Browse through our Interesting Nodes on the Cyprus Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (AM), 98-09-27

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Χριστοδούλου - Καναδάς - Ουάσιγκτον
  • [02] Πρόεδρος Κληρίδης - Νέα Υόρκη
  • [03] Ολμπραϊτ - Κληρίδης - Τελετή Βραβείων
  • [04] 26ο Ράλι Κύπρος
  • [05] Αρπάτοφ - Κύπρος - Τουρκία - ΝΑΤΟ

  • [01] Xριστοδούλου - Καναδάς - Ουάσιγκτον

    Λευκωσία,Κύπρος,27/09/1998 (ΚΥΠΕ)

    Για την Οττάβα του Καναδά ανεχώρησε χθες το βράδυ ο Υπουργός Οικονομικών, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, για να συμμετάσχει στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των Υπουργών Οικονομικών των χωρών - μελών της Κοινοπολιτείας.

    Ο κ. Χριστοδούλου θα μεταβεί στη συνέχεια στην Ουάσιγκτον για να μετάσχει στην Ετήσια Συνέλευση της Διεθνούς Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικοπύ Ταμείου.

    Κατά την ετήσια Συνέλευση των Υπουργών Οικονομικών των χωρών - μελών της Κοινοπολιτείας, οι Υπουργοί Οικονομικών θα ανασκοπήσουν τις πρόσφατες διεθνείς οικονομικές εξελίξεις και θα διαμορφώσουν τις κοινές θέσεις και απόψεις τους αναφορικά με τα θέματα που αφορούν τις χώρες - μέλη της Κοινοπολιτείας.

    Η συζήτηση θα επικεντρωθεί κυρίως στις προεκτάσεις της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και θα υποβληθούν εισηγήσεις για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για τις ροές ασταθών κεφαλαίων.

    Η συζήτηση θα ασχοληθεί επίσης με τις ενέργειες που πρέπει να προωθήσει τόσο η Κοινοπολιτεία όσο και η διεθνής κοινότητα για ενδυνάμωση της χρηστής διοίκησης και διακυβέρνησης, καθώς και με την πρόοδο που έχει επιτελεστεί στην εφαρμογή μέτρων για οικονομική ανακούφιση των χωρών με χαμηλό εισόδημα, οι οποίες είναι υπερχρεωμένες.

    Στο περιθώριο της Συνέλευσης, ο κ. Χριστοδούλου θα έχει συναντήσεις με ομολόγους του των άλλων χωρών.

    Στη Συνέλευση της Διεθνούς Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, την οποία ο κ. Χριστοδούλου θα προσφωνήσει υπό την ιδιότητά του ως Διοικητής της Διεθνούς Τράπεζας για την Κύπρο, θα ανασκοπηθεί η παρούσα κατάσταση της διεθνούς οικονομίας και οι προοπτικές της και θα καθοριστεί η πολιτική για τον επόμενο χρόνο.

    Στο περιθώριο της Συνέλευσης, ο κ. Χριστοδούλου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με αξιωματούχους της Διεθνούς Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου καθώς και με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και να συζητήσει μαζί τους θέματα που αφορούν τη συνεργασία της Κύπρου με τους οργανισμούς αυτούς και ειδικότερα τη μέχρι σήμερα πρόοδο και τις μελλοντικές προοπτικές.

    Σημειώνεται ότι η Συνέλευση θεωρείται εξαιρετικά σημαντική γιατί σε αυτή μετέχουν όλοι οι Διοικητές της Διεθνούς Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από όλες τις χώρες - μέλη και συζητούνται θέματα ύψιστης σημασίας που αφορούν τη διεθνή οικονομική κατάσταση.

    Στην ετήσια Συνέλευση της Διεθνούς Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα μετάσχει επίσης, ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Αυξέντης Αυξεντίου, υπό την ιδιότητα του ως Διοικητής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Κυπρο.

    (ΚΥΠΕ/ΑΑ/ΜΜ)

    [02] Πρόεδρος Κληρίδης - Νέα Υόρκη

    Νέα Υόρκη,ΗΠΑ,27/09/1998 (ΚΥΠΕ - Της απεσταλμένης μας Μύριας Αντωνιάδου)

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γλαύκος Κληρίδης, θα επισκεφθεί σήμερα το "Καρδιοχειρουργικό Κέντρο Κερύνειας" του Ιατρικού Κέντρου Queens του Νοσοκομείου της Νέας Υόρκης.

