Browse through our Interesting Nodes on Economics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 02-02-16

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (Κ) Πρώτη κυρία - Μακάρειο νοσοκομείο
  • [02] (Κ) Μητροπολίτες Κυρηνείας, Λεμεσού, Μόρφου - Ανακοίνωση
  • [03] (Κ) Σπύρος Κυπριανού - Παγκομματική εκδήλωση
  • [04] (Κ) ΥΠΑΜ - Αθήνα - Επαφές - Επιστροφή
  • [05] (Κ) Υπουργός Αμυνας - Εξοπλισμοί
  • [06] (Κ) Πετόσφαιρα
  • [07] (Κ) Καλαθόσφαιρα
  • [08] (Κ) Κύπελλο ποδοσφαίρου
  • [09] (K) Επισκόπηση κυπριακού Τύπου
  • [10] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Αθήνα - Ευρωμεσογειακά Κοινοβούλια
  • [11] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - Αγνοούμενοι
  • [12] (Κ) Πρώτη κυρία - Ολοκλήρωση επέμβασης
  • [13] (Κ) Πρώτη Κυρία - Επέμβαση - Ανακοινωθέν
  • [14] (Κ) Μπακογιάννη - Κυπριακό - ΕΕ
  • [15] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - Ιστοσελίδα Υπουργείου

  • [01] (Κ) Πρώτη κυρία - Μακάρειο νοσοκομείο

    Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Ειρήνη Κληρίδου μετέβη στις 8 το πρωί στο Μακάρειο Νοσοκομείο, στη Λευκωσία, όπου θα υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση σε τρία δάκτυλα του αριστερού χεριού της. Η κ. Κληρίδου συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη και τη θυγατέρα της Καίτη.

    [02] (Κ) Μητροπολίτες Κυρηνείας, Λεμεσού, Μόρφου - Ανακοίνωση

    "Ουδεμία εκλογή Επισκόπου της Αρχιεπισκοπής έγινε ή μπορεί να γίνει χωρίς την τροποποίηση του Καταστατικού Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου", αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους που έδωσαν το πρωί στη δημοσιότητα, οι Μητροπολίτες Κυρηνείας Παύλος, Λεμεσού Αθανάσιος και Μόρφου Νεόφυτος, σχολιάζοντας τα περί απόφασης της Ιεράς Συνόδου για αναβάθμιση του Ηγουμένου Κύκκου Νικηφόρου σε Επίσκοπο.

    [03] (Κ) Σπύρος Κυπριανού - Παγκομματική εκδήλωση

    Στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη, του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου, του Πρέσβη της Ελλάδος στην Κύπρο Χρίστου Παναγόπουλου και της λοιπής πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας του τόπου, πραγματοποιείται στις 6 σήμερα το απόγευμα, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο, στη Λευκωσία, παγκύπρια παγκομματική εκδήλωση προς τιμή του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας και ιδρυτή του Δημοκρατικού Κόμματος Σπύρου Κυπριανού.

    [04] (Κ) ΥΠΑΜ - Αθήνα - Επαφές - Επιστροφή

    Η πορεία των απευθείας συνομιλιών μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη και του Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς, το Δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού χώρου και το θέμα της ευρωπαϊκής άμυνας και ασφάλειας ήταν το επίκεντρο των επαφών που είχε στην Αθήνα ο Υπουργός Αμυνας Σωκράτης Χάσικος, ο οποίος επέστρεψε χθες βράδυ στην Κύπρο.

    Σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ο κ. Χάσικος ανέφερε ότι στην ελληνική πρωτεύουσα συζήτησε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή "την πορεία των συνομιλιών στο Κυπριακό και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά". Επίσης, όπως είπε ο κ. Χάσικος, συζητήθηκε και το θέμα της ευρωπαϊκής άμυνας και ασφάλειας, υπό το φως των επαφών που είχε στο Λονδίνο ο κ. Καραμανλής.

    [05] (Κ) Υπουργός Αμυνας - Εξοπλισμοί

    Σε καμία απολύτως περίπτωση ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης δεν εξήγγειλε μορατόριουμ εξοπλισμών, δήλωσε χθες βράδυ, κατά την επιστροφή του από την Αθήνα ο Υπουργός Αμυνας Σωκράτης Χάσικος, σημειώνοντας πως ακολουθείται αναλλοίωτη η αμυντική πολιτική της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως έχει καθορισθεί.

