Browse through our Interesting Nodes on the United States of America Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (PM), 01-11-26

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πρόεδρος Βουλής - Βέλγος Γερουσιαστής
  • [02] Πρόεδρος Βουλής - Συνάντηση Κληρίδη - Ντενκτάς
  • [03] Χρηματιστήριο - Οριακά κέρδη
  • [04] Ιαπωνία - Συνάντηση 4ης Δεκεμβρίου
  • [05] Κυπριακό - Τούρκος Πρωθυπουργός
  • [06] Κον Μπεντίτ - Τουρκία - ΕΕ - Κυπριακό
  • [07] Τ/Κ ηγέτης - Αγκυρα - Δηλώσεις
  • [08] Υπουργός Αμυνας - Μόσχα - Αφιξη
  • [09] Πρέσβης Κύπρου στο Μπουρούντι - Επίδοση διαπιστευτηρίων
  • [10] Πρέσβης Ιρλανδίας - Επίδοση διαπιστευτηρίων
  • [11] Πρέσβης Παναμά - Επίδοση διαπιστευτηρίων
  • [12] Τούρκος ΥΠΕΞ - Κυπριακό - ΕΕ
  • [13] Τουρκία - Ενωση Βιομηχάνων - Κυπριακό - ΕΕ
  • [14] ΓΣ ΟΗΕ - Κύπριος Αντιπρόσωπος - Διαχωρισμός κοινοτήτων
  • [15] Βρετανία - Προσάρτηση κατεχομένων

  • [01] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Βέλγος Γερουσιαστής

    ΚΥΠΕ 26/11/2001

    Την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Κυπρίων πολιτών από την Τουρκία, καθώς και τις απόψεις της κυπριακής πλευράς για το Κυπριακό, έθεσε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας στον Βέλγο Γερουσιαστή Φιλίπ Μαού, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι "μέσα στους επόμενους μήνες, η Κύπρος θα καταστεί πλήρες μέλος της ΕΕ".

    Μιλώντας μετά από σημερινή τους συνάντηση, ο κ. Χριστόφιας είπε ότι τόνισε στον κ. Μαού την ανάγκη περισσότερου διαλόγου σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα, και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, "γιατί στον τόπο μας καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα από την κατοχική δύναμη η οποία εμμένει να κρατά διχοτομημένο τον τόπο μας".|

    (ΚΥΠΕ/ΓΣΑ/ΡΑΓ)

    [02] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Συνάντηση Κληρίδη - Ντενκτάς

    ΚΥΠΕ 26/11/2001

    Κίνηση τακτικής εκ μέρους του Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς και της Αγκυρας, χαρακτήρισε από τη Λεμεσό ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας την πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση του κατοχικού ηγέτη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου.

    "Eνοιωθαν κάποιες πιέσεις ένεκα της φυγής του κ. Ντενκτάς από τις συνομιλίες και της άρνησής του να επιστρέψει και θέλησαν να κάνουν αυτή την κίνηση τακτικής", την οποία, όπως είπε ο κ. Χριστόφιας, "συνοδεύουν με επιστολή στο ΓΓ (των ΗΕ) στις 12 του μήνα (Νοεμβρίου), όπου ο κ. Ντενκτάς επαναλαμβάνει τις απαράδεκτες του θέσεις", οι οποίες αποτελούν "πρόκληση" για το ΓΓ και για το Συμβούλιο Ασφαλείας.|

    (ΚΥΠΕ/ΣΧ/ΑΑΓ/ΡΑΓ)

    [03] (Κ) Χρηματιστήριο - Οριακά κέρδη

    ΚΥΠΕ 26/11/2001

    Οριακή άνοδο 0,35%, κατέγραψε η αγορά στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση, κλείνοντας στις 146,79 μονάδες, ως αποτέλεσμα της θετικής παρουσίας της πλειοψηφίας των επιμέρους δεικτών. Μειωμένη κατά 1,4 εκ. λίρες παρουσιάστηκε η αξία των συναλλαγών, καθώς διαμορφώθηκε στα 8,8 εκατομμύρια λίρες, με το μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στους τραπεζικούς τίτλους, οι οποίοι έκλεισαν με οριακή άνοδο σε ποσοστό 0, 30%.

