Browse through our Interesting Nodes of Greek Sports & Clubs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (AM), 01-08-20

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αβραάμ Αντωνίου - Βιβλίο συλλυπητηρίων
  • [02] Βιβλίο συλλυπητηρίων - Αβραάμ Αντωνίου
  • [03] Κατεχόμενα - Στρατός κατοχής - Αλλαγές
  • [04] ΓΓ ΣΕΚ - Βιβλίο συλλυπητηρίων - Αβραάμ Αντωνίου
  • [05] ΡΤΚ: "Φτάνει πια"
  • [06] Υφυπουργός παρά τω Προέδρω - Δηλώσεις
  • [07] Υπουργός Εξωτερικών - Ρωσία
  • [08] ΥΠΕΣ - Εκλογές Δεκεμβρίου - Ημερομηνίες
  • [09] Απεβίωσε ο Μιλτιάδης Χριστοδούλου
  • [10] Πρόεδρος ΔΗΣΥ - Δήλωση - Αβραάμ Αντωνίου
  • [11] ΓΓ ΠΑΣΥΔΥ - Δήλωση - Αβραάμ Αντωνίου
  • [12] Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
  • [13] ΚΟΠ - Κωστάκης Κουτσοκούμνης - Πρόεδρος
  • [14] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [15] Πρόεδρος ΔΗΚΟ - Δήλωση - Αβραάμ Αντωνίου
  • [16] Πρόεδρος ΚΙΣΟΣ - Δήλωση - Αβραάμ Αντωνίου
  • [17] ΚΙΣΟΣ - Πατριάρχης Ιεροσολύμων
  • [18] Συνέδριο Αποδήμων - Πρόγραμμα εργασιών
  • [19] Πρόεδρος ΕΔΗ - Δήλωση - Αβραάμ Αντωνίου

  • [01] (Κ) Αβραάμ Αντωνίου - Βιβλίο συλλυπητηρίων

    ΚΥΠΕ - 20/8/2001

    Βιβλίο συλλυπητηρίων άνοιξε στο οίκημα της ΠΕΟ για το θάνατο του συνδικαλιστή και βουλευτή του ΑΚΕΛ Αβραάμ Αντωνίου. Το βιβλίο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 3 το απόγευμα.

    Από τις 3 μέχρι τις 4 το απόγευμα η σορός του Αβραάμ Αντωνίου θα εκτεθεί στα γραφεία της ΠΕΟ. Φίλοι, συνεργάτες και εκτιμητές του έργου του θα απευθύνουν ύστατο χαιρετισμό.

    (ΚΥΠΕ/ΓΣΑ/ΓΠ)

    [02] (Κ) Βιβλίο συλλυπητηρίων - Αβραάμ Αντωνίου

    ΚΥΠΕ - 20/8/2001

    Την υπόσχεση ότι οι αγώνες του συνδικαλιστή Αβραάμ Αντωνίου θα συνεχιστούν, έδωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης, κατά την υπογραφή του βιβλίου συλλυπητηρίων για τον εκλιπόντα.

    Οι σημαίες της οργάνωσης που για χρόνια εκπροσωπούσε ο Αβραάμ Αντωνίου και της Κυπριακής Δημοκρατίας που υπηρέτησε υπό την ιδιότητά του ως βουλευτή ήταν μεσίστιες στο χώρο όπου βρίσκεται το βιβλίο συλλυπητηρίων, στο κτίριο της ΠΕΟ στη Λευκωσία.

    (ΚΥΠΕ/ΜΦ/ΜΜ/ΓΠ)

    [03] (Κ) Κατεχόμενα - Στρατός κατοχής - Αλλαγές

    ΚΥΠΕ - 20/8/2001

    Αλλαγές στον τουρκικό στρατό κατοχής έγιναν τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τον Τ/κ Τύπο.