    [06] (Κ) Πετόσφαιρα

    Για το παγκύπριο πρωτάθλημα πετόσφαιρας ανδρών σημειώθηκαν ψες τα εξής αποτελέσματα:

    Νέα Σαλαμίνα - Ομόνοια: 3 - 0 σετ, Παφιακός - Διόνυσος: 3 - 0 και ΑΠΟΕΛ - Απόλλων: 3 - 0 σετ.

    [07] (Κ) Καλαθόσφαιρα

    Η ΕΝΑΔ νίκησε ψες την ΑΕΛ με 92 - 88 σε αγώνα για την 20η αγωνιστική του παγκυπρίου πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας 1ης κατηγορίας.

    [08] (Κ) Κύπελλο ποδοσφαίρου

    Με το ντέρμπι ΑΕΛ - Ανόρθωσης στο Τσίρειο στάδιο ανοίγει απόψε η αυλαία του επαναληπτικού γύρου για την προημιτελική φάση του ποδοσφαιρικού κυπέλλου Κύπρου.

    [09] (K) Επισκόπηση κυπριακού Τύπου

    Οι εκτιμήσεις των ξένων μεσολαβητών σε ότι αφορά το Κυπριακό, οι επαφές του Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Χριστόφια στη Αθήνα, οι δηλώσεις στην Τουρκία, του Ευρωπαίου Επιτρόπου Γκούντερ Φερχόιγκεν για το Κυπριακό και την ενταξιακή πορεία της Κύπρου, οι αντιδράσεις μελών της Ιεράς Συνόδου που αντιτίθενται στη χειροτονία του Ηγουμένου Κύκκου Νικηφόρου σε Επίσκοπο και οι δηλώσεις του ΥΠΕΞ Ιωάννη Κασουλίδη, ο οποίος διευκρίνισε πως δεν τίθεται θέμα μορατόριουμ των εξοπλιστικών προγραμμάτων της Δημοκρατίας είναι μερικά από τα θέματα που προβάλλει ο σημερινός κυπριακός Τύπος.

    Η "Αλήθεια", στο κύριο θέμα και κάτω από τον τίτλο "Μηνύματα διπλωματών στον Ντενκτάς", γράφει ότι όλες οι πλευρές οι οποίες παρακολουθούν από κοντά τις συνομιλίες εκτιμούν πως η μετακίνηση του κατοχικού ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς από την αξίωση για λύση δύο κρατών θα ανοίξει το δρόμο για επίτευξη συμφωνίας στο Κυπριακό και πως ξένοι διπλωμάτες επισημαίνουν πως αν οι συνομιλίες ναυαγήσουν λόγω της αξίωσης αυτής του κ. Ντενκτάς, ο τελευταίος γνωρίζει πολύ καλά ότι το βάρος της ευθύνης της αποτυχίας θα είναι στη δική του πλευρά. Αλλού γράφει ότι η ηγεσία της ΠΑΣΥΔΥ ζητεί εφαρμογή της συμφωνίας που έχει υπογραφεί για το νέο κρατικό μισθολόγιο και επικρίνει τους διαφωνούντες με τις πρόνοιες της συμφωνίας.

    "Η Μάχη" γράφει στο κύριο θέμα, υπό τον τίτλο "Δεν υπάρχει μορατόριουμ", ότι ο ΥΠΕΞ Ιωάννης Κασουλίδης διέλυσε τη σύγχυση και τις αμφιβολίες γύρω από τα εξοπλιστικά προγράμματα της Εθνικής Φρουράς και, όπως δήλωσε, στο προβλέψιμο διάστημα η Κύπρος ούτε περιμένει να παραλάβει οπλικά συστήματα, ούτε αναμένεται να παραγγείλει και από τη στιγμή που δεν υπάρχουν εξοπλιστικά προγράμματα δεν τίθεται θέμα μορατόριουμ. Αλλού αναφέρει ότι με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 14ης Ιανουαρίου 2002, διαφοροποιούνται τα στεγαστικά σχέδια ενθάρρυνσης νεαρών ζευγαριών για εγκατάστασή τους σε περιοχές, που γειτνιάζουν με τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός, και από τις 20 χιλιάδες λίρες που έπαιρναν ως δάνειο - οικονομική βοήθεια θα αφαιρείται ποσό αντίστοιχο εκείνο που οι ενδιαφερόμενοι πήραν μέσω άλλων σχεδίων.

