσωπική ανάμειξη σ' αυτές τις φάσεις του Κυπριακού ελπίζοντας ότι η παρουσία του και η προσωπική του συμβολή θα δώσει ώθηση στις συνομιλίες».

    Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι διαβεβαίωσε τον Κόφι Ανάν «για την απόφασή μας να διεξάγουμε διαπραγματεύσεις με σκοπό τη λύση του Κυπριακού, με εποικοδομητική και διαλλακτική διάθεση», σημειώνοντας ότι ορίστηκαν συνομιλίες για αύριο και «θα δούμε αναλόγως της προόδου αύριο».

    Ο κ. Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε ότι αύριο θα έχει κοινή συνάντηση με τον Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς στην παρουσία του ΓΓ του ΟΗΕ, ενώ σε ερώτηση εάν έχει πάρει και επίσημα το τρίτο αναθεωρημένο σχέδιο απάντησε πως «το έχω δει απ' έξω».

    Σε άλλη ερώτηση εάν ο Κόφι Ανάν ζήτησε πριν φύγει από την Κύπρο να έχει απάντηση τόσο από τον ίδιο όσο και από τον Ραούφ Ντενκτάς, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος απάντησε ότι ο ΓΓ του ΟΗΕ «ελπίζει να έχει απάντηση αλλά δεν έχει δώσει τελεσίγραφα».

    Σημείωσε πως ο κ. Ανάν δεν έχει θέσει το θέμα των απαντήσεων και πρόσθεσε πως ο ΓΓ «θεωρεί τα χρονοδιαγράμματα πολύ σημαντικά και εξέφρασε την επιθυμία του να τηρηθούν». Είπε επίσης ότι δεν συζήτησε με το ΓΓ του ΟΗΕ τις προτάσεις του αφού, όπως είπε, δεν τις ξέρει, προσθέτοντας πως «απλώς είπα τις δικές μας απόψεις πάνω στις προτάσεις που είχαμε υπόψη μας προηγουμένως».

    Ερωτηθείς εάν ο Κόφι Ανάν τον ενημέρωσε κατά πόσον η Αγκυρα είναι δεσμευμένη σε αυτή τη διαδικασία, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε πως «ο κ. Ανάν λέει ότι είναι πολύ πεποισμένος ότι η Αγκυρα θέλει λύση. Βέβαια λύση θέλουμε όλοι, το ζήτημα είναι το είδος της λύσης.» Πρόσθεσες πως ο κ. Ανάν έχει «την εντύπωση ότι η Αγκυρα θα βοηθήσει στο να βρεθεί λύση».

    Κληθείς να σχολιάσει το προδημοψήφισμα που λέγεται ότι θα διεξαχθεί στα κατεχόμενα, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως «το δημοψήφισμα είναι επιλογή του Ντενκτάς, ο ίδιος την επέλεξε».

    Ερωτηθείς εάν διεξαγωγή προδημοψηφίσματος στα κατεχόμενα θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ελληνοκυπριακή πλευρά για τον τρόπο που θα αντιδράσει στο σχέδιο Ανάν, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος απάντησε πως αυτό «είναι θέμα που αφορά τον κ. Ντεντκάς και την τουρκοκυπριακή κοινότητα».

    Οσον αφορά την παραλαβή του αναθεωρημένου σχεδίου Ανάν ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως «μου έφεραν το σχέδιο 10 λεπτά πριν πάω στον κ. Ανάν», προσθέτοντας πως θα περάσει μια κουραστική νύχτα διαβάζοντάς το.

    Σε ερώτηση πότε θα συνέλθει το Εθνικό Συμβούλιο, απάντησε πως «είχα επικοινωνία με τον κ. Κληρίδη, θα συνεννοηθώ ξανά για να δούμε πότε θα το καλέσουμε».