    Στο Κέντρο, που είναι ένα από τα κορυφαία στη Νέα Υόρκη για εγχειρήσεις καρδίας, δόθηκε το όνομα της κατεχόμενης πόλης της Κερύνειας, μετά που το ηγετικό στέλεχος της κυπριακής ομογένειας και Πρόεδρος της Παγκόσμιας Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΣΕΚΑ) Φίλιπ Κρίστοφερ δεσμεύτηκε να συγκεντρώσει πέντε εκατομμύρια δολάρια για τις ανάγκες του.

    Το Κέντρο δέχεται παιδιά από την Κύπρο για εγχειρήσεις καρδιάς. Ο ιατρικός διευθυντής του Κέντρου είναι ο Κυπροαμερικανός Ουίλιαμ Τέναντ, αδελφός του αρχηγού της CIA. Ο Πρόεδρος Κληρίδης θα συναντηθεί αργότερα σήμερα με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Σπυρίδωνα και θα παρακαθήσει σε δείπνο που θα δοθεί προς τιμή του και προς τιμή της αποστολής που τον συνοδεύει στη Νέα Υόρκη.

    Ο Πρόεδρος Κληρίδης αναχωρεί από τη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα, ενώ ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης θα παραμείνει για να συνεχίσει τις επαφές με τους ομολόγους του από διάφορες χώρες.

    (ΚΥΠΕ/ΜΑ/ΑΑ/ΜΜ)

    [03] Ολμπραϊτ - Κληρίδης - Τελετή Βραβείων

    Νέα Υόρκη,ΗΠΑ,27/09/1998 (ΚΥΠΕ - Της απεσταλμένης μας Μύριας Αντωνιάδου)

    Η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολπραϊτ, επαναβεβαίωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εργάζονται προς την κατεύθυνση μιας διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας στην Κύπρο και επανέλαβε ότι η δέσμευση της χώρας της για επίλυση του κυπριακού προβλήματος παραμένει σταθερή.

    Σε μήνυμά της στην Ετήσια Τελετή Βραβείων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής, το οποίο διαβάστηκε από τον Ειδικό Συντονιστή για το Κυπριακό στο αμερικανικό ΥΠΕΞ, Τόμας Μίλερ, η κ. Ολμπραϊτ, χαρακτήρισε τη διαίρεση της Κύπρου ως "αναχρονιστική", η οποία "είναι άδικη για το λαό της Κύπρου".

    "Το συνεχιζόμενο αδιέξοδο επηρεάζει τα συμφέροντα ασφάλειας των ΗΠΑ στην περιοχή και περιπλέκει τις σχέσεις μεταξύ δύο σημαντικών συμμάχων του ΝΑΤΟ", είπε η κ. Ολμπραϊτ, προσθέτοντας ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος έχει αναγάγει την προσπάθεια για λύση του Κυπριακού σε "ψηλή προτεραιότητα."

    "Ας μην υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία για τη θέση μας. Αναζητούμε μια λύση μέσω διαπραγματεύσεων στο πλαίσιο του ΟΗΕ που να βασίζεται στη διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία και να διασφαλίζει την την ασφάλεια και την προοπτική για όλους τους Κυπρίους", πρόσθεσε η κ. Ολμπραϊτ στο μήνυμά της.

    Η Υπουργός Εξωτερικών διαβεβαίωσε τους Ελληνοαμερικανούς και την κυπριακή πολιτική ηγεσία που παρευρισκόταν στην επίσημη τελετή ότι "έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε μια θετική επιρροή για επίτευξη λύσης του Κυπριακού".

    Επεσήμανε τα εμπόδια στη Βοσνία και στην ειρηνευτική προσπάθεια στην Ιρλανδία και είπε ότι "καθώς εργαζόμαστε για μια λύση στην Κύπρο θα υπάρξουν παρόμοια εμπόδια... αλλά σας διαβεβαιώ ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα απονθαρρυνθεί και οι προσπάθειές μας δεν θα εξασθενίσουν".

    Στην προσφώνησή του, ο Πρόεδρος Κληρίδης είπε ότι υπέβαλε και πάλι υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου στην Κύπρο επειδή αισθάνθηκε ότι μπορούσε να συνεισφέρει προς την επίτευξη μιας διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας και πίστευε ότι η σχέση του με τον Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς θα ήταν ένα υποβοηθητικό στοιχείο.