    Οριακά, επίσης, κέρδη σε ποσοστό 0,44% σημείωσε και ο Δείκτης των 20 επίλεκτων εταιρειών, κλείνοντας στις 564,94 μονάδες.|

    Πτωτικά άνοιξε η αγορά στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση, η οποία κινήθηκε αμέσως ανοδικά, λόγω της ανοδικής πορείας των πλείστων επιμέρους δεικτών. Παρά τις έντονες πιέσεις που δέχθηκε η αγορά, κατάφερε να παραμείνει καθ' όλη τη διάρκεια της συνάντησης σε θετικό έδαφος. Τελικά έκλεισε στις 146,79 μονάδες έναντι 146,28 μονάδων της προηγούμενης χρηματιστηριακής συνάντησης, καταγράφοντας οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,35%.

    Επτά επιμέρους δείκτες κινήθηκαν ανοδικά και πέντε πτωτικά, με τα μεγαλύτερα κέρδη να σημειώνει ο κλάδος των Ασφαλειών σε ποσοστό 4,15%, των Τουριστικών 3,34% και των Ξενοδοχείων 1,53%.

    Ανοδο σημείωσαν, επίσης, ο κλάδος των Οικοδομήσιμων Υλών & Κατασκευών 0,91%, της Πληροφορικής 0,63%, των Χρηματοοικονομικών 0,42% και των Τραπεζών 0, 30%.

    Υποχώρηση παρουσίασαν ο κλάδος των Βιομηχανικών 0,64%, των Εμπορικών 0,61%, της Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας Ψαριών 0,52%, των Αλλων Εταιρειών 0,51% και των Επενδυτικών 0,28%.

    Το αγοραστικό ενδιαφέρον επικεντρώθηκε σήμερα στη μετοχή της Τράπεζας Κύπρου, η οποία συγκέντρωσε σε ποσοστό 8,3% του ημερήσιου όγκου συναλλαγών. Ακολούθησαν η μετοχή της Ελληνικής Τράπεζας με 7,8%, της Λαϊκής Τράπεζας 5, 4%, της Aqua Sol Hotels με 4,5% και της Efremico Holdings με 4,5%.

    Εξάλλου, ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου αναφέρει ότι έχει αποδεχθεί προς εισαγωγή 3.141.414 συνήθεις μετοχές της εταιρείας "Ελληνική Τράπεζα" που έχουν προκύψει από επανεπένδυση προμερίσματος χρήσεως 2001.

    Οι πιο πάνω μετοχές θα ενσωματωθούν στο ήδη εισηγμένο κεφάλαιο της εταιρείας και η διαπραγμάτευση θα αρχίσει την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2001.

    Σε άλλη ανακοίνωση αναφέρει ότι αναστέλλεται η διαπραγμάτευση των τίτλων των εταιρειών Harvest, Περσέας, Φοίνικας, Κνωσσός, Δασικές Βιομηχανίες και Brainstorm, λόγω της ενσωμάτωσής τους στο Κεντρικό Μητρώο/Αποθετήριο Αξιών.

    (ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΡΑΓ)

    [04] (Κ) Ιαπωνία - Συνάντηση 4ης Δεκεμβρίου

    ΚΥΠΕ 26/11/2001

    Η Ιαπωνία χαιρετίζει τη συμφωνία μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη και του Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς για "άμεσες συνομιλίες που θα λάβουν χώρα στις 4 Δεκεμβρίου στην Κύπρο, στην παρουσία του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό".

    Σε ανακοίνωση του Γενικού Γραμματέα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών της Ιαπωνίας, εκφράζεται η ελπίδα ότι "αυτές οι συνομιλίες θα έχουν επιτυχία και ότι το Κυπριακό θα μπορέσει να επιλυθεί ειρηνικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα διά του διαλόγου μεταξύ των δύο πλευρών".