    Ο "Πολίτης", με τίτλο "Ελέω ανοχής η χειροτονία", γράφει στο κύριο του θέμα πως μεθαύριο Δευτέρα, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία, θα υπογραφεί πάνω στην Αγία Τράπεζα το πρακτικό της εκλογής του Ηγουμένου Κύκκου Νικηφόρου σε Επίσκοπο, ενώ στις 24 Φεβρουαρίου θα γίνει η χειροτονία του στη Μονή Κύκκου. Τέσσερα από τα μέλη της Ιεράς Συνόδου διαφωνούν με την εκλογή αυτή, αφού κατά την άποψή τους, η όλη διαδικασία κρίνεται ως αντικαταστατική. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για θέματα διεύρυνσης, Γκούντερ Φερχόιγκεν, σε χθεσινές δηλώσεις του στην Αγκυρα, κατέστησε σαφές ότι η Κύπρος θα ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ενωση, ακόμα και αν δεν προηγηθεί λύση του Κυπριακού.

    "Η Σημερινή" γράφει στο κύριο θέμα, υπό τον τίτλο "Δεν πωλεί το... 'κράτος'", ότι ο Τ/Κ ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς, δήλωσε χθες ότι μπορεί να απαιτηθεί να γίνουν θυσίες για την επίτευξη μιας λύσης, αλλά δεν δικαιούται να πωλήσει το ψευδοκράτος του, το οποίο θα αποτελεί, όπως ισχυρίστηκε, το ένα εκ των δύο συστατικών στοιχείων του "νέου συνεταιρισμού" της Κύπρου. Αλλη είδηση είναι η εγχείρηση στα τρία δάκτυλα του αριστερού χεριού της Ειρήνης Κληρίδου, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, που θα γίνει σήμερα το πρωί στο Μακάρειο Νοσοκομείο της Λευκωσίας, προκειμένου να διορθωθεί δυσκαμψία που παρατηρείται στα δάκτυλα αυτά.

    "Ο Φιλελεύθερος", κάτω από τον τίτλο "Περιπλοκές για τους αγωγούς", γράφει στο κύριο θέμα ότι η Τουρκία άρχισε μεγάλες γεωργήσεις για εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου σε περιοχή απέναντι από τις ακτές της Κύπρου, ενώ η Κύπρος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αίγυπτο για καθορισμό των θαλάσσιων ορίων της Ζώνης Αποκλειστικής Οικονομικής Εκμετάλλευσης, έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με τη Σύρία και ανοίγει νέο κύκλο επαφών με το Ισραήλ. Αλλού γράφει ότι οι επτά δήμοι της μείζονος Λευκωσίας ζητούν επέκταση των οικιστικών και εμπορικών ζωνών, τη στιγμή κατά την οποία, στα κενά διαθέσιμα οικόπεδα που υπάρχουν σε αυτούς, μπορούν να στεγασθούν περίπου 588.000 κάτοικοι, ενώ ο πληθυσμός των επτά αυτών δήμων συνολικά δεν ξεπερνά σήμερα τους 200.000 κατοίκους.

    Η "Χαραυγή", με τον τίτλο "Κοινές εκτιμήσεις", γράφει στο κύριο θέμα ότι ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας, που βρίσκεται στην Αθήνα από προχθές το βράδυ για να συμμετάσχει στην Γ΄ Διάσκεψη των Προέδρων των Ευρω-Μεσογειακών Κοινοβουλίων, είχε συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας, στις οποίες συζητήθηκαν το Κυπριακό και η ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου και διατυπώθηκαν κοινές εκτιμήσεις. Αλλη είδηση αναφέρεται στη σημερινή παγκομματική εκδήλωση που θα γίνει στις 6 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο για να τιμηθεί ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ιδρυτής του ΔΗΚΟ Σπύρος Κυπριανού, για τους πολύχρονους αγώνες του για την Κύπρο και την όλη προσφορά του προς τον κυπριακό λαό.