    "Λυπάμαι να πω ότι δεν ήταν", πρόσθεσε, τονίζοντας ότι "ο Ντενκτάς, με την καθοδήγηση της Αγκυρας, έχει πάρει το δρόμο που οδηγεί προς τη διαίρεση και προς δύο προτεκτοράτα".

    Υπογράμμμισε ότι "κανένας Κύπριος δεν θα υπέγραφε ένα έγγραφο που θα διαιρούσε την Κύπρο" και κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να το αναγωνρίσει αυτό.

    Ο Πρόεδρος Κληρίδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του λαού της Κύπρου στου Ελληνομερικανούς και στους Κυπροαμερικανούς για την υποστήριξή τους στον αγώνα της Κύπρου και τους κάλεσε να τον συνεχίσουν.

    Την επίσημη τελετή συντόνιζε ο Αμερικανός πρέσβης στο Λουξεμβούργο, Κλέι Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Κύπρου στην ΕΕ, χαρακτηρίζοντάς τις ως καταλύτη που θα ευνοήσει όλους τους Κυπρίους.

    Σε χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα, Φίλιπ Κρίστοφερ, είπε στους Κυπροαμερικανούς που παρευρίσκονταν ότι "η παρουσία τους αποδεικνύει ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί, επειδή έχουμε υποσχέσεις να τηρήσουμε".

    "Εμείς, ως Αμερικανοί, έχουμε διπλή υποχρέωση επειδή οι αρχές της χώρας μας πρέπει να εφαρμοστούν στην Κύπρο", πρόσθεσε.

    Ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, Αντριου Αθενς, είπε ότι η προώθηση της επίλυσης του Κυπριακού θα είναι ύψιστης προτεραιότητας και υπογράμμισε την ανάγκη για συνεργασία.

    Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής, Πανίκος Παπανικολάου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της κυπριακής αμερικανικής κοινότητας στην κυβέρνηση Κλίντον για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για επίλυση του Κυπριακού.

    Ευχαρίστησε επίσης την κοινότητα για τις προσπάθειές της και κάλεσε για ενότητα.

    Στο χαιρετιμό του, ο νέος Πρέσβης της Ελλάδας στις ΗΠΑ, Αλέξανδρος Φίλων, εξέφρασε τον πόνο που αισθάνεται για το γεγονός ότι το κυπριακό πρόβλημα παραμένει άλυτο και είπε ότι πολλά μπορούν να γίνουν αρχίζοντας από το λαό.

    Ο κ. Φίλων χαρακτήρισε την προσπάθεια της Κυπριακής Δημοκρατίας για ένταξη στην ΕΕ ως ένα "μεγάλο πολιτικό βήμα".

    Το βραβείο για Δικαιοσύνη στην Κύπρο απονεμήθηκε στο Γερουσιαστή Αλφόνσο Νταμάτο, ο οποίος υποστηρίζει την επίλυση του Κυπριακού. Το βραβείο επιτευγμάτων δόθηκε στον Δρ Τζον Μπραδήμας, ακαδημαϊκό και πρώτο Ελληνα της Αμερικής που εξελέγη στο Κογκρέσο. Το Ανθρωπιστικό και Φιλανθρωπικό βραβείο απονεμήθηκε στο Ινστιτούτο Ρέιτσελ Κούπερ για το πρόγραμμά του "Heal a Heart".

    Εικοσιέξι παιδιά από την Κύπρο έχουν υποβληθεί σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς στο Ιατρικό Κέντρο Μοντεφιόν στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος της Αμερικής.

    Τα βραβεία δόθηκαν από τον Πρόεδρο Κληρίδη και τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Σπυρίδωνα.

    Στην προσφώνησή του, ο Αρχιεπίσκπος επεσήμανε την ανάγκη για δικαιοσύνη, για σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αγάπη, σημειώνοντας ότι αυτά τα στοιχεία πρέπει να καθοδηγούν όλους σε κάθε τους ενέργεια.

    (ΚΥΠΕ/ΜΑ/ΑΑ/ΜΜ)

    [04] 26ο Ράλι Κύπρος

    Λευκωσία,Κύπρος,27/09/1998 (ΚΥΠΕ)

    Πρώτος στη γενική κατάταξη του 26ου Ράλι Κύπρος που ολοκληρώνεται σήμερα εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ιταλός Ανδρέα Ναβάρα.

    Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ανδρέας Περατικός, στην τρίτη ο Τσέχος Εμίλ Τρίνερ, στην τέταρτη ο Σάββας Παντελή και στην πέμπτη ο Χριστάκης Φυτίδης.

    Στο μεταξύ, τα αποτελέσματα για την ενδέκατη ειδική διαδρομή στον Αγιο Επιφάνειο ήταν: πρώτος ο Ναβάρα με 17.42 λεπτά, δεύτερος ο Περατικός με 18.16, τρίτος ο Παντελή με 18.19 και πέμπτος ο Κώστας Λαμπριανίδης με 18.22.

    Σήμερα το πρωί ξεκίνησαν 33 αυτοκίνητα και το 26ο Ράλι Κύπρος θα συμπληρωθεί απόψε με την άφιξή τους στο ξενοδοχείο Χίλτον.

    Στο δεύτερο σκέλος του Ράλι τα αυτοκίνητα θα έχουν καλύψει 402 χλμ και επτά ειδικές διαδρομές απόστασης 135 χλμ.

    (ΚΥΠΕ/ΑΑ/ΜΜ)

    [05] Αρπάτοφ - Κύπρος - Τουρκία - ΝΑΤΟ

    Λευκωσία,Κύπρος,27/09/1998 (ΚΥΠΕ)

    Το μέλλον του συστήματος ευρωπαϊκής ασφάλειας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο που θα επιλυθούν το κυπριακό πρόβλημα και τα προβλήματα στα Βαλκάνια, δήλωσε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Αμυνας της ρωσικής Δούμας, Αλεξέι Αρπάτοφ.

    Σημείωσε επίσης ότι τα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας πρέπει να περιοριστούν για να αποφευχθούν προβλήματα και επεσήμανε ότι η άσκηση έντονων πιέσεων προς την Τουρκία από μέρους του ΝΑΤΟ θα συνεισέφερε προς την επίλυση του Κυπριακού.

    Ο κ. Αρπάτοφ επανέλαβε τις θέσεις της χώρας του ότι οποιαδήποτε επίθεση εναντίον ρωσικών πλοίων ή αεροσκαφών, τα οποία θα μεταφέρουν πυραύλους στην Κύπρο, θα θεωρηθεί ως πράξη πολέμου. Ο Ρώσος βουλευτής ήταν όμως πολύ επιφυλακτικός για το ενδεχόμενο σύναψης στρατιωτικής συμμαχίας μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας.

    Σύμφωνα με το Ρώσο αξιωματούχο η χώρα του είναι πρόθυμη να παράσχει στρατιωτική κάλυψη στα πλοία της ή στα αεροσκάφη της που θα μεταφερόυν τους πυραύλους στην Κύπρο, εάν υπάρξει ανάγκη.

    Ο κ. Αρπάτοφ σημείωσε επίσης ότι "η διαιρεμένη Κύπρος και η διαιρεμένη Ευρώπη ανήκουν στο παρελθόν" και ανέφερε ακόμα ότι η συμφωνία αμυντικής συνεργασίας της Τουρκίας με το Ισραήλ δεν ανησυχεί τη Ρωσία.

    Μιλώντας στο ετήσιο δείπνο του "Κέντρου Ερευνας και Ανάπτυξης" του Intercollege, του οποίου ηγείται ο Δρ Ανδρέας Θεοφάνους, ο κ. Αρπάτοφ είπε ότι "η Τουρκία είναι μια επεκτατική περιφερειακή δύναμη σε αυτό το μέρος του κόσμου και αν τα επεκτατικά της σχέδια συνεχίσουν χωρίς να ελέγχονται, τότε να προκύψουν προβλήματα".

    Σημειώνοντας ότι η Ρωσία επιθυμεί να έχει καλές σχέσεις με την Τουρκία, ο κ. Αρπάτοφ εξέφρασε τη λύπη του ότι "προς το παρόν δυστυχώς η Τουρκία δεν σέβεται τους διεθνείς κανόνες".