    Το Σάββατο αναχώρησε ο Διοικητής της 39ης Μεραρχίας, Υποστράτηγος Νεζντέτ Οζέρ, ενώ χθες αναχώρησε από τα κατεχόμενα ο Διοικητής της 14ης Ταξιαρχίας Τεθωρακισμένων, Ταξίαρχος Αμπτουλλάχ Ατέι. Τη διοίκηση της Ταξιαρχίας ανέλαβε ήδη ο Ταξίαρχος Γιουσούφ Κουττάι Σουκάν.

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΓΣΑ/ΓΠ)

    [04] (K) ΓΓ ΣΕΚ - Βιβλίο συλλυπητηρίων - Αβραάμ Αντωνίου

    ΚΥΠΕ - 20/8/2001

    Στη φιλοσοφία του πρώην ΓΓ της ΠΕΟ Αβραάμ Αντωνίου ότι το ταξικό συμφέρον δεν πρέπει να τίθεται πάνω από το κοινό συμφέρον αναφέρθηκε σε δηλώσεις του σήμερα ο ΓΓ της ΣΕΚ Δημήτρης Κιττένης, κατά την προσέλευσή του στο κτίριο της ΠΕΟ, όπου υπόγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων.

    "Η φιλοσοφία του Αβραάμ Αντωνίου, η οποία κατά την εκτίμησή μου είναι και η ορθή, ήταν ότι τα προβλήματα λύνονται με κοινωνική συναίνεση," δήλωσε ο κ. Κιττένης, τονίζοντας ότι ο Αβραάμ Αντωνίου "ουδέποτε είχε βάλει πάνω από το κοινό συμφέρον το ταξικό συμφέρον."

    (ΚΥΠΕ/ΜΦ/ΜΜ/ΓΠ)

    [05] (Κ) ΡΤΚ: "Φτάνει πια"

    ΚΥΠΕ - 20/08/2001

    Με τίτλο "Φτάνει πια" το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (ΡΤΚ) στα κατεχόμενα επικρίνει έντονα την ψευδοκυβέρνηση για αθέτηση των υποσχέσεών της.

    Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΡΤΚ, η ψευδοκυβέρνηση είχε υποσχεθεί τη δημιουργία 15.000 νέων θέσεων απασχόλησης και κατά κεφαλή εισόδημα 10 χιλιάδων δολαρίων. Αντί να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της αυτή αρκέστηκε στην πολιτική της ευγνωμοσύνης προς την Τουρκία και στην πολιτική της ενοποίησης, αναφέρει στην ανακοίνωση το ΡΤΚ.

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΔΝ/ΓΠ)

    [06] (Κ) Υφυπουργός παρά τω Προέδρω - Δηλώσεις

    ΚΥΠΕ - 20/08/2001

    Ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Παντελής Κούρος απηύθυνε έκκληση για ενότητα, συναίνεση και συναντίληψη γιατί, όπως είπε, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος είναι "πολύ σοβαρά."

    Ο κ. Κούρος απηύθυνε την έκκληση όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αντιπαράθεση μεταξύ του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Μιχάλη Παπαπέτρου και του Προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη, αναφορικά με τη μετάβαση ή όχι των μελών του Εθνικού Συμβουλίου στις αναμενόμενες συνομιλίες για το Κυπριακό, για να συνοδεύσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη.

    (ΚΥΠΕ/ΜΦ/ΜΜ/ΓΠ)

    [07] (K) Υπουργός Εξωτερικών - Ρωσία

    KYΠΕ - 20/08/2001

    Συνάντηση με το Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών Ιγκόρ Ιβανόφ θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Ιωάννης Κασουλίδης, ο οποίος αναχωρεί για τη ρωσική πρωτεύουσα στις 28 Αυγούστου.

    Η συνάντηση έχει προγραμματισθεί για την επομένη της άφιξης του Κύπριου Υπουργού, (Τετάρτη, 29 Αυγούστου). Κατά την παραμονή του στη Μόσχα ο κ. Κασουλίδης αναμένεται να έχει επαφές και με άλλους Ρώσους αξιωματούχους.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/..)