    Η αγγλόφωνη "Cyprus Mail", στο κύριο θέμα με τίτλο γράφει πως κοινή διαφημιστική εκστρατεία του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και της ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας "Ηλιος" προκάλεσε τις αντιδράσεις της "Γιουροσίπρια", που παραπονείται ότι έτσι υποβαθμίζεται η δική της θέση ως θυγατρικής εταιρείας του εθνικού αερομεταφορέα. Ο ΚΟΤ επέμεινε χθες πως οι συγκεκριμένες διαφημιστικές εκστρατείες της χώρας τυγχάνουν διαπραγμάτευσης μόνο με αερομεταφορείς με τους οποίους οι πελάτες μπορεί να έρθουν σε επαφή άμεσα, χωρίς την υπογραφή πακέτου συμφωνίας. Σε άλλο θέμα αναφέρεται σε δηλώσεις Κινέζων φοιτητών οι οποίοι απορρίπτουν τους ισχυρισμούς ότι τρωνε σκυλίσιο κρέας, ενώ βρίσκονται στο νησί.

    Ο "Νέος Τύπος", κάτω από τον τίτλο "ΤΚΑ: Επενδύει £200 εκ.", γράφει στο κύριο θέμα πως το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, προκειμένου να εξασφαλίσει καλύτερες αποδόσεις του τεράστιου αποθεματικού του, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των επενδύσεων. Σε πρώτο στάδιο έχει αποφασιστεί όπως επενδυθούν στην Κύπρο και στο εξωτερικό, μέχρι και 200 εκατομμύρια λίρες. Αλλού γράφει ότι η Ερευνητική Επιτροπή, που διορίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο για να διαλευκάνει τα όσα συνέβησαν στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) τη διετία 1999 2000, είχε συναντήσεις με τις διοικήσεις των τραπεζών "Κύπρου" και "Λαϊκής", προκειμένου να σχεδιάσουν τον τρόπο με τον οποίο θα έχει πρόσβαση η Επιτροπή σε τραπεζικούς λογαριασμούς ατόμων που είχαν σχέση με το χρηματιστήριο την περίοδο εκείνη.

    [10] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Αθήνα - Ευρωμεσογειακά Κοινοβούλια

    Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας, επισημαίνοντας την ανάγκη επίλυσης τόσο του Κυπριακού όσο και του Παλαιστινιακού στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ και των αρχών του διεθνούς δικαίου, σημείωσε πως "είναι πια καιρός λαοί και κυβερνήσεις να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για την παρουσία πολεμικών στόλων και βάσεων στη Μεσόγειο, αν θέλουμε πραγματικά να καταστήσουμε τη λεκάνη της Μεσογείου χώρο ειρήνης, συνεργασίας, δημοκρατικού διαλόγου και αλληλοκατανόησης".

    Σε ομιλία του σήμερα το πρωί στη διάρκεια της Γ΄ Διάσκεψης των Προέδρων των Ευρω-Μεσογειακών Κοινοβουλίων, που άρχισε χθες στην Αθήνα και θα ολοκληρωθεί αύριο, ο κ. Χριστόφιας αναφέρθηκε στο ρόλο των κοινοβουλίων στην προώθηση του ευρωμεσογειακού διαλόγου, επισημαίνοντας ότι "η επίλυση του Κυπριακού και του Παλαιστινιακού στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ, καθώς και των αρχών του διεθνούς δικαίου θα εξαλείψει δύο επικίνδυνες εστίες έντασης που δηλητηριάζουν την ατμόσφαιρα και τις σχέσεις μεταξύ πολλών κρατών και λαών της Μεσογείου ".

    Πραγματική και παραγωγική συνεργασία μπορεί να οικοδομηθεί μόνο στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού των χωρών, της εφαρμογής των αρχών τους διεθνούς δικαίου και της ειλικρίνειας αλλά λυπούμαι να παρατηρήσω ότι οι αρχές αυτές "δεν εφαρμόζονται στην περίπτωση της Κύπρου εφόσον η Τουρκία, μια χώρα γείτονας, εξακολουθεί να κατέχει με τα στρατεύματά της ένα σημαντικό μέρος του νησιού", είπε ο Πρόεδρος της Βουλής.