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ)

    [05] (Κ) Κυπριακό - Τούρκος Πρωθυπουργός

    ΚΥΠΕ 26/11/2001

    Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπουλέντ Ετζεβίτ επανέλαβε τους ισχυρισμούς του περί "γενοκτονίας" των Τ/Κ σε περίπτωση που η επίλυση του Κυπριακού προκύψει στη διαδικασία της ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ.

    "Μια λύση που θα προκύψει από τις απαιτήσεις των Ε/Κ ή της ΕΕ θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε νέα γενοκτονία των Τ/Κ", υποστήριξε ο κ. Ετζεβίτ, μιλώντας σε εβδομαδιαίο πρόγραμμα του τηλεοπτικού δικτύου TRT.|

    (ΚΥΠΕ/ΕΑ/ΡΑΓ)

    [06] (Κ) Κον Μπεντίτ - Τουρκία - ΕΕ - Κυπριακό

    [07]

    ΚΥΠΕ 26/11/2001

    Η Τουρκία δεν θα μπορέσει να ενταχθεί στην ΕΕ αν δεν λυθεί το Κυπριακό, είπε ο Πρόεδρος της μεικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής Τουρκίας - Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, στην Κωνσταντινούπολη.

    Απαντώντας σε ερωτήσεις για το αν η Τουρκία θα μπορέσει να ενταχθεί στην ΕΕ αν δεν λυθεί το Κυπριακό, ο κ. Κον Μπεντίτ είπε ότι κάτι τέτοιο "είναι αδύνατο" και χαρακτήρισε ως "αντίφαση" την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ αν δεν έχει λυθεί το Κυπριακό, προσθέτοντας ότι "ενώ η Κύπρος πρόκειται να γίνει μέλος της ΕΕ, η Τουρκία είναι ακόμα υποψήφια για ένταξη χώρα".|

    (ΚΥΠΕ/ΕΑ/ΡΑΓ)

    [08] (Κ) Τ/Κ ηγέτης - Αγκυρα - Δηλώσεις

    ΚΥΠΕ 26/11/2001

    Η πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση θα "αποσαφηνίσει τα αντιφατικά μηνύματα" του Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη, υποστήριξε ο Τ/Κ ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς και πρόσθεσε: "Ας δούμε ποια είναι η πραγματικότητα και μετά να αποφασίσουμε αν θα παραμείνουμε στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων ή όχι".

    Απαντώντας σε ερώτηση όσον αφορά αυτά που θα μεταφέρει στον Πρόεδρο Κληρίδη κατά τη συνάντηση της 4ης Δεκεμβρίου, ο κ. Ντενκτάς υποστήριξε ότι έχει νέα πράγματα να του πει.|

    (ΚΥΠΕ/ΕΑ/ΡΑΓ)

    [09] (Κ) Υπουργός Αμυνας - Μόσχα - Αφιξη

    KYΠΕ - 26/11/2001

    Εφθασε σήμερα το απόγευμα στη Μόσχα ο Υπουργός Αμυνας Σωκράτης Χάσικος, για τετραήμερη επίσημη επίσκεψη, ύστερα από πρόσκληση του Ρώσου ομολόγου του Σεργκέι Ιβανόφ.

    Τον κ. Χάσικο και την αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Σερενεκίεβο της ρωσικής πρωτεύουσας ο Υφυπουργός Αμυνας της χώρας Μιχαήλ Ντιμίτριεφ.

    (ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΡΑΓ)

    [10] (Κ) Πρέσβης Κύπρου στο Μπουρούντι - Επίδοση διαπιστευτηρίων

    KYΠΕ - 26/11/2001

    Ο Πρόεδρος του Μπουρούντι κ. Buyoya, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του πρώτου Πρέσβη της Κύπρου στη χώρα Μιχάλη Σταυρινού, διαβεβαίωσε ότι το Μπουρούντι θα υποστηρίζει πάντοτε λύση του Κυπριακού με βάση τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και σημείωσε ότι η υποστήριξη αυτή θα παρέχεται σε όλα τα διεθνή βήματα.