    [08] (K) ΥΠΕΣ - Εκλογές Δεκεμβρίου - Ημερομηνίες

    ΚΥΠΕ - 20/08/2001

    Στις 2 Δεκεμβρίου 2001 θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη της ηγεσίας της Παγκύπριας Ενωσης Προσφύγων και των σχολικών εφορειών και στις 16 Δεκεμβρίου εκλογές για ανάδειξη Δημάρχων και Κοινοταρχών.

    Αυτό ανακοίνωσε ύστερα από σημερινή σύσκεψη ο Υπουργός Εσωτερικών Χριστόδουλος Χριστοδούλου, ο οποίος είπε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν ανά δύο και ότι θα ενημερώσει για την απόφασή του αυτή το Υπουργικό Συμβούλιο. ΚΥΠΕ/ΝΜΑ/ΓΠ)

    [09] (Κ) Απεβίωσε ο Μιλτιάδης Χριστοδούλου

    ΚΥΠΕ - 20/08/2001

    Απεβίωσε σήμερα το πρωί σε ηλικία 82 ετών ο Μιλτιάδης Χριστοδούλου, ο οποίος διετέλεσε Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, καθώς και στενός συνεργάτης του αείμνηστου Εθνάρχη Μακαρίου και του μετέπειτα Προέδρου της Δημοκρατίας Σπύρου Κυπριανού.

    Ο Χριστοδούλου, ο οποίος απεβίωσε στο σπίτι του, αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδία του, τα οποία τον τελευταίο χρόνο επιδεινώθηκαν. Εγκαταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά.

    Ο Μιλτιάδης Χριστοδούλου γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1919. Από τις 17 Ιουνίου 1965 μέχρι τον Ιούλιο του 1981 διετέλεσε Διευθυντής του τότε Γραφείου Δημοσίων Πληροφοριών (σήμερα Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών) και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Ηταν ιδρυτής και Διευθυντής του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.

    Ηταν από τους πιο στενούς συνεργάτες του αείμνηστου Εθνάρχη Μακαρίου και αργότερα του Προέδρου της Δημοκρατίας Σπύρου Κυπριανού.

    Στη διάρκεια του πραξικοπήματος ο Χριστοδούλου συνελήφθηκε και κακοποιήθηκε. Ως δημοσιογράφος, διηύθυνε το περιοδικό "Times of Cyprus" το οποίο μετονομάστηκε στη συνέχεια "Κυπριακοί Καιροί" και εξέδωσε διάφορα βιβλία.

    (ΚΥΠΕ/ΓΣΑ/ΓΠ)

    [10] (Κ) Πρόεδρος ΔΗΣΥ - Δήλωση - Αβραάμ Αντωνίου

    ΚΥΠΕ - 20/08/2001

    Στο χαρακτήρα του εκλιπόντος Αβραάμ Αντωνίου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή του βιβλίου συλλυπητηρίων στο οίκημα της ΠΕΟ.

    Οπως ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης, ο Αβραάμ Αντωνίου "υπήρξε ένας καταξιωμένος εκπρόσωπος του λαού και των εργαζομένων μας, ήταν θαυμάσιος σαν άνθρωπος και σαν φίλος και ιδιαίτερα σαν συνάδελφος, ήπιος στο χαρακτήρα, διαλεκτικός σαν άνθρωπος που έχει σφραγίσει θετικά την πολιτική ζωή του τόπου".

    (ΚΥΠΕ/ΜΦ/ΔΝ/ΓΠ)

    [11] (Κ) ΓΓ ΠΑΣΥΔΥ - Δήλωση - Αβραάμ Αντωνίου

    KYΠΕ - 20/08/2001

    Ο αείμνηστος Αβραάμ Αντωνίου "ήταν ένας μεγάλος συνδικαλιστής ηγέτης και σπάνιος άνθρωπος", ανέφερε ο ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ Γλαύκος Χατζηπέτρου.