    [11] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - Αγνοούμενοι

    Ως "μη ικανοποιητικό" θεωρεί η κυπριακή κυβέρνηση το έγγραφο που έδωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς ως απάντηση στις εισηγήσεις και απόψεις της ελληνοκυπριακής πλευράς για το θέμα των αγνοουμένων, όπως δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, σημειώνοντας πως η απάντηση της πλευράς μας αναμένεται να δοθεί στην τ/κ πλευρά κατά την περίοδο της ανάπαυλας των απευθείας συνομιλιών, που αρχίζει την προσεχή εβδομάδα.

    [12] (Κ) Πρώτη κυρία - Ολοκλήρωση επέμβασης

    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία γύρω στις 11.30 η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Ειρήνη Κληρίδου, για αποκατάσταση της λειτουργίας τριών δακτύλων του αριστερού της χεριού, που παρουσίαζαν πρόβλημα δυσκαμψίας.

    [13] (Κ) Πρώτη Κυρία - Επέμβαση - Ανακοινωθέν

    Η επέμβαση στα τρία τελευταία δάκτυλα του αριστερού χεριού της κ. Ειρήνης Κληρίδη που διενεργήθηκε σήμερα στο Μακάρειο Νοσοκομείο "εξελίχθηκε απόλυτα ικανοποιητικά χωρίς καμία επιπλοκή", αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίο διάβασε μετά το πέρας της εγχείρησης ο ιατρός της οικογένειας Κληρίδη, διαβητολόγος δρ. Ιωσήφ Κάσιος ενώ ο μικροχειρουργός Αλκιβιάδης Ακλιβιάδη δήλωσε ότι το χέρι της κ. Κληρίδη με την επέμβαση θα καταστεί λειτουργικό.

    Στο ανακοινωθέν αναφέρεται ότι η κ. Κληρίδη αναμένεται να εξέλθει από το νοσοκομείο εντός των προσεχών 24 ωρών. Ο δρ Αλκιβιάδη, ορθοπεδικός εξειδικευμένος στη μικροχειρουργική της άκρας χειρός, ο οποίος διενήργησε την επέμβαση μαζί με τον ορθοπεδικό Λούη Λοϊζου είπε ότι το πρόβλημα ήταν μια μετατραυματική δυσκαμψία της αριστερής άκρας χειρός, στο μέσο, παράμεσο και μικρό δάκτυλο, η οποία άφηνε τα δάκτυλα κλειστά μέσα στην παλάμη.

    [14] (Κ) Μπακογιάννη - Κυπριακό - ΕΕ

    Εάν η Κύπρος δεν περιλαμβάνεται στο πρώτο κύμα διεύρυνσης της ΕΕ τότε η Ελλάδα, Βουλή και κυβέρνηση, δεν πρόκειται να αποδεχθεί τη διεύρυνση, δήλωσε η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας για θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας Ντόρα Μπακογιάννη, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι "οι ελπίδες που υπάρχουν από τις συνομιλίες της Λευκωσίας για το Κυπριακό, δεν είναι πολύ μεγάλες".

    [15] (Κ) Υπουργός Εξωτερικών - Ιστοσελίδα Υπουργείου

    Με λογότυπο αρχαίο κυπριακό νόμισμα που φέρει την παράσταση την αρπαγής της Ευρώπης από το Δία, ο οποίος έχει τη μορφή ταύρου, το Υπουργείο Εξωτερικών ετοιμάζει τη δική του ιστοσελίδα, που θα είναι προσβάσιμη, στο διαδίκτυο, από τις 20 Μαρτίου 2002.

    Κατά τη διάρκεια της πρώτης δημόσιας παρουσίασης της ιστοσελίδας, ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης είπε ότι η ιστοσελίδα του Υπουργείου απευθύνεται κυρίως στους ξένους, "όμως δεν θα παύει να εξυπηρετεί και τις ανάγκες του Κυπρίου πολίτη και ασφαλώς και τις ανάγκες των εκπροσώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Κύπρου", και πως έχει επιλεγεί κατ αρχήν ως κύρια γλώσσα, στην οποία θα γίνεται η αναζήτηση των διαφόρων θεμάτων, η αγγλική. Παράλληλα θα υπάρχουν και ελληνικά κείμενα ενώ αργότερα θα προστεθούν και κείμενα στην τουρκική γλώσσα.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Saturday, 16 February 2002 - 18:49:13 UTC