    Σε άλλη ερώτηση εάν πιστεύει πως μέχρι τις 7 Μαρτίου μπορεί να γίνει ουσιαστική διαπραγμάτευση και να επιτευχθεί λύση του Κυπριακού, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος απάντησε πως «έχουμε πει επανειλημμένα πως εμείς είμαστε έτοιμοι για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τη λύση δεν μπορούμε να τη βρούμε μόνοι μας. Είναι και η άλλη πλευρά στη μέση. Είναι και η τουρκική πλευρά και εάν έχει διάθεση όπως εμείς και έχει θέσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν τις δικές μας ανησυχίες ή εμείς τις δικές τους μπορεί να βρεθεί λύση. Δεν μπορώ να προβλέψω ποια είναι η διάθεση του Ντενκτάς», σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

    Σε άλλη ερώτηση απάντησε ότι ο κ. Ανάν μίλησε για μια μοναδική ευκαιρία για λύση του Κυπριακού και όπως εξήγησε η λέξη που χρησιμοποίησε ο ΓΓ του ΟΗΕ σημαίνει «μοναδική και όχι η τελευταία».

    Πρόσθεσε ότι θα συζητήσει με τους συνεργάτες του το νέο αναθεωρημένο σχέδιο Ανάν τουλάχιστον, όπως είπε, «όσους μπορέσω να στρατεύσω», ενώ σε ερώτηση πόσο εντατικές θα είναι οι διαβουλεύσεις, απάντησε ότι θα είναι «όπως ήταν μέχρι σήμερα».

    [33] (Κ) Παπαδόπουλος - Συναντήσεις - Συνεργάτες

    Συναντήσεις με τους συνεργάτες του θα έχει απόψε ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος.

    [34] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Ντενκτάς - Λήξη συνάντησης

    Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν είχε συνάντηση μίας ώρας με τον Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς στην οικία του Αναπληρωτή Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο Ζμπιγκνιέβ Βλόσοβιτς.

    Ο κ. Ντενκτάς δεν προέβη σε δηλώσεις ούτε πριν ούτε μετά τη συνάντηση.

    [35] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Επιστροφή στο ξενοδοχείο

    Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν επέστρεψε γύρω στις 2045 στο ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία.

    Κατά την άφιξη του στο ξενοδοχείο, ο κ. Ανάν απέφυγε να απαντήσει ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

    [36] (Κ) ΓΓ ΟΗΕ - Επιστροφή στο ξενοδοχείο (Ορθή επανάληψη)

    Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν επέστρεψε γύρω στις 1945 στο ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία.

    Κατά την άφιξη του στο ξενοδοχείο, ο κ. Ανάν απέφυγε να απαντήσει ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

    [37] (Κ) Πλατφόρμα ''Λύση-Επανένωση Τώρα'' - Εκδήλωση

    Ειρηνική εκδήλωση υπέρ της άμεσης αποδοχής του σχεδίου Ανάν για επίλυση του κυπριακού προβλήματος και την ένταξη μιας ενωμένης Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση πραγματοποίησαν μέλη της Πλατφόρμας ''Λύση και Επανένωση Τώρα'' σήμερα το απόγευμα έξω από το ξενοδοχείο ''Χίλτον''.

    Κρατώντας αναμμένα κεριά και πανώ με συνθήματα όπως ''Ειρήνη'', ''Λύση-Επανένωση-Τώρα'' ''Εμπρός για μια κοινή πατρίδα'' γραμμένα στην ελληνική, αγγλική και τουρκική γλώσσα, τα μέλη της Πλατφόρμας θέλησαν για μια ώρα να στείλουν τα δικά τους μηνύματα προς το ΓΓ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν, ο οποίος διαμένει στο ξενοδοχείο ''Χίλτον''.

    [38] (K) Τσελεπής - Παπαδόπουλος - Διαπραγματευτική oμάδα

    Ο Τουμάζος Τσελεπής, μέλος της ε/κ διαπραγματευτικής ομάδας για το Κυπριακό, δήλωσε ότι το νέο αναθεωρημένο σχέδιο του Κόφι Ανάν αποτελείται από 150 σελίδες και το κάθε μέλος της ομάδας θα το μελετήσει απόψε.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Wednesday, 26 February 2003 - 18:49:29 UTC