    Μιλώντας μετά την υπογραφή του βιβλίου συλλυπητηρίων, ο κ. Χατζηπέτρου είπε ότι "το συνδικαλιστικό κίνημα, αλλά και η κοινωνία έγιναν φτωχότεροι με τη σιγή του Αβραάμ".

    (ΚΥΠΕ/ΜΦ/ΔΝ/ΓΠ)

    [12] (Κ) Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος

    ΚΥΠΕ - 20/08/2001

    Με βάση τις ισοτιμίες που ίσχυαν στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης καθορισμού τιμών συναλλάγματος στην Κύπρο στις 20/08/2001, ενδεικτικά οι ισοτιμίες των πιο κάτω νομισμάτων έναντι της Κυπριακής Λίρας διαμορφώθηκαν ως εξής:

    -----------------------------------------------------------------
                                     Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
          Γεν Iαπωνίας               191,2334        192,7632
          Δολ. Αυστραλίας              2,9733          2,9970
          Δολ. Καναδά                  2,4534          2,4731
          Κορώνες Δανίας              12,9180         13,0213
          Κορώνες Νορβηγίας           14,0652         14,1777
          Κορώνες Σουηδίας            16,3674         16,4983
          Φράγκα Eλβετίας              2,6374          2,6557
    -----------------------------------------------------------------
    
    (ΚΥΠΕ/ΓΠ)

    [13] (Κ) ΚΟΠ - Κωστάκης Κουτσοκούμνης - Πρόεδρος

    ΚΥΠΕ - 20/08/2001

    Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), αφού είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της Ομοσπονδίας. Η υποβολή υποψηφιοτήτων έληξε σήμερα το μεσημέρι.

    Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Διευθυντής της ΚΟΠ Γιώργος Παπασταύρου, η ανακήρυξη της εκλογής του κ. Κουτσοκούμνη στην προεδρία της Ομοσπονδίας, θα γίνει κατά τη Γενική Συνέλευση στις 10 Σεπτεμβρίου. Ο κ. Κουτσοκούμνης, ο οποίος είχε τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο, διαδέχεται τον Μάριο Λευκαρίτη, ο οποίος λόγω φόρτου εργασίας, δεν διεκδίκησε επανεκλογή.

    (ΚΥΠΕ/ΓΣΑ/ΓΠ)

    [14] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    ΚΥΠΕ - 20/08/2001

    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:

    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                           157,21 ( 0,36)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £  7.197.344
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20         CYP 1.604.566    599,03 (-0,26)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £    291.204    158,28 (-0,72)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
        Οργανισμοί                £    488.451    169,16 (-0,22)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £     36.256     52,31 ( 0,63)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £    116.119     57,88 (-1,30)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £    506.414    147,28 ( 1,73)
    Εμπορικές Εταιρείες           £    492.227     41,27 (-0,65)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £     25.388     60,75 (-1,27)
    Ετ. Πληροφορικής              £    533.746     15,60 (-1,27)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £    193.829     32,80 ( 0,80)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
        Ψαριών                    £     20.983     43,83 (-1,90)
    Ξενοδοχεία                    £  3.094.185    104,42 ( 6,54)
    Αλλες Εταιρείες               £  1.269.504    203,04 ( 0,44)
    
    Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του δείκτη από την προηγούμενη χρηματιστηριακή συνάντηση.

    (KYΠΕ/ΡΜ)

    [15] (Κ) Πρόεδρος ΔΗΚΟ - Δήλωση - Αβραάμ Αντωνίου

    ΚΥΠΕ - 20/08/2001

    Η εργατική οικογένεια είναι πιο φτωχή από το θάνατο του αείμνηστου Αβραάμ Αντωνίου, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Τάσσος Παπαδόπουλος, μόλις υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για το θάνατο του τέως ΓΓ της ΠΕΟ και τέως βουλευτή του ΑΚΕΛ.