    Αναφέρθηκε στα συγκρουόμενα συμφέροντα των δύο χωρών στο Βόρειο Καύκασο, στην Αρμενία και στο Αζερπαϊτζάν και στις προσπάθειες της Τουρκίας να επηρεάσει τις εξελίξεις σε αυτές τις περιοχές.

    Πρόσθεσε ότι η κατοχή μέρους του εδάφους της Κύπρου από την Τουρκία, "ποτέ δεν προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΝΑΤΟ και η Συμμαχία (ΝΑΤΟ) αποδείκτηκε αναποτελεσματική σε σχέση με τα προβλήματα των δύο συμμάχων, της Τουρκίας και της Ελλάδας".

    "Η σημασία της Κύπρου για τη Ρωσία είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι υποδεικνύει το μέγεθος του νησιού", σημείωσε και υπέδειξε ότι οι εμπορικοί, οι οικονομικοί και οι πολιτικοί δεσμοί με την Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκονται πίσω από τη σημασία του νησιού.

    Ο Ρώσος αξιωματούχος επέκρινε τη θέση που υιοθέτησαν οι δυτικές χώρες για την αγορά των ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων από την κυπριακή κυβέρνηση και την αποκάλεσε "αναχρονισμό του ψυχρού πολέμου" .

    "Το ρωσικό πυραυλικό σύστημα S300 δεν είναι απειλή για τα ειρηνικά αεροσκάφη αλλά είναι απειλή για τα στρατιωτικά αεροσκάφη που απειλούν για επιθέσεις", είπε ο κ. Αρπάτοφ και προειδοποίησε την Τουρκία ότι αν προσπαθήσει να εμποδίσει τη μεταφορά των πυραύλων στην Κύπρο, η Ρωσία θα θεωρούσε μια τέτοια προσπάθεια ως "πράξη πολέμου".

    Είπε επίσης ότι ρωσικά πολεμικά πλοία ή μαχητικά αεροσκάφη μπορούν να παρέχουν κάλυψη κατά τη μεταφορά των πυραύλων στην Κύπρο, εάν αυτό θεωρηθεί αναγκαίο.

    Απαντώντας σε ερωτήσεις μετά την προσφώνησή του, ο κ. Αρπάτοφ είπε ότι τυχόν αναταραχή στο εσωτερικό της Τουρκίας ή αλλαγές στις σχέσεις μεταξύ της Δύσης και της Τουρκίας θα μπορούσαν να δημιουργήσουν το κατάλληλο έδαφος ώστε να ασκηθούν πιέσεις στην Τουρκία από μέρους του ΝΑΤΟ για εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό.

    Στην προοπτική μιας κοινής Κυπρο - ρωσικής αμυντικής συμμαχίας, ο κ. Αρπάτοφ είπε "αμφιβάλλω αν είναι πιθανή ή δυνατή μια τέτοια συμφωνία", σημειώνοντας ότι παρόλο που η Δούμα πιθανόν να προωθούσε μια τέτοια κίνηση, το ισχυρό φιλοτουρκικό λόμπυ στην εκτελεστική εξουσία θα ήταν αντίθετο.

    Ο κ. Αρπάτοφ είπε ότι η Ρωσία πρέπει να είναι διπλά δραστήρια στην εξωτερική πολιτική σε ώρες κρίσης και σημείωσε ότι τα συμφέροντα της χώρας του στην περιοχή είναι και οικονομικά και πολιτικά και σχετίζονται με θέματα ασφάλειας.

    Για τα εσωτερικά προβλήματα της χώρας του, ο κ. Αρπάτοφ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Ρωσία θα βγει από την παρούσα δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται και θα γίνει ισχυρότερη.

    Από την πλευρά του, ο κ. Θεοφάνους είπε ότι η ένταση στην Κύπρο προκαλείται από την τουρκική κατοχή μέρους του εδάφους της Κύπρου.

    Υποστήριξε ότι ένα πλαίσιο συστήματος συλλογικής ασφάλειας μπορεί να συνεισφέρει προς την επίλυση του Κυπριακού και κάλεσε την κυβέρνηση να παραχωρήσει μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση για να "ενδυναμώσει και να αναβαθμίσει στρατηγικές πολιτικές" με τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων.

    Στο δείπνο παρακάθησαν ξένοι Πρέσβεις, διπλωμάτες και άλλες προσωπικότητες.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΑΑ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Sunday, 27 September 1998 - 13:02:15 UTC