    Επιδίδοντας τα διαπιστευτήριά του, ο κ. Σταυρινός, ο οποίος είναι και Υπατος Αρμοστής της Κύπρου στην Κένυα, ενημέρωσε τον κ. Buyoya για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την πορεία ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση.|

    (ΚΥΠΕ/ΕΛΑ/ΡΑΓ)

    [11] (Κ) Πρέσβης Ιρλανδίας - Επίδοση διαπιστευτηρίων

    KYΠΕ - 26/11/2001

    Την πλήρη υποστήριξη της Ιρλανδίας στις προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ και του Ειδικού του Συμβούλου για το Κυπριακό Αλβαρο ντε Σότο για επίτευξη μιας πολιτικής λύσης του Κυπριακού "βασισμένης σε μια διζωνική, δικοινοτική, ομοσπονδιακή προσέγγιση, σύμφωνα με προηγούμενα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας", εξέφρασε σήμερα ο νέος Πρεσβευτής της χώρας στην Κύπρο Τζον Σουίφτ, επιδίδοντας τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη.

    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Σουίφτ αναφέρθηκε και στην πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση της 4ης Δεκεμβρίου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τ/Κ ηγέτη, εκφράζοντας εκ μέρους της ιρλανδικής κυβέρνησης την ελπίδα ότι "αυτές οι επαφές θα είναι καρποφόρες και θα βοηθήσουν να εξευρεθούν λύσεις σε όλες τις πτυχές του κυπριακού προβλήματος".

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του Ιρλανδού πρεσβευτή, είπε ότι όλες οι προσπάθειες που έχουν αναληφθεί για μια ειρηνική διευθέτηση του Κυπριακού "απορρίφθηκαν συστηματικά από την τουρκική πλευρά", εκφράζοντας την εκτίμηση ότι η Ιρλανδία με το σημαντικό της ρόλο και την ενεργό ανάμιξή της στις υποθέσεις της ΕΕ, βρίσκεται σε καλή θέση για να συμβάλει προς την εκπλήρωση της δίκαιης φιλοδοξίας μας για μια ένταξη σύντομα στην ΕΕ καθώς και για την επίτευξη λύσης του κυπριακού προβλήματος".|

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΡΑΓ)

    [12] (Κ) Πρέσβης Παναμά - Επίδοση διαπιστευτηρίων

    KYΠΕ - 26/11/2001

    Μήνυμα ειρήνης και συνεργασίας, αλλά και υπόσχεση για περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση των σχέσεων φιλίας Κύπρου και Παναμά, απηύθυνε σήμερα ο νέος Πρεσβευτής του Παναμά στην Κύπρο Μάριο Αροσεμένα Κουιντέρο, επιδίδοντας τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη, προσθέτοντας ότι το ιστορικό των σχέσεων των δύο χωρών "δείχνει ένα ψηλό επίπεδο εγκαρδιότητας".

    Αποδεχόμενος τα διαπιστευτήρια, ο Πρόεδρος Κληρίδης είπε ότι "την κρίσιμη στιγμή" που διέρχεται τώρα η Κύπρος, "η υποστήριξη του Παναμά είναι πολύτιμη", εκφράζοντας την εκτίμησή του για την "από μακρού αλληλεγγύη" του Παναμά "για την εφαρμογή των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, τα οποία παρέχουν το πλαίσιο και τη βάση για μια δίκαιη και μόνιμη λύση στο πρόβλημα της Κύπρου". |

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΡΑΓ)

    [13] (Κ) Τούρκος ΥΠΕΞ - Κυπριακό - ΕΕ

    KYΠΕ - 26/11/2001

    Η Τουρκία επιθυμεί την εξεύρεση κοινής λύσης στο Κυπριακό και δεν τίθεται θέμα να εγκαταλείψει την ευρωπαϊκή της επιλογή ούτε να έχει "διαπληκτισμούς" με την ΕΕ, είπε σήμερα ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Ισμαϊλ Τζεμ.