    "Είχα την τιμή να γνωρίσω τον εκλιπόντα από την εποχή της υπηρεσίας μου στο Υπουργείο Εργασίας. Τον γνώριζα πάντα ως ένα συνεπή αγωνιστή των εργατικών δικαίων και άνθρωπο με ήθος", συμπλήρωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

    (ΚΥΠΕ/ΜΦ/ΓΠ)

    [16] (Κ) Πρόεδρος ΚΙΣΟΣ - Δήλωση - Αβραάμ Αντωνίου

    ΚΥΠΕ - 20/08/2001

    "Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για το θάνατο ενός από τους πρωτομάχους του συνδικαλιστικού κινήματος" δήλωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών Γιαννάκης Ομήρου, αφού υπέγραψε σήμερα το βιβλίο συλλυπητηρίων για το θάνατο του Αβραάμ Αντωνίου.

    Ο κ. Ομήρου πρόσθεσε ότι ο εκλιπών υπήρξε συνεπής αγωνιστής της ελευθερίας και της Δημοκρατίας αλλά και "ένας άριστος κοινοβουλευτικός άνδρας".

    (ΚΥΠΕ/ΜΦ/ΓΠ)

    [17] (K) ΚΙΣΟΣ - Πατριάρχης Ιεροσολύμων

    ΚΥΠΕ - 20/08/2001

    Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε σήμερα ο Πρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών Γιαννάκης Ομήρου στο νεοεκλεγέντα Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίο.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΙΣΟΣ, ο κ. Ομήρου ευχήθηκε στον Πατριάρχη Ειρηναίο "κάθε επιτυχία στο έργο του για το καλό της Ορθόδοξης Εκκλησίας και του Ελληνισμού".

    (ΚΥΠΕ/ΕΛ/ΓΠ)

    [18] (K) Συνέδριο Αποδήμων - Πρόγραμμα εργασιών

    ΚΥΠΕ - 20/08/2001

    Βεβαρυμένο θα είναι και φέτος το πρόγραμμα του 12ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αποδήμων Κυπρίων, που πραγματοποιείται την ερχόμενη εβδομάδα στη Λευκωσία, κατά το οποίο θα γίνει μια εφ'όλης της ύλης ενημέρωση των συνέδρων για το Κυπριακό και θέματα που αφορούν και ενδιαφέρουν τους ομογενείς.

    Το συνέδριο, την έναρξη του οποίου θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης την προσεχή Κυριακή το βράδυ στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο, θα προσφωνήσουν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας και ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, οι οποίοι θα ενημερώσουν τους συνέδρους για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, ενώ εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων θα απευθύνουν σύντομους χαιρετισμούς.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΓΠ)

    [19] (Κ) Πρόεδρος ΕΔΗ - Δήλωση - Αβραάμ Αντωνίου

    ΚΥΠΕ - 20/08/2001

    Αποτίσαμε ελάχιστο φόρο τιμής σε ένα άνθρωπο που πρόσφερε πάρα πολλά στη Κύπρο και ιδιαίτερα στους εργαζομένους είπε ο Πρόεδρος των Ενωμένων Δημοκρατών (ΕΔΗ) Γιώργος Βασιλείου, υπογράφοντας το βιβλίο συλλυπητηρίων για το θάνατο του Αβραάμ Αντωνίου.

    Ο Αβραάμ Αντωνίου συνέβαλε όσο λίγοι στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου και στη καλυτέρευση των συνθηκών ζωής στη Κύπρο, αλλά ταυτόχρονα, πρόσθεσε ο κ. Βασιλείου, "ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε ποιότητα και ήταν υπόδειγμα για όλους τους πολιτικούς για τον τρόπο που αντιμετώπιζε το συνάνθρωπό του και τον τρόπο που συμπεριφερόταν σε όλους μας. Ηταν ένας καλός φίλος που θα μας λείψει πολύ", πρόσθεσε ο Πρόεδρος των ΕΔΗ.

    (ΚΥΠΕ/ΜΦ/ΓΠ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Monday, 20 August 2001 - 12:12:07 UTC