    Το νομικό πλαίσιο του Κυπριακού σε σχέση με την ΕΕ και οι υποχρεώσεις της Τουρκίας "χαράχθηκαν με βάση τα όσα αναφέρθηκαν στη σχετική παράγραφο της απόφασης στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στο Ελσίνκι, όπου υπογραμμίστηκε ότι όλες οι χώρες μέλη, αλλά και οι υποψήφιες για ένταξη χώρες, πρέπει να συμβάλουν στις εκ του σύνεγγυς συνομιλίες που έχουν ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη", είπε ο κ. Τζεμ στην ομιλία του για την έναρξη της 48ης συνόδου της μεικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη.|

    (ΚΥΠΕ/ΕΑ/ΡΑΓ)

    [14] (Κ) Τουρκία - Ενωση Βιομηχάνων - Κυπριακό - ΕΕ

    KYΠΕ - 26/11/2001

    Η Τουρκία δεν είναι σωστό να στηρίζει την "αδιάλλακτη στάση" του Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς, λέει η Ενωση Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών Τουρκίας (TUSIAD) και χαρακτηρίζει το Κυπριακό ως το πιο "κρίσιμο θέμα" στις σχέσεις της Τουρκίας με την ΕΕ.

    "Ελπίζουμε ότι η συνάντηση του (Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας) κ. Γλαύκου Κληρίδη και του (Τ/Κ ηγέτη) κ. Ραούφ Ντενκτάς θα είναι το πρώτο βήμα για την επίλυση του Κυπριακού", αναφέρει ανακοίνωση της TUSIAD, που συχνά λειτουργεί ως η πολιτική οργάνωση της εκσυγχρονιστικής πρωτοπορίας.|

    (ΚΥΠΕ/ΕΑ/ΡΑΓ)

    [15] (Κ) ΓΣ ΟΗΕ - Κύπριος Αντιπρόσωπος - Διαχωρισμός κοινοτήτων

    KYΠΕ - 26/11/2001

    "Πολιτική της τ/κ ηγεσίας ήταν ανέκαθεν ο φυσικός και ο γεωγραφικός διαχωρισμός των δύο κοινοτήτων με αποτέλεσμα την εσκεμμένη αυτοαπομόνωση των Τ/Κ", δήλωσε ο Κύπριος Αντιπρόσωπος στην Τέταρτη Επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ Γ. Κασουλίδης, απαντώντας, με το απόσπασμα αυτό της έκθεσης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Ου Θαντ το 1965, στους ισχυρισμούς του Τούρκου αντιπροσώπου για καταδίωξη των Τ/Κ την περίοδο του 1963.

    Οσον αφορά το ψευδοκράτος, στο οποίο αναφέρθηκε ο Τούρκος αντιπρόσωπος, ο κ. Κασουλίδης υπενθύμισε ότι πρόκειται για μια παράνομη οντότητα την οποία δημιούργησε η Τουρκία για προώθηση των επεκτατικών της σκοπών και της οποίας η ανακήρυξη καταδικάστηκε από το Συμβούλιο Ασφαλείας με τα ψηφίσματα του 541 (1983) και 550 (1984) και που εξάλλου μόνο η κατοχική δύναμη, η Τουρκία αναγνωρίζει.|

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ)

    [16] (Κ) Βρετανία - Προσάρτηση κατεχομένων

    KYΠΕ - 26/11/2001

    Ο Βρετανός Υφυπουργός Εξωτερικών Πίτερ Χάιν είπε ότι η χώρα του πιστεύει ότι μια ενδεχόμενη προσάρτηση των κατεχομένων διακυβεύει σοβαρά τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση και θα παραβίαζε τις υποχρεώσεις της όπως προβλέπονται από τη Συνθήκη Εγγυήσεων.

    Σε γραπτή απάντησή του, για τις απειλές της Τουρκίας για προσάρτηση των κατεχομένων σε περίπτωση ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ, πριν τη λύση του Κυπριακού, ο κ. Χάιν είπε ότι "ο στόχος μας παραμένει μια διευθέτηση πριν την ένταξη της Κύπρου στη ΕΕ, ωστόσο υποστηρίζουμε τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Ελσίνκι ότι αυτό δεν αποτελεί προϋπόθεση για τη διεύρυνση".|

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Tuesday, 27 November 2001 - 13:02:03